geliyor diye biliyorum zaten baya eğik duruyor ama bebek içinde rahat tanıdığımızda görünce çok beğendim hem rahat görünüyordu boyut olarak büyük hem hafifçe ayagınla sallayabiliyorsun uyuyordu için de kullanışlı bir ürünBeğendim çok tatlı duruyor alabilirim rahata da benziyor acaba yatay pozisyona da gelebiliyor mu?
Evet canim yasadigim bi uzuntu ve stresten sonra böyle oldum sabaha kadar gecmeyince bu ilaci verdiCanim psikolog a gittigimde vermisti. Fakat hamilelikte ilk kez duyuyorum. Anti depresan grubunda sakinlestiruci bir surup. Gunde bir yemek kasigiyla mutlu olur gevsersin derler ama ben pek inanmiyorum ya. Doktor bunu vermisse senin kasilmalarini psikolojik bulmus olabilir. Kafanda bitiyor her sey. Bir de prospektusune bak. İlac a grubu mh b grubu mu c grubu mu? C ise sakin icme.
valla her sabah bugün çarşamba bugün perşembe diyerek uyanıyorum bir an önce hafta sonu gelsin saat sesi duymadan kalkabileyim zorla okula gitmeyeyim diyeGünaydınnnn kızlarr
Günler geçmiyor off
Almadım araştırıyorum daha chicconun mağazasına gidip bakicam ona göre karar vericem beğendim şimdilik bakalım internette genelde 300 civarı fiyati mağazaya gidersem fiyati paylaşirımkaca aldin canim cok güzelmis
valla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.canım her an dönebilir
eline sağlık canım sen hiç durmuyorsun ço iş yapıyorsun ama çocuk olunca ev hep dağınık oluyor bende de aynı akşama kadar oyuncak topluyoruz
çok güzel bir söz canım:)
maşaallah
kızz ne çok iş yaptın sen böyle güle güle kirlet, hayırlı olsun aldıkların
inşaallah acele etmez maşaallah bebeğine benimde ağrıyor çatı kemiklerim
işte bizi evdeki yavrular yoruyor
canım hayat böyle işte elimizden bir şey gelmiyor
canım dolduracaksın inşaallah:)
canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol
canım bebek yerleşiyor yürüdükçe
bebek yerleşiyor kanala ondan
ayy canım epey sıkıntı yaşamışsın şimdi iyisin ama planladığımız gibi olmuyor bazen bundan sonrası rahat geçer inşaallah arada yaz habersiz bırakma, bende idare ediyorum canım hep ağlıyorum hormonlar ve oğlum beni mahvetti çok yoruyorlar
maşaallah canım, kv de ucundan başlamış neyse ki:)
canım vajinusmussan tuşe muayene zor olur zaten senin için
canım niye alttan ediyor ki hem erken hem de sürekli ilginç, evet bende izledim geçen gün:)
aaa geçmiş olsun canım dinlen sakın kalkma dinlenmenin çok faydası oluyor
sezaryan mı oldu sonuna bakmamıştım:)
kızz bu kadar işe erken doğurucan sen dur artık çekirge:)
canım bende her gün ağrı olduğu için normal geliyor artık zaten ağrı normal sende leke olmuş
canım iri bebek olupda normal doğuran çok var yürü bolca
bende jiletle alıyorum hep hiç de bir şey sürmüyorum hamdolsun hiç alerji yapmadı
unibaby
oluyor canım hemen dönüyorum
afffff Allah'ım çok zor
geçmiş olsun
canım 1,50 nin altına sezaryan yapıyorlar ondan sormuştur
artık iş yapmak yok dinlen canım birde evde çocuğun var iki katı yoruluyoruz
ben oğluma çok kullandım ciğerlerinde sıkıntı olsa çıkardı ortaya inşaallah yoktur
canım preklamside tansiyonda yükselir baş ağrısı falan olur tuzu hiç kullanma
öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsin
fiyatı iyiymiş bizede lazım, yakından görmek lazım oğluma ucuz aldık kulpu kırılmıştı
valla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.( yapmcm derkn koklu temzlk genel temzligi iki gnde bi yprm gene yvş yvş)canım her an dönebilir
eline sağlık canım sen hiç durmuyorsun ço iş yapıyorsun ama çocuk olunca ev hep dağınık oluyor bende de aynı akşama kadar oyuncak topluyoruz
çok güzel bir söz canım:)
maşaallah
kızz ne çok iş yaptın sen böyle güle güle kirlet, hayırlı olsun aldıkların
inşaallah acele etmez maşaallah bebeğine benimde ağrıyor çatı kemiklerim
işte bizi evdeki yavrular yoruyor
canım hayat böyle işte elimizden bir şey gelmiyor
canım dolduracaksın inşaallah:)
canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol
canım bebek yerleşiyor yürüdükçe
bebek yerleşiyor kanala ondan
ayy canım epey sıkıntı yaşamışsın şimdi iyisin ama planladığımız gibi olmuyor bazen bundan sonrası rahat geçer inşaallah arada yaz habersiz bırakma, bende idare ediyorum canım hep ağlıyorum hormonlar ve oğlum beni mahvetti çok yoruyorlar
maşaallah canım, kv de ucundan başlamış neyse ki:)
canım vajinusmussan tuşe muayene zor olur zaten senin için
canım niye alttan ediyor ki hem erken hem de sürekli ilginç, evet bende izledim geçen gün:)
aaa geçmiş olsun canım dinlen sakın kalkma dinlenmenin çok faydası oluyor
sezaryan mı oldu sonuna bakmamıştım:)
kızz bu kadar işe erken doğurucan sen dur artık çekirge:)
canım bende her gün ağrı olduğu için normal geliyor artık zaten ağrı normal sende leke olmuş
canım iri bebek olupda normal doğuran çok var yürü bolca
bende jiletle alıyorum hep hiç de bir şey sürmüyorum hamdolsun hiç alerji yapmadı
unibaby
oluyor canım hemen dönüyorum
afffff Allah'ım çok zor
geçmiş olsun
canım 1,50 nin altına sezaryan yapıyorlar ondan sormuştur
artık iş yapmak yok dinlen canım birde evde çocuğun var iki katı yoruluyoruz
ben oğluma çok kullandım ciğerlerinde sıkıntı olsa çıkardı ortaya inşaallah yoktur
canım preklamside tansiyonda yükselir baş ağrısı falan olur tuzu hiç kullanma
öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsin
fiyatı iyiymiş bizede lazım, yakından görmek lazım oğluma ucuz aldık kulpu kırılmıştı
aaa çok şaşırdım ben beylikdüzünde oturuyorum,bnm aile dr um da gitsemde ona tahlil yaptırsam ilaç yazdırsam diye adam ağzımın içine bakar,ben çok seviyorum sağlık ocağımı,ve bugune kdr drumun yazdığı tüm testleri tam idrar tahlili dışında olanları hep sağlık ocağı yaptı cnm,ama ben şunu anladım her ilin her semtin sağlık ocağı farklı sistemle çalışoyor x bir yer şeker yüklemesini yaparken benimki yapmadı mesala,seninki zaten hiçbirşeyi yapmıyor,halbui bu durum düzelmeli aslındaCanim Hayır ben gittim yapmadılar.. Saglık ocagindaki dr un bana söylediği suydu: Özelden gelenlerin tahlilleri yapamıyoruz yasak.. çok saçma ama dedim devletten gidiyosam neden orda yaptirayim devlette yaptiririm.. benim k.d. Dr um bi de hastanede deil. Muayene hanesi var. Ve dolayısıyla tahlilleri hep dışarda yapmak zorundayım. Sonra bayrampaşa devlet hast. gittim. Orda da yapmadılar. Özelden gelen tahlili yapmıyoruz diye. Üstüne dr azarlar gibi konuştu. Sınır oldum. Bana diyo ki ters ters ben muayenemi yaparım sonrada canım hangi tahlili istiyorsa onu yazarım. Senin elindeki leri deil.. baska bi özel e gittim mecbur 100 tl yi bayıldım yaptılar..
