sen bilirsn cnm acısına dayanabilirsen giy. Bn bişey baglamayı duşunuyorum çunku korse çk sıkıyor.ablam göbeğini bağlamıştı doğum yapar yapmaz canm onun da yok ama zaten o çok zayıf bünye olarak da hemen verdi kiloları
ben giyeceğim acısada napıyım
en iyisini yapmşsın canm
sen bilirsin canm benim de evde vardı onu koydum
kikot yeri acıtırsa dikişleri falan orayı keser öyle giyerim diye düşündüm en kötü ihtimal
deenemekten zarar gelmz
sağol canım şimdi anlamına baktım anlamı da çok güzel ben beğendim (Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.)eşime mail attım bakayım bağenecek mi ..:)aysima ismi hoşuma gidiyor düşünebilirsin.
sağol canım inşallah.. şekerim yüksek gidiyor kayısı 4 adet biraz fazla , bebeğin başı aşağıdaymış 35. haftaya kadar yürüyüşte yasak.. şaka gibi sabredeceğiz ne yapalım artık.. çok sağol ilgin için :)ayy canım ya güldürdün valla yaa ama çok haklısın tabi bakması gerekirdi ne durumda diye en kötü
sn en iyi dediklerine uy kayısıyı sıcak suyu hergün iç belki hafifler zamanla inş
1 ayımız kaldı sabredlim inş sonra gidersin çaresine bakar
bizde de adettir mutlaka sararlar. evde kuşak gibi bir şey vardı uzunca annem yengeme ve ablalarıma sarmıştı sıkıca 1 hafta boyunca. zamanında onlarda sararlarmış hep. daha çabuk topluyor ve sıcak tutuyor . korse belki acıtabilir bilemiyorum. tabi sezeryan olursa sarılmayabilir acıtırbende giyenlerde cok farkettigini duymustum ama cok mu aci verir bilemem ama denemek lazim aslinda
çok doğru söylüyorsun . ilk kızımda o kadar çok isim değiştim ki. her isme bir kulp taktılar. sürpriz demek en mantıklısı ama bakalım . eşim söyler hemen yine yorumları duyarım ben onu a tembihliyimK kevserrrrr canım millete hiç bakma içiniize ne siniyorsa onu koy millet hiç bişeyi beğenmiyor ona bakılırsa
bana sorup sorup duruyorlar ismi ney diye süpriz diyorum amannn onlara neee
sağol canım inşallah.. şekerim yüksek gidiyor kayısı 4 adet biraz fazla , bebeğin başı aşağıdaymış 35. haftaya kadar yürüyüşte yasak.. şaka gibi sabredeceğiz ne yapalım artık.. çok sağol ilgin için :)
çok doğru söylüyorsun . ilk kızımda o kadar çok isim değiştim ki. her isme bir kulp taktılar. sürpriz demek en mantıklısı ama bakalım . eşim söyler hemen yine yorumları duyarım ben onu a tembihliyim
Hahahay kv komik kadınmış ıslak mendil kururmuş öyle mi?Canim benim de aordugum doktor kadim dogumcu ve tanidikti
Normalde bende öyle biliyorum
Hamile kalmadan önce kadim dogumcuya girmiştim
Alttan ultrasonla bakmak istedi ve vajinusmus olduğumu söyledim
Bu yenmenin kolaylastirir dedi ve soktu çubuğu
Çok zorlanmadim allahtan
Normali deneyecem ama sezeryan derse de çok zorlamam
Canim ablam ebe ve 1 ay önce ilk çocuğunu doğurdu
Dr kar 38. Haftada 2800 ge çok minik normal doğum yapamazsin bebegun gücü yetmez kendini itmeye dedi. Hamilelik boyunca küçüktü bebek zaten
Anlamda çok üzülmüştü
Ama doğum 41. Hafta da oldu ve bebek 500 gr aldi 3200 doğdu. Normal.doğum yapti masallah
Bebek son haftalar iyi kilo aliyor
Sende sorun etme kilosunu
Kayinvalideme bebek bakin ürünlerini İslak mendil bezini yukledik
Simdi almiyir İslak mendil kururmus :)
Doğuma yakin alacakmis :)
Hastane cantamda onlar eksik simdilik.
benim içimden söylemiştir diye geçti ama...bizde de kv hemen söylüyor millete
bebeğin ismini geçen mecburen bebek şekeri ısmarlarken söyledim o zaman duydu
ama burnu sürtüldü baya söylemedik biz onlara sen herkese söylüyorsun diye
şimdi söylememiş kimseye saNIRIM millet hala soruyor ismi ne diye çünkü
yada ben öyle sanıyorum bilmiyorum
bence yiğit anlamı ve söyleyişi açısından çok güzel . bide harflerin sıralaşına göre ruh hali belirliyorlar . sinirli veya sakın duygusal veya inatçı gibi netten bak istersen .dur ben sana bakıp atayım hemenKızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
yiğit: Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, iç dünyasında kırılgan olan, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ketum, duygularını açmakta zorlanan, zaman zaman esrarengiz davranan, hatta bazen tanımakta bile zorlanılan bir kişilik enerjisine sahiptir.bence yiğit anlamı ve söyleyişi açısından çok güzel . bide harflerin sıralaşına göre ruh hali belirliyorlar . sinirli veya sakın duygusal veya inatçı gibi netten bak istersen .dur ben sana bakıp atayım hemen
EEvet, hem bazi esyalar hic kullanilmamisa yakin, sadece bikac ay kullanilmis oluyor, yeniden farksiz :)bence mama sandalyesi fln ikinci el almak mantıklı ... çok pahalı bebek ürünleri malesef güç bir yere kadar yetiyor
Yiğit ismine bayılırım hatta hep oğlum olursa adını yiğit koyacam derdim.Ama eşim istemedi.Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
slm anneler nasılız bugünbiz iyiyiz çok şükür.salı doktor randevumuz vardı 2550 gr olmuşuz bebek 1 hafta kilolu dedi doktor amaaan takmıyorum artık valla.suyumuz plesentamız iyiymiş çok şükür
benim içimden söylemiştir diye geçti ama...kv ile aranı bozmayayım
Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?