2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet dogurdum hemde apar topar suyumun gelmesıyle.ne oldgumu sasırdım.cok saolun dualarnız ıcın.kıty de dogum yapms galıba.senn erken mıydı arkadasm.bende alıntı yapamyorm ıdare edın azıcık

olsun canım yapma diretk yaz
neler hissettin ilk kucağına aldığında

allahım hayırlı olsun :))

slm kızlar,az evvel kontrolden geldik,dr um hani hep iri iri diyordu da tombul tombul gözümü korkutuyordu ya,bugün bebeğim 2 hafta da ala ala sadece 175 gr almış nazar değdirdi galiba bu kadın oğluşuma,2335 gr. dı bugun 34+2 idik,bu seferde bu bebek çok uzun boylu dedi yine kafam karıştı,47 cm di bugun,daha 5-6 hafaya kdr bu çocuk 56 doğmasın,ayy aldıklarım elimde patlıcak giydiremicem o zmn,doğum şeklini sordum,deidm ben normal doğum yapmak istiyorum,mümnkünmü dedim,bebeğin kafa aşağıda doğum şeklini almış şuan herşey normal gözüküyor ama daha çok erken dedi,36.haftaya kontrole gittiğimde nst ye girmemi istedi,37 de ise çatı muayenesi yapıcam dedi,eğerki dedi o sınavdanda geçersen artık dedi 22 ocağa kadar ağrılarının sancılarının gelmesini bekliyeceğiz dedi,havadisler böyle işte kızlar

insallah en kisa zamanda bebisini de kucagina alirsin canim.sende bi an önce toparlanirsin ins

minione canim bnimde isim yeni bityi toriumaa geldik esimle e bebege benmde hersey normal dedi kilosu 2370grm boyu 45cm dedi bni nstye soktu sancim oluyo dedigim icin sancin var ama korkulcak kadar degil dedi idrarda mikrop cikti agrilarin ondandir bulantinda ondandir dedi antibiyotik ve bulanti ilaci verdi 36hafta gel 37cati muayenesi dedi ayni ole iste cnm

canım hadi hayırlı uğurlu olsun tekarardan hoşgeldin
ameliyat bu kolay değil tabi haklısın
dizimden ameliyat olmuştum bende spinal anestesiyle
ama agrısı sadece 2 gün sürdü ve baş agrısı falan hiç yaşamamıştım
bu seferde öyle olur inş çünkü sezeryan yapcam ben
seni ve bebişini öpüyorum kendine iyi bak
bizede dua et hepimiz sagsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inş

2 haftada daha fazla almıştır bence bebegin duruşuda etkiliyormuş agırlığı
erkek miydi senin. boşver uzasın erkeğe kısalık yakışmıyo uzun olsun
22 ocaga kadar ben iki kere doğurmuş olurum herhalde
biliyorsun ters duruyor benimki
bide normal pozisyona dönse bile normal yapacagımı zannetmiyorum benim agrı eşiğim düşüktür valla doğum masasında kalırım Allah muhafaza

spinal anesteziyle normal yapıym diyodum bi ara ama vakum olayı beni korkuttugu için ondanda vazgeçtim
ben rahat rahat doğum yapacam diye bebeğimi riske sokamam
benimde randevum hafta sonu bakalım benim bebede durumlar ne
en aşağı 2500 olması lazım biliyorsun benimkinin gelişimi biraz yavaş
Allah hakkımızda hayırlısını eylesin

canım ablamda 8 aylık mı ne doğurmuştu
1200 müydü neydi kilosu
küvöze almışlardı yiğenimide ama sagsalim aldı kucagına
sende alırsın Allah ın izniyle moralini yüksek tut bebeğinede olumlu enerji göndermiş olursun annesi
bebeğinle eve döndüğün gün de yazarsın buraya hep beraber seviniriz
Allah yardımcınız olsun...

sorma canım öyle gerçekten

benim kalçam geçen pazardan beri berbat
yürüyemiyorum ağrı giriyor her adımda decavit ve feramat dışında birşey kullanmıyorum canm dr son zamanlar normal bunlardedi

Hayirli haberlerle gel inşallah.

