2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bilinç altında böle hissettigin için belki farkında olmadan kasılıyosun
Canım bnce hiç kasmakendii inan o cok güvenli yerde rahat ol yoksa bebişini daha cok üzersin
Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu

Eki Görüntüle 1123465

Hmn hayırlı olsun canım
Gözünn aydınnn cok tatlukkarr dimi

ay öyle oluyor canım ya. Benım doktor da atıyor dedi,azıcık dinletti yeter dedi.yetmez demişim o heyecanla ısı veriyorum bebeğe zarar ama dedi. İyi o zaman tamam dedim bende..
Ahh bu anneler dedi güldü
anneyim benn annneeee en azndan adayıyım alla allaaa

kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş

kızlar sabahtan beri ben hiç iyi değilim, baktım bir şey yiyecek gibi değilim sabahtan kalktım kendime mercimek çorbası yaprım, içine biraz sebze falan attım,,, bütün gün tek yediğim şey o,,,,
birde oturdum yemek yaptım, türlü, yemeği yaparken fena oldum,,, eşim aradı,,, ben başladım ağlamaya,,, niye ağlıyorum bende bilmiyorum,,,
türlü ocakda,, ben bir duş alıp,, yatıp uyucam sanırsam,,,,
nasıl üzgünüm,,, bebeğim beslenemedi diye,,,
ne kadar zormuş başkasının sorumluluğunu yüklenmek,,,, helede o şey içinezdeyse,,,,
çok duygusalım,,,,

kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
Amin inş canlarım insan cok mutlu oluyor

anneyyiiikkkk bizzz annneee

Bugun doktora gittim 6+6yiz ve kalbini gordum minicik yanip sonen bi ışık.o benim hayat ışıgımmmm artık😊😊😊😊😊.sesini cok az duydum.umarim herkes bebeginin kalbinin atısını görür💕💕💕💕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bnm insan cok duygusal oluyo herseye aglıyası geliyo iyiye kötüye herseye ... Ama bebegini besleyemedim diye üzülme o senin yediklerinden yemiyo şimdi bunun için cok erken kuzucum bnm
Sadece bol bol su içmeye dıkkat et
Yemk yapıcak biri yoksa ne zamn kendını ıyı hıssettın hmn yap canım
Lütfen aglama sen böle anlatınca bn bile agladım niye agladım bilmiyom

Sabah kızım sarkı söliyip oynuyo onu görünce agladım...
Eşim ewe gelip sarılıyo aglıyom
Deliyiz bizz deli

Ayyyyy masallah masallah canım bnm
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin

amin canım gözün aydın. darısı bizim başımıza artık. cuma günü inşallah bende bebeğimi görüp kalp atışını duyarım.

Bende senin gibiyim dun ne cok agladim bebislerimi besleyemiyorum diye yiemiorm cunku cikartiyorum halim yok su bile zor iciyorum bugun yedgm tek sey yogurt onuda cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi umuorum evlatlarimz saglikli dogarlar Rabbimin izniyle benim.ikiz oldugu icin daha cok uzuluorm daha cok bulanti yasiyorum.umarim en kisa surede gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))gözün aydın canımmmm
seninde gözün aydınnn,maşallah artık kalp atışları da duyuluyorr yavaş yavaşş:))

gözün aydııınnn:))

benim sata göre 6+4 ama ultrasonda 6+6 çıktı bugün:)bende duyar gibi oldum kalp atışlarını ama çok net gördümm,harika birşey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…