2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

4 kg olucak doğuramıycaksın bak yeme artık dedi

canım benimki de başından beri bas bas bağırıo, ilki 3.5 doğmuş, ikinci dört buçuk olsun da gör sen nasıl doğurcann kes şu tatlıyı diye :) ha işe yarıyo mu yooook :)

kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım hala beğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem

nil, ilayda, beren, sena, tuana, irem. ama kendin karar verebildin mi de ? yok bu kocayla isim misim bulamıcam bu gidişle. ha miray ismine de aklım yatmıyor değil.

evet güzel fikir mirayi tekrar listeme alıyorum :)

canım izinlerle ilgili ayrıntılı bilgim var. izin hafta hafta aktarılmaz. gün hesabıdır. 37. haftaya kadar gidebilirsin. 4 hafta 2 gün mü gidebildin 4 hafta 2 gün aktarılır mesela. O yüzden gidebildiğin yere kadar git.

ay canim bende defne ismini seviorum ama oglusmla kizim uyumlu olsun istiorum.birini bulsam öburne isim uyduramiorum.
selam canım komşumuzun bir kız bir erkek ikiz bebekleri olmuştu, isimleri defne ve çınardı. ömrümde bu kadar akıllı ve güzel çocuklar görmedim. maşallah diyeyim şimdi 4 yaşlarındalar ve yine çok akıllı uslu çocuklar. bennce gayette uyumlu iki isim.

defne ve çinar güzelmis insallah benim bebislerimde cook akilli uslu olurlar

canım bilgin varsa izinlerle ilgili bir şey sorabilir miyim ? şimdi ben 33. haftaya yeni girdim ne zamana kadar işe gelmem gerekiyor ? ayın kaçına denk geliyor yani ?

kızlarrr çok sık giremesem de okuyorum yazdıklarınzı, inşallah bebişlerimz sağlıcakla gelir kucaklarımıza

ben bu aralar çok duygusalımmm

onun dışında kabızlık çekenlere tavsiyem dünden beri incir yiyorum sonuç mükemmmelllll kendimden bu performansı ben bile beklemezdim

okula gidip geliyorum çalışmaya devam ama zorlanmaya başladım iyce ((

kızlar bana doktorum 35. haftada balık yağını keseceksin dedi ..size de söylendi mi böyle bir şey neden kesiyoruz?

kızlar bn pek bi ağırlaştım yaaaaaaa sanki iş güç yapıyorummmmm valla pek bi halsizimmmmmm yaaaa nasıl enerjik olcam bn kızlarrrrr

ben de 53'le başlayıp 66'yı gördüm bugün. insan bir garip oluyor 60ları görünce tartıda ama veririz napalım :) boyumuz da önemli. 53 iyi bir başlangıç kilosu bence, şimdiden sonra çok almazsak çok da sıkıntı yapacak bir durum yok sanki inşallah gönlünden geçtiği gibi normal doğum yapar daha çabuk toparlanırsın. benim kuzum da dönmüş ama başka bir sıkıntıdan dolayı sezeryan olacak maalesef.

Canım bana da baturalp için bakar mısın
tabi ki bakarım .
Baturalp:Önsezileri güçlü, algılaması yüksek, mantıklı, ketum, duygularını açıklamakta zorlanan, neşeli, bolluk enerjisi üreten, karar vermede tereddütlü olan, atılgan, sanata yatkın, kendinden emin bir kişilik enerjisi verir.

selamlar, ben hamileliğim boyunca 3. defadır ağır biçimde grip oluyorum
yememe, içmeme, vitaminlerime o kadar dikkat ediyorum, evden pek dışarı çıkmıyorum, çevremde grip olan yok nerden nasıl kapıyorum anlamış değilim ..
normalde az hareket eden bebeğim, hastayken kıpır kıpır oluyor. rahatsız mı oluyor bilemiyorum. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? nette bir şey bulamadım bununla ilgili. ateş olmadığı ve ciğrelere inmediği sürece bebek gripten etkilenmez diyorlar ama yine de içim huzursuz
bu arada salı başka bir doktora daha göründüm. bebeğimin ters durduğunu ve bu saatten sonra dönme ihtimalinin %100 de 1 den az olduğunu söyledi. sezeryan kesin gibi görünüyor. biraz canım sıkılıyor bu duruma ama sağlık olsun artık yapacak bir şey yok. 2800 gr 49 cm kuzucum. zaten iri bebek davası vardı, dönmedi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…