Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
Bilinç altında böle hissettigin için belki farkında olmadan kasılıyosunBen yurtdışındayım henüz 5 haftalık hamileyim. Hastaneye gittim 8 haftalık hamile olana kadar doktor görmüyor dediler :/ ilk hamilelğim olduğu için neyin yanlış meyin doğru olduğunu bilemiyorum günde 4 saat ayakta çalışıyorum. Bebeğe zarar veriyormuşum gibi hissediyorum sürekli.(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
Sağol canım doktoru çok sevdim devlet olması sıkıntı hastalar doluşuyor hurra şikayet edicem bu durumu önlem alsınlar, özelde kimse girmiyor ama doktoru beğenemedim bir türlü kaldım arada:) kalbi atıyor mu atıyor mu diye epey heyecanlanmışım dr güldü atıyor atıyor bebişin diye
kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
Amin inş canlarım insan cok mutlu oluyorkızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
ay öyle oluyor canım ya. Benım doktor da atıyor dedi,azıcık dinletti yeter dedi.yetmez demişim o heyecanlaısı veriyorum bebeğe zarar ama dedi. İyi o zaman tamam dedim bende..
Ahh bu anneler dedi güldü
anneyim benn annneeee en azndan adayıyım alla allaaa
kızlar sabahtan beri ben hiç iyi değilim, baktım bir şey yiyecek gibi değilim sabahtan kalktım kendime mercimek çorbası yaprım, içine biraz sebze falan attım,,, bütün gün tek yediğim şey o,,,,
birde oturdum yemek yaptım, türlü, yemeği yaparken fena oldum,,, eşim aradı,,, ben başladım ağlamaya,,, niye ağlıyorum bende bilmiyorum,,,
türlü ocakda,, ben bir duş alıp,, yatıp uyucam sanırsam,,,,
nasıl üzgünüm,,, bebeğim beslenemedi diye,,,
ne kadar zormuş başkasının sorumluluğunu yüklenmek,,,, helede o şey içinezdeyse,,,,
çok duygusalım,,,,
Bugun doktora gittim 6+6yiz ve kalbini gordum minicik yanip sonen bi ışık.o benim hayat ışıgımmmm artık😊😊😊😊😊.sesini cok az duydum.umarim herkes bebeginin kalbinin atısını görür💕💕💕💕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
kızlar sabahtan beri ben hiç iyi değilim, baktım bir şey yiyecek gibi değilim sabahtan kalktım kendime mercimek çorbası yaprım, içine biraz sebze falan attım,,, bütün gün tek yediğim şey o,,,,
birde oturdum yemek yaptım, türlü, yemeği yaparken fena oldum,,, eşim aradı,,, ben başladım ağlamaya,,, niye ağlıyorum bende bilmiyorum,,,
türlü ocakda,, ben bir duş alıp,, yatıp uyucam sanırsam,,,,
nasıl üzgünüm,,, bebeğim beslenemedi diye,,,
ne kadar zormuş başkasının sorumluluğunu yüklenmek,,,, helede o şey içinezdeyse,,,,
çok duygusalım,,,,
:))gözün aydın canımmmmay öyle oluyor canım ya. Benım doktor da atıyor dedi,azıcık dinletti yeter dedi.yetmez demişim o heyecanlaısı veriyorum bebeğe zarar ama dedi. İyi o zaman tamam dedim bende..
Ahh bu anneler dedi güldü
anneyim benn annneeee en azndan adayıyım alla allaaa
seninde gözün aydınnn,maşallah artık kalp atışları da duyuluyorr yavaş yavaşş:))kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
Bugun doktora gittim 6+6yiz ve kalbini gordum minicik yanip sonen bi ışık.o benim hayat ışıgımmmm artık😊😊😊😊😊.sesini cok az duydum.umarim herkes bebeginin kalbinin atısını görür💕💕💕💕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1123465
bu arada seninle de günlerimiz aynı :)
hayırlı olsun canım
Rabbim o minicik kalplerin sesini duymayı bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?