2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ahh ahhh ben mi uyucam))
Nirde aaa dostlar nirde.. Tam yattım daldım dalıcam.. Kızım kalkmış basına gelmiş yüzüme dokunuyo sessz aglıyo..
Hmn kalktım kucagıma aldım neoldu yawrum niye aglıuon demeye kalmadı bnm kız bi duygusal aglamalar hareketler gulucem zor tutuyorum kendımı onu cıddıye almadıhımı sanar dıye..
Derdı zoru hanımefendının havhavı yatagın altına düşmüş..küçük plastık hayvanlar yokmu .. Kaplan var bunu köpek sanıyo havhav dıyo uyurken babası eline vermiş cok sevıyo oda uykusunda düşürmüş şimdide uyanıp aramıs delı kızım bnim...
Ane havhav düştüü naparım ben
Aşlhım hala guluyorum uyudu hmn... Benden akıllı bişi çıkmaz ben bılıyom....
Kactı uykum zaten oglnda mesaıye basladı..
Ahh kızım kurban olayım senı veren rabbime.. Bu kadar mı sıpaa olunur.. Lafa bak naparım ben

Hayırlı geceler hanımlar. Yarın sabah 08:20 de randevumuz varr, sezeryan için gün alicaz inşallah. Heyecandan uyuyamıyorum. Allahımm bana da burdaki tümm kardeşlerime de hayırlı kolay doğumlar nasip ett, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eyle.. aminn

Allahım nasıl heycan yaptım bende... Amiiiin canım aminn.. Hemn bizede haber et catlarım ben..
Hadi bakalım..
İçimde öle bi his varki dogumum ocak bası ama en son ben doguracam gibi

Allahım nasıl heycan yaptım bende... Amiiiin canım aminn.. Hemn bizede haber et catlarım ben..
Hadi bakalım..
İçimde öle bi his varki dogumum ocak bası ama en son ben doguracam gibi
Haber vermemmii, hemen yazıcam inşallah. Bana da senin de dogumun yakinmis gibi geliyor, hayırlısı olsun inşallah

Haber vermemmii, hemen yazıcam inşallah. Bana da senin de dogumun yakinmis gibi geliyor, hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyorum ya kızımı 42 haftassında dogurdum.. Geç döllenmeydi gerçi adet zamanıma göre hesaplıuodum hep 2 hafta geç olunca beklemek zor geldi bana.. Onun izini tasıuom heralde .. Bilinçaltım öle diyo geç dogurcan diye..artık hayıtlısı

Kurban olurum yaa,, benımkıde oyle dıllense bıan once nevarr...

Kurban olurum yaa,, benımkıde oyle dıllense bıan once nevarr...
Dillenir annesi dillenir tadından yenmez.. Bir konusmalr. Bir hareketler bi mimikler.. Nerden buluyo aklına gelio anlamadım gitti..
Aksam babasına kapıyı illa o acıcak!!
Babasına bi naz bi naz.. Ömrümde görmedim nasıl bişi..
Eger kızarsa parmagını kaldırıp yetey yetey ... İş yadısmo( hiç yakışmıyo) bnm meşhur lafım.. Onu sölüyo..
Anlatsam sabahlar aksamlar yetmez az kalmıs seninide bi kaç aya bi dillenir kızım sz inlen diye sölenirsin..
Akıl verir sana .. Ohoho.. Bnmkine diyorun ki kızım hahavını basucunda komısın var oraya koyayım burası daa iyi düşmez.. Iıı omaz üşür dastımın altına toy.. Yastık altına koyduk.. Orada üşürmüş müş..))

Dillerini yerim onun yaa.. Benımkı de babası gelır gelmez onune oturuyo adam daha montunu cıkarmamıs.. Coraplarını gosterıyo ver dıye. Esimde veriyo banyoya gdıp kirli sepetine atıyo. Attıkta snrada tiii diyo. Yani gitti. Cayı cok sevıyo bardaklarımıza yanasıp cayı kokluyo ıımmh yapıyo. Boyle ufak tefek seyler.. O oyle bseyler anlatmaya calıştıkça içime sokasım geliyo kuzumu yaa. Rabbm hayrlı ömürler versn hepsinee..

