- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
ay canım benım saol allah razı olsun arastırıyolar bkalımvalla izmirden bakayım diğcem ama reçetesiz nasıl alıcaz alır kargolarım yni
ayy ne gıcık canım yacanım ben yurtdışındayım, burda sık sık alttan muayene var malesef
hemen baktım ama canım fiyatları sıfırdan çok geldi banagünaydın kızlar, ikinci el eşya kullanır mısınız bilmem ama tutumluanne.com diye bi websitesi var, bence bazı eşyalar ikinci el alınıp kullanılabilir :)
canım muadili bir ilaç mutlaka vardır onungunaydın herkese.ya kızlar sabah sabah ama aksılık ustne aksılık yasıyorum.hanı doktor bna sancı kesıcı hap verdıya.bulamıyoruz ya.uretımı durmus.o rahatlattı benı.daha rahat uyudum gece.o olmassa yıne sancım olck ve erken dogurma ıhtımalm dahada artacak.doktora soldm.ıyı arastırın ddi bska vereblcegm ılac yok ddı.bız nasıl bulcz bunu
hayrolsun belki ikinci kız olacaktır canım:)Günaydın kızlar.Bu gece rüyamda kızım olmuş ve ismini azelya koymuşum.
1.Benim oğlum olacak
2.Azelya ismini ilk defa rüyamda gördüm daha önce hiç duymamıştım bile.Google den baktım böyle bi isim varmı diye varmış.
Hayırdır inşallah :)
amin canım amin, elimde değil inan sinirlerim çok yıprandı benimYok canim mumkun oldugunca girip takip etmeye calisicam artik. Allah hepimize saglikli dogumlar bebekler nasip etsin insallah. Bebisi strese sokma yuzduk kuyruguna geldik bak. Ben ondan sonra her seyi cok kolay atlatabiliyorum. Gucumu ondan aliyorum. Sen de oyle yap. Arada illa ki hormonlar costu aglamalarimiz var ama gulmeyi de unutma
canım bilemedim ki kullanmasan o sorun neyse halolmadımı da hala üzülüyorsun sorunu halletmeye çalışsan, papatya da sakinleştirir gebelikte içilir mi iyice araştırKizlar sabah doktora gittim yine,tüm gece uyuyamadim bebegim karnimda tas kesiliyor sanki bi kasilma bi sanci mahvetti beni dedim oda bana pasiflora diye bi surup vermis şimdi netten baktimda yoğun stres donemlerinde sakinlestirici olarak kullanilan bitkisel icerikli antidepresan şurup yaziyor, daha önce kullanan var mi kizlar ya bebege bi zarari olsa vermezdi dimi mutlaka ic bunu dedi..
maşaallah canım gayet iyi kilosuGunaydin herkese. Doktordan geliyorum. Ben ve bebegimle ilgili her sey normal cok sukur. 33+1 iz bugun. 2200 gr boyunu soylemedi ama en son 10 gun once 43 cm idi. Bu hafta 44-45 arasi olabilir. Gitmeden once anlastik ve yuzunu gosterdi bana cadım. Kocaman yanakli dolgun dudakli buyuk burunluydu :) nst ye gerek duymuyorum gayet iyisiniz dedi. 10 gun sonra gel bakalim yine dedi. 10 gunde bir gidicem artik. Bir muayene bir kontrol sistemi oldugu icin bedava hakkimi da degerlendiriyor doktorum sagolsun. Benden bu kadar. Kilosu sizce iyi mi? 33+1 de 2200 ?
kasık ağrıları ah ah daha doğrusu af af diyorumnasipse bugün 36. haftama girdim hamdolsun rbbime geceleri öyle rüyalar görüyorumki aman allahım seri halinde ağrılarımda var dün gece baya bi rahatsızdım kasık ve bel ağrısı vardı sabah biraz daha iyiyim şükür
maşaallah bebeğinekızlar kontrolden geldik şimdi.Bebeğimiz 32+0 1900 gr ve çok tatlıysı maşallah.ayrıca doğum raporumuzu aldık.başaşağı dönmüş artık bebeğim.galiba normal doğum olacak çok korkuyorum ama en sağlıklısı bu.
