2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pasiflora eskiden ben de içerdim ama hamilelikte hiç içmedim. İçinde alkol var ne oranda bilmiyorum ama bebeğe dokunmasın? Doktor verdiyse zararlı değil demek ki gerçi. Ama kasılma psikolojik mi ki pasiflora veriyor anlamadım.

Gebe eğitiminde yağı direkt bebeğe sürmeyin banyo son durulama suyuna birkaç damla damlatın vücuduna nem verir dedi hemşire. Bana mantıklı geldi öyle yapacağım.
hç surmesek bi kaybımız olmz heralde :) bn almıcm ama almiş olanlar dedgn gbi yapabilirler bnada mantıklı geldi .

bence mama sandalyesi fln ikinci el almak mantıklı ... çok pahalı bebek ürünleri malesef güç bir yere kadar yetiyor
Ikeada ucuz mama sandalyesi satılıyor. Bizim için çok erken tabii. Ikinci el uygun fiyatlı ürünler alınabilir. Bizim akrabamız bana sterilizatör verdi şimdi de pompa yollamış annem gidip alacak ama parasız tabii. Birilerinin vermesi de çok iyi geliyor bütçeye.

ben de ikeadan alacağım gözümü kestirdim bayadır onu

Canim bugün dra gidecektin, merak ettim seni, gelince hemen yaz olur mu? Inşallah güzel haberlerle gelirsin.

arkadaşlar birşey soracağım size. benim yarın doktor kontrolüm var. 34+1im. 2 hafta önce sancılarım olduğu için hastaneye yatırmıştı beni 5 günlüğüne. meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum sancım ondanmış. şimdi sancım yok. gelelim soruma... yarın doktor beni alttan muayene eder mi sizce ??? çok geriliyorum düşündükçe

Etmez büyük ihtimal canim
38. Haftada yapiliyir alt muane

kızlar yaa iyi akşamlar yine göbeğim taş gibi oldu neden böyle oluyor bu aralar
seni korkutmak istemem ama benim de iki hafta önce başıma geldi. okulda dersteydim hatta yarım saat içinde ard arda 6-7 kez oldu. doktora gittim. nst ye soktular ve sancı çıktı. beni hastaneye yatırdı. 5 gün yattık. idrar yollarımda enfeksiyon varmış o neden olmuş olabilir dedi. serum iğneyle atlattık çok şükür. yani demem o ki göz ardı etme, eğer ben hastaneye gitmeseymişim erken doğuma gidebilirmiş durum. özellikle sancı kasılmaları midenin oralarda yani daha üstte oluyormuş. sayısını takip etmeni öneririm.

Sağlık ocağı takip için çağırdı canım onda bi sıkıntı yok. Ama kendilerine ne gerekiyorsa onları yaptılar. Benim dr umun istediği tahlilleri yapmiyolar..

ben de de var canım enfeksiyon ama dr hiç kale almadı normal değerlerde dedi
böyle sürekli kasılıp gevşeme değil arada oluyor ama olunca da çok fena oluyor genelde akşamları oluyor birde uyurken falan kalkıyorum kaskatı olmuş cumartesi gideceğiz eşimle dr a inş kötü bişey değildir
atlatmışsın sende şükürler olsun canm

Kızlr isim konusu geçmişkn bizde iki isim arasında kldk. Ozan ve Yigit. Szce hangisi ?
bence Yiğit güzel

canım rüzgar bakarmısın zahmet olmazsa

benim de şu an karnımın alt tarafı çok ağrıyor ama normal bu durumlar sanırım doktora gidenler bi sorsanız acaba

Gebe eğitiminde yağı direkt bebeğe sürmeyin banyo son durulama suyuna birkaç damla damlatın vücuduna nem verir dedi hemşire. Bana mantıklı geldi öyle yapacağım.
Mantıklı gibi bizde öyle yapalım bari
ben de ikeadan alacağım gözümü kestirdim bayadır onu
evet canım bende kızıma ikeadan almıştım çok kullanışlı hafif ve fazla yer kaplamıyor hatta bende chicco vardı büyük diye baskasına verdik

ayyy kevsercim banada bak lütfeeen arda taha

Bende farklı bişey yapmadım. Oturup ağlamaya da Paşa paşa özelde yaptırdım :)

Canım sizde komikmişsiniz, göbek yarıştırın eşinle

Canım hiç korkma ona kasılma deniyor, eğer belirli periyotlarla yani 5-6 dkda bir olmuyorsa sorun yok, hatta bende 6-7 haftadır oluyor her akşam. bugün ebeye tekrar sordum günde 12 civarında kasılma olması normal dedi.

Bende pompayı birinden alacagım, bebek eşyaları genellikle çok kullanılmadan, eskimeden rafa kaldırılıyor, tanımadıklarımdan pompa filan almazdımda güvendiğim bildiğim kişilerin eşyalarını kullanmakta sakınca görmüyorum ben

asıl ben napıyımm 60 kg ydum evlendiğimde 5 sene korudum kilomu 65 e çıktım 1,5 sene evvel hooppp gebe kaldım 3 ayda 69 a cıktım bebeğimi kaybettim şimdi yasasaydı 1 yasındaydı suan ,o kıloları veremeden 69 la bu nısanda gebe kaldım,16 kg aldım bugun 85 kg ydum bu fotodayken 60 kg ydum ben yokkk ben bu halıme geri dönememmm

saol canım öyle sürekli değil aralıklarla oluyor günde 3 yada 4 kere hissediyorum öyle ,inş dediğin gibidir başka bişey çıkmaz

hiç üzülme canım vericez inş bu kiloları

bnmkı hep öyle az evvel taş gibydi bende elimle bastırdım ayagıydı sanırım hemen bana tepki verdi yıne itti bende ittim,ayy benyerim oğlumu resmen oyun oynadık ilk defa temas ettik birbirimize çok mutlu oldummm yemişimmm kiloyuuuuuu beee

Evet canim yogun bi stres yadamistim olayin şokunu atlamadim dunde hic uyuyamadim sürekli kasilmam oldu doktorda senin gevsemen rahatlaman lazim dedi bunu ic bak nasil rahatlicaksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…