Herkese merhaba. Bende ocak annesi olucam nasipse. Uzun zamandır takipteyim. Ama kayıt aşaması hep sorun veriyordu. Nihayet oldu. Çok şey öğrendim burdan çok teşekkür ederim öncelikle. Herkese hayırlı, sağlıklı kolay dogumlar dilerim. Vakit daraldı korkular had safhada. Uykusuzluk ağrılar kaygılar inşallah mutlu sonlanacak hamilelikler değecek tüm sıkıntılara

Iyi geceler kızlar oku oku bitiremedim geçmişi .

Çok şükür herkes iyi face grubunda 2 kişi doğum yapmış diye yazmış bir arkadaşım allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese .

Yaş konusu konusulmus bende en genç annelerden sayilirim 21 yaşındayım :) 19 ocak ta 22 ye girecegim :).

Bir arkadaşımız normal doğum ile ilgili bir video paylaşmis maşallah valla kadinlar çatır çatır normal doğuruyor hepsinin yanın da da kocalari var valla pek bir imrendim. Yanlız birinin kocası bebeği gördüğü gibi bayılıyor ya ne çok güldüm ya benim esimde ben girmem bayılırım diyor o geldi aklıma çok güldüm . Allahım bize de normal doğum yapmayı nasip etsin .

Bir arkadaşımız banyoda kayıp düşmüş aman dikkat canım son zamanlar allah korusun çok şükür ciddi birsey yokmuş . Ben çok korkuyorum banyo yaparken evde yanlizken banyo yapmam banyo kapısını kitlemem düşerim falan diye . Son zamanlar artık daha çok dikkat etmemiz gerekiyor .

Kusura bakmayın valla isimlerinizi hatirlayamadigim için bir arkadaş diye yazdım . Biraz balık hafizaliyim da çok çabuk unuturum herseyi .

Herkese iyi geceler ruyamizda bebislerimizi görelim inş :)

Hosgldin aramiza'rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nsip etsin
Anlt bakalim ilk gebelik mi heralde ole..hzrliklar ne alemde...cinsyet ne.....

Bebis ciciclerini gordum ..cok tatlilar yaa

Hosgldin aramiza'rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nsip etsin
Anlt bakalim ilk gebelik mi heralde ole..hzrliklar ne alemde...cinsyet ne.....
Evet ilk gebeliğim. Kızım olucak nasipse. Hazırlıklarını çoğu bitti azı kaldı zormuş valla. Herşeyimiz yarım aslinda bu hafta sonu atlatmamiz gereken bi sinav var. Yarinda kontrolumuz. Umarim hersey yolunda gider. Sonra hazirliklara odaklanirim insallah. El kadar halleriyle ne çok ihtiyaçları var Kıyamam ben onlara.

benim doktorda herman bey, muaynehanesine hiç gitmedim, başından beri hastahaneye devam ediyorum.çok güven duyuyorum ve doktor olarak bunu hissettiriyor fakat son zamanlarda çok yoğun, her gittiğimde bekliyorum ve ben kontrol için girdiğimde mutlaka başka hastalar oluyor içeride, bir kaç dakika ancak kalıyorum. oturup bi kaç soru sorma fırsatı bile bulamıyorum ve çok canım sıkılıyor.az kaldığı için sesimi çıkarmıyorum. muaynehanesinde tavrı nasıl?

Hayırlı olsun kızınız.. Ah bu kızlar yokmu..evin gülleri...
Canm inş sınavın ıyı gecer.. Kontrolunde gusel gecer.. Bizi haberdar et muhakk

Canim cok tesekkur ederim valla özenip yapıyorum birseyler işte :)
Canm rabbim agız tadıyla kullnmayı nasip etsin.. Cok hoslar.. Sabun bazı kokusundan rahatsız olmussın cok normal cok agır kokusu .. Bide nefes tıkıyo bazen.. Koku geçirmeyen maske kullanmanı tavsiye ederim canım bnm..

Arkadaşlar hepinize günaydın yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah

Canimm sama sonuna kadar katiliyorum malesef esