2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sen bilirsn cnm acısına dayanabilirsen giy. Bn bişey baglamayı duşunuyorum çunku korse çk sıkıyor.

sağol canım inşallah.. şekerim yüksek gidiyor kayısı 4 adet biraz fazla , bebeğin başı aşağıdaymış 35. haftaya kadar yürüyüşte yasak.. şaka gibi sabredeceğiz ne yapalım artık.. çok sağol ilgin için :)

bende giyenlerde cok farkettigini duymustum ama cok mu aci verir bilemem ama denemek lazim aslinda
bizde de adettir mutlaka sararlar. evde kuşak gibi bir şey vardı uzunca annem yengeme ve ablalarıma sarmıştı sıkıca 1 hafta boyunca. zamanında onlarda sararlarmış hep. daha çabuk topluyor ve sıcak tutuyor . korse belki acıtabilir bilemiyorum. tabi sezeryan olursa sarılmayabilir acıtır

K kevserrrrr canım millete hiç bakma içiniize ne siniyorsa onu koy millet hiç bişeyi beğenmiyor ona bakılırsa

bana sorup sorup duruyorlar ismi ney diye süpriz diyorum amannn onlara neee
çok doğru söylüyorsun . ilk kızımda o kadar çok isim değiştim ki. her isme bir kulp taktılar. sürpriz demek en mantıklısı ama bakalım . eşim söyler hemen yine yorumları duyarım ben onu a tembihliyim

Allah yardımcın olsun o zamn canım inş düzelir kendiliğinden

bizde de kv hemen söylüyor millete
bebeğin ismini geçen mecburen bebek şekeri ısmarlarken söyledim o zaman duydu
ama burnu sürtüldü baya söylemedik biz onlara sen herkese söylüyorsun diye
şimdi söylememiş kimseye saNIRIM millet hala soruyor ismi ne diye çünkü
yada ben öyle sanıyorum bilmiyorum

Hahahay kv komik kadınmış ıslak mendil kururmuş öyle mi?

Bnm kasıklarım agrır oldu son zmnlarda ya bebek hep alt taraflarda hareket ediyor buda canimi acıtıyor . Asagıya çok baskı yapıyor ya resmn karnım bacaklarımn ustunde off bu çocuk durmaz ocaga kadar Allah korusunda sanki yeter artık sıkıldım çıkcm der gbi hareket edyr .

benim içimden söylemiştir diye geçti ama... kv ile aranı bozmayayım

Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
bence yiğit anlamı ve söyleyişi açısından çok güzel . bide harflerin sıralaşına göre ruh hali belirliyorlar . sinirli veya sakın duygusal veya inatçı gibi netten bak istersen .dur ben sana bakıp atayım hemen

kızlar ya size bişey danışacam.öğretmenim ben 9 aralıkta salı günü 35+0 oluyoruz yani 3 haftamı aktarabiliyorum doğum sonrasına.ben rahat olursam cumaya kadar okula gidim diyodum ama bikaç arkadaş izin gün gün değil hafta hafta aktarılıyor dedi yani ben cuma da izne ayrılsam 3 hafta aktaracam doğum sonrasına.ben bunu pek bilmiyordum gerçekten gün gün aktaramıyor muyum?öğretmen hamişler bi bakın hele

yiğit: Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, iç dünyasında kırılgan olan, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ketum, duygularını açmakta zorlanan, zaman zaman esrarengiz davranan, hatta bazen tanımakta bile zorlanılan bir kişilik enerjisine sahiptir.
ozan :Gizemli, okumayı seven, akademik anlamda başarılı, algılaması yüksek, mantıklı, sağduyulu, yaratıcı.
belki karar vermene yardımcı olur

Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz

slm anneler nasılız bugün biz iyiyiz çok şükür.salı doktor randevumuz vardı 2550 gr olmuşuz bebek 1 hafta kilolu dedi doktor amaaan takmıyorum artık valla.suyumuz plesentamız iyiymiş çok şükür

maşallah canım :)

benim içimden söylemiştir diye geçti ama... kv ile aranı bozmayayım

ay söylesin artık napıyım yaa ama söylememiştir bence oğlu da kızıyor benden yana oğluna kötü düşmek istemez benimki

Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?

ozan derim ben benim yeğen yiğit söylemiştim çok haşere ama arkadaşımızın yazdığı anlamlarar da uyuyor kişiliği

Kizlar bende bugun ebeyle gorustum, nstye bagladi, hersey yolunda cok sukur.
Bebek dogum pozisyonundaydi zaten 23ten beridir, sordum doner mi daha bu saatten sonra donmez dedi, normal dogum istedigim icin bu konu onemli :)
Kizlar toplamda 13 kilo filan aldim, hayatimda hic gormedigim rakamlari goruyorum tartida, moralim bozuk ya 66 olmusum bu gidisle 70ide gorurum ben

@eflalim canim ben kangurulara baktim cidden ucuz nerdeyse yari fiyatin altinaydi, yanlis bi yere mi baktin ki sen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…