2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

gözünü korkutmak gibi olmasında benimde ilk doktorum gez dolaş birşey olmaz olacağı varsa düşer dedi. böyle bir mantık olur mu ya.
zaten bebekte özür varsa düşüyor ama ya özür yoksa onu korumak zorundayız. bende gezdim tozdum sonunda düşürdüm .
öyle düşürmek cebinden para düşürmek gibi kolay olmuyor . çok acı çektim canım çok yandı.
benden tavsiye yine gez dolaş ama çok abartmadan içindeki pamuk bebişini yormadan
genelde yürüyüşü 6 aydan sonra öneriyorlar kolay doğum yapabilmek için

Sağol canımcım bilmezmiyim benimde şubatta bir düşüğüm var o öyle dedi diye öyle yapmıyorum
tabikide herşekilde sakınıyorum onu zaten başka bir doktora da gidicem ama saece ben fazla ilaç kullanma
taraftarı olmadığım için biraz işime geldi ilaç konusu yoksa çok haklısın

ben aydın ılgına gidiyorum canım 70 lira benim gittiğim ama adama çok güvendim yaklaşımı çok iyi ve rahatlatıcı. kısmetse doğumumu onda yapmak istiyorum

süpermiş sağol canım eşeklik etmeyip tatile gideceğim Allah kısmet ederse :))

ben aydın ılgına gidiyorum canım 70 lira benim gittiğim ama adama çok güvendim yaklaşımı çok iyi ve rahatlatıcı. kısmetse doğumumu onda yapmak istiyorum

evet onu çok övüyorlar. bi arkadaşım da burhan özel'E gidiyor o da çok memnun.odaları hep karşılıklı :))
ben doğumu burada yapmayabilirim . bakalım kısmet.

ya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu

evet onu çok övüyorlar. bi arkadaşım da burhan özel'E gidiyor o da çok memnun.odaları hep karşılıklı :))
ben doğumu burada yapmayabilirim . bakalım kısmet.

tayinci misiniz ben ikinciyi bile burda doğurabilirim daha 4 5 yılımız var

ya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu

ben de sgk lıyım canım ama hastanemiz biraz kazık malesef diyarbakırdaki en iyi ve en temiz hastane ondan başka yere de gidesim gelmiyo. aynı hastanede başka bi doktor 110 lira mesela

Kızlar ben bugun bişey öğrendim bilginiz varmı benım hiç saglık güvencem yoktu daha önce kadın dogum hastanesi gittimde 31 tl veriyordum ayrıca tahlıllerde baxıları ücretlıydı şimdi yasa çıkmış anne adayından ücret alınmıcakmış özel hastanelerde dahilimiş üçret talep ederlerse yasayı dıcekmışsınus ayrıntılı faturan istersen ozaman almıyolarmış

ben de sgk lıyım canım ama hastanemiz biraz kazık malesef diyarbakırdaki en iyi ve en temiz hastane ondan başka yere de gidesim gelmiyo. aynı hastanede başka bi doktor 110 lira mesela

yok canım sadece gece 12 de ararsam doktoru o zaman 65 tl...minnak sevimli güzel şehrim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…