2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

salak adm tabıkı gorunmez transvajinal ultrasonda bıle degerın 2 bınden fazla olması gerekıyor karın için en az 4 bın... vay odun herif ya.. hemen baska doktora git bir daha da o adamın kapısını çalma

Canım perşembe günü allahın izniyle keseni ve bebişini göreveksin ben 3500 ken keseyi göre bildim

salak adm tabıkı gorunmez transvajinal ultrasonda bıle degerın 2 bınden fazla olması gerekıyor karın için en az 4 bın... vay odun herif ya.. hemen baska doktora git bir daha da o adamın kapısını çalma

Vajinal baktı zaten ama benim zoruma giden daha ben kalkmadan kadının dış gebelik olabilir demesi önce bir tahlil yap sonra üz

12-01-2015 ♥

yaparız bence veya yapmalıyız yoksa hergun hergun gıtmek bence kulfetli sende mı cleaxene 0.4 kullanıosun

Hiç sorma cnm ben hergün sağlık ocağına progestan iğne için gidiyorum hafta içi zor olmuyorda hafta sonu sağlık ocağı kapalı olunca zor oluyor
inşallahhh bizler yapa biliriz koldan
evet canım bende clexane 04 kullanıyorumm
allah yardımcımız olsun

Bu cuma doktora gidicem unutmazsam sorucam
inşallah dediğin gibidir cnm
canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olur
Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemen

tabı canım o bıraz salakmıs kendını ve bebegı uzmee 2000 kusurlerde keseyı vajınal gorur eger bıraz kılo varsa karından zor zaten bıraz.. o yuzden sıkma daha bnde keseyı gormedımmm drum bana beta hcg 135 cıktıdedım tamam dınlen 10 gun sonra gel dedı cumartesı gıdıcem dun beta hcg 1634 cıktı ama olumsuz degıl daha cok kısı gorunmemesı normal dıs gebelık eger 4000 uzerınde beta hcg cıkarda bos olursa ozmn bos olurr...ozmnda zaten 8 haftalık vs oluosun ozmn bellı olurrr kalp atıslarını duymazsak bos gebelık olur sendaha olusan bı keseyı bıle hormeden hemen dangalak nıe ole demıs hangı ıldesın sen baska dra gıt

ama progestan pıhtılasmayı artırır dıe bılıorum ben canım ya....
Progesteron kullanımı kan pıhtısı, felç (inme), kalp krizi veya meme kanseri oluşma riskini arttırabilir.

http://www.ilacpedia.com/progestan-kapsul

bi bak canımmm

Canım inşallah herşey yoluna girer. Beklemek kadar gerilimli bir şey olamaz. Dış gebelik değildir inşallah. Ben de daha keseyi görmedim ve tek taraflı kasık ağrım var. Allah tüm hamileleri korusun. Görelim keseleri.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vajinal baktı zaten ama benim zoruma giden daha ben kalkmadan kadının dış gebelik olabilir demesi önce bir tahlil yap sonra üz

12-01-2015 ♥

kadın doktor birde ha.. halden anlayacagı yere yaptıgına bak edepsizin.. en erken baska doktora git uğraşma patavatsızlarla

canım onu öyle yorumlama.. o olası ihtimaller arasında neredeyse bütün hormon ilaçlarına konan genel uyarıdır.
Hani sulama kanalına girmek yasaktır yazarlar ya biri girip bogulursa sorumluluk almama adına..
bu da milyonda bir ihtimaller arasında..
BU denlı büyük riskler taşıyan ilacı zaten piyasaya süremezler intihar demek

Canıım güzel haberlerini bekliyoruz
Hem kızına bakmak hem kpss hazırlanmak hemde evle ilgilenmek emimim zor oluyordur allah yardımcın olsun cnm:26:

sagolasın canım hepimizin yardımcısı olsun

eflalim elmayıda denedim fayda etmiyor sendede başlamış tiksinme ayy ne zormuş ya benim midem taş gibidir hiç olmazdı böyle şikayetlerim neyseki geçici.canım midemin ekşimediği tek şey pirinç test ettim dün biber dolması yapmıştım akşama kadar iyyidim sonra akşam azcık makarnayla azcık çiğ köfte yedim senmisin yiyen gece sabah hala midem kötü.az önce 1 tane dolma yedim kahvaltı niyetine biraz tuttu bu gidişle sadece pirinç yiycem galiba:)

canım kan pıhtışlamasıyla ilgili sayfa var sitede oraya bak bilgi veren çok olur

Canım hiç bozulmasın moralin bu değerle görünmez zaten, doktorunu değiştir hemen

Daha önceden araştırmıştım internetten de baktım
bizlerin aslında yediklerimizede dikkat etmemiz gerekiyor
patlamış ve haşlanmış mısır
mısır ve mısır cipsleri
antep fıstığı ve mercimek fazla tüketmemek lazım kandaki pıhtı oranını arttırıyormuş

Hımm anladımm canımm bana vermedi drum acaba bendeni içsen sana ne dıe verdi o iğneyı kanama vsmi oldu

Çiğ köftemi yedin çook severim hergün yesem bıkmam

zor da olsa görmüşsünüz ya oda yeter :)

benimde aynı göğüslere dokunmak bile zor :)

Hayırlı olsun canım. Doktor bana da progestanın yanında ecopirin verdi ama içmeye cesaret edemedim daha. bir doktora daha sorup sonra içeceğim sanırım

benim şubatta bir düşüğüm vardı doktora söyledim biliyodu zaten ilaç falan yok dedi onlar fasafiso dedi eğer bişey olması gereiyorsa olur dedi
bunları takma kafana dedi folik asit bile vermedi :)) acayip adam sende başka bi doktora daha sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…