2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım hala beğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem
ya lütfen miray koyun,ocak bebeği olcak Allah nasip ederse,miray ay gibi nur yüzlü,yılın ilk ayı demekmiş,ocak ayında doğan bebeğe bundan gzl isim mi olur,ayrıca miray isimli gördüğüm bebekler çok güzellerdi,ay parçası gibi doğdular ve halen çok güzeler bembeyaz nur gibydiler ,sadece minik bir fikir benimki,tüm isimler güzel annesi

Kızlar bebk yagı aldınzmı bilmiyorum ama geçn bi yerde okudum çok zararlıymiş vucuttan emilip cigerlere geçiyomuş . Bnde alicktım ama bu yazıyı okuyunca vazgeçtim. Nettende arastrabilirsnz.
Aslında bebeyaği almayı düşünmüyodum ama büyük boy aldık dalini yanında hediyeydi almış olduk, ama kullanmam herhalde, bi araştırayım netten bende, tşkler canım

ben de güya izne ayrıldıktan sonra yürürüm her gün diyordum ama cık, olmadı her konuda olduğu gibi bu konuda da azimsiz çıktım.
bir saat yürüyüş fazla gelmez mi? bence her gün yarım saat ya da en fazla 45 dk. yürüsen yeter. kaç kilo aldın bu arada, kilo yüzünden mi yürümek istiyorsun? günlerimiz aynıymış merak ettim ben 13 görünüyorum, bakalım kaçla tamamlanacak

ben de 12 kg aldım cnm... kendi kilomdan ziyade normal doğum açısından doktor diyor.. bir saat olmasada yarım saat haftada 4-5 defa yürümelisin diye.. tabi ben çalıştığım için şu an o kadar yürüyemiyorum anca haftada iki gün 40 ar dk fln...

bende giyenlerde cok farkettigini duymustum ama cok mu aci verir bilemem ama denemek lazim aslinda

bence de bence de benim ilk kızımın adı miray peki ikinci kızıma hangi ismi kaymalıyım. miraydan sonra hiç bir ismi beğenemedim

Ambalajın önünde büyük harflerle yazması pek önemli değil aslında içindekileri okumak lazım paraben yok diyor mesela ama içindekilere bakıyorsun paraben le aynı derece zararlı hatta bazen daha zararlı bir koruyucu madde var içinde. Halk parabeni duydu diye onu çıkarıp daha zararlısini bile koyuyorlar bizde paraben siz oh iyi deyip alıyoruz o yüzden önemli olan içindekilere bakmak lazım bence.

ablam göbeğini bağlamıştı doğum yapar yapmaz canm onun da yok ama zaten o çok zayıf bünye olarak da hemen verdi kiloları
ben giyeceğim acısada napıyım

en iyisini yapmşsın canm

ay canım onu ben de duydum bir tane eskiden kalan korsem var onu koysam mı çantama diye düşünüyordum

sen bilirsin canm benim de evde vardı onu koydum
kikot yeri acıtırsa dikişleri falan orayı keser öyle giyerim diye düşündüm en kötü ihtimal

bende giyenlerde cok farkettigini duymustum ama cok mu aci verir bilemem ama denemek lazim aslinda

deenemekten zarar gelmz

doğumdan sonra seni saralım dediler kuşak ve ya çarşafla sarıyorlar .çarşafı katladılar bi yandan annem bi yandan kaynanam çeke çek sardılar . ama ben hiç duramadım . beni sarmaları 10dk sürdüyse ben en çok 2 dk sonra çözdüm . böbreklerim zonkladı. bence organlar daha tam yerleşmiş olmuyor. korseyi bilmem ama ben sarılmaya karşıyım .

kızlar sabahtan beri site bir garipti değil mi? yoksa benim pc de mi sorun vardı ..anca yazabiliyorum.. öneri için tüm arkadaşlara teşekkürler. bugün genel cerrahiye gittim .. ben sana hiçbir ilaç vermem hepsi zararlı dedi. bakmadı bile doğur gel 3 ay sonra bakarız dedi. birşey olmaz yapacak birşey yok dedi. her sabah 4 adet organik malatya kayısısı yiyip üzerine 2 bardak sıcak su içeçeksin dedi.. Neyse artık dedim. Şansıma hep manyak doktorlara denk geliyorum. İnsan durumun vahamiyeti açısından bir bakar en azından.. Bende göstermeye meraklı değilim ama ne yapayım yani..

ben sarmıştım ama ağrım olunca çıkardım. sarkık bi göbek kaldı. acısada sarmak lazım galiba. çünkü ebe doğumdan çıkar çıkmaz tembih etmişti. normal doğum olanlar daha rahat tabi bu konuda. benim sezeryan olduğu için zor olmuştu şimdi lcw'den bütün korse aldım onu giyicem.

dinlen cnm kndini yorma çalişşyosan akşmları bol bol uzan . Sampuanı kocandami deneycksin Allhm ya : ) bi dene bklm bnada haber et bk dogrumu merak ettm

ayy canım ya güldürdün valla yaa ama çok haklısın tabi bakması gerekirdi ne durumda diye en kötü
sn en iyi dediklerine uy kayısıyı sıcak suyu hergün iç belki hafifler zamanla inş
1 ayımız kaldı sabredlim inş sonra gidersin çaresine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…