2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bi body giydiririz üzerine tulum. Başına şapka eline eldiven ayaklara çorap üzerine battaniye yeter diyorlar.

Ben elimi bikini bolgesine koydugumda şişlik var harekette oluyor ust taraflardada kaburgalarimin altindada hareketlilik devam ediyor donmusmudur acba

Bence de kırmızı ama bebeğin cinsiyetine göre de karar verebilirsin. Bu arada çok güzelmiş takım hangi marka yada hangi site sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
bebeğim erkek.. :) ama kıza da erkeğe de iki renk de gider gibi geldi.. fiyat 120 tl. gitti gidiyor. ismi de şık mecit hamile lohusa sabahlık pijama

Kızlar birde uçuzlerimz vardı onların cinsiyetleri ne bilen varmi aklıma geldide merak ettim

selam herkese

telefonumu servise verdiğim için pek giremiyorum. işyerindeki bilgisayarımda internet yok, internet bilgisayarına da her zaman girilmiyor. Girsem de maşallah konu almış başını gitmiş oluyor yetişemiyorum.
hastanede fotoğraf çekimi konusunda sormuştum en son, teşekkürler cevaplarınız için. eğer uygun ve rahat bir elbiseye denk gelirsem alabilirim yoksa gecelikle çekiliriz artık. @Mrssuperfine 'ın anlattığı çerkez kızını okurken bile yoruldum, düğün dernekleri de ayrı tabi. ben pek süsten püsten organizasyondan anlamam, mühendis olmamla da alakalı olabilir, sosyal&sanatsal tarafım kuvvetli değil. açıkçası sadeliği tercih ediyorum. kına gecesi bile istemedim, hiç de aklım kalmadı. bohça falan da yapmadık ne bileyim bazı şeyler adet diye yapılıyor bana çok anlamlı gelmiyor tercih meselesi.
fotoğrafçı konusunda da çok emin olamıyorum, gereksiz masraf mıdır diye. artık alışveriş yapmaktan da para harcamaktan da sıkıldım sanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…