2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bilmiyordum
Hemen bakıyorum
buarada ben tüp bebek sayesinde hamile kaldım kanama ve lekelenme olunca doktor progestan iğne verdi bu cuma allah kısmet ederse kalp atışı için gidicem doktora sorayım :26:

Bilmiyordum
Hemen bakıyorum
buarada ben tüp bebek sayesinde hamile kaldım kanama ve lekelenme olunca doktor progestan iğne verdi bu cuma allah kısmet ederse kalp atışı için gidicem doktora sorayım :26:
Hımm anladım cnm bnde kanama olmadgı için vermedi belkıı bende cumartesı gidicem allahın izniyle duyarız inşallahh pıt pıt ları aklında bulunsun tel nun vıdeosu acık dırsun cek bideoyla sonra dınlersin😃😃😃

cuma ben de gidicem inşallah duyarız

Canım perşembe günü allahın izniyle keseni ve bebişini göreveksin ben 3500 ken keseyi göre bildim

canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olur

Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemen

kadın doktor birde ha.. halden anlayacagı yere yaptıgına bak edepsizin.. en erken baska doktora git uğraşma patavatsızlarla

Kızlar çok çok teşekkür ederim dün ne halde çıktım bi ben biliyorum bi eşim. Allaha Şükür ki eşim de rahatlattı sürekli araştırdı hesap yaptık durduk. Ben samsundayım ve o doktora aldığım randevuyu iptal edip yoğun diye bulamadığım randevu alamadığım doktora ulaştım ve görüşüp cumaya alabildim. Özellikle de cumaya aldım bir gün daha geçsin git gel yapmayayim diye çünkü o hastane bana biraz uzak kalıyor. Ve bu geri zekalı doktor beni boşuna uzmuş olsun gerçekten bir geri zekalı olsun diye dua ediyorum :)

12-01-2015 ♥

Hımm anladımm canımm bana vermedi drum acaba bendeni içsen sana ne dıe verdi o iğneyı kanama vsmi oldu

benım kanamam oldu canım o yüzden verdi. şu anda bende beişte iyiyiz normalde 3 günde 1 kullanıyordum haftada 1 e düştü..
Tüp bebek yapanlara ise risk olsun yada olmasın veriyor doktorlar.. Zararı yok yararı var neticede.Sende korkulacak bir durum görmemiştir ne güzel

bu arada seninle de günlerimiz aynı :)

Aslında aklıma gelmişti acaba telefonda sesini çekebilirmiyim diye demek o kadar net duyluyor inşallahhhh sesini kaydedebilirim

Cnm gözün Aydın kac cm kesen bende yeni geldim doktordan bende 2 hafta sonra kalp artısına gel dedi nasıl geçecek zaman

1,88cm yazıyor canım .
benim 6+1de çıkan değer
hayırlısı olsun canım hep beraber o gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını

sağol canım daha ilerisini görürüz inş
sen benden öndesin canım :) ilk sen görürsün ben senden feyz alırım :) bakalım cuma gidicez biz de 6+0 olcaz ne kadar büyümüş bebeğimiz 4+6 da 8,88 mm di kesesi

yok canım ya berk beyin tayiniçıktığı için bulamıyoruz
memorial e gittim mehmet özgür demirel.
çok memnun kaldım çok ilgili

sevindim canım memnun kaldığına :) ordaki doktorlar genelde iyi. fiyatı nasıl

Hımm GS yazan demi resımde benimkide 1,31cm 5+1
canım
benim kağıtta gs diye birşey yazmıyor.
boyunu gösteren + (lenght) işareti var birde enini gösteren x işareti var
+ işaret yani kesenin boyu 1,88cm yazıyor
eni ise x olan 1,13cm yazıyor

sen benden öndesin canım :) ilk sen görürsün ben senden feyz alırım :) bakalım cuma gidicez biz de 6+0 olcaz ne kadar büyümüş bebeğimiz 4+6 da 8,88 mm di kesesi

1 haftacık var canım aramızda :)
burada birbirimizden öğreniyoruz sırayla pıt pıtları duyacaz inş.
:) sonra sıra 2li 3lü testlere gelcek işte öyle böyle 9 ay dolcak inşallah

Kizlar hamileyken asitli icevek icen var mi aranizda ?

ben dün dayanamadım kola içtim 1 bardak

önceden çok içtiğim için bağımlılık gibi pat diye kesemedim görüce canım istiyor. hamile kalalı 2 bardak içtim toplamda
eşim eve almıyor ama dışarıda bi yere gidince dayanamıyorum

SLm kızlar ben dün akşam gittim doktora herşey normal dedi olması gerektiği gibiymiş
keseyi gördük ilaç falan hiçberşey vermedi olması gerekiyorsa olur dedi hamur işini abartma dedi :)
yüzme yürüyüş falan yap dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama tatile gidicez ya
bende haftaya gitsem duyarmıyız acaba şu an 5+4 üm ne dersiniz çok mutluyummmmm
umarım bu sefer bebeğim hayata annesine tutunabilir.

sevindim canım memnun kaldığına :) ordaki doktorlar genelde iyi. fiyatı nasıl

fiyatı aralarında en uygunu 40lira .
birde lekelerim var dedim iğne vurdurttu .
her doktorun yaptığı işte usgden bakıp olanı olmayanı söylüyorlar .
hacettepe mezunu ve ankara zekai tahirde uzmanlığını yapmış .
sen kime gitmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…