bende 5 kilo doğmuşum canım şekerim falan yok içini ferah tut yediklerin bebişine yarıyordurbenimki iri bebek mesela ama şekerden korkuyoruz cnm şeker çıkabilir dedi doktorum o yüzden fazla kilolu bebekte riskli seninki tam benim 32+3 de 2520 gr dı ama ben sevinemiyorum çünkü şeekr yüklemenın 1. sinde şeker yüksek çıktı bende 2. sinde dengeli çıktı bilemeyiz
maşallah kilosu falan da çok iyi benimki de 34+0 da 2500gr çıktı . ben de haftaya nstye girecem bakalım. sonra da uçak yolculuğu yapacam .Gunaydin herkese. Doktordan geliyorum. Ben ve bebegimle ilgili her sey normal cok sukur. 33+1 iz bugun. 2200 gr boyunu soylemedi ama en son 10 gun once 43 cm idi. Bu hafta 44-45 arasi olabilir. Gitmeden once anlastik ve yuzunu gosterdi bana cadım. Kocaman yanakli dolgun dudakli buyuk burunluydu :) nst ye gerek duymuyorum gayet iyisiniz dedi. 10 gun sonra gel bakalim yine dedi. 10 gunde bir gidicem artik. Bir muayene bir kontrol sistemi oldugu icin bedava hakkimi da degerlendiriyor doktorum sagolsun. Benden bu kadar. Kilosu sizce iyi mi? 33+1 de 2200 ?
Aahh çk yoruldum ama bitti sonunda odamin temizligi. Bu saate anca bitirebildim . Ama miss gbi oldu temiz kışlık halisinida serdim . Son temizligimde Allaha sukur bitirdim temzlik işini . Sadece bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştrmek kaldı tabi bide dogum çantası hazırlanck . Onlarıda yarından itibaren halletmeye çlşcm. Bu ayımı dinlenerek geçircem inş. Bebişimde yoruldu bnmle birlikte son ayımı yatarak geçiriyimde bebegimde bnle beraber yata yata buyusun kilo alsın biraz : )
Nazlı dan haber var
"Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana" yazmış arkadaşımız
İyi geceler kızlar . Bnde iki gundur çatı agrısı basladı bebegide çok asagda hissedyrm . Zaten karnımı gorsenz ne kadar asada dersnz . Resmn indi asagıya . İnş. Vaktinden once gelmez bebişim ya . 38 i bi doldursaydım hayırlarınan .
Chicco aldım
gunaydın herkese.ya kızlar sabah sabah ama aksılık ustne aksılık yasıyorum.hanı doktor bna sancı kesıcı hap verdıya.bulamıyoruz ya.uretımı durmus.o rahatlattı benı.daha rahat uyudum gece.o olmassa yıne sancım olck ve erken dogurma ıhtımalm dahada artacak.doktora soldm.ıyı arastırın ddi bska vereblcegm ılac yok ddı.bız nasıl bulcz bunu
Kizlar sabah doktora gittim yine,tüm gece uyuyamadim bebegim karnimda tas kesiliyor sanki bi kasilma bi sanci mahvetti beni dedim oda bana pasiflora diye bi surup vermis şimdi netten baktimda yoğun stres donemlerinde sakinlestirici olarak kullanilan bitkisel icerikli antidepresan şurup yaziyor, daha önce kullanan var mi kizlar ya bebege bi zarari olsa vermezdi dimi mutlaka ic bunu dedi..
Gunaydin herkese. Doktordan geliyorum. Ben ve bebegimle ilgili her sey normal cok sukur. 33+1 iz bugun. 2200 gr boyunu soylemedi ama en son 10 gun once 43 cm idi. Bu hafta 44-45 arasi olabilir. Gitmeden once anlastik ve yuzunu gosterdi bana cadım. Kocaman yanakli dolgun dudakli buyuk burunluydu :) nst ye gerek duymuyorum gayet iyisiniz dedi. 10 gun sonra gel bakalim yine dedi. 10 gunde bir gidicem artik. Bir muayene bir kontrol sistemi oldugu icin bedava hakkimi da degerlendiriyor doktorum sagolsun. Benden bu kadar. Kilosu sizce iyi mi? 33+1 de 2200 ?
maşallah kızlar bebeklerinizin kilolarına benimki ilk başlarda baya iyi gdiyordu doktorumda öyle söylemişti ben biraz doğumdan çekindim açıkcası siz gibi muzdur falan yemedim 34 te 2100 çıktı size göre oldukça düşük gibi başladım bende artık muz falan yemeye süte son haftalarda daha çok alır iyi dedi doktorum ama olsun
hayır olsun inşallah :) belki erkek yerine kız doğar cnm,ve sende azelya koyarsın adını,ayy ne kdr rahat söylüyorum bu kdr hazırlıktan sonra,insan şoka mı girer,karıştımı bebekler diyebilir,binbir soru geçer,aldıklarının hepsi mavi dir,ayyy valla hayır olsun cnm ya,herşey Allahın takdiri ilahisi tabi,o ol dedikten sonra,hakımızda hayırlısı cnm ya...Günaydın kızlar.Bu gece rüyamda kızım olmuş ve ismini azelya koymuşum.
