2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım bide hastane çantasına bebeğe tulum yazmışsın ben 6 aylık tulum aldım hiç küçük almadım hastane çıkış set zibin lar battaniye battaniye bez bunları koydum ya

Yok canim mumkun oldugunca girip takip etmeye calisicam artik. Allah hepimize saglikli dogumlar bebekler nasip etsin insallah. Bebisi strese sokma yuzduk kuyruguna geldik bak. Ben ondan sonra her seyi cok kolay atlatabiliyorum. Gucumu ondan aliyorum. Sen de oyle yap. Arada illa ki hormonlar costu aglamalarimiz var ama gulmeyi de unutma

Kizlar sabah doktora gittim yine,tüm gece uyuyamadim bebegim karnimda tas kesiliyor sanki bi kasilma bi sanci mahvetti beni dedim oda bana pasiflora diye bi surup vermis şimdi netten baktimda yoğun stres donemlerinde sakinlestirici olarak kullanilan bitkisel icerikli antidepresan şurup yaziyor, daha önce kullanan var mi kizlar ya bebege bi zarari olsa vermezdi dimi mutlaka ic bunu dedi..

Gunaydin herkese. Doktordan geliyorum. Ben ve bebegimle ilgili her sey normal cok sukur. 33+1 iz bugun. 2200 gr boyunu soylemedi ama en son 10 gun once 43 cm idi. Bu hafta 44-45 arasi olabilir. Gitmeden once anlastik ve yuzunu gosterdi bana cadım. Kocaman yanakli dolgun dudakli buyuk burunluydu :) nst ye gerek duymuyorum gayet iyisiniz dedi. 10 gun sonra gel bakalim yine dedi. 10 gunde bir gidicem artik. Bir muayene bir kontrol sistemi oldugu icin bedava hakkimi da degerlendiriyor doktorum sagolsun. Benden bu kadar. Kilosu sizce iyi mi? 33+1 de 2200 ?

Canim psikolog a gittigimde vermisti. Fakat hamilelikte ilk kez duyuyorum. Anti depresan grubunda sakinlestiruci bir surup. Gunde bir yemek kasigiyla mutlu olur gevsersin derler ama ben pek inanmiyorum ya. Doktor bunu vermisse senin kasilmalarini psikolojik bulmus olabilir. Kafanda bitiyor her sey. Bir de prospektusune bak. İlac a grubu mh b grubu mu c grubu mu? C ise sakin icme.

valla izmirden bakayım diğcem ama reçetesiz nasıl alıcaz alır kargolarım yni

güzel cnm sağlıklı olsun inş

Arkadaşlar butikbebede Maya Baby Collection da uyku setleri 200 TL. Fena gelmedi bana fiyatı ihtiyacı olan bakabilir.. Birde tatlı uykular başlığı altında yorganlar29,99.. %100 pamuklu diyor ne kadar doğrudur bilemiyorum gerçi..

İnsallah canim. Eskiler hep 4-4,5 tan bahsedince gozume pek az gorunuyor :) ama tabi ki en onemlisi sagligi...
benimki iri bebek mesela ama şekerden korkuyoruz cnm şeker çıkabilir dedi doktorum o yüzden fazla kilolu bebekte riskli seninki tam benim 32+3 de 2520 gr dı ama ben sevinemiyorum çünkü şeekr yüklemenın 1. sinde şeker yüksek çıktı bende 2. sinde dengeli çıktı bilemeyiz

Allah korusun sag salim alirsin kucagina insallah canim. Bel ve kasik agrim demissin. Bizler bu haftalarda bu kilosundayken yasiyorsan sen iri bebek durumundan dolayi daha fazla yasiyor olabilirsin canim. Peki dr erken dogum veya erken alabiliriz dedi mi?

Canım bide hastane çantasına bebeğe tulum yazmışsın ben 6 aylık tulum aldım hiç küçük almadım hastane çıkış set zibin lar battaniye battaniye bez bunları koydum ya

canım senin koyduklarında olur
ben tulum hoşuma gittiği için yenidoğan tulum almıştım onuda koydum valize
ama tulum şart değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…