katılıyorum. bu kadın dolandırıcılara parasını kaptırmadımı aklı varsa kendindede kullansın bence
ben işte geçen de dedim sende bendensinn huzursuz bacak sendomu
Canım böle bişi bn yasamadım ama seninkni psikoljık olabılır diye düşünüyorum
Önceden düşük falan yaptın mı inş böle bişi olmamaıstır ama. Genellikle bebegımı kaybetme korkusunu fazla yasayan annelerde oluyo senini istemin dısında oluyo ama seni cok rahatsız edıyosa dr danıs derim
İnş geçer bu sıkıntında
ben işte geçen de dedim sende bendensinn huzursuz bacak sendomu
Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?
Peki doktoro danıştınmı canım ? Yada çözüm bulabildin mi ? Genelde üst bacak ve kasıklarım böyle.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar..ben de iki düşükten sonra tekrar hamile kaldım..inşallah bu kez bebeğim bizi bırakmaz :))
Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
Canım o zaman haşlanmış patatesde iyi gelir sana dene istersensagolasın canım hepimizin yardımcısı olsun
eflalim elmayıda denedim fayda etmiyor sendede başlamış tiksinme ayy ne zormuş ya benim midem taş gibidir hiç olmazdı böyle şikayetlerim neyseki geçici.canım midemin ekşimediği tek şey pirinç test ettim dün biber dolması yapmıştım akşama kadar iyyidim sonra akşam azcık makarnayla azcık çiğ köfte yedim senmisin yiyen gece sabah hala midem kötü.az önce 1 tane dolma yedim kahvaltı niyetine biraz tuttu bu gidişle sadece pirinç yiycem galiba:)
sen daha iyi bilirsin tabi canım inşallah sorunsuz geçecekDaha önceden araştırmıştım internetten de baktım
bizlerin aslında yediklerimizede dikkat etmemiz gerekiyor
patlamış ve haşlanmış mısır
mısır ve mısır cipsleri
antep fıstığı ve mercimek fazla tüketmemek lazım kandaki pıhtı oranını arttırıyormuş
canım gerçketn boşa korkmuşsunuz, evet o dr geri.... :)))Kızlar çok çok teşekkür ederim dün ne halde çıktım bi ben biliyorum bi eşim. Allaha Şükür ki eşim de rahatlattı sürekli araştırdı hesap yaptık durduk. Ben samsundayım ve o doktora aldığım randevuyu iptal edip yoğun diye bulamadığım randevu alamadığım doktora ulaştım ve görüşüp cumaya alabildim. Özellikle de cumaya aldım bir gün daha geçsin git gel yapmayayim diye çünkü o hastane bana biraz uzak kalıyor. Ve bu geri zekalı doktor beni boşuna uzmuş olsun gerçekten bir geri zekalı olsun diye dua ediyorum :)
12-01-2015 ♥
sakın içme canım maden suları var meyveli mesela elmalısı gazoz gibi daha masum en azındanKizlar hamileyken asitli icevek icen var mi aranizda ?
ayyy maşallah darısı kalp atışınaSLm kızlar ben dün akşam gittim doktora herşey normal dedi olması gerektiği gibiymiş
keseyi gördük ilaç falan hiçberşey vermedi olması gerekiyorsa olur dedi hamur işini abartma dedi :)
yüzme yürüyüş falan yap dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama tatile gidicez ya
bende haftaya gitsem duyarmıyız acaba şu an 5+4 üm ne dersiniz çok mutluyummmmm
umarım bu sefer bebeğim hayata annesine tutunabilir.
