Şimdiiiii biberon kılıflarını ben ördüüüüüm.
Ama kulaklarını ağzını annem örüp dikti
Çoraplarda hastanede ve tabii daha sonra evde giyeceğim süslediğim çoraplarım. (Ponponları annem yaptı).
Lohusa tacını arkadaşım benim için alıp göndermiş bana kargoyla. Her gördüğüm mavi sen oldun diyor bana
Ve o minik kundaklı bebişi de ablam Mustafam için ördü. Uyku arkadaşı kendisi
Ve ablamın ilk örgü deneyimi
Adına Kar Topu diyor, bende Kardan Bebi
Eki Görüntüle 1329084 Eki Görüntüle 1329085 Eki Görüntüle 1329086 Eki Görüntüle 1329087 Eki Görüntüle 1329088 Eki Görüntüle 1329089
Küçük şişeler hastanede dağıtmak için mavi renkli parfüm.
Onlara da minik etiketler basılacak.
Kağıt torbalarda hastaneye gelenlere verilecek olanları koymak için süslendi
Askılarımızı da ablam süsledi. Şimdi astık dolabında kıyafetleriyle duruyorlar. hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah.
Turuncu ana kucağı da ablamın ana kucağı. Ablamdan sonra ben kullanmışım.
Yani 33 yıllık kendisi.
Annemler saklamışlar. Biraz tamir ettiler sıra Mustafa'da inşallah.
3 yatış pozisyonu var, ve hem sallanıyor hem sabitleme özelliği var.
33 yıllık olmasına rağmen süpersonik bir alet
Eki Görüntüle 1329090 Eki Görüntüle 1329091 Eki Görüntüle 1329092 Eki Görüntüle 1329093 Eki Görüntüle 1329094 Eki Görüntüle 1329095 Eki Görüntüle 1329096
Bu yeşil mini minnacık bahçıvanı, yeleğini, tozluklarını, patiklerini annem ördü.
O kadar minikler ki anlatamam. Tam yeni doğduğu ilk hafta giyeceği kıvamda
Genelde büyük örülür bebek eşyaları ama biz ama üzerine göre olsun, az giyse de olur diyoruz bazen
Patikleride ablamın görümcesi ördü. Onlarda çok tatlı ve boy boy. Dahada örecek, ördüğü zaman ekleyeceğim inşallah.
Eki Görüntüle 1329098 Eki Görüntüle 1329099 Eki Görüntüle 1329100 Eki Görüntüle 1329101 Eki Görüntüle 1329102 Eki Görüntüle 1329103 Eki Görüntüle 1329104 Eki Görüntüle 1329105
Maşallah maşallah hakikaten şehzade Mustafa geliyor yanindaVe şimdilik son olarak mevlüt kıyafetimi ekliyorum.
Dışı annemin çeyizinden olan Fransız dantelli sabahlığı.
İçini de yine annem dikti. Yakası kolları dantelli.
Ben malum yatacağım mevlütte yatakta.
Başımada gelinlik kumaşımdan kalan kumaştan baş örtü yaptıracağım. O daha yapılmadı onu da eklerim inşallah.
Çok açık renkli duvarda çektim, başka duvar rengi yok çünkü.
Çok seçilmiyor ama giydiğim zamanda inşallah çekip gösteririm sizlere. Hayırlısıyla o günler gelsin de inşallah...
Eki Görüntüle 1329110 Eki Görüntüle 1329111 Eki Görüntüle 1329112
Allahim güzel mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah hep birer harika el emeği göz nuru.converse patiklere ayri bi bayildim gözüm kaldi onlarda desem yeridir.insan beceriksiz olunca böyle oluyor sanirsam
Ayy onun mevlit elbisesini yerim ben masallah.biz henüz almadik bileBu kadar çeneden sonra virkaç resimde ben ekleyeyim :))
Kolonya şişelerimiz, larkin ile aynı , ben Merve sayesinde görmüştüm o resim paylaşmıştı bunu aldım:)
Mevlüt elbiselerimiz iki tane, sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inş..
Portbebesi eldiveni ve ayakkabısı...
Ayrıca ablamın hediyelik yaptığı reçel kavanozları:) ama ben kendime saklayacağım onları heheh :)
Aynen bizimde yok biz sade takiliriz artik kizlarimizlakızlar maşşalah hepinize ne güzel şeyler yapmışsınız.. benim kızımın böyle çok süsü püsü yok napalımm artık
Valla KV ne maasallah istersen değişim yapabiliriz ben üste para bile veririmayy kızlar kv aradı konuş babam konuş heyacanlı kadın doğumumu bekliyor dört gözle hedye almışlar kuyumcuya uğrayıp, dedim siz aldınız alacağınızı neden aldınız hiç gerek yoktu(gerçekten de yoktu mobilyayı onlar aldı)
olsun kızım didip diyip durdu yazık çok düşünüyor bana yaranamıyor ama bende seviyorum da bazen işte içimden sevmek gelmiyor temizlikçi ayarlıcak işte ne zaman istersin falan diye sordu bide
bu arada benim ev uçmuş gidiyor bu eve temzilikçi girse şuan adım çıkar valla ....... nın gelini ne pismiş diye
ama çokta umrumda değil toplu görünsün yeter boşuna mı para veriicezhiçbirşey bebişimin ve benim canımdan önemli değil
ki kızım her an karnımda hareket halinde iken eğilirken bile kırk kere düşünüyorumcanını acıtmayım diye uykularımdan olurken temizlikmiş peh
Maşallah oglunaa ya.yerim onu benEki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn
Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm
Bugun iki bucukta baska bi dr a daha kontrole gidicem insallah daha iyi seyler duyarim dualrinizi eksik etmwyin benden ve kizimdan[/QUOTE][QUOTEeliphe, post: 38213597, member: 602316"]inşallah düzelir... üzülme allah büyük...
Hayirli haberlerle gel inşallah.
Utandım simdi ben zaten normalde calisirken sabah kalkmakta zorlanan bi insandim eminimki hamilelikte kalkamazdim.sizin özellikle bu zamanda calisanlara hayranim zaten,hem is hem ev hem bebek çok zorr size alkis vallaçok kıskandım çalışmak zorunda olmamak ne güzel :)
Bende tlf yanina almiyorum dun gece Esim tlf almiyonmu diyo yok dedim hiçte uykumu bolemem.illa msj mail falan geliyor hiçte ugrasamam bide bankaların gereksiz aramalariyla.iyi boyle.simdi uyuduk uyudukBen de saat kurmuyorum kaçta uyanırsam o zaman kalkıyorum. Erken kalksam madalya mı takacaklar:) uykuya ihtiyacım olmasa uyanırım sonuçta diyorum :)