o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:
Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?
haklısın birazcık uçuk konuşmaları var.
ama o kadar şekeri bi anda içmek bana da hep zararlı olmaz mı sorusunu aklıma getirmişti.. doktorlara sormak gerek :26:
aynen canım doktorumuza soralım ama onun içindeki şeker farklı şeker. yemek şekeri gibi degil. sadece ölçüm şekeri(Glikoz). o da 50 gr.. Biz nelerden almıyoz kuzum 50 gr şekeri
bilmiyorum canım doktorumun dediğine uycam ben o nerse onu yapıcam zararlı olup olmama konusunda sorarım yine ama 4. boyut özelliği eş zamanlı bebeği göstermesi diğer ultrasonlarda biz atıyorum 5 sn önceki görüntüyü görüyomuş 4 boyutluda canlı yayın gibi. ultrasonda zararlı diyolar ama doktora sordum ses dalgasıyla çalışıyo herhangi bi radyasyon yayma olayı yok dedi zararı yokmuş. internete inanma internetsiz de kalma demişti bana öyle yapcam heralde :)
aynen canım doktorumuza soralım ama onun içindeki şeker farklı şeker. yemek şekeri gibi degil. sadece ölçüm şekeri(Glikoz). o da 50 gr.. Biz nelerden almıyoz kuzum 50 gr şekeri
aynen en kötü sorarız doktora yaptırmasak olur mu diye olur derse yaptırmayız. ben 2li test için sormuştum tedavisi olan bi hastalığı da anlıyo muyuz sadece kromozomal rahatsızlığı mı anlıyoruz diye. sadece kromozomal rahatsızlık anlıyoruz riski öngörüyoruz dedi bu bebek her türlü kabulüm derseniz yapmamıza gerek yok dedi bende yaptırmak istemiyorum dedim allah korusun sıkıntı çıksada allahtan gelen kabulüm dedim. doktor diretmiyo bazı testlerde gerekliliğini söylüyo sen istersen yaptırıyosun.
Canın bnm artık bıraktırman gerekıyo dr danıs hemenArkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım bnmSlm kızlar nasılsınız ben hic bahsetmiyeyim kendimden azicik ayaga kalkmayi becerebilnem haricinde aynıyım..
Takip ediyorum sizi gunde bikac kez göz atıyorum ama yazamıyorum.
Sali gunu benin randevum inşallah iyidir bebeğim doğru dürüst bisey yiyemiyorum rabbim yardımcımız olsun ...
Teamvayla cokda uzak degil ama sen bilirsin canı.Fiyatı iyiymiş ama bizde araba yok orası bana uzak kalır sanırım çok sağol yinede
Haberlerde duydum bnde ... 50 gr sekerde 200 kalori varmıs...
aynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..
katılıyorum. bu kadın dolandırıcılara parasını kaptırmadımı aklı varsa kendindede kullansın bencecanım ben o kadına cok ınanmıyorum ya. bu kadın kadın doğum uzmanı mı ne yani. Her konuda bir fikri var..Senelerdir yapılan birsey. Bence kulagımızı bazı şeylere tıkamalıyız kuruntularımız cok olur yoksa
aynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..
benimki gebelik öncesinde yaptırmıştı ama kalbi duyduktan sonra belki yaptırır öyle bişeyler dedi geçen hafta çünkü gebelik testleri var onları isticem dedi. ben doktoruma bıraktım kendimi otururum konuşurum kesin yapılacak derse yaptırırım gerekli değil derse yaptırmam tek onun ağzından hareket etmek istiyorum yoksa insanın kafası gerçekten çok karışıyo
Kızlar merhaba,
Umarım herkesin bebişi çok iyidir :)) ben 2-3 gündür bir problem yaşıyorum bacak ve kasık kaslarımı kasıyorum. Farkedince rahat bırakmaya çalışıyorum ama sadece 5 saniye sonra tekrar aynı durumda buluyorum kendimi. Bundan dolayı ağrılarım oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?((((((
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bncede doktorun ne derse onuyaptır
Gebelık tahlıllerı gercekten cok önmli zaten bilinçli bi dr bıstan yere kan aldırmaz hastasından dimi
Kızlar hürriyette enteresan soruların olduğu bir test var güya cinsiyet belirleniyormuş komik sorular var.
http://www..................//hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Kan ve idrar sende sıkıntı olmadıkca ewet gerek yok
Ama ya idrar yaparken yanman olursa yada kansızlıgın varsa ve sen bunu bılmıyosan yada bulasıcı hastalık varda bundan haberin yoksa
Ne bilim olabılecek şeylere rutın takıpler olanılır bu gayet normal
2 tarama testi cok farklı hastalık varsada herhngı bişi yapılamaz önceden onlemi alınamaz o yüsden diretmezler dr lar
Aileye bırakırlar.. Allah korusun yaptıran varsa önceden ögrenir yaptırmaan varsa bişi sonradan
Ama. Kan tahlıleri idrar tahlıleri farklı bu zırt bırt kan tahlılı yaptır demek degil !!! Umarım anladınız
Kızlar merhaba,
Umarım herkesin bebişi çok iyidir :)) ben 2-3 gündür bir problem yaşıyorum bacak ve kasık kaslarımı kasıyorum. Farkedince rahat bırakmaya çalışıyorum ama sadece 5 saniye sonra tekrar aynı durumda buluyorum kendimi. Bundan dolayı ağrılarım oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?((((((
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?