yapma canım yapma kimse eline sağlık demiyor yorulduğunla kalıyorsun ve evet çocuklarımızı ihmal ediyoruz boşu boşunavalla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.
canım aslında zayıf bebek zor doğar çünkü güçsüz olur kilolu bebeği itmek daha kolaymış, birde bebeğin kilosundan ziyade başının ölçüsü önemli başı büyük olanlar zor çıkıyor, benim ilkin başı büyük koca kafalım :) şimdi bu bebeğiminde başı büyük ilkim sezaryanya dr a normal olsa bu dedim istesende normal olamazmış başı çok büyük dedibende 5 kilo doğmuşum canım şekerim falan yok içini ferah tut yediklerin bebişine yarıyordur
ama hep derler zayıf çocuk doğurmak kolay diye . yazık annem beni normal doğurduktan sonra çok kötü olmuş
kalçan için magnezyum kalsiyum verir canımcumartsi bizde gideceğiz dr a inş özledim yavrumu 2 hafta olucak en son 2089 gr dı bakalım ne durumda şuan merak ediyorum çok
yarın staj okulumda ders anlatacağım ve daha çalışmadım
bu hafta pazartesi dışında yattım hep kalçamdan yürümek çok zor ,şimdi biraz daha iyi ama kasıyor hala bakalm dr ne dicek bu duruma
canım sağlık ocağında öğleden önce yapılan tahlil öğleden sonra dört gibi çıkıyor ve dr lar hayır yapamayız diyemez öyle bir hakları yok sadece uzmanlık onayı isteyen bazı tahlilleri isteyemiyorlar,hakkınızı arayın kafa tutun aile hekiminizi değişme hakkınızda var, şikayet edicem halk sağlığına deyin bak nasıl tutuşuyorlar10 a kadar aldıklarında sonucu hemen veriyolar mı acaba ben daha gitmedim doktor ben kan tahlili istiyorum desem yapar mı ki canım yaa bizim doktor çok gıcık 2 sene önce cildiye için kan tahlili istemişlerdi sağlık ocağına gittim doktor bana bu tahlili kim yazdıysa git orda yaptır dedi çok kötü olmuştum
ayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?
hayır olsun inşallah :) belki erkek yerine kız doğar cnm,ve sende azelya koyarsın adını,ayy ne kdr rahat söylüyorum bu kdr hazırlıktan sonra,insan şoka mı girer,karıştımı bebekler diyebilir,binbir soru geçer,aldıklarının hepsi mavi dir,ayyy valla hayır olsun cnm ya,herşey Allahın takdiri ilahisi tabi,o ol dedikten sonra,hakımızda hayırlısı cnm ya...
ayy ne gıcık canım ya
hemen baktım ama canım fiyatları sıfırdan çok geldi banafiyatı şişirip sonra indirmişler
canım muadili bir ilaç mutlaka vardır onun
hayrolsun belki ikinci kız olacaktır canım:)
amin canım amin, elimde değil inan sinirlerim çok yıprandı benim
canım bilemedim ki kullanmasan o sorun neyse halolmadımı da hala üzülüyorsun sorunu halletmeye çalışsan, papatya da sakinleştirir gebelikte içilir mi iyice araştır
maşaallah canım gayet iyi kilosu
kasık ağrıları ah ah daha doğrusu af af diyorum
maşaallah bebeğine
yapma canım yapma kimse eline sağlık demiyor yorulduğunla kalıyorsun ve evet çocuklarımızı ihmal ediyoruz boşu boşunadeli gibi temizlik yapan bir insan olarak söylüyorum bunu hiç bir şey sağlığımdan çocuklarımdan önemli değilmiş bu hamileliğimde bunu anladım, sakın yapma ağır işler erken doğsa ne kadar üzülürsün birde herkes seni suçlar ayy niye iş yaptın bilmem ne diye sinir ederler
