2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım o zaman inşaallah yanılıyorumdur ben, içini karartır gibi söylüyorum sürekli bende işte normal istediğini biliyorum ya bende normal doğum taraftarı olunca panik yapıyorum:) sen açıkca konuş bence dr unla birde en iyi hekim diye bir site var orda da çok yorum oluyor dr lar hakkında
kaybın içinde üzüldüm canım benimde var bir düşüğüm şimdi dört aylık olacaktı doğsaydı
canım sezaryanda sarmak çok zor ben korse aldım ama 6 ay sonra bile benim dikiş yerim ağrıdı normalde çoğu kişi sarıyor
ayy canım yok giyilmiyor en azından sezaryanda
canım senin pc de var ben rahat girdim, ayy dr da bir şey vermedi demek, kuşburnu çayını araştır canım marankinin tavsiyesi ama gebelikte içimi nasıl bilemiyorum tekrar geçmiş olsun
dur canım ya olumlu düşün bende hep öyle diyorum diye diye doğurucaz biz en iyisi vaktinde gelecek diye telkinde bulunalım kendimize:)
slm anneler nasılız bugün biz iyiyiz çok şükür.salı doktor randevumuz vardı 2550 gr olmuşuz bebek 1 hafta kilolu dedi doktor amaaan takmıyorum artık valla.suyumuz plesentamız iyiymiş çok şükür
maşaallah bebeğine
Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
ozan diyorum
canım öyle bir kural olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o izni kullananları gördüm evleri 20 dk lık mesafede olanlarda vardı yani ama nerden öğrenilir bilemiyorum sağlık bakanlığını arayıp sorsan
canım çok değil aldığın kilo gayet zayıfsın sen şu an:)

canım beşiklere baktım ben ondandır belki:)
ayy canım benim yeğenim çınar hiç ama hiç sakin değil bir dk durmaz gerçek anlamda hiperaktif hatta kendince tezi var neden bu kadar hareketli olduğuna dair, anne benim adım çınar ya çınar ağacının yaprağıda hışır hışır hiç durmuyorya ondan ben böyleyim diyormuş
kızlar bana doktorum 35. haftada balık yağını keseceksin dedi ..size de söylendi mi böyle bir şey neden kesiyoruz?

aa demedi bana yarın hemen sorayım ben dr a sağol canım

Canım geçmiş olsun, hamileyken bağışıklık sistememiz zayıflıyor o yüzden oluyorsundur evet bebeğin ateşin olmadığı sürece etkilenmez rahat ol

dönmez diye bir şey yok dönebilir canım

Kızlar korse konuşulmuş ilk gebeliğimde bilmiyordum sadece karın için normal korse almıştım giymek ne mümkün ameliyat yerim şişmişti eşimde giymiyceksin demişti, sonra bunun için korse olduğunu öğrendim medikallerde sizede resim ve link ekliyim alan olur belki bu mantıklı geliyor bana

http://www.medikal-saglik.com/abdom...havlu-pedli-gebelik-oncesi-sonrasi-korse.html

http://www.medikal-urunler.com/tibbi-ozel-korseler/dogum-sonrasi-korse.html

http://www.medikal-urunler.com/tibbi-ozel-korseler/abdominal-karin-korsesi.html

Son düzenleme:
Amin canim, insallah hepimizin dogumu kolay,saglikli gecer. Dogumdan sonra spora yazilmak istiyorum ben, hemen sonra degil tabi ama bebek 3-4 aylik olunca, bakimli fit genc annisler olalim

kızlar bana doktorum 35. haftada balık yağını keseceksin dedi ..size de söylendi mi böyle bir şey neden kesiyoruz?
ilk defa duydum neden kesiyoruz ki? bana doktorum emzirme döneminde de kullanmanın faydasından bahsetmişti. almakla iyi yaptığımı söyledi. zeka gelişimine etkisi varmış. balık yediğin günler alma gerisinde al dedi

babyforwe aynen canim bebisler saglikli olsunda, kilo cok problem degil tabi, ama insan tartida o rakami gorunce bi kucuk sok geciriyor

Nego aslinda arkadaslarimda cok kilolu degilsin diyorlar ama ben kendimi kocaman hissediyorum ,esimde sisko diye dalga geciyor zaten

canım ben napıyım 78 kiloyum şu an sen benim doğumdan sonra ki halimdesin şu an eşinin göbeği yok heralde o yüzden dalga geçiyordur benimkinin kocaman göbeği var ben dalga geçiyorum hadi benimkinde bebek var senin göbekte ne var diyorum

Kızlar bebişle öyle meşgul olacaksınız ki birde güzel emzirirseniz tığ gibi olursunuz endişelenmeyin yeter ki tatlıları götürmeyin doğum sonrası, ben her türlü tatlı hamur işi yediğim halde ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti, şimdi yemeye niyetim yok bol hoşaf sebze et yiyicem bu sefer inşaallah haliyle kilo kalmaz

Benim bebiş de ctesi 2068 gr dı. Doktora sordum kilosunun önde olması doğum tarihini öne çeker mi diye hayır çekmez doğum kilosunu etkiler dedi. Sana niye böyle dedi acaba.

Benim bebiş de ctesi 2068 gr dı. Doktora sordum kilosunun önde olması doğum tarihini öne çeker mi diye hayır çekmez doğum kilosunu etkiler dedi. Sana niye böyle dedi acaba.

benim de doğum tarihi farklı çıkıyor her ultrasonda canm en son dr doğumumun 6 ocak olduğunu söyledi 12 ocaktı aslında

ayyyy canım benim çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun senden sevdim oğlumun isim özelliklerini

kızlar yaa iyi akşamlar yine göbeğim taş gibi oldu neden böyle oluyor bu aralar
Bendede aynı canım ve çok fazla oluyor kaskatı kesiliyor karnım normalmiş ama güne 20defaya kadar.Ben dedim doktoruma benimki 20den fazla diye erken dogum belirtisi olabilir dedi nts de baktıktan sonra korkulacak bir şey yok şimdilik dedi.ama çok rahatsız edici demii

evet ya çok rahatsız oluyorum korkuyorum ne oluyor doğuracakmıyımm hemen diye
benimki ne dicek bakalm cumartesi gideceğim nts ye de bağlamadı hiç beni inş benm de iyidir durumum

Kızlar bebk yagı aldınzmı bilmiyorum ama geçn bi yerde okudum çok zararlıymiş vucuttan emilip cigerlere geçiyomuş . Bnde alicktım ama bu yazıyı okuyunca vazgeçtim. Nettende arastrabilirsnz.
Gebe eğitiminde yağı direkt bebeğe sürmeyin banyo son durulama suyuna birkaç damla damlatın vücuduna nem verir dedi hemşire. Bana mantıklı geldi öyle yapacağım.

Bu saçma doktorlar sana denk gelmiş. Ben özelin yazdığı tahlilleri hem sağlık ocağında hem devlet hastanesinde oradaki doktorlara yazdırıp yaptırmıştım ilk zamanlar. Sorun çıkmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…