ohh çok iyiymiş bizimki 37 di 60 olduya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu
ilginçmiş zaten devlette güvencesi olmayanlara böyle bir hak veriliyordu ama özel düşündürücüKızlar ben bugun bişey öğrendim bilginiz varmı benım hiç saglık güvencem yoktu daha önce kadın dogum hastanesi gittimde 31 tl veriyordum ayrıca tahlıllerde baxıları ücretlıydı şimdi yasa çıkmış anne adayından ücret alınmıcakmış özel hastanelerde dahilimiş üçret talep ederlerse yasayı dıcekmışsınus ayrıntılı faturan istersen ozaman almıyolarmış
Canım eskiyi düşünme inşallah bir daha o sıkıntıları yaşamazsın, bende çok şey yaşadım doğumda ama onları aklıma getirmiycem önüme bakıcam bende yalnız büyüttüm oğlumuYaa arkadaşlar benim kafamda bir sürü soru işaretleri var???? Benim ikinci hamileligim 6yaşında bir kızım var.ilk hamileligimde 13.haftada ense kalınlıgı kızımda çok fazla çıkmıştı ve bir sürü testlerden geçtik sonuç Allah'a şükür iyiydi, ama tabiki ben çok bunalıma girmiştim...çok şükür kızım dünyaya saglıklı geldi ama bu seferde logusalıkta bunalıma girdim kimse yardım etmedi (ailem Türkiye'de ben yurtdışı) benim halimi gördükleri halde eşimin ailesi yalnız bıraktı, kızımda çok aglayan bir bebekti...onunla ilgilenmekten açlıgımı unutup hastaneye acile kadar gittim daha neler neler....Neyse çok uzattım şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum.Insallah bu sefer ailem gelecek ama yinede korkularım var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy maşallah canım gözün aydınKıslaar doktordan geldim.. Bebikim tamm 6 haftalıkmış :) 7 olması gerekti ama bir hafta fire vermişkesenin içinde bi noktacık gördük,ses için çok erken dedi ama ben görüyorum kalbi atıyo dedi ) boyuda 0.38 cm mişş.. Darısı görmeyenlere inşallah
Canım ne zaman yaptırırsan bir daha ki kontrole kadar yaptırabilirsinBurada olmak çok güzel hepimiz bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :)
Bişey sormak istiyorum kızlar doktorun verdiği rutin testler var ya tam idrar tam kan tahlileri v.s onları ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor o heyecanla sormayı unuttum da ben:)))bi sonraki randevumda 2 hafta sonra
hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanamerhaba arkadaşlar..ben de iki düşükten sonra tekrar hamile kaldım..inşallah bu kez bebeğim bizi bırakmaz :))
inşallah görürsün canım sendeselam kızlar ben de 7 haftalık hamıleyım keseyı ve bebeyı görduk ama kalp atışını duyamadık bu cuma gidicem kalp atışı için bana dua edın de duyuyum artık. bu arada beenım yaklaşık bir haftadan berı sankı atesım var gıbı cok degıl ama 37 cıvarı dıyebılırım sizce bu normal mi, sizde de oluyor mu bu durum ? bu arada 3 gun öncesıne kadar hıçbırseyım yoktu. şimdi yataktan kalksam basım dönuyo midem bulanıyo offff
canım karından baktı bugün 6+4 keseyi gördü bebeği göremeyince vajinal baktı onu da gördükızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?
hoş geldi hayırlı olsunMerhaba sevgili ocak anneleri.ben de yeni anne adaylarındanım.Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Canım gerek olmaz olur mu bunun toxoplazması var rubellası var bunları daha önce geçirmediysen hamileyken geçiriyor olma riskin var, kan değerin düşük olabilir bir sürü şeye bakılıyor eksik olan için takviye veriliyoraynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..
Canım bende hiç olmuyor bilemiyorumKızlar merhaba,
Umarım herkesin bebişi çok iyidir :)) ben 2-3 gündür bir problem yaşıyorum bacak ve kasık kaslarımı kasıyorum. Farkedince rahat bırakmaya çalışıyorum ama sadece 5 saniye sonra tekrar aynı durumda buluyorum kendimi. Bundan dolayı ağrılarım oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?((((((
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım dikkat et ama bundan sonra dinlen bol bolKizlar ben geldim. Hafta sonu tasinma cok stressli ve yorgun gecti. Baya bi zorladim kendimi farkinda olmadan. Bugun vicudum resmen bitmis bir sekilde, bebiste eminim cok yorulmustur. Siz nasilsiniz? Bebisler nasil?
sağol canımçok şükür ne güzel :)
gözün aydın :) darısı başımıza
merhaba arkadaşlar..ben de iki düşükten sonra tekrar hamile kaldım..inşallah bu kez bebeğim bizi bırakmaz :))
bana daha vermedi canım. sonra dedi. 20 gun sonra gidecegim yanı hazıran 10 da
Canım gerek olmaz olur mu bunun toxoplazması var rubellası var bunları daha önce geçirmediysen hamileyken geçiriyor olma riskin var, kan değerin düşük olabilir bir sürü şeye bakılıyor eksik olan için takviye veriliyor
Eki Görüntüle 1123465
kan değeri düşükşe 12. haftayı beklicez dedi. ama normal muayene etti kusman yoksa kan değerin sorun olmaz dedi. aşırı üşüme terleme gibi sorular sordu gerek yok o zaman dedi.
Toksoplazmayı benım ki planlı gebelik oldugundan yaptırmıştım evimde kedim var çünkü
maşallah subanallah canım.
geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?