2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geldnmi merve az daha yazmasaydın durtcektim seni : ) sevndim bişey çıkmamasına bnde tahmn etmştim kaşinmaların genişlemedn olabilecgni. Dogumun çok yaklaşmiş fazla yorma kendini. Bebeginede masallah kilosu filan çok iyi bi uç buçuk olur dogana kadar .

iskanunu.com da yönetmelikler var ayrıntılı olarak oku. Ben okudum dediğin gibi birşeye denk gelmedim. Süt iznini istediğin gibi kullanabilirsin

Pınarım şükür bişi cıköadı.. Dr öle dedi biraz kılolu olabılır canavar dedi... Hihihih...
Cok yorgunum cooook... Ben bugun bittim resmen bittim...

Qeen babyforwe cok tesekkür ederimm canlarım.. Cok saolun.. Tahlıllerim yi cıkınca cok sevvindim.. Nst de sancı bi ara 100 e cıktı.. Sonra 50 60 öle dewam etti.. Ama sorun degil hissetmıyosun sancın olacak artı cocuk ittirdikce kendini dedi..
Bebişim cok datlukkkk

Hamile kulotu olmuo yani?? Normal kulotlar dikise denk gelmez mi

Arkadaşın dediği gibi hamile külotuda olur ama sırf adı hamile külotu diye fazla para vermeye gerek yok bence bizim burda pazarda 3 tane 5 tl büyük beden yüksek bel ben onlardan alıcam nasipse

Kizlar simdi gecmisi okurken bise gordum aklima takıldı sizede danismak istedim bi arkadasimizin cati agrisi oluyomus dr a gitmiş bebisi dogum yokuna girmiş ya..benimde son iki gundur ciddi şiddetli cati agrim var dun gece gram uyuyamadim da cabq bizdede oyle bi durum mu vardir kafama takildi

Tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim, masallah kuzucuguna...

Cati agrisi nasil oluyor canim, arada adet sancisi gibi agrim oluyor o mu acaba?

Cati agrisi nasil oluyor canim, arada adet sancisi gibi agrim oluyor o mu acaba?
Canim adet sancisi gibi degil bi nasil anlatsam bacak arasindako o kemikler varyq cok feci agriyor gece uyutmuyor belim bacaklarimin kemikleri agriyor ekstra olarakta. Bem cati agrisidir diye yorumladim ama :) bilmiyorum tqbiki bunlarin yaninda hic yuruyemecek gibi oldum iki gunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…