Aslında aklıma gelmişti acaba telefonda sesini çekebilirmiyim diye demek o kadar net duyluyor inşallahhhh sesini kaydedebilirim
Ewet cnm duyuluoo pıt pıt pıtthızlı hıZlı cek muhakkak
SLm kızlar ben dün akşam gittim doktora herşey normal dedi olması gerektiği gibiymiş
keseyi gördük ilaç falan hiçberşey vermedi olması gerekiyorsa olur dedi hamur işini abartma dedi :)
yüzme yürüyüş falan yap dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama tatile gidicez ya
bende haftaya gitsem duyarmıyız acaba şu an 5+4 üm ne dersiniz çok mutluyummmmm
umarım bu sefer bebeğim hayata annesine tutunabilir.
gözünü korkutmak gibi olmasında benimde ilk doktorum gez dolaş birşey olmaz olacağı varsa düşer dedi. böyle bir mantık olur mu ya.
zaten bebekte özür varsa düşüyor ama ya özür yoksa onu korumak zorundayız. bende gezdim tozdum sonunda düşürdüm .
öyle düşürmek cebinden para düşürmek gibi kolay olmuyor . çok acı çektim canım çok yandı.
benden tavsiye yine gez dolaş ama çok abartmadan içindeki pamuk bebişini yormadan
genelde yürüyüşü 6 aydan sonra öneriyorlar kolay doğum yapabilmek için
yok canım ya berk beyin tayiniçıktığı için bulamıyoruz
memorial e gittim mehmet özgür demirel.
çok memnun kaldım çok ilgili
fiyatı aralarında en uygunu 40lira .
birde lekelerim var dedim iğne vurdurttu .
her doktorun yaptığı işte usgden bakıp olanı olmayanı söylüyorlar .
hacettepe mezunu ve ankara zekai tahirde uzmanlığını yapmış .
sen kime gitmiştin
Merhaba, Diyarbakır'dasınız sanırım. Ben de Diyarbakır'dayım Memorial da Yunus beye gidicem yarın.
o konu da da doktorumla konustuk. imkan olurda gitmezseniz eşşeklik edersiniz dedi. D vitamınını alacak bebek dedi.. havuz yasak deniz okey. öğlen sıcagında dışarı cıkılmayacak su bol tüketilecek bence sızın ıcın kacırılmaz fırsat demişti..
bende gidecegim adrasana
ben aydın ılgına gidiyorum canım 70 lira benim gittiğim ama adama çok güvendim yaklaşımı çok iyi ve rahatlatıcı. kısmetse doğumumu onda yapmak istiyorum
süpermiş sağol canım eşeklik etmeyip tatile gideceğim Allah kısmet ederse :))
evet onu çok övüyorlar. bi arkadaşım da burhan özel'E gidiyor o da çok memnun.odaları hep karşılıklı :))
ben doğumu burada yapmayabilirim . bakalım kısmet.
ya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu
tayinci misiniz ben ikinciyi bile burda doğurabilirim daha 4 5 yılımız var
ben de sgk lıyım canım ama hastanemiz biraz kazık malesef diyarbakırdaki en iyi ve en temiz hastane ondan başka yere de gidesim gelmiyo. aynı hastanede başka bi doktor 110 lira mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?