1.Benim oğlum olacak
2.Azelya ismini ilk defa rüyamda gördüm daha önce hiç duymamıştım bile.Google den baktım böyle bi isim varmı diye varmış.
Hayırdır inşallah :)
Yani illa şiddetli olması lazım degil zarar vermesi için Allah korusun.. Bakalım bnde yarın gidicem dr a artık ne der.. Hakkımızda hayırlısı artık..
tabiki yaparkar.. İlk aile hekimine gidip kan tahlılı istendigini söle.. O yazıyo sonra sen kan veriıyosun.. Ama erkndn git canım.. Saglık ocaklarında en gec 10 da bitiyo kan alma ertesi güne kalıp ugrasma diye diyorum canım bnm
Kıııııız bn sorarım sana.. Dogduktan sonra yazarsın..
Şaka bi yana canım ya ne olursa olsun kokuları yeter.. Evde minicik bi beden.. Ecüş bücüş surat bi cıyaklamalar..
Bak canim hamilelik takviminde de ayni kilo yaziyorGunaydin herkese. Doktordan geliyorum. Ben ve bebegimle ilgili her sey normal cok sukur. 33+1 iz bugun. 2200 gr boyunu soylemedi ama en son 10 gun once 43 cm idi. Bu hafta 44-45 arasi olabilir. Gitmeden once anlastik ve yuzunu gosterdi bana cadım. Kocaman yanakli dolgun dudakli buyuk burunluydu :) nst ye gerek duymuyorum gayet iyisiniz dedi. 10 gun sonra gel bakalim yine dedi. 10 gunde bir gidicem artik. Bir muayene bir kontrol sistemi oldugu icin bedava hakkimi da degerlendiriyor doktorum sagolsun. Benden bu kadar. Kilosu sizce iyi mi? 33+1 de 2200 ?
adı üstünde antidepresan bir şurup o cnm ya,öss sınavında bayılma ayılma olmasın heycan dindirsin,yada uçak fobin varsa uçağa binmeden önce annem içerdi aptal gbi yapıyordu insanı,heycanı dindiren,sakinleştirici bir şurup,bebeğinin taş gibi kesilip bir tarafta toplanmasıyla sancıyla ne ilgisi var bağdaştıramadım ben,magnzeyum içmek gerkmezmi,o sancıları krampları gevşetiyor çünkü,belkide senide rahatlatır,yan etkisi zararı yoksa bebeğe bir iç bakalım,ama dediğim gibi biraz kafayı yumuşatır söliyimKizlar sabah doktora gittim yine,tüm gece uyuyamadim bebegim karnimda tas kesiliyor sanki bi kasilma bi sanci mahvetti beni dedim oda bana pasiflora diye bi surup vermis şimdi netten baktimda yoğun stres donemlerinde sakinlestirici olarak kullanilan bitkisel icerikli antidepresan şurup yaziyor, daha önce kullanan var mi kizlar ya bebege bi zarari olsa vermezdi dimi mutlaka ic bunu dedi..
cnım benım suan aradgm ılacda tansıyon hapı.ama ben yan etkısnden yararlancm.yanı sendde bole bı durum olbılır.nette arastrdım kullanan cok varmıs ama ılac yokKizlar sabah doktora gittim yine,tüm gece uyuyamadim bebegim karnimda tas kesiliyor sanki bi kasilma bi sanci mahvetti beni dedim oda bana pasiflora diye bi surup vermis şimdi netten baktimda yoğun stres donemlerinde sakinlestirici olarak kullanilan bitkisel icerikli antidepresan şurup yaziyor, daha önce kullanan var mi kizlar ya bebege bi zarari olsa vermezdi dimi mutlaka ic bunu dedi..
ayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?benimki iri bebek mesela ama şekerden korkuyoruz cnm şeker çıkabilir dedi doktorum o yüzden fazla kilolu bebekte riskli seninki tam benim 32+3 de 2520 gr dı ama ben sevinemiyorum çünkü şeekr yüklemenın 1. sinde şeker yüksek çıktı bende 2. sinde dengeli çıktı bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?