- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
ben 1,5 sene evvel yine gebeydim cnm,3,ayımda düşük oldu kaybettim,ben hiç devlete gitmedim,evimin öevresindeki tüm özel dr lara gtiim,hiçbirinisevemedim mesala biri 30 yıllık tecrübeli meşhur bir dr dur,patronum tüm çocujlarını torunlarını sülalesini normal doğum yaptıran bir kadın,o kadına işlk gebeliğimde gittiğimde griptim ve bana yanlışlıkla hamile birinin içmesi imkansız bir antibitiyotik yazmıştı,eczane şoka girdi,hemen dr a geri gittimde aaa dedi hahahhaha nasıl böle bir yanlışlık yapmışım,dalgınlık hali işte dedi,o günden sonra bidaha gitmedim ona,şimdide bu gittiğim hastane zaten yine özel hastane,buğdaytanesi ile aynı zaten hastanemiz dr umuz,dr um 1,5 senedir gittiğim,uzun zaman çocugumuz olmadı,aylarca yumurta takipi yaptık,hep ilgilendi,bu bebeğime tabiki rabbim sayesinde kavuştuk ama dr un hakkıda buyuktu,bu kdr ay ben bu kadına gidip te şimdi böyle gerçekten sezeryancı bir kimliği varsa çok zoruma gider ya,bana yapmaz inşallah bunu
canım o zaman inşaallah yanılıyorumdur ben, içini karartır gibi söylüyorum sürekli bende
kaybın içinde üzüldüm canım benimde var bir düşüğüm
canım sezaryanda sarmak çok zor ben korse aldım ama 6 ay sonra bile benim dikiş yerim ağrıdı normalde çoğu kişi sarıyorkızlarr size duyduğum bir şeyi soracağım deneyimlilier bilgi verirse sevinirim :)
doğumdan sonra karnınızı sarın diyorlar veya korse kullanın o nasıl oluyor yani korse tamam giyiliyorda saracak olsak nasıl saracağız ???
bir de kararlıyım bugün bir saat kesin yürüyeceğim haftada 4e 5e çıkarmam gerek yürüyüşüüü(
ayy canım yok giyilmiyor en azından sezaryandakızzlar ben valizime korse de koydum acısada canm giyeceğim etrafımda bir iki kişi var doğumdan çıkar çıkmaz giymişner ne göbek var ne bişey
kadın diyor ağlaya ağlaya giydirdi ebe beni ama iyiki de giydirmiş
bende giyeceğim hemen
canım senin pc de var ben rahat girdim, ayy dr da bir şey vermedi demek, kuşburnu çayını araştır canım marankinin tavsiyesi ama gebelikte içimi nasıl bilemiyorum tekrar geçmiş olsunkızlar sabahtan beri site bir garipti değil mi? yoksa benim pc de mi sorun vardı ..anca yazabiliyorum.. öneri için tüm arkadaşlara teşekkürler. bugün genel cerrahiye gittim .. ben sana hiçbir ilaç vermem hepsi zararlı dedi. bakmadı bile doğur gel 3 ay sonra bakarız dedi. birşey olmaz yapacak birşey yok dedi. her sabah 4 adet organik malatya kayısısı yiyip üzerine 2 bardak sıcak su içeçeksin dedi.. Neyse artık dedim. Şansıma hep manyak doktorlara denk geliyorum. İnsan durumun vahamiyeti açısından bir bakar en azından.. Bende göstermeye meraklı değilim ama ne yapayım yani..
dur canım ya olumlu düşün bende hep öyle diyorum diye diye doğurucaz bizBnm kasıklarım agrır oldu son zmnlarda ya bebek hep alt taraflarda hareket ediyor buda canimi acıtıyor . Asagıya çok baskı yapıyor ya resmn karnım bacaklarımn ustunde off bu çocuk durmaz ocaga kadar Allah korusunda sanki yeter artık sıkıldım çıkcm der gbi hareket edyr .
maşaallah bebeğineslm anneler nasılız bugünbiz iyiyiz çok şükür.salı doktor randevumuz vardı 2550 gr olmuşuz bebek 1 hafta kilolu dedi doktor amaaan takmıyorum artık valla.suyumuz plesentamız iyiymiş çok şükür
ozan diyorumKızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
canım öyle bir kural olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o izni kullananları gördüm evleri 20 dk lık mesafede olanlarda vardı yani ama nerden öğrenilir bilemiyorum sağlık bakanlığını arayıp sorsanYa kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
canım çok değil aldığın kilo gayet zayıfsın sen şu an:)Kizlar bende bugun ebeyle gorustum, nstye bagladi, hersey yolunda cok sukur.
Bebek dogum pozisyonundaydi zaten 23ten beridir, sordum doner mi daha bu saatten sonra donmez dedi, normal dogum istedigim icin bu konu onemli :)
Kizlar toplamda 13 kilo filan aldim, hayatimda hic gormedigim rakamlari goruyorum tartida, moralim bozuk ya66 olmusum bu gidisle 70ide gorurum ben
Nego canim ben kangurulara baktim cidden ucuz nerdeyse yari fiyatin altinaydi, yanlis bi yere mi baktin ki sen acaba
canım beşiklere baktım ben ondandır belki:)
ayy canım benim yeğenim çınar hiç ama hiç sakin değil bir dk durmaz gerçek anlamda hiperaktif hatta kendince tezi var neden bu kadar hareketli olduğuna dair, anne benim adım çınar ya çınar ağacının yaprağıda hışır hışır hiç durmuyorya ondan ben böyleyim diyormuşselam canım komşumuzun bir kız bir erkek ikiz bebekleri olmuştu, isimleri defne ve çınardı. ömrümde bu kadar akıllı ve güzel çocuklar görmedim. maşallah diyeyim şimdi 4 yaşlarındalar ve yine çok akıllı uslu çocuklar. bennce gayette uyumlu iki isim.
kızlar bana doktorum 35. haftada balık yağını keseceksin dedi ..size de söylendi mi böyle bir şey neden kesiyoruz?
aa demedi bana yarın hemen sorayım ben dr a sağol canım