2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar bugun emzirme sutyeni atleti gecelik vs hallettim.. bi külot aladim emin olamadim hala karar veremiyorum. Sezaryen olursam nsl kulot alicam? Hamile kulotlarindan mi?

aynen öyle olmuştu bende de. idrar tahlillerinde lökosit miktarına bak. olması gereken değer 0-1 diyor ben hastaneye yattığım gün bende "bol" yazıyordu. belli bir miktardan snra rakam yazmıyormu. 1 haftalık tedaviden snra anca 29a düşmüştü. yarına kontrolüm var bakalım ne alemde lökositler. bi de enfeksiyonun varsa günde 3 lt su iç doktorum bana öyl demişti

Sağlık ocağı takip için çağırdı canım onda bi sıkıntı yok. Ama kendilerine ne gerekiyorsa onları yaptılar. Benim dr umun istediği tahlilleri yapmiyolar..
Anladım canım, yapmaları lazım aslında ama nedense inatlasmıslar sanki, inşallah bir an önce çözersin bu sıkıntıyı.

İyi aksamlar kızlar.. Karseşimden baglnıyprum anca eve geldim..
Hastaneye gittim..
Bebegim 2800 durum iyi.. Sancım cıktı ama normal.. Nst oldu kısaca yazıyprum..
Kasıntı vcut genişledigi için olma ihtimali varmıs.. Krem verdi.. Şülür tahlılerim iyi cıktı..dogum 28 aralık!!!
Eksıklerımı aldım.. Kapı süsü yapıyoruz kardeşimle.. Telimin sarjı bittydi.. Yeni doldu anca girdim..
Bni merak eden arkadaslarım olduysa lütfen kusuruma bakmayın.. Cok yoruldum..
Bu arada saglık ocagı tahlıl istiyo zaten dısardan de istemesede.. İstesede yaptırmak zorunda nasıl bişimiş o git nerde istiyosan orda yaptır.. Yani bunu demeye hakları yok...!!!

Cok yoruldum kızlar.. Keske önceden yapsaydım vallahı varya mahvoldum..
İşini bitirmeyenler bnce herseyi tamamlayın son 1 ay yta yata geçirin...

canım bende şöyle yazıyor değer aralığı yok bende
her alanda
15-20 lökosit
1-2 eritrosit
8-10 epitel

bu 08.11.2014 tarihli idrar tahlilim sonra fitil kullandım biraz geçer gibi oldu ama yine de var dr bana ilaç da yazmıştı 1 içimlik suya koyup limonata gibi içiliyormuş
ama ben okuyunca hamilelerde denendi ama sonuç alınamadı gibi bişey yazıyordu o yüzden içmedim attım çöpe

inş seninki de düzelmiştir

çok sevindim herşey yolundaymış ne güzel bebişinin kilosu da maşallah çok iyi :)

kızlar benim de sağlık ocağında yapıldı çoğu tahlilim ,özelde sağlık ocağının yapmadıklarını yaptırdım dr a gösterdim eksik olanları yaptırttı
bu arada 9 aralıkta benim de sağlık ocağında randevum var sabah geliceksin demişti ebe son tahliller yapılacak sanırım

Arkadaslar bugun emzirme sutyeni atleti gecelik vs hallettim.. bi külot aladim emin olamadim hala karar veremiyorum. Sezaryen olursam nsl kulot alicam? Hamile kulotlarindan mi?

Slm cnm bende alıcam çamaşırları ben sezeryanlıyım külotları büyük boy ince lastikli alıcam 3 adet 3 adette normal alırım iyileştikten sonra giymek için.

Birşey sorucam hasta bezi sordumda eczaneden sezeryanlılar için mesane pedi uygunmuş canped vardı large beden 12 tane 8 tl idi alanınız varmı boyları kalınlıkları nasıl acaba ?

inş. canım teşekkür ederim. ben yarın olması gereken değerin kaç olduğunu sorarım. hamileler için değer belki 15-20de normaldir bilemiyorum. yarın yazarım sana. bana da fitil vermişti bende kaşıntı yaptı bıraktırmıştı. sen kasma kendini kasılma olunca uzan gevşemeye çalış. çok olmadığı sürece normal diyorlar bu vakitten snra. ama doktoruna gidince söyle mutlaka . Allahım bebişlerimizi bizee bağışlar inş.

Normal kulotlarin buyuklerinden aldim canim, dusuk bel olmasin diyorlar hem dikise denk gelir diye hem de hasta bezi kullaninca daha asagi iniyormus.

Benimde 9 aralıkta devlet hastanesinde randevum var. Öğlen aç gitmem lazım tahlil için

kasılma olunca magnezyum ilacını aksatmayın diyorlar bi de canm aklında bulunsun

Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım, bebeğinede maşallah Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına al inşallah
Bayağı yorulmuşsun bugun, bu akşam iyice dinlen, yarına hicbiseyin kalmaz inşallah

Bayanlqr gobek deligi cevremde sabahtan beri agri var oturunca daha da fena uzaniyorum hep nedendir bu icten icten aci gibi agri oluyor

Normal kulot sezaryen dikisine denk gelmio mu bilmiyorum çünkü ilk bebegim :) hamile kulotlari olmaz mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…