Kizlar bende bugun ebeyle gorustum, nstye bagladi, hersey yolunda cok sukur.
Bebek dogum pozisyonundaydi zaten 23ten beridir, sordum doner mi daha bu saatten sonra donmez dedi, normal dogum istedigim icin bu konu onemli :)
Kizlar toplamda 13 kilo filan aldim, hayatimda hic gormedigim rakamlari goruyorum tartida, moralim bozuk ya66 olmusum bu gidisle 70ide gorurum ben
canım merak etme hepimiz aynı durumdayız ben şuan 80 im benim de 13 oldu toplamda ve 67 kilo ile hamile kaldım ben
evlenmeden önce en fazla 64 kilo olmuşumdur evlenince 67 yi gördüm şimdi de 80 i
inş doğum sonrası çabucak gider kilolar
takmıyorum çok açıkçası bebiş iyi olsun da umrumda değil
ay canim bende defne ismini seviorum ama oglusmla kizim uyumlu olsun istiorum.birini bulsam öburne isim uyduramiorum.idil , ayça, bilge, defne
ayça - arda bence güzelay canim bende defne ismini seviorum ama oglusmla kizim uyumlu olsun istiorum.birini bulsam öburne isim uyduramiorum.
bi ara bende ozan die sayilkiyordum canim ozan guzel benceKızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
arda kizenimizde var canim yoksa uyum güzlayça - arda bence güzel
4 kg olucak doğuramıycaksın bak yeme artık dedi
kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım halabeğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem
ya lütfen miray koyun,ocak bebeği olcak Allah nasip ederse,miray ay gibi nur yüzlü,yılın ilk ayı demekmiş,ocak ayında doğan bebeğe bundan gzl isim mi olur,ayrıca miray isimli gördüğüm bebekler çok güzellerdi,ay parçası gibi doğdular ve halen çok güzeler bembeyaz nur gibydiler ,sadece minik bir fikir benimki,tüm isimler güzel annesi
kızlar ya size bişey danışacam.öğretmenim ben 9 aralıkta salı günü 35+0 oluyoruz yani 3 haftamı aktarabiliyorum doğum sonrasına.ben rahat olursam cumaya kadar okula gidim diyodum ama bikaç arkadaş izin gün gün değil hafta hafta aktarılıyor dedi yani ben cuma da izne ayrılsam 3 hafta aktaracam doğum sonrasına.ben bunu pek bilmiyordum gerçekten gün gün aktaramıyor muyum?öğretmen hamişler bi bakın hele
selam canım komşumuzun bir kız bir erkek ikiz bebekleri olmuştu, isimleri defne ve çınardı. ömrümde bu kadar akıllı ve güzel çocuklar görmedim. maşallah diyeyim şimdi 4 yaşlarındalar ve yine çok akıllı uslu çocuklar. bennce gayette uyumlu iki isim.ay canim bende defne ismini seviorum ama oglusmla kizim uyumlu olsun istiorum.birini bulsam öburne isim uyduramiorum.
hmm teşekkürler canımcanım izinlerle ilgili ayrıntılı bilgim var. izin hafta hafta aktarılmaz. gün hesabıdır. 37. haftaya kadar gidebilirsin. 4 hafta 2 gün mü gidebildin 4 hafta 2 gün aktarılır mesela. O yüzden gidebildiğin yere kadar git.
defne ve çinar güzelmis insallah benim bebislerimde cook akilli uslu olurlarselam canım komşumuzun bir kız bir erkek ikiz bebekleri olmuştu, isimleri defne ve çınardı. ömrümde bu kadar akıllı ve güzel çocuklar görmedim. maşallah diyeyim şimdi 4 yaşlarındalar ve yine çok akıllı uslu çocuklar. bennce gayette uyumlu iki isim.
canım bilgin varsa izinlerle ilgili bir şey sorabilir miyim ? şimdi ben 33. haftaya yeni girdim ne zamana kadar işe gelmem gerekiyor ? ayın kaçına denk geliyor yani ?canım benimki de başından beri bas bas bağırıo, ilki 3.5 doğmuş, ikinci dört buçuk olsun da gör sen nasıl doğurcann kes şu tatlıyı diye :) ha işe yarıyo mu yooook :)
nil, ilayda, beren, sena, tuana, irem. ama kendin karar verebildin mi de ? yok bu kocayla isim misim bulamıcam bu gidişle. ha miray ismine de aklım yatmıyor değil.
evet güzel fikir mirayi tekrar listeme alıyorum :)
canım izinlerle ilgili ayrıntılı bilgim var. izin hafta hafta aktarılmaz. gün hesabıdır. 37. haftaya kadar gidebilirsin. 4 hafta 2 gün mü gidebildin 4 hafta 2 gün aktarılır mesela. O yüzden gidebildiğin yere kadar git.
Canım bana da baturalp için bakar mısınbence yiğit anlamı ve söyleyişi açısından çok güzel . bide harflerin sıralaşına göre ruh hali belirliyorlar . sinirli veya sakın duygusal veya inatçı gibi netten bak istersen .dur ben sana bakıp atayım hemen
defne-dorukay canim bende defne ismini seviorum ama oglusmla kizim uyumlu olsun istiorum.birini bulsam öburne isim uyduramiorum.
ay saol canim deniz cok var ama doruk olabilir guzeldefne-doruk
defne -deniz
ben de 53'le başlayıp 66'yı gördüm bugün. insan bir garip oluyor 60ları görünce tartıda ama veririz napalım :) boyumuz da önemli. 53 iyi bir başlangıç kilosu bence, şimdiden sonra çok almazsak çok da sıkıntı yapacak bir durum yok sankiKizlar bende bugun ebeyle gorustum, nstye bagladi, hersey yolunda cok sukur.
Bebek dogum pozisyonundaydi zaten 23ten beridir, sordum doner mi daha bu saatten sonra donmez dedi, normal dogum istedigim icin bu konu onemli :)
Kizlar toplamda 13 kilo filan aldim, hayatimda hic gormedigim rakamlari goruyorum tartida, moralim bozuk ya66 olmusum bu gidisle 70ide gorurum ben
@eflalim canim ben kangurulara baktim cidden ucuz nerdeyse yari fiyatin altinaydi, yanlis bi yere mi baktin ki sen acaba
tabi ki bakarım .Canım bana da baturalp için bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?