Hastaneler ateş pahası bu ne 170 ler 270 ler havada ucusuyo:))
İlk hamileliğimde üniv hastanesine gittim dogumumuda orda yaptım 5 krs ödemedim hersey son sistemdi
Tahlillerımn hepsi yapıldı dr süperdi
Şimdi kndi doktorum var ona gıdıyorum ama tahlılerımı yıne üniv hat yaptırıcam :) bu dr ad 30 lira muyene verıyorum
İyice abartmıslar gerçekten bu ne ya 3 boyutlu ıltrasonla mı bakıyolar renklı usg mi verıyolr yoo cok para shsn bn veremem vermem
kızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?
İlk hamileliğimde üniv hastanesine gittim dogumumuda orda yaptım 5 krs ödemedim hersey son sistemdi
Şimdi kndi doktorum var ona gıdıyorum ama tahlılerımı yıne üniv hat yaptırıcam :) bu dr ad 30 lira muyene verıyorum
İyice abartmıslar gerçekten bu ne ya 3 boyutlu ıltrasonla mı bakıyolar renklı usg mi verıyolr yoo cok para shsn bn veremem vermem
kızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?
Şafak hastanesinde dogum yapmak istersen sultanciftliğinde ayşin hanım war canm dr cok ama cok iyi senin sorabilecegin bütün sorulara inan sen sırmadan cvp weriyo bn yarın gidicem ona inş
Gerçejten de umu cok sewiyorum bence kacırma derim muayenesi 30 lira sigortalı
ben hastaneye gitmiyorum özel muayenehanesi var doktorumun 270 tl cik ücretide :44: ama çalıştığım kurum tamamını karşılıyor özel sağlık sigortamız var yoksa gidemezdim tabi...
bizde muayehane olayı kalktı daha dogrusu devlete calısan doktorlar muayenehane acamıyor ya kanun gereği bizde de zaten en ıyı doktorlar burda özel bir hastaneye toplandı. sorun olmuyor.
o zaman şanslısın :) kendi memleketimde olsam ben devlete giderdim ama burda biraz sıkıntı hijyen olarak ondan en iyi hastaneye doktora yöneliyosun. ikimiz de sağlıklı olalım da giden para olsun çok şükür doktorum da hakkını veriyo çok memnunum hamileyken doktora güvenmeyip arayış içinde olmak da yıpratıcı oluyo allahtan o yönden 1-0 önde başladım :)
Slm kızlar nasılsınız ben hic bahsetmiyeyim kendimden azicik ayaga kalkmayi becerebilnem haricinde aynıyım..
Takip ediyorum sizi gunde bikac kez göz atıyorum ama yazamıyorum.
Sali gunu benin randevum inşallah iyidir bebeğim doğru dürüst bisey yiyemiyorum rabbim yardımcımız olsun ...
o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:
muayenehaneyi mi kemiriyo yiyiyo hastalar napıyo bu doktor 270 tl istiyor.
doktorlarda iyice abartmış .
Allahtan sigoralarımız var yoksa ateş pahası .
benimde gittiğim doktor eğer sgk anlaşman yoksa 170 lira alıyorlar . bizden 40 alıyorlar gerisini sigorta karşılıyormuş.
evet biraz abartı ama ben çok memnunum kendisinden 7/24 telefonla arayabiliyorum ve bende daha önceden polikistik over vardı o zamandan beri giderim kendisine
Burada olmak çok güzel hepimiz bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :)
Bişey sormak istiyorum kızlar doktorun verdiği rutin testler var ya tam idrar tam kan tahlileri v.s onları ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor o heyecanla sormayı unuttum da ben:)))bi sonraki randevumda 2 hafta sonra
o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:
canım ben o kadına cok ınanmıyorum ya. bu kadın kadın doğum uzmanı mı ne yani. Her konuda bir fikri var..Senelerdir yapılan birsey. Bence kulagımızı bazı şeylere tıkamalıyız kuruntularımız cok olur yoksa
Slm kızlar nasılsınız ben hic bahsetmiyeyim kendimden azicik ayaga kalkmayi becerebilnem haricinde aynıyım..
Takip ediyorum sizi gunde bikac kez göz atıyorum ama yazamıyorum.
Sali gunu benin randevum inşallah iyidir bebeğim doğru dürüst bisey yiyemiyorum rabbim yardımcımız olsun ...
canım ben o kadına cok ınanmıyorum ya. bu kadın kadın doğum uzmanı mı ne yani. Her konuda bir fikri var..Senelerdir yapılan birsey. Bence kulagımızı bazı şeylere tıkamalıyız kuruntularımız cok olur yoksa
haklısın birazcık uçuk konuşmaları var.
ama o kadar şekeri bi anda içmek bana da hep zararlı olmaz mı sorusunu aklıma getirmişti.. doktorlara sormak gerek :26:
Şafak hastanesinde dogum yapmak istersen sultanciftliğinde ayşin hanım war canm dr cok ama cok iyi senin sorabilecegin bütün sorulara inan sen sırmadan cvp weriyo bn yarın gidicem ona inş
Gerçejten de umu cok sewiyorum bence kacırma derim muayenesi 30 lira sigortalı