2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Buyukcekmece kolan hastanesinde altan cebeci perinatolog. Bilginiz olsun

işin püf noktasını söylim sana
Siz kac kat giyiyorsaniz bebege bi kat daha fazla giydirin diyo doktorlar. Yani annenin giydiginin bi kati daha fazla giydirmek gerekiyormus.

Nerdeeee eşim haftalık mutfak parası verir haftasonuda gezdirir haftasonuna kadar para istemek yok maaşı olduğu gibi borçlara gidiyo ama 10 yıllık evliliğimde bir kaç kez ve bayramöncesi alışveriş için para vermiştir ama hep söyler borçlarım bitince harçlık vericem sana diye.

Siz kac kat giyiyorsaniz bebege bi kat daha fazla giydirin diyo doktorlar. Yani annenin giydiginin bi kati daha fazla giydirmek gerekiyormus
ben genel itşbari ile biraz soğuk severim,,,, eşimde sıcak sever,, onun için kışın evde şort atlet geziyorum,,,,
bebekde bana çeksin istiyorum bakalım hayırlısı ))

Herkese merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı bebişimiz çok şükür iyi doğum pozisyonunu da almış ama kilosu bana az gibi geldi doktor iyi dedi ama ben pek tatmin olmadım.geçen kontrolde yani 32+2 de 2160 dı şimdi 34+3 deyim 2300 2 haftada 140 gr almış sadece Odaların tek kişilik olup olmadığını sordum o anki yoğunluğa bağlı dedi.Yani kesin bişey yok bu durum da çok canımı sıktı.Madem tek kişilik oda da kalamayacaksam o kadar para verip özelde yapmamın ne anlamı kaldı.Devletde de aynı imkanlar var.Ben normale karar vermişken annemin sezeryan diye baskı yapması normal doğumdan korkması üzülmesi de ayrı bi mesele zaten ooff yani anlıcağınız çok canım sıkkın

inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))
bende artk ayakkabilarima sigamiyorum.eslerin kiyafetleri kurtaricimiz oluo hep gsliba

beniim annemde sezeryan yanlısı merak etme,,, ama tıkıyoeum kulaklarımı ne yapallirim ki

ben idarelik aldım canım lcw'den. hamile kabanı değil ama büyük beden aldım doğumdan sonra anneme vercem. göbeğimde kapanıyor sıcacık oldum bu hafta iyi oldu. yoksa ankaranın soğuğunda mahvolurdum.

beniim annemde sezeryan yanlısı merak etme,,, ama tıkıyoeum kulaklarımı ne yapallirim ki
Kulaklarımı tıkamaya çalışıyorum ama içim de hiç rahat etmiyo.şimdiye kadar annemi dinlediğim için hiç pişmanlık yaşamadım çünkü.Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…