2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben yurtdışındayım henüz 5 haftalık hamileyim. Hastaneye gittim 8 haftalık hamile olana kadar doktor görmüyor dediler :/ ilk hamilelğim olduğu için neyin yanlış meyin doğru olduğunu bilemiyorum günde 4 saat ayakta çalışıyorum. Bebeğe zarar veriyormuşum gibi hissediyorum sürekli. (

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

araştırın kızlar ben hamile kalmadan once de o rahatsızlıgım vardı.sonra geçti hamile kalınca yine azdı ordan biliyorum

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?

Ben varım kızım 23 aylık ben 6 haftalık....ilk defa bugün kesme çalışmalarına başladım gündüz hiç vermedim gecede uf olmuş falan diyeceğim 3-4 gün zorlar artık sabredeceğiz...çünkü hem emzirip hem karnımdaki olunca aşırı halsizlik oluyor

Peki doktoro danıştınmı canım ? Yada çözüm bulabildin mi ? Genelde üst bacak ve kasıklarım böyle.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım ben hep yaşıyorum bunu hareket ettircen başka birseyı yok ama sen yine de sor. fizik tedavi doktoru oynat dur dedi yapılacak birsey yokmuş

denedim hürriyetteki testi kız çıktı ama çok saçma bi çok şeyi daha yaşamadım ki salladım :) güvenilir değil pek

Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu

Eki Görüntüle 1123465

Canım o zaman haşlanmış patatesde iyi gelir sana dene istersen
sen daha iyi bilirsin tabi canım inşallah sorunsuz geçecek
canım gerçketn boşa korkmuşsunuz, evet o dr geri.... :)))
Kizlar hamileyken asitli icevek icen var mi aranizda ?
sakın içme canım maden suları var meyveli mesela elmalısı gazoz gibi daha masum en azından
ayyy maşallah darısı kalp atışına
ya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu
ohh çok iyiymiş bizimki 37 di 60 oldu
ilginçmiş zaten devlette güvencesi olmayanlara böyle bir hak veriliyordu ama özel düşündürücü
Canım eskiyi düşünme inşallah bir daha o sıkıntıları yaşamazsın, bende çok şey yaşadım doğumda ama onları aklıma getirmiycem önüme bakıcam bende yalnız büyüttüm oğlumu
ayyy maşallah canım gözün aydın
Canım ne zaman yaptırırsan bir daha ki kontrole kadar yaptırabilirsin
merhaba arkadaşlar..ben de iki düşükten sonra tekrar hamile kaldım..inşallah bu kez bebeğim bizi bırakmaz :))
hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana
inşallah görürsün canım sende
kızlar merhaba..bende 5+1 im bugün keselerini gören arkadaşlar karından mı bakıldı yoksa vajinal ultrasonla mı??ben karından bakılsın istiyorum ne zaman gitmem lazım acaba?
canım karından baktı bugün 6+4 keseyi gördü bebeği göremeyince vajinal baktı onu da gördü
Merhaba sevgili ocak anneleri.ben de yeni anne adaylarındanım.Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
hoş geldi hayırlı olsun
aynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..
Canım gerek olmaz olur mu bunun toxoplazması var rubellası var bunları daha önce geçirmediysen hamileyken geçiriyor olma riskin var, kan değerin düşük olabilir bir sürü şeye bakılıyor eksik olan için takviye veriliyor
Canım bende hiç olmuyor bilemiyorum
Kizlar ben geldim. Hafta sonu tasinma cok stressli ve yorgun gecti. Baya bi zorladim kendimi farkinda olmadan. Bugun vicudum resmen bitmis bir sekilde, bebiste eminim cok yorulmustur. Siz nasilsiniz? Bebisler nasil?
canım dikkat et ama bundan sonra dinlen bol bol
çok şükür ne güzel :)
sağol canım
gözün aydın :) darısı başımıza

sağol canım amin darısı başınıza

kan değeri düşükşe 12. haftayı beklicez dedi. ama normal muayene etti kusman yoksa kan değerin sorun olmaz dedi. aşırı üşüme terleme gibi sorular sordu gerek yok o zaman dedi.
Toksoplazmayı benım ki planlı gebelik oldugundan yaptırmıştım evimde kedim var çünkü

Hatırlıyorum canım demiştin kedim var yaptırdım diye:) bende aşırı üşüme var mesela bu gebeliğimde normal düşükte çok kan kaybettim muhtemelen düşük çıkar değerim, 37 gün sürmüştü kanamam, bir kere alındı daha alınmaz zaten kan, idrarı istemeside iyi oldu epeydir bakılmamıştı, genelde bütün doktorlar istiyor kan seninki değişikmiş:) mesela benim bağışıklığım yok toxo ya rubellaya, hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim ben çocukken:) korkuyorum şimdi olursam diye:18:

maşallah subanallah canım.

Sağol canım doktoru çok sevdim devlet olması sıkıntı hastalar doluşuyor hurra şikayet edicem bu durumu önlem alsınlar, özelde kimse girmiyor ama doktoru beğenemedim bir türlü kaldım arada:) kalbi atıyor mu atıyor mu diye epey heyecanlanmışım dr güldü atıyor atıyor bebişin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…