Ewet canım şimdilik devam bakalım bnde şimdi göbekden vuruyorum yaz bıtrne kadar göbekden devam cok morardı cunku kısa dgru gobus buyuyuncede kol bacak artık...
Kızlar günaydın haberlerinizi takip ediyorum ne güzel keseler görülmüş kalp atısları duyulmuş :) herkese hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Dün felaket bir gün geçirdim sabah kahverengi hafif bir kanama oldu kasık ağrısından duramadım doktora gittim. Baktı keseyi göremiyorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi o doktorun kapısından nasıl ağlaya ağlaya çıktım sonra tahlile yolladi b-hcg 1340 çıktı. Değerin sınırda daha bişey belli değil perşembe gel dedi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Zaten 1340da görülmez kese değil mi. Başka bir doktora randevu aldım cuma ona gidicem inşaallah. Dua edin kızlar inşaallah bu doktorun dediği gibi bir durum yoktur.
12-01-2015 ♥
Peki cnm kola geçiceğimiz zaman onuda bizmi yapıcaz :26:
Kızlar günaydın haberlerinizi takip ediyorum ne güzel keseler görülmüş kalp atısları duyulmuş :) herkese hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Dün felaket bir gün geçirdim sabah kahverengi hafif bir kanama oldu kasık ağrısından duramadım doktora gittim. Baktı keseyi göremiyorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi o doktorun kapısından nasıl ağlaya ağlaya çıktım sonra tahlile yolladi b-hcg 1340 çıktı. Değerin sınırda daha bişey belli değil perşembe gel dedi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Zaten 1340da görülmez kese değil mi. Başka bir doktora randevu aldım cuma ona gidicem inşaallah. Dua edin kızlar inşaallah bu doktorun dediği gibi bir durum yoktur.
12-01-2015 ♥
salak adm tabıkı gorunmez transvajinal ultrasonda bıle degerın 2 bınden fazla olması gerekıyor karın için en az 4 bın... vay odun herif ya.. hemen baska doktora git bir daha da o adamın kapısını çalma
yaparız bence veya yapmalıyız yoksa hergun hergun gıtmek bence kulfetli sende mı cleaxene 0.4 kullanıosun
canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olurBu cuma doktora gidicem unutmazsam sorucam
inşallah dediğin gibidir cnm
Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemenKızlar günaydın haberlerinizi takip ediyorum ne güzel keseler görülmüş kalp atısları duyulmuş :) herkese hayırlı olsun darısı başıma inşaallah. Dün felaket bir gün geçirdim sabah kahverengi hafif bir kanama oldu kasık ağrısından duramadım doktora gittim. Baktı keseyi göremiyorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi o doktorun kapısından nasıl ağlaya ağlaya çıktım sonra tahlile yolladi b-hcg 1340 çıktı. Değerin sınırda daha bişey belli değil perşembe gel dedi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Zaten 1340da görülmez kese değil mi. Başka bir doktora randevu aldım cuma ona gidicem inşaallah. Dua edin kızlar inşaallah bu doktorun dediği gibi bir durum yoktur.
12-01-2015 ♥
12-01-2015 ♥
Hiç sorma cnm ben hergün sağlık ocağına progestan iğne için gidiyorum hafta içi zor olmuyorda hafta sonu sağlık ocağı kapalı olunca zor oluyor
inşallahhh bizler yapa biliriz koldan
evet canım bende clexane 04 kullanıyorumm
allah yardımcımız olsun
12-01-2015 ♥
hoş geldin canım hayırlı olsun
Vajinal baktı zaten ama benim zoruma giden daha ben kalkmadan kadının dış gebelik olabilir demesi önce bir tahlil yap sonra üz
12-01-2015 ♥
ama progestan pıhtılasmayı artırır dıe bılıorum ben canım ya....
