2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Maşallah maşallah hakikaten şehzade Mustafa geliyor yaninda
Allahim güzel mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah hep birer harika el emeği göz nuru.converse patiklere ayri bi bayildim gözüm kaldi onlarda desem yeridir.insan beceriksiz olunca böyle oluyor sanirsam bende istiyommm

Ayy onun mevlit elbisesini yerim ben masallah.biz henüz almadik bile bi tane de olsa

kızlar maşşalah hepinize ne güzel şeyler yapmışsınız.. benim kızımın böyle çok süsü püsü yok napalımm artık
Aynen bizimde yok biz sade takiliriz artik kizlarimizla
Valla KV ne maasallah istersen değişim yapabiliriz ben üste para bile veririm . Allah muhabbetinizi arttirsin canim ya çok kiskandim keşke bizimkilerde seninki kadar düşünceli olsa
Maşallah oglunaa ya.yerim onu ben
[QUOTEeliphe, post: 38213597, member: 602316"]inşallah düzelir... üzülme allah büyük...
Bugun iki bucukta baska bi dr a daha kontrole gidicem insallah daha iyi seyler duyarim dualrinizi eksik etmwyin benden ve kizimdan[/QUOTE]
Hayirli haberlerle gel inşallah.
çok kıskandım çalışmak zorunda olmamak ne güzel :)
Utandım simdi ben zaten normalde calisirken sabah kalkmakta zorlanan bi insandim eminimki hamilelikte kalkamazdim.sizin özellikle bu zamanda calisanlara hayranim zaten,hem is hem ev hem bebek çok zorr size alkis valla
Ben de saat kurmuyorum kaçta uyanırsam o zaman kalkıyorum. Erken kalksam madalya mı takacaklar:) uykuya ihtiyacım olmasa uyanırım sonuçta diyorum :)
Bende tlf yanina almiyorum dun gece Esim tlf almiyonmu diyo yok dedim hiçte uykumu bolemem.illa msj mail falan geliyor hiçte ugrasamam bide bankaların gereksiz aramalariyla.iyi boyle.simdi uyuduk uyuduk

Bende artık izne kaçıp uyumak istiyorummmmmmmmmmmmm
CIK canim yaa senden kiymetlimi is..uykusuzluk yorgunluk eve gelince is sizi anliyorum
Ben bi buçuk sene çalıştım şimdi çalışmıyorum ve iş hayatını hiç özlemiyorum. Tam bir ev kuşuyum. Eşim ister çalışayım ama ben istemiyorum. İş hayatı çok zor ve yorucu.
Al bendende o kadar.bende assa yukari 2 sene calistim.ameliyat oldum cikmak zorunda kaldim aslinda daha önce cikicaktim ama bebek olsun öyle cikayim dedim ama nasip olmadi isten ciktiktan 2 ay sonra oldu oda ayri bi olay ama isi asla ve asla ozlemiyorum, bende ev kusuyum karisan eden yok yemek yapmasam bi kahvalti koysam niye bu diyen yok ohh çok şükür ben bu rahatligi birsakip nasil calisim.ama memur yada öğretmen falan olsaydim sanirim evde oturmazdim,yani adama gulerlerdi.keşke bende öyle olsaydimda calissaydim
Asla gocunmazdim calismaktan

yok canım ben de daha ütülemedim. bu cuma kısmetse memlekete gidiyorum ailemin yanına. doğum orada olacağı için burada yıkamak istemedim bu haftasonu ya da önümüzdeki hafta içi yıkayıp ütüleyecem inşallah .
daha pijamamı terliğimi tacımı atletimi kilotumu almadım onları da önümüzdeki hafta içi annemlerle halledecem inşallah.
o gün biraz sancılandım eyvah diyorum doğurmaya kalksam bebeğimin hiç bişeyi yıkanmadı benim hiç bişeyim yok o an bir sürü senaryo kurdum kafamda

Ben de saat kurmuyorum kaçta uyanırsam o zaman kalkıyorum. Erken kalksam madalya mı takacaklar:) uykuya ihtiyacım olmasa uyanırım sonuçta diyorum :)
ben hava güneşliyken sabah eşimi gönderdikten sonra hiç uyumuyordum gün boşa gitmesin diye sıkılıyordum uyumaktan . zaten ölünce bol bol yatacam diye günü uyuyarak geçirmek istemiyorum. ama şimdi iyice ağırlaştım sabah eşimi gönderdikten sonra 8 gibi geri dalıyorum uykuya eşim 10 buçuk gibi ararsa uyanabiliyorum. bigün aramadı 11:45 de uyanmışım . hava kapalıya sanırım o yüzden uyanamıyorum . çok uyuyunca sersem gibi oluyorum uyudukça uyuyasım geliyor

Araba kredimiz olmasa 32. haftada hemen çalışamaz alacaktım ama baba gibi 900 tl kredi ödüyoruz maalesef o yüzden geldim haftaya 1 hafta yıllık iznimi alacam ondan sonra getirecem çalışamaz raporumu

cnm sen 36 ya girmişin bnce bir an once yap hazırlıklarını fazla bekletme

Kızlar bu halkbank advantaje visa karta hiç bir yerde taksit imkani yokmu kullananlar yada bilen varmi aranızda ?

Yoo bende yıkamadım çekmecenin gelmesini bekliyorum. . Halıları yıkatayım diyorum ama tarih konusunda karar veremedim ocak çok mu geç olur

benim de oluo ara ara valla ne eşıme ovduruorm, bi kac gün arka arkaya ovsun baya hafiflio...
bende çocuk yok ama işe gidiorm o yüzden çok zor oluodu... ii bi bebek yağıyla masaj yaptır eli değmişken sırtına omzuna da yapsın

guzel anneler merhaba.benı merak ettgnzı bıldgm ıcın habersız bırakmak ıstmyrm.daha bugun kendme geldım.spınal sezeryan oldum hayatmda yasamadgm bas sırt agrısı cektım.daha bugun gozumu actm.sıze tavsıyem ıyı dusunun herkse olmuymus ama ben mahwoldum.moral bozklugu ustne eklendı.allah kmsye yasatmasn.kızımda daha ıyıye gdıymus cok sukur.allah hepnzdn razı olsun.anne sutyle beslenmeye baslams ogutmusde.sut sagyorum dewamlı

Canim ya bu halinde bizi de habersiz birakmiyosun kendine cok iyi bak bebisinde insllh tez zamanda duzelir de kucagina alip emzirirsin

Kardeş sen doğurdun mu yaa erken olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

Yoo bende yıkamadım çekmecenin gelmesini bekliyorum. . Halıları yıkatayım diyorum ama tarih konusunda karar veremedim ocak çok mu geç olur
senin dogum subatın başi gozukuyr şimdi versen biraz erkn olur onbes gun daha bekleyip ver genelde dogumlar 39 haftada oluyr ona gore ayarla. Bnde haftaya vermeyi duşunuyrm gerçi bir ay oldu sereli ama .

ay canım sen doğum mu yaptın hayırlı uğurlu olsun zor zamanlar yaşadın herhalde Allah yardımcın olsun

canımmm kendine iyi bak.. neyse hepsi geçti. kızına bir an önce kavuşman dileğiyle.... Gözün aydın..

Maşallah kizinada inşallah bir önce kucagina alip emzirirsin.bir an önce cikarsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…