ama progestan pıhtılasmayı artırır dıe bılıorum ben canım ya....
Progesteron kullanımı kan pıhtısı, felç (inme), kalp krizi veya meme kanseri oluşma riskini arttırabilir.
http://www.ilacpedia.com/progestan-kapsul
bi bak canımmm
Hımm anladım cnm bnde kanama olmadgı için vermedi belkıı bende cumartesı gidicem allahın izniyle duyarız inşallahh pıt pıt ları aklında bulunsun tel nun vıdeosu acık dırsun cek bideoyla sonra dınlersin😃😃😃Bilmiyordum
Hemen bakıyorum
buarada ben tüp bebek sayesinde hamile kaldım kanama ve lekelenme olunca doktor progestan iğne verdi bu cuma allah kısmet ederse kalp atışı için gidicem doktora sorayım :26:
Hımm anladım cnm bnde kanama olmadgı için vermedi belkıı bende cumartesı gidicem allahın izniyle duyarız inşallahh pıt pıt ları aklında bulunsun tel nun vıdeosu acık dırsun cek bideoyla sonra dınlersin😃😃😃
Canım perşembe günü allahın izniyle keseni ve bebişini göreveksin ben 3500 ken keseyi göre bildim
canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olur
Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemen
tabı canım o bıraz salakmıs kendını ve bebegı uzmee 2000 kusurlerde keseyı vajınal gorur eger bıraz kılo varsa karından zor zaten bıraz.. o yuzden sıkma daha bnde keseyı gormedımmm drum bana beta hcg 135 cıktıdedım tamam dınlen 10 gun sonra gel dedı cumartesı gıdıcem dun beta hcg 1634 cıktı ama olumsuz degıl daha cok kısı gorunmemesı normal dıs gebelık eger 4000 uzerınde beta hcg cıkarda bos olursa ozmn bos olurr...ozmnda zaten 8 haftalık vs oluosun ozmn bellı olurrr kalp atıslarını duymazsak bos gebelık olur sendaha olusan bı keseyı bıle hormeden hemen dangalak nıe ole demıs hangı ıldesın sen baska dra gıt
Canım inşallah herşey yoluna girer. Beklemek kadar gerilimli bir şey olamaz. Dış gebelik değildir inşallah. Ben de daha keseyi görmedim ve tek taraflı kasık ağrım var. Allah tüm hamileleri korusun. Görelim keseleri.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kadın doktor birde ha.. halden anlayacagı yere yaptıgına bak edepsizin.. en erken baska doktora git uğraşma patavatsızlarla
Hımm anladımm canımm bana vermedi drum acaba bendeni içsen sana ne dıe verdi o iğneyı kanama vsmi oldu
Hımm anladım cnm bnde kanama olmadgı için vermedi belkıı bende cumartesı gidicem allahın izniyle duyarız inşallahh pıt pıt ları aklında bulunsun tel nun vıdeosu acık dırsun cek bideoyla sonra dınlersin😃😃😃
Cnm gözün Aydın kac cm kesen bende yeni geldim doktordan bende 2 hafta sonra kalp artısına gel dedi nasıl geçecek zaman
1,88cm yazıyor canım .
benim 6+1de çıkan değer
hayırlısı olsun canım hep beraber o gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını
hayırlı olsun :)
berke mi gittin canım
1,88cm yazıyor canım .
benim 6+1de çıkan değer
hayırlısı olsun canım hep beraber o gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını
sen benden öndesin canım :) ilk sen görürsün ben senden feyz alırım :) bakalım cuma gidicez biz de 6+0 olcaz ne kadar büyümüş bebeğimiz 4+6 da 8,88 mm di kesesisağol canım daha ilerisini görürüz inş
yok canım ya berk beyin tayiniçıktığı için bulamıyoruz
memorial e gittim mehmet özgür demirel.
çok memnun kaldım çok ilgili
canımHımm GS yazan demi resımde benimkide 1,31cm 5+1
sen benden öndesin canım :) ilk sen görürsün ben senden feyz alırım :) bakalım cuma gidicez biz de 6+0 olcaz ne kadar büyümüş bebeğimiz 4+6 da 8,88 mm di kesesi
Kizlar hamileyken asitli icevek icen var mi aranizda ?
sevindim canım memnun kaldığına :) ordaki doktorlar genelde iyi. fiyatı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?