2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hastaneler ateş pahası bu ne 170 ler 270 ler havada ucusuyo:))
İlk hamileliğimde üniv hastanesine gittim dogumumuda orda yaptım 5 krs ödemedim hersey son sistemdi
Tahlillerımn hepsi yapıldı dr süperdi
Şimdi kndi doktorum var ona gıdıyorum ama tahlılerımı yıne üniv hat yaptırıcam :) bu dr ad 30 lira muyene verıyorum
İyice abartmıslar gerçekten bu ne ya 3 boyutlu ıltrasonla mı bakıyolar renklı usg mi verıyolr yoo cok para shsn bn veremem vermem

kızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?

renkliyle bakıyolar üç aydan sonra bizim gittiğimiz hastane 4 boyutlu ama yine de bu kadar pahalı olması gerekir mi bilmiyorum

kızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?

canım ben 4+6 da karından gördüm keseyi

canım benim 5+3 karından gördük keseyi sen de söylersin öyle bakar

renkliyle bakıyolar üç aydan sonra bizim gittiğimiz hastane 4 boyutlu ama yine de bu kadar pahalı olması gerekir mi bilmiyorum
Yinede cok ama cok pahalı canım ya
Kızlar

İstanbul b.evler doktor tavsiyesi olan var mı?
Şafak hastanesinde dogum yapmak istersen sultanciftliğinde ayşin hanım war canm dr cok ama cok iyi senin sorabilecegin bütün sorulara inan sen sırmadan cvp weriyo bn yarın gidicem ona inş
Gerçejten de umu cok sewiyorum bence kacırma derim muayenesi 30 lira sigortalı

ben hastaneye gitmiyorum özel muayenehanesi var doktorumun 270 tl cik ücretide :44: ama çalıştığım kurum tamamını karşılıyor özel sağlık sigortamız var yoksa gidemezdim tabi...

bizde muayehane olayı kalktı daha dogrusu devlete calısan doktorlar muayenehane acamıyor ya kanun gereği bizde de zaten en ıyı doktorlar burda özel bir hastaneye toplandı. sorun olmuyor.

o yönden şanslıyım doktorumu ck sevıyorum. aile boyu doktorumuz oldu.

Merhaba sevgili ocak anneleri.ben de yeni anne adaylarındanım.Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?

Slm kızlar nasılsınız ben hic bahsetmiyeyim kendimden azicik ayaga kalkmayi becerebilnem haricinde aynıyım..
Takip ediyorum sizi gunde bikac kez göz atıyorum ama yazamıyorum.
Sali gunu benin randevum inşallah iyidir bebeğim doğru dürüst bisey yiyemiyorum rabbim yardımcımız olsun ...

Son düzenleme:

o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:

evet biraz abartı ama ben çok memnunum kendisinden 7/24 telefonla arayabiliyorum ve bende daha önceden polikistik over vardı o zamandan beri giderim kendisine

bana daha vermedi canım. sonra dedi. 20 gun sonra gidecegim yanı hazıran 10 da

haklısın canım işyerim karşılamasa bende gitmezdim emin ol kuş kondurmuyorlar tabikide... paramı dayanır ona

o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:

canım ben o kadına cok ınanmıyorum ya. bu kadın kadın doğum uzmanı mı ne yani. Her konuda bir fikri var..Senelerdir yapılan birsey. Bence kulagımızı bazı şeylere tıkamalıyız kuruntularımız cok olur yoksa

sabır canım az kaldı ben birde işe geliyorum bulantım yok ama cok halsizim

haklısın birazcık uçuk konuşmaları var.
ama o kadar şekeri bi anda içmek bana da hep zararlı olmaz mı sorusunu aklıma getirmişti.. doktorlara sormak gerek :26:

Fiyatı iyiymiş ama bizde araba yok orası bana uzak kalır sanırım çok sağol yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…