canım aslında zayıf bebek zor doğar çünkü güçsüz olur kilolu bebeği itmek daha kolaymış, birde bebeğin kilosundan ziyade başının ölçüsü önemli başı büyük olanlar zor çıkıyor, benim ilkin başı büyük koca kafalım :) şimdi bu bebeğiminde başı büyük ilkim sezaryanya dr a normal olsa bu dedim istesende normal olamazmış başı çok büyük dedieşimle beraber evde üç tane koca kafalı olacak
kalçan için magnezyum kalsiyum verir canım
canım sağlık ocağında öğleden önce yapılan tahlil öğleden sonra dört gibi çıkıyor ve dr lar hayır yapamayız diyemez öyle bir hakları yok sadece uzmanlık onayı isteyen bazı tahlilleri isteyemiyorlar,hakkınızı arayın kafa tutun aile hekiminizi değişme hakkınızda var, şikayet edicem halk sağlığına deyin bak nasıl tutuşuyorlar
canım sana diyorum hep iri değil senin bebeğin senin dr sezaryancı gözünü korkutuyor eflal demişti dersin, benim 33. haftanın içinde 2500 gr dı bebeğim, dr hiçde yediğine dikkat et demedi bana tam tersi gelişimi güzel böyle devam et dedi
ayy ne gıcık canım ya
hemen baktım ama canım fiyatları sıfırdan çok geldi banafiyatı şişirip sonra indirmişler
Çok ilginç rüyalar görüyorum cnm hayrolsun bakalım :)
Maşaallah bebeğine canım kaç kilo şimdi nedir bu doktorların iri bebek korkusuGünaydın kızlar
Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi kilosu boyu önden gidiyor gene doktor 38. Haftada doğum yap 40 beklersek çok iri olur bebeğin normal doguramassin dedi . Bebek kanala gitmemiş girerse çok agrin olur Şansın olur dedi . Çok şükür iyiyiz şimdilik .
Bugün güne sabun yaparak başladım . Daha önce de kolonya şişesi bebek şekeri lohusa tacı yaptım fotoğraf larını ekleyecegim birazdan . Yaptıklarım çok begenilince bizde işi ticarete doktor gorumcem ile bekleyen siparişler var onları yapacağım bugün . Şimdilik hoscakalin kendinize iyi bakin canlar .
ayy ne gıcık canım ya
canım bilemedim ki kullanmasan o sorun neyse halolmadımı da hala üzülüyorsun sorunu halletmeye çalışsan, papatya da sakinleştirir gebelikte içilir mi iyice araştır
maşaallah bebeğine
yapma canım yapma kimse eline sağlık demiyor yorulduğunla kalıyorsun ve evet çocuklarımızı ihmal ediyoruz boşu boşunadeli gibi temizlik yapan bir insan olarak söylüyorum bunu hiç bir şey sağlığımdan çocuklarımdan önemli değilmiş bu hamileliğimde bunu anladım, sakın yapma ağır işler erken doğsa ne kadar üzülürsün birde herkes seni suçlar ayy niye iş yaptın bilmem ne diye sinir ederler
canım aslında zayıf bebek zor doğar çünkü güçsüz olur kilolu bebeği itmek daha kolaymış, birde bebeğin kilosundan ziyade başının ölçüsü önemli başı büyük olanlar zor çıkıyor, benim ilkin başı büyük koca kafalım :) şimdi bu bebeğiminde başı büyük ilkim sezaryanya dr a normal olsa bu dedim istesende normal olamazmış başı çok büyük dedieşimle beraber evde üç tane koca kafalı olacak
canım sağlık ocağında öğleden önce yapılan tahlil öğleden sonra dört gibi çıkıyor ve dr lar hayır yapamayız diyemez öyle bir hakları yok sadece uzmanlık onayı isteyen bazı tahlilleri isteyemiyorlar,hakkınızı arayın kafa tutun aile hekiminizi değişme hakkınızda var, şikayet edicem halk sağlığına deyin bak nasıl tutuşuyorlar
canım sana diyorum hep iri değil senin bebeğin senin dr sezaryancı gözünü korkutuyor eflal demişti dersin, benim 33. haftanın içinde 2500 gr dı bebeğim, dr hiçde yediğine dikkat et demedi bana tam tersi gelişimi güzel böyle devam et dedi[/QUO
dur bakalım eflalım bu salı randevum var,sinirlerimi bozmasın benim,yine bu bebk iri derse aaa dicem daha iyi iri olsun,sorun ne dicem,ben normal doğum yapmak istiyorum,buna manimi bu kilosu,hepimiz normal doğmuşuz 4 kg olarak 3 kardeşiz gibisinden,laflarımı hep hazırladım,vakitdaralıyor ona göre bende x bir dr dan daha fikir alayım,bu saatten sonra dr değiştirirsem gittiğim dr lar benle ilgilenirmi,tanımıyorsun çok birbirini,baştan sağıp onlarda sezeryancı çıkmasın sonra
ayy ne gıcık canım ya
maşaallah bebeğine
canım sana diyorum hep iri değil senin bebeğin senin dr sezaryancı gözünü korkutuyor eflal demişti dersin, benim 33. haftanın içinde 2500 gr dı bebeğim, dr hiçde yediğine dikkat et demedi bana tam tersi gelişimi güzel böyle devam et dedi
Canım iyi hazırlamışsın lafları:) söyle tabi açıklık getirsin niye geriyorsa seni anlamadım zayıf olur zayıf derler kilolu olur kilolu derler beğenmiyorlar bir türlü!dur bakalım eflalım bu salı randevum var,sinirlerimi bozmasın benim,yine bu bebk iri derse aaa dicem daha iyi iri olsun,sorun ne dicem,ben normal doğum yapmak istiyorum,buna manimi bu kilosu,hepimiz normal doğmuşuz 4 kg olarak 3 kardeşiz gibisinden,laflarımı hep hazırladım,vakitdaralıyor ona göre bende x bir dr dan daha fikir alayım,bu saatten sonra dr değiştirirsem gittiğim dr lar benle ilgilenirmi,tanımıyorsun çok birbirini,baştan sağıp onlarda sezeryancı çıkmasın sonra
Anneler merhaba tekrar. Doktora gttım bugun, daha yenı gırdım kk ya.. Biraz moralim bozuk. Cnku bebiş biraz acele edıyormus sanırım. Normalde 10 ocakta girecektim doguma, ama Nazıfe hn yılbasından once gelebilir dıyor.. Eger sabreder de beklerse en gec 7 ocakta gırıcem doguma, ama sabretmezse yılbasında yada bı kac gun once gelecek kızımm. Kilosu 2200 olmus.. Boyu da 49 cm miş. Benm aldıgım kilo toplamda 5 kilo.. Asırı hareket ve yorgunluktan olabılır dedı. Bi kaç kez demiştim çatı kemiklerim agrıyo diye hatırlayan varmı bılmıyorum ama, meger ondanmış. Bebiş yola girmiş.. Ne düşünücegimi şaşırdım..
Herkese iyi aksamlar kizlar yaaa bana yardımcı olurmusunuz titresimli ev tipi ana kucağı almak istiyorum chicconun yada fisher price ama hic bir yerden bulamiyorum siz aldinizmi nereden ne onerirsiniz
Hayırlı akşamlar hanımlar, herkesler iyidir inşallah. Cuma günü kontrolüm var kısmetse, dr en fazla 37. haftanı doldurmanı bekleriz falan demişti, 9 gün kaldı 37'yi doldurmama. Test sonucumda çıkınca cuma günü kesin bir tarih belirleriz artık inşallah, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah.
Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
herkes iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor?
ben aşırı duygusalım bu ara hep ağlıyorum
temizlik olarak yıkamalarım bitti, çantaya koymak kaldı, kendime hastane terliği almadım
bugün baktım 60 lira diyodu biraz pahalı geldi, sizler naptınız aldınız ı terlik???
kızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
Bugün konrtolumuz vardi
Kizim 1600 gr olmuş
Gelişimi güzel dedi doktorun
Yuzumu solgun gördü kan tahlili yaptı.
Degerlerim normal cikti
10 gün sonra kontrole gittiğimde ayrintili ultrasona gorunecegim
Doğum tarihim 3 ocak- 3 subat arasindaymis
Kaynanamla daha sonra lcw ye gittik
2 tane citcitli badi, 1 tane penye taytli takim aldi.
öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsin
Ne saçma bir uygulamaymış. Benim doktorum da özel hastanedeydi başından beri, şimdi ayrıldığı için seninki gibi sadece muayenehanede oluyor. Ama ben tüm tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım şimdiye kadar. Hatta doktorum çok tahlil istemez, ben aklıma estikçe gidip aile hekimime söyledim şuna şuna bakar mısınız diye, o da yazdı her seferinde.
aaa çok şaşırdım ben beylikdüzünde oturuyorum,bnm aile dr um da gitsemde ona tahlil yaptırsam ilaç yazdırsam diye adam ağzımın içine bakar,ben çok seviyorum sağlık ocağımı,ve bugune kdr drumun yazdığı tüm testleri tam idrar tahlili dışında olanları hep sağlık ocağı yaptı cnm,ama ben şunu anladım her ilin her semtin sağlık ocağı farklı sistemle çalışoyor x bir yer şeker yüklemesini yaparken benimki yapmadı mesala,seninki zaten hiçbirşeyi yapmıyor,halbui bu durum düzelmeli aslında
ayy ne gıcık canım ya
maşaallah bebeğine
yok canım öyle bir prosedür yapmak zorundalar, devlete gidince kontrol için gidersin kan tahlilimde yapılmadı dersin yaparlar
aynen canım istedikleri gibi at koşturamazlar ne olur empati kursalar anlayamıyorum gerçekten, bimere dilekçe bile yazsan olur netten hemen bakıyorlar canım geçiştirilmiyoraynı tahlili 1 ay önce yapmıştı bu sefer bilerek tyapmadı bence zeten herkes şikayetçi ama kimse bir yere şikayet etmiyo sanırım ben bilmiyodum böyle olduğunu bir daha da gitmedim o yüzden ama bu sefer gidip orda yaptırıyım kan tahlilimi ben gıcıklık yapayım bu sefer :)
240 civarı almıştım 4 ay öncekaca aldin canim cok güzelmis
kızlar kontrolden geldik şimdi.Bebeğimiz 32+0 1900 gr ve çok tatlıysı maşallah.ayrıca doğum raporumuzu aldık.başaşağı dönmüş artık bebeğim.galiba normal doğum olacak çok korkuyorum ama en sağlıklısı bu.
ayy ne gıcık canım ya
maşaallah bebeğine
Günaydın kızlar
Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi kilosu boyu önden gidiyor gene doktor 38. Haftada doğum yap 40 beklersek çok iri olur bebeğin normal doguramassin dedi . Bebek kanala gitmemiş girerse çok agrin olur Şansın olur dedi . Çok şükür iyiyiz şimdilik .
Bugün güne sabun yaparak başladım . Daha önce de kolonya şişesi bebek şekeri lohusa tacı yaptım fotoğraf larını ekleyecegim birazdan . Yaptıklarım çok begenilince bizde işi ticarete doktor gorumcem ile bekleyen siparişler var onları yapacağım bugün . Şimdilik hoscakalin kendinize iyi bakin canlar .
ıyı aksamlar kızlar.hastaneden geldim moralım cok bozuk hanı kasıklarımda agrı vardıya o gecmdı ve sabah kahve bı leke geldı.saglık ocgna gttım kontrolum vardı zaten.doktoruma gonderdı benı oyalanma ddı.doktora gttım nstde sancı cıktı.sancı azaltıcı hap verdı.sora sancım dustu.heran sancın gelebılr dogurablrsn bellı olmaz ddı.sadece tuwalte kalkmak sartıyla yatıcam pazartsye kadar.o gune kadar beklerse bebegm tbı.dua edın bana zor bı gun gecırdım
Aahh çk yoruldum ama bitti sonunda odamin temizligi. Bu saate anca bitirebildim . Ama miss gbi oldu temiz kışlık halisinida serdim . Son temizligimde Allaha sukur bitirdim temzlik işini . Sadece bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştrmek kaldı tabi bide dogum çantası hazırlanck . Onlarıda yarından itibaren halletmeye çlşcm. Bu ayımı dinlenerek geçircem inş. Bebişimde yoruldu bnmle birlikte son ayımı yatarak geçiriyimde bebegimde bnle beraber yata yata buyusun kilo alsın biraz : )
iyi geceler kızlar.. bugün benimde muayenem vardı, bebeğim 2500gr olmuş şimdiden, doktorum iri bebek dedi, booooooooool yürüyüp normal doğumu tetikleyebilirsin, yılbaşından sonraya kalırsan sezeryan yolu gözüküyor dediki ben hiç istemiyorum az kilo alması için ne yemek veya yememek lazım dedim senle ilgisi yok dedi bende tüm hazırllığımı tamamlayıp kendimi yürüyüşe vericem
Ewet ... Güzel anneler.. Basımı yastıga koydum.. Bismiillah dedim dualarımı okudum ..
Yarın de gidicem.. Gusulumu aldım.. Vuxut temizligide yaptım.. Backlarım ve koltukaltı sürekli degil ama bikini bölgesini her banyodan önce temizliyorum.. Diger yerleri agdayla aldıgımdan aık cıkmıyolar şükür..
Ama orama artık agda vuramıprum malum göbekten dolayı :)
Banyo jıleti kullanıyorum kuru bi şekılde..
Daa rahat oluyo.. Bilginiz olsun.. Bide banyodan sonra kurulanıp orama azcık bebe pudrası sürüyorum yada bebe yagı kasıntı yapmıyo... Bana alerjı gibi kasıntı yapıpdu cıldıye dr söledi jıletle almak zorunda kalırsan bebe yagı kullan banyodan sonra yada pudra dedi..
İnş hayırlı güzel haberlerle dönerim.. Sizlerde dualarınızı eksık etmeyin..
Bu aralar oglum zaten bi hareketsız.. Zorla hareket ediyo sanki..
Belkide bnm kuruntumdur ... Biraz panık oldum ister istememz son olaylardan sonra.. Hamileliktei insan hemen etkılenıyo em ıfak bile bişşi olsa..yinede hayırlara vesile diyorum..
Yawrum Allaha emanet.....
aynen canım istedikleri gibi at koşturamazlar ne olur empati kursalar anlayamıyorum gerçekten, bimere dilekçe bile yazsan olur netten hemen bakıyorlar canım geçiştirilmiyor
Canım iyi hazırlamışsın lafları:) söyle tabi açıklık getirsin niye geriyorsa seni anlamadım zayıf olur zayıf derler kilolu olur kilolu derler beğenmiyorlar bir türlü!
Canım normal doğum istiyorsun başka dr a geçince nasıl olur bilemiyorum gerçi özele gidersin orda normal doğumda ücretli zaten sorun olmaz bence, ben yeni geçtim özele benimki sezaryan olduğu için güle oynaya karşıladı hanım:)
Benimde yarın devlette var kontrol eşim henüz bilmiyor:) erkek dr var ona aldım yine çok ilgileniyor napıyım:) eşimde ne gerek var iki dr a diyor ama dinlemiycem hiç, hem devlette olsun hem özelde, zaten erkeğe gitmeye başladım diye özele sesi çıkmadı beyimizin yoksa özeli istemiyordu
Şimdide bir sorum var.. Sırtüstü uzandıgınızda bbelli bi dk dan sonra sank kan beynınııze dolar gibi oluyomusunuz.. Böle boynumdakı damarlar şişiyo sanki.. Bi acayip oluyorum... Heman kalkmam gerekııyo yoksa patlıcak gibi oluyo basım ve boynum.. Nefesım kesılıyo tamamen alnımdakı damarlar şişiyo..
çok yorma kendini artık canım eline sağlık
rabbim sabır versin
inş canım ya hepimizn isteği bu zamanındagelsin bebişler
bende şampuanı chiccodan aldm iyidir demi canm
canm internetten falan bakın ya inş bulursunuz
benimde bu aralar akşamları taş gibi oluyor göbeğimvalla ben hiç bir ilaçiçmedim hamilelik döneminde vitamin ve kan dışında
akıntılar için fitil kullandm sadece
ilaç içmek hiç hoşuma gitmiyor
çok iyi canm kilosu maşallah
benimde o civarlardaydı canım 33 kusurde en son gittiğimde dr gayet iyi dedi kilosu çok kilo almayın artık dedi hem senin hem bebek için iyi olmaz dedi bence ideal kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?