:) tek benimki değilmiş tahlil yapmayan demek.10 a kadar aldıklarında sonucu hemen veriyolar mı acaba ben daha gitmedim doktor ben kan tahlili istiyorum desem yapar mı ki canım yaa bizim doktor çok gıcık 2 sene önce cildiye için kan tahlili istemişlerdi sağlık ocağına gittim doktor bana bu tahlili kim yazdıysa git orda yaptır dedi çok kötü olmuştum
Kızlar bebek sampuanını hangi marka aldınız ?
3 haftadır reklamlarda da nivea baby çıkıyor bende fiyatı cazip geldi aldım,gerçi bübcheni chıccosu nivea sı v.s hepsi tekerleme gibi perabe riçermez alkol içermez o yok bu yok yazıo hepsi aynı aslında,bebek çantamız yoktu,çokta kullanacağımı sanmıyorm idareten bişi olsa oda yetr,chicconun bebek seti 80 lira dışarda n11 de 50 liraydı tüm set var içinde,bakalım bugun yrn elime geçmiş olur,nıvea yıda chiccoyuda denemiş olurumBende almadan önce şampuanın içeriğini araştırıp almıştım yorumlara da baktım. Hatta burada da icerikleri yazmistim sanirim ama cok geride kalmistir bulmak mumkun degil. Sebamed le chicco arasında kalmıştım. Sampuan olarak kendim icin sebamed kullaniyorum diger urunlerini de kullaniyorum paraben icermedigi icin memnunum ama bebegim icin ekstra arastirma yaptim. sebamed sampuanin içeriğinde alkol türevi şeyler olduğundan sebamed almadım. Chicco yu tercih ettim. İnş bebisimin cildi de beğenir
cnm çok iş yapmk yorulmkta bbge kilo aldrmyr . Nette okumştum anne yorulunca bebekte yorulurmuş. O yuzden son ayımı dinlenerwk geçirmk istiyorum . Bi dort kiloda bunu doguruyum inşllh : ) ilki dogumumu 4 kiloyu geçik dogrdgma gore bunuda dogurabilirm hmde ilktn brz daha kolay dogar doktorumda ayni goruşte. İkinciyi şurdan dogurusun diyor .moralini bozma canım artık hepimizin ki kapıda yatıcaz dinlenicez doğacaklar bir şekilde tabikide ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi sen de yat dinlen hem sonra yatamıcaksın uyuyamıcaksın onları düşün :)
evet acık kilo alsalar iyi olucak bende 33 te 2000 gr dı
ohh maaşallah havalarda acık iyi olsaydı yağmurda çamurda da yürümek zor oluyor
yaa jilet beni çok kaşındırıyor mahvoluyorum vallaama bi taraftanda hazırlıksız olucam diye çok korkuyorum
canım ben de chicconun bebek bakım setini aldım. inşallah memnun kalırız3 haftadır reklamlarda da nivea baby çıkıyor bende fiyatı cazip geldi aldım,gerçi bübcheni chıccosu nivea sı v.s hepsi tekerleme gibi perabe riçermez alkol içermez o yok bu yok yazıo hepsi aynı aslında,bebek çantamız yoktu,çokta kullanacağımı sanmıyorm idareten bişi olsa oda yetr,chicconun bebek seti 80 lira dışarda n11 de 50 liraydı tüm set var içinde,bakalım bugun yrn elime geçmiş olur,nıvea yıda chiccoyuda denemiş olurum
korse giyemessin cnm . En azından dogum yapar ypmz giyilmiyor çunku çok sıkıyor bn norml yaptıgım halde gyemedim çok acıttı ki baglayamadımda . Anca dogumdan on gun snra filan gyebilirsin ama onemli olan ilk gunler gymk yada baglmkmiş .kızlarr size duyduğum bir şeyi soracağım deneyimlilier bilgi verirse sevinirim :)
doğumdan sonra karnınızı sarın diyorlar veya korse kullanın o nasıl oluyor yani korse tamam giyiliyorda saracak olsak nasıl saracağız ???