Progesteron kullanımı kan pıhtısı, felç (inme), kalp krizi veya meme kanseri oluşma riskini arttırabilir.
http://www.ilacpedia.com/progestan-kapsul
bi bak canımmm
Canıım güzel haberlerini bekliyoruz
Hem kızına bakmak hem kpss hazırlanmak hemde evle ilgilenmek emimim zor oluyordur allah yardımcın olsun cnm:26:
canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olur
Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemen
canım onu öyle yorumlama.. o olası ihtimaller arasında neredeyse bütün hormon ilaçlarına konan genel uyarıdır.
Hani sulama kanalına girmek yasaktır yazarlar ya biri girip bogulursa sorumluluk almama adına..
bu da milyonda bir ihtimaller arasında..
BU denlı büyük riskler taşıyan ilacı zaten piyasaya süremezler intihar demek
sagolasın canım hepimizin yardımcısı olsun
eflalim elmayıda denedim fayda etmiyor sendede başlamış tiksinme ayy ne zormuş ya benim midem taş gibidir hiç olmazdı böyle şikayetlerim neyseki geçici.canım midemin ekşimediği tek şey pirinç test ettim dün biber dolması yapmıştım akşama kadar iyyidim sonra akşam azcık makarnayla azcık çiğ köfte yedim senmisin yiyen gece sabah hala midem kötü.az önce 1 tane dolma yedim kahvaltı niyetine biraz tuttu bu gidişle sadece pirinç yiycem galiba:)
Canım 12. haftadan sonra pek risk kalmıyor doktoruna da sorarsın
Günaydın canım, inşaalllah sırayla duyucaz o kalp atışlarını
Rabbim izin verirse bende Ocak annesiyim ocağın 12 ne geliyor bugün itibariyle 6+1 günlük gebeyim cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez nolur kızlar dua edinde duyuyum çok tedirginim aklım çıkıyor bişey olacak die ilk gebeliğim ama ne kadar muhteşem bişeymiş Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin ...
Hayırlı olsun canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
Herkese mutlu gunler diliyorum bebisleriyle.. kendini rahatsiz hissedenlere de bol bol sifa.. Ben arada okuyorum ama cok yazamiyorum malesef calistigimdanama cok sey ogreniyorum takip ederek sizlerden.
Benim bebisim de 5+5 oldu bugu, kesemizi de 5+2 de karindan gorduk 11,8 mm :) ama doktorum bana taaaaaa uc hafta sonraya gun verdi niye ki acep??
Belirtilerime gelince, hicbir sey yok neredeyse :)
Biraz kasik agrisi
Coook az ve nadir akinti
Uyku hali biraz cok
Aaa en buyuk belirtim goguslerim, uclari ve etrafi cok aciyooo..
Hepimize saglikli gebelikleeeer :)
Bugün ilk defa hamile olarak doktora gittim. Sordum kesin hamile miyim diye. Güldü hamilesin dedi. Inanmalıyım sanırım artık. Iki gün sonra hcg min 1000 olması lazımmış. Hayırlısıyla iki gün daha bekleyeceğim. Haftaya cuma da gel keseyi görürüz dedi. O günleri de görürsem gerçekten hamileyim diye inanacağım.
hayırlı olsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar allaha şükür şimdilik iyi bir hamilelik geçiriyorum, ne mide bulantısı, ne tiksinti ne baş dönmesi yok.. Sadece hafif yorgunluk bi de kasık ağrısı oluyor arada. Ama benim asıl derdim adet öncesi gibi sinir anları oluyor bazen. Nasıl sinirleniyorum nasıl hırçınlaşıyorum bi bilseniz. Zaten alıngandım iyice alıngan oldum.. Bu yüzden eşimle küçücük bi sebepten tartışma çıkarttım büyüttüm de büyüttüm şimdi konuşmuyoruz. İyi halt yedim dimi
yoo iyi etmişsin :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım. Doktor bana da progestanın yanında ecopirin verdi ama içmeye cesaret edemedim daha. bir doktora daha sorup sonra içeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?