Utandım simdi ben zaten normalde calisirken sabah kalkmakta zorlanan bi insandim eminimki hamilelikte kalkamazdim.sizin özellikle bu zamanda calisanlara hayranim zaten,hem is hem ev hem bebek çok zorr size alkis valla

Bende tlf yanina almiyorum dun gece Esim tlf almiyonmu diyo yok dedim hiçte uykumu bolemem.illa msj mail falan geliyor hiçte ugrasamam bide bankaların gereksiz aramalariyla.iyi boyle.simdi uyuduk uyuduk [/QUOTE]

keşke canım yaa rabbim hepsinin gönlüne merhamet versin ki anlasınlar bizi

canım gayet iyi kilosu bebişinin çok kilolu da iyi değil zor doğum olur diyor drum benim hem çok kilo da iyi değilmiş

maşallh canm bebişlerinize

Kizlar ben dra gorudum ve inqnilmaz memnun kaldim adandaki arkadaslara tavsiye edebilirim metroda mehmet Yıldırım adi.. kizima bolbol bakti ve asla korkmamam gerektiğini söyledi.kizimin gelişiminn onde gittigini, buyuk ihtimalle Sezeryan olacagini söyledi cunku benim minnak minnak diye sevdiğim kizcem koca kafaliyimis :) suanki olculerine gore 36 37haftalikmis kafa olcumu.dediki catinin max qcilma orani 10 cmdir senin kizin simdiden 10 cm olmus dedi. Dahada haftasi var buyur normal yqpqmqzsin dedi..ama hicc umrumda degil saglikli olsunda kizim hicbise istemem sezaryen de olabilir allahin takdiri

maşallah hemen hemen günümüzde kılolarımızda aynı sneinle,sende 36.haftaya yani 2 hafta sonraya randevu alıcaksın dimi,daha tel açmadım,haberleşelimde peşpeşe alalım o zmn olmazmı :) yani 23 aralık salı gününe mesala

amin cnm hakkımızda hayırlısı bakalım,benimde ağrı eşiğim hep fazladır,dirayetliyimdir o konuda, ama hamilelik sancısı için geçerlimi bu durumum bilemıyorum ama ben hiç korkmuyorum neden se,hakkımızda hayırlısı bakalım senın sezeryan olacaksa 11 ocaktan önce olur bence belkıde yılbaşı bebeği olur :) seni ziyarete gelicem o zmn hemde odaları gözetlerim :) bu arada aklında olsun rica et hemşlirelerden 419 nolu odayı istemeyi sakın unutma kocamn çünkü orası en büyük oda orasıymş yaz bir kenara

Sevdacim iyi olsunda bir omur kucaklarsin insallah. Neden spinal sectin yani senmi tercih ettin merak ettim.bize tavsiye eder misin sanirim benimde sezeryan olma ihtimalim cok yuksrk.nasil davranmamizi tabsiye edersin

kızlar bu nu instagramda gördüm çok hoşuma gitti,hastane odası için hoşgeldin arda taha olanını yapıcam birazdan,bitince atarım kırtasiyeden malzemelerimi aldım,ilerleyen saatlerde atarım

Eklentiler

• 11309_845417852158086_6102155466534051270_n.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 118
minione cnmm ya sali gunu musait degilim bn ama ya carsamba musait olurum sabah giderim cunku nstye girilcek ya cok kalabalik oluyomus ogle saatleri

yoğunluk durumlarında o odayı çiftliyo olmasınlar
bi yatak bi komidin bi dolap atarlar al sana iki kişilik oda
ne biliym aklıma şimdi böyle bişi geldi

kızlar bu nu instagramda gördüm çok hoşuma gitti,hastane odası için hoşgeldin arda taha olanını yapıcam birazdan,bitince atarım kırtasiyeden malzemelerimi aldım,ilerleyen saatlerde atarım

yapınca mutlaka resim at görelim
ya bizim hastane odayı hiç süslemiyor
bende böyle bişe yapmak istiyorum odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…