bir de kararlıyım bugün bir saat kesin yürüyeceğim haftada 4e 5e çıkarmam gerek yürüyüşüüü(
bende ondan aldım yakındna da zaten gördüm çantası çok hoşuma gitti o mağazada satılan korkunç pahalı çantalardan çok daha sevdim ben çantasını,30 lira daha ucuz dıye n11 den sipariş verdim 50 liraya bakalım elime ne zmn geçecekcanım ben de chicconun bebek bakım setini aldım. inşallah memnun kalırız
Bende almadan önce şampuanın içeriğini araştırıp almıştım yorumlara da baktım. Hatta burada da icerikleri yazmistim sanirim ama cok geride kalmistir bulmak mumkun degil. Sebamed le chicco arasında kalmıştım. Sampuan olarak kendim icin sebamed kullaniyorum diger urunlerini de kullaniyorum paraben icermedigi icin memnunum ama bebegim icin ekstra arastirma yaptim. sebamed sampuanin içeriğinde alkol türevi şeyler olduğundan sebamed almadım. Chicco yu tercih ettim. İnş bebisimin cildi de beğenir
Ne saf yanıma denk gelmis ya, hiç araştırma gereği bile duymadım.. çok sinirlendim şimdi şikayet ediyim ben bu adamı..yok canım öyle bir prosedür yapmak zorundalar, devlete gidince kontrol için gidersin kan tahlilimde yapılmadı dersin yaparlar
cnm sebamed bebegin gozunu yakıyomuş bilgin olsun. Unibaby alıcm galiba .sebamed
bilmiyorum ne kadar saglıklı o halde gymk. Çunku gerçkten çok aciyor bn korktum rahme zarar verecek diye gyemedim ztn mumkun degildi gymemde çok acıdı çok sıkıyor çunku . Ama çok sıkmadan bişeyle baglayabilirsnz .kızzlar ben valizime korse de koydum acısada canm giyeceğim etrafımda bir iki kişi var doğumdan çıkar çıkmaz giymişner ne göbek var ne bişey
kadın diyor ağlaya ağlaya giydirdi ebe beni ama iyiki de giydirmiş
bende giyeceğim hemen
ay canım onu ben de duydum bir tane eskiden kalan korsem var onu koysam mı çantama diye düşünüyordumkızzlar ben valizime korse de koydum acısada canm giyeceğim etrafımda bir iki kişi var doğumdan çıkar çıkmaz giymişner ne göbek var ne bişey
kadın diyor ağlaya ağlaya giydirdi ebe beni ama iyiki de giydirmiş
bende giyeceğim hemen
ayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?
4 kg olucak doğuramıycaksın bak yeme artık dediayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?
bende de var aynı sorun :)kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım halabeğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem
Çok şaşırdım canım ya, aslında sen söylemeden sağlık ocağı her ay seni çağırıp kan testlerini yapmalı diye biliyorum, hatta ben hamile kalınca sağlık ocağı beni aradı gel hemen kan tahlillerini yapalım diye, birde hemen her hafta gidip kalp atışlarını dinliyorum, her ay kan tahlilimi yapıyorlar, bende özeldeki druma götürüyorum sonuçları, ilacım bitince gidiyorum hemen yazıyorlar, özeldeki drun istemese bile senin talebinle bile yapmalı, bence drunu değiştir canım, neden böyle yapıyo bazı drlar anlamıyorum, sonuçta keyfi bişey istemiyorsun hamilesin yani
Canim Hayır ben gittim yapmadılar.. Saglık ocagindaki dr un bana söylediği suydu: Özelden gelenlerin tahlilleri yapamıyoruz yasak.. çok saçma ama dedim devletten gidiyosam neden orda yaptirayim devlette yaptiririm.. benim k.d. Dr um bi de hastanede deil. Muayene hanesi var. Ve dolayısıyla tahlilleri hep dışarda yapmak zorundayım. Sonra bayrampaşa devlet hast. gittim. Orda da yapmadılar. Özelden gelen tahlili yapmıyoruz diye. Üstüne dr azarlar gibi konuştu. Sınır oldum. Bana diyo ki ters ters ben muayenemi yaparım sonrada canım hangi tahlili istiyorsa onu yazarım. Senin elindeki leri deil.. baska bi özel e gittim mecbur 100 tl yi bayıldım yaptılar..
kızlar kontrolden geldik şimdi.Bebeğimiz 32+0 1900 gr ve çok tatlıysı maşallah.ayrıca doğum raporumuzu aldık.başaşağı dönmüş artık bebeğim.galiba normal doğum olacak çok korkuyorum ama en sağlıklısı bu.
Günaydın kızlar
Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi kilosu boyu önden gidiyor gene doktor 38. Haftada doğum yap 40 beklersek çok iri olur bebeğin normal doguramassin dedi . Bebek kanala gitmemiş girerse çok agrin olur Şansın olur dedi . Çok şükür iyiyiz şimdilik .
Bugün güne sabun yaparak başladım . Daha önce de kolonya şişesi bebek şekeri lohusa tacı yaptım fotoğraf larını ekleyecegim birazdan . Yaptıklarım çok begenilince bizde işi ticarete doktor gorumcem ile bekleyen siparişler var onları yapacağım bugün . Şimdilik hoscakalin kendinize iyi bakin canlar .
:) tek benimki değilmiş tahlil yapmayan demek.
cnm çok iş yapmk yorulmkta bbge kilo aldrmyr . Nette okumştum anne yorulunca bebekte yorulurmuş. O yuzden son ayımı dinlenerwk geçirmk istiyorum . Bi dort kiloda bunu doguruyum inşllh : ) ilki dogumumu 4 kiloyu geçik dogrdgma gore bunuda dogurabilirm hmde ilktn brz daha kolay dogar doktorumda ayni goruşte. İkinciyi şurdan dogurusun diyor .
cnm sebamed bebegin gozunu yakıyomuş bilgin olsun. Unibaby alıcm galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?