2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
g
Beğendim çok tatlı duruyor alabilirim rahata da benziyor acaba yatay pozisyona da gelebiliyor mu?
geliyor diye biliyorum zaten baya eğik duruyor ama bebek içinde rahat tanıdığımızda görünce çok beğendim hem rahat görünüyordu boyut olarak büyük hem hafifçe ayagınla sallayabiliyorsun uyuyordu için de kullanışlı bir ürün

maşallah kızlar bebeklerinizin kilolarına benimki ilk başlarda baya iyi gdiyordu doktorumda öyle söylemişti ben biraz doğumdan çekindim açıkcası siz gibi muzdur falan yemedim 34 te 2100 çıktı size göre oldukça düşük gibi başladım bende artık muz falan yemeye süte son haftalarda daha çok alır iyi dedi doktorum ama olsun

Evet canim yasadigim bi uzuntu ve stresten sonra böyle oldum sabaha kadar gecmeyince bu ilaci verdi

valla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.

valla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.( yapmcm derkn koklu temzlk genel temzligi iki gnde bi yprm gene yvş yvş)

aaa çok şaşırdım ben beylikdüzünde oturuyorum,bnm aile dr um da gitsemde ona tahlil yaptırsam ilaç yazdırsam diye adam ağzımın içine bakar,ben çok seviyorum sağlık ocağımı,ve bugune kdr drumun yazdığı tüm testleri tam idrar tahlili dışında olanları hep sağlık ocağı yaptı cnm,ama ben şunu anladım her ilin her semtin sağlık ocağı farklı sistemle çalışoyor x bir yer şeker yüklemesini yaparken benimki yapmadı mesala,seninki zaten hiçbirşeyi yapmıyor,halbui bu durum düzelmeli aslında

bende 5 kilo doğmuşum canım şekerim falan yok içini ferah tut yediklerin bebişine yarıyordur
ama hep derler zayıf çocuk doğurmak kolay diye . yazık annem beni normal doğurduktan sonra çok kötü olmuş

maşallah kilosu falan da çok iyi benimki de 34+0 da 2500gr çıktı . ben de haftaya nstye girecem bakalım. sonra da uçak yolculuğu yapacam .

çok yorma kendini artık canım eline sağlık

rabbim sabır versin

inş canım ya hepimizn isteği bu zamanındagelsin bebişler

bende şampuanı chiccodan aldm iyidir demi canm

canm internetten falan bakın ya inş bulursunuz

benimde bu aralar akşamları taş gibi oluyor göbeğim valla ben hiç bir ilaçiçmedim hamilelik döneminde vitamin ve kan dışında
akıntılar için fitil kullandm sadece
ilaç içmek hiç hoşuma gitmiyor

çok iyi canm kilosu maşallah

benimde o civarlardaydı canım 33 kusurde en son gittiğimde dr gayet iyi dedi kilosu çok kilo almayın artık dedi hem senin hem bebek için iyi olmaz dedi bence ideal kiloları

hayır olsun inşallah :) belki erkek yerine kız doğar cnm,ve sende azelya koyarsın adını,ayy ne kdr rahat söylüyorum bu kdr hazırlıktan sonra,insan şoka mı girer,karıştımı bebekler diyebilir,binbir soru geçer,aldıklarının hepsi mavi dir,ayyy valla hayır olsun cnm ya,herşey Allahın takdiri ilahisi tabi,o ol dedikten sonra,hakımızda hayırlısı cnm ya...

cumartsi bizde gideceğiz dr a inş özledim yavrumu 2 hafta olucak en son 2089 gr dı bakalım ne durumda şuan merak ediyorum çok
yarın staj okulumda ders anlatacağım ve daha çalışmadım
bu hafta pazartesi dışında yattım hep kalçamdan yürümek çok zor ,şimdi biraz daha iyi ama kasıyor hala bakalm dr ne dicek bu duruma

10 a kadar aldıklarında sonucu hemen veriyolar mı acaba ben daha gitmedim doktor ben kan tahlili istiyorum desem yapar mı ki canım yaa bizim doktor çok gıcık 2 sene önce cildiye için kan tahlili istemişlerdi sağlık ocağına gittim doktor bana bu tahlili kim yazdıysa git orda yaptır dedi çok kötü olmuştum

Bak canim hamilelik takviminde de ayni kilo yaziyor
Normal demekki

adı üstünde antidepresan bir şurup o cnm ya,öss sınavında bayılma ayılma olmasın heycan dindirsin,yada uçak fobin varsa uçağa binmeden önce annem içerdi aptal gbi yapıyordu insanı,heycanı dindiren,sakinleştirici bir şurup,bebeğinin taş gibi kesilip bir tarafta toplanmasıyla sancıyla ne ilgisi var bağdaştıramadım ben,magnzeyum içmek gerkmezmi,o sancıları krampları gevşetiyor çünkü,belkide senide rahatlatır,yan etkisi zararı yoksa bebeğe bir iç bakalım,ama dediğim gibi biraz kafayı yumuşatır söliyim

cnım benım suan aradgm ılacda tansıyon hapı.ama ben yan etkısnden yararlancm.yanı sendde bole bı durum olbılır.nette arastrdım kullanan cok varmıs ama ılac yok

ayy tombiş şeyler,benmki mesala 32+3 de 2160 gr dı ve bu bebek çok iri demişti seninki nerdeyse 400 gr benden fazlaymış cnm,benm dr um 3800 gr doğar bu çocuk dedi,senin dr un böyle bir tahminde bulundumu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…