2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben yurtdışındayım, burda sık sık alttan muayene var malesef
ayy ne gıcık canım ya
günaydın kızlar, ikinci el eşya kullanır mısınız bilmem ama tutumluanne.com diye bi websitesi var, bence bazı eşyalar ikinci el alınıp kullanılabilir :)
hemen baktım ama canım fiyatları sıfırdan çok geldi bana fiyatı şişirip sonra indirmişler
canım muadili bir ilaç mutlaka vardır onun
hayrolsun belki ikinci kız olacaktır canım:)
amin canım amin, elimde değil inan sinirlerim çok yıprandı benim
canım bilemedim ki kullanmasan o sorun neyse halolmadımı da hala üzülüyorsun sorunu halletmeye çalışsan, papatya da sakinleştirir gebelikte içilir mi iyice araştır
maşaallah canım gayet iyi kilosu
kasık ağrıları ah ah daha doğrusu af af diyorum
maşaallah bebeğine
yapma canım yapma kimse eline sağlık demiyor yorulduğunla kalıyorsun ve evet çocuklarımızı ihmal ediyoruz boşu boşuna deli gibi temizlik yapan bir insan olarak söylüyorum bunu hiç bir şey sağlığımdan çocuklarımdan önemli değilmiş bu hamileliğimde bunu anladım, sakın yapma ağır işler erken doğsa ne kadar üzülürsün birde herkes seni suçlar ayy niye iş yaptın bilmem ne diye sinir ederler
bende 5 kilo doğmuşum canım şekerim falan yok içini ferah tut yediklerin bebişine yarıyordur
ama hep derler zayıf çocuk doğurmak kolay diye . yazık annem beni normal doğurduktan sonra çok kötü olmuş
canım aslında zayıf bebek zor doğar çünkü güçsüz olur kilolu bebeği itmek daha kolaymış, birde bebeğin kilosundan ziyade başının ölçüsü önemli başı büyük olanlar zor çıkıyor, benim ilkin başı büyük koca kafalım :) şimdi bu bebeğiminde başı büyük ilkim sezaryanya dr a normal olsa bu dedim istesende normal olamazmış başı çok büyük dedi eşimle beraber evde üç tane koca kafalı olacak
kalçan için magnezyum kalsiyum verir canım
canım sağlık ocağında öğleden önce yapılan tahlil öğleden sonra dört gibi çıkıyor ve dr lar hayır yapamayız diyemez öyle bir hakları yok sadece uzmanlık onayı isteyen bazı tahlilleri isteyemiyorlar,hakkınızı arayın kafa tutun aile hekiminizi değişme hakkınızda var, şikayet edicem halk sağlığına deyin bak nasıl tutuşuyorlar
ayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?

canım sana diyorum hep iri değil senin bebeğin senin dr sezaryancı gözünü korkutuyor eflal demişti dersin, benim 33. haftanın içinde 2500 gr dı bebeğim, dr hiçde yediğine dikkat et demedi bana tam tersi gelişimi güzel böyle devam et dedi

Günaydın kızlar

Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi kilosu boyu önden gidiyor gene doktor 38. Haftada doğum yap 40 beklersek çok iri olur bebeğin normal doguramassin dedi . Bebek kanala gitmemiş girerse çok agrin olur Şansın olur dedi . Çok şükür iyiyiz şimdilik .
Bugün güne sabun yaparak başladım . Daha önce de kolonya şişesi bebek şekeri lohusa tacı yaptım fotoğraf larını ekleyecegim birazdan . Yaptıklarım çok begenilince bizde işi ticarete doktor gorumcem ile bekleyen siparişler var onları yapacağım bugün . Şimdilik hoscakalin kendinize iyi bakin canlar .

Ayy ağzından yel alsın kız dediğin gibi o kadar hazırlıktan sonra.Zor bi ihtimal tabi hayırlısı yinede:)

Maşaallah bebeğine canım kaç kilo şimdi nedir bu doktorların iri bebek korkusu

oo hamaratlığın kazanca dönüşüyor demek ne güzel, bakıyorum fotolara:)

dur bakalım eflalım bu salı randevum var,sinirlerimi bozmasın benim,yine bu bebk iri derse aaa dicem daha iyi iri olsun,sorun ne dicem,ben normal doğum yapmak istiyorum,buna manimi bu kilosu,hepimiz normal doğmuşuz 4 kg olarak 3 kardeşiz gibisinden,laflarımı hep hazırladım,vakitdaralıyor ona göre bende x bir dr dan daha fikir alayım,bu saatten sonra dr değiştirirsem gittiğim dr lar benle ilgilenirmi,tanımıyorsun çok birbirini,baştan sağıp onlarda sezeryancı çıkmasın sonra

Canım iyi hazırlamışsın lafları:) söyle tabi açıklık getirsin niye geriyorsa seni anlamadım zayıf olur zayıf derler kilolu olur kilolu derler beğenmiyorlar bir türlü!

Canım normal doğum istiyorsun başka dr a geçince nasıl olur bilemiyorum gerçi özele gidersin orda normal doğumda ücretli zaten sorun olmaz bence, ben yeni geçtim özele benimki sezaryan olduğu için güle oynaya karşıladı hanım:)

Benimde yarın devlette var kontrol eşim henüz bilmiyor:) erkek dr var ona aldım yine çok ilgileniyor napıyım:) eşimde ne gerek var iki dr a diyor ama dinlemiycem hiç, hem devlette olsun hem özelde, zaten erkeğe gitmeye başladım diye özele sesi çıkmadı beyimizin yoksa özeli istemiyordu

hayırlısı olsun canım bu ocak bebişleri çok aceleci sanırım

Herkese iyi aksamlar kizlar yaaa bana yardımcı olurmusunuz titresimli ev tipi ana kucağı almak istiyorum chicconun yada fisher price ama hic bir yerden bulamiyorum siz aldinizmi nereden ne onerirsiniz

fisher price internette var canım aslancıklı anakucağı o güzel gibi bende fiyatı uygun bulsam onu almak istiyorum

amin canım senin çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen barii bu haftalar hepimiz ağırlaştık

banim teyzem yapıyor canım 25-30 liraya

canım bende artık zor yürüyorum son zamanlar artık daha dikkat etmemiz lazım yalnız çıkmamak en iyisi sanırım

Maaşallah canım gözün aydın haberler güzel darısı başımıza

öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsin

Nego bende şikayet etmeyi düşündüm önce sonra aynı şeyi devlet hast. de söyleyince prosedür böyle demekki ben bilmiyorum dedim..

Hera seninki güzelmiş.. :)

minione bende g.o.p. 500 evlerde oturuyorum. Ama malesef burda durum bu..

aynı tahlili 1 ay önce yapmıştı bu sefer bilerek tyapmadı bence zeten herkes şikayetçi ama kimse bir yere şikayet etmiyo sanırım ben bilmiyodum böyle olduğunu bir daha da gitmedim o yüzden ama bu sefer gidip orda yaptırıyım kan tahlilimi ben gıcıklık yapayım bu sefer :)

yok canım öyle bir prosedür yapmak zorundalar, devlete gidince kontrol için gidersin kan tahlilimde yapılmadı dersin yaparlar

aynen canım istedikleri gibi at koşturamazlar ne olur empati kursalar anlayamıyorum gerçekten, bimere dilekçe bile yazsan olur netten hemen bakıyorlar canım geçiştirilmiyor

maşallahcanım bebişine :) gözün aydın seninde dönmüş bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olsun:)

bakalım canm hayırlısı artık ne verirse uyacağız

maşallah canım bebişine :)
iyi yapmışsınız evde otururken bi zararı olmaz çalışmann yapın gitsin

moralini bozma canım artık hepimizin ki kapıda yatıcaz dinlenicez doğacaklar bir şekilde tabikide ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi sen de yat dinlen hem sonra yatamıcaksın uyuyamıcaksın onları düşün :)

evet acık kilo alsalar iyi olucak bende 33 te 2000 gr dı

ohh maaşallah havalarda acık iyi olsaydı yağmurda çamurda da yürümek zor oluyor

yaa jilet beni çok kaşındırıyor mahvoluyorum valla ama bi taraftanda hazırlıksız olucam diye çok korkuyorum

ben 1,5 sene evvel yine gebeydim cnm,3,ayımda düşük oldu kaybettim,ben hiç devlete gitmedim,evimin öevresindeki tüm özel dr lara gtiim,hiçbirinisevemedim mesala biri 30 yıllık tecrübeli meşhur bir dr dur,patronum tüm çocujlarını torunlarını sülalesini normal doğum yaptıran bir kadın,o kadına işlk gebeliğimde gittiğimde griptim ve bana yanlışlıkla hamile birinin içmesi imkansız bir antibitiyotik yazmıştı,eczane şoka girdi,hemen dr a geri gittimde aaa dedi hahahhaha nasıl böle bir yanlışlık yapmışım,dalgınlık hali işte dedi,o günden sonra bidaha gitmedim ona,şimdide bu gittiğim hastane zaten yine özel hastane,buğdaytanesi ile aynı zaten hastanemiz dr umuz,dr um 1,5 senedir gittiğim,uzun zaman çocugumuz olmadı,aylarca yumurta takipi yaptık,hep ilgilendi,bu bebeğime tabiki rabbim sayesinde kavuştuk ama dr un hakkıda buyuktu,bu kdr ay ben bu kadına gidip te şimdi böyle gerçekten sezeryancı bir kimliği varsa çok zoruma gider ya,bana yapmaz inşallah bunu

canım ben hiç yatamıyorun sırt üstü hiç nefes alamıyorum yoksa

Bende almadan önce şampuanın içeriğini araştırıp almıştım yorumlara da baktım. Hatta burada da icerikleri yazmistim sanirim ama cok geride kalmistir bulmak mumkun degil. Sebamed le chicco arasında kalmıştım. Sampuan olarak kendim icin sebamed kullaniyorum diger urunlerini de kullaniyorum paraben icermedigi icin memnunum ama bebegim icin ekstra arastirma yaptim. sebamed sampuanin içeriğinde alkol türevi şeyler olduğundan sebamed almadım. Chicco yu tercih ettim. İnş bebisimin cildi de beğenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…