Evet canim yogun bi stres yadamistim olayin şokunu atlamadim dunde hic uyuyamadim sürekli kasilmam oldu doktorda senin gevsemen rahatlaman lazim dedi bunu ic bak nasil rahatlicaksin dedi
Geldnmi merve az daha yazmasaydın durtcektim seni : ) sevndim bişey çıkmamasına bnde tahmn etmştim kaşinmaların genişlemedn olabilecgni. Dogumun çok yaklaşmiş fazla yorma kendini. Bebeginede masallah kilosu filan çok iyi bi uç buçuk olur dogana kadar .
Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Pınarım şükür bişi cıköadı.. Dr öle dedi biraz kılolu olabılır canavar dedi... Hihihih...
Cok yorgunum cooook... Ben bugun bittim resmen bittim...
Qeen babyforwe cok tesekkür ederimm canlarım.. Cok saolun.. Tahlıllerim yi cıkınca cok sevvindim.. Nst de sancı bi ara 100 e cıktı.. Sonra 50 60 öle dewam etti.. Ama sorun degil hissetmıyosun sancın olacak artı cocuk ittirdikce kendini dedi..
Bebişim cok datlukkkk
Kızlar merhaba molfix bir kampanya başalatmış ücretsiz adrese 1 paket bez gönderiyor siteyi ziyaret edip formu doldurmanız yeterli http://molfixyenidogan.com/tesekkurler/
Arkadaşın dediği gibi hamile külotuda olur ama sırf adı hamile külotu diye fazla para vermeye gerek yok bence bizim burda pazarda 3 tane 5 tl büyük beden yüksek bel ben onlardan alıcam nasipse
Kizlar simdi gecmisi okurken bise gordum aklima takıldı sizede danismak istedim bi arkadasimizin cati agrisi oluyomus dr a gitmiş bebisi dogum yokuna girmiş ya..benimde son iki gundur ciddi şiddetli cati agrim var dun gece gram uyuyamadim da cabq bizdede oyle bi durum mu vardir kafama takildi
Pınarım şükür bişi cıköadı.. Dr öle dedi biraz kılolu olabılır canavar dedi... Hihihih...
Cok yorgunum cooook... Ben bugun bittim resmen bittim...
Qeen babyforwe cok tesekkür ederimm canlarım.. Cok saolun.. Tahlıllerim yi cıkınca cok sevvindim.. Nst de sancı bi ara 100 e cıktı.. Sonra 50 60 öle dewam etti.. Ama sorun degil hissetmıyosun sancın olacak artı cocuk ittirdikce kendini dedi..
Bebişim cok datlukkkk
Kizlar simdi gecmisi okurken bise gordum aklima takıldı sizede danismak istedim bi arkadasimizin cati agrisi oluyomus dr a gitmiş bebisi dogum yokuna girmiş ya..benimde son iki gundur ciddi şiddetli cati agrim var dun gece gram uyuyamadim da cabq bizdede oyle bi durum mu vardir kafama takildi
Kızlar merhaba molfix bir kampanya başalatmış ücretsiz adrese 1 paket bez gönderiyor siteyi ziyaret edip formu doldurmanız yeterli http://molfixyenidogan.com/tesekkurler/
Canim adet sancisi gibi degil bi nasil anlatsam bacak arasindako o kemikler varyq cok feci agriyor gece uyutmuyor belim bacaklarimin kemikleri agriyor ekstra olarakta. Bem cati agrisidir diye yorumladim ama :) bilmiyorum tqbiki bunlarin yaninda hic yuruyemecek gibi oldum iki gunde.
Hadi ya bende bugun gordum hatta dedim kizlarada soyleyim cok iyimis bi paket gondeririler isimize gelir kullaniriz diyordum o da iyimis valla iki taneyi napalim :)