2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
o 4 boyutlulara zararlı diyorlar birde dün canan karatay hamilelere açlık kan şekeri için yapılan şeker yüklemesini yaptırmayın çok zararlı diyordu :26:

bilmiyorum canım doktorumun dediğine uycam ben o nerse onu yapıcam zararlı olup olmama konusunda sorarım yine ama 4. boyut özelliği eş zamanlı bebeği göstermesi diğer ultrasonlarda biz atıyorum 5 sn önceki görüntüyü görüyomuş 4 boyutluda canlı yayın gibi. ultrasonda zararlı diyolar ama doktora sordum ses dalgasıyla çalışıyo herhangi bi radyasyon yayma olayı yok dedi zararı yokmuş. internete inanma internetsiz de kalma demişti bana öyle yapcam heralde :)

haklısın birazcık uçuk konuşmaları var.
ama o kadar şekeri bi anda içmek bana da hep zararlı olmaz mı sorusunu aklıma getirmişti.. doktorlara sormak gerek :26:

aynen canım doktorumuza soralım ama onun içindeki şeker farklı şeker. yemek şekeri gibi degil. sadece ölçüm şekeri(Glikoz). o da 50 gr.. Biz nelerden almıyoz kuzum 50 gr şekeri

aynen canım doktorumuza soralım ama onun içindeki şeker farklı şeker. yemek şekeri gibi degil. sadece ölçüm şekeri(Glikoz). o da 50 gr.. Biz nelerden almıyoz kuzum 50 gr şekeri

aynen en kötü sorarız doktora yaptırmasak olur mu diye olur derse yaptırmayız. ben 2li test için sormuştum tedavisi olan bi hastalığı da anlıyo muyuz sadece kromozomal rahatsızlığı mı anlıyoruz diye. sadece kromozomal rahatsızlık anlıyoruz riski öngörüyoruz dedi bu bebek her türlü kabulüm derseniz yapmamıza gerek yok dedi bende yaptırmak istemiyorum dedim allah korusun sıkıntı çıksada allahtan gelen kabulüm dedim. doktor diretmiyo bazı testlerde gerekliliğini söylüyo sen istersen yaptırıyosun.

ahaahaaaa aynen aynen :) keşke ewde de olsa o aletlerden sürekli bakardım:)
eskiden doğana kadar görmüyorlardı sonra doğunca sürprizzzzzzzzzzzzzz
ben doktora sormamıştım hamile arkadaşım dedi ama tabi ki o da yaptırdı 4 boyutludan

haklısın doktora aklıma takılanları soracam elbet mantıklı bir açıklaması vardır.
çünkü sürekli aklıma acabalar geliyor :44:

aynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.şu an 23 aylık kızım var ve hala emiyor.hamileliğimde 6. haftasında.Aynı durumu yaşayan var mı?
Canın bnm artık bıraktırman gerekıyo dr danıs hemen
Geçmiş olsun canım bnm
Allah yardımcın olsun
Fiyatı iyiymiş ama bizde araba yok orası bana uzak kalır sanırım çok sağol yinede
Teamvayla cokda uzak degil ama sen bilirsin canı.

Haberlerde duydum bnde ... 50 gr sekerde 200 kalori varmıs...
Be biz o 200 kaloriyi herhangi birseydende alabiliyoruz
Arkadaslar her duydugunuza kulak asmayın yıllarca yapılan bir test bu Allah korusun ya gebelık sekerimiz varsa o zaman cocugun da kendimizinde hayatını riske edebilecek hastalıklar oluyomusss

aynen benım ki de öyle daha kan idrar hiç birşey yaptırmadı gerek yok diyor bence de gerek yok..

Kan ve idrar sende sıkıntı olmadıkca ewet gerek yok
Ama ya idrar yaparken yanman olursa yada kansızlıgın varsa ve sen bunu bılmıyosan yada bulasıcı hastalık varda bundan haberin yoksa
Ne bilim olabılecek şeylere rutın takıpler olanılır bu gayet normal
2 tarama testi cok farklı hastalık varsada herhngı bişi yapılamaz önceden onlemi alınamaz o yüsden diretmezler dr lar
Aileye bırakırlar.. Allah korusun yaptıran varsa önceden ögrenir yaptırmaan varsa bişi sonradan
Ama. Kan tahlıleri idrar tahlıleri farklı bu zırt bırt kan tahlılı yaptır demek degil !!! Umarım anladınız

katılıyorum. bu kadın dolandırıcılara parasını kaptırmadımı aklı varsa kendindede kullansın bence

benimki gebelik öncesinde yaptırmıştı ama kalbi duyduktan sonra belki yaptırır öyle bişeyler dedi geçen hafta çünkü gebelik testleri var onları isticem dedi. ben doktoruma bıraktım kendimi otururum konuşurum kesin yapılacak derse yaptırırım gerekli değil derse yaptırmam tek onun ağzından hareket etmek istiyorum yoksa insanın kafası gerçekten çok karışıyo

Kızlar merhaba,
Umarım herkesin bebişi çok iyidir :)) ben 2-3 gündür bir problem yaşıyorum bacak ve kasık kaslarımı kasıyorum. Farkedince rahat bırakmaya çalışıyorum ama sadece 5 saniye sonra tekrar aynı durumda buluyorum kendimi. Bundan dolayı ağrılarım oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? ((((((

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bncede doktorun ne derse onuyaptır
Gebelık tahlıllerı gercekten cok önmli zaten bilinçli bi dr bıstan yere kan aldırmaz hastasından dimi

Canım böle bişi bn yasamadım ama seninkni psikoljık olabılır diye düşünüyorum
Önceden düşük falan yaptın mı inş böle bişi olmamaıstır ama. Genellikle bebegımı kaybetme korkusunu fazla yasayan annelerde oluyo senini istemin dısında oluyo ama seni cok rahatsız edıyosa dr danıs derim
İnş geçer bu sıkıntında

Bncede doktorun ne derse onuyaptır
Gebelık tahlıllerı gercekten cok önmli zaten bilinçli bi dr bıstan yere kan aldırmaz hastasından dimi

kesinlikle doktor çok önemli faktör. benimki bebeğin kalbini duyalım gebelik testlerine bakalım zaten bundan sonra ayda bir çağırcam dedi bi sıkıntı olmadığı sürece dedi

Kizlar ben geldim. Hafta sonu tasinma cok stressli ve yorgun gecti. Baya bi zorladim kendimi farkinda olmadan. Bugun vicudum resmen bitmis bir sekilde, bebiste eminim cok yorulmustur. Siz nasilsiniz? Bebisler nasil?

yanma varsa bol su iç diyor zaten antibiyotik vermem bu dönemde 12. haftadan önce yok ilaç dedi
her doktor farklı canım güvenicez mecburrrr

ben işte geçen de dedim sende bendensinn huzursuz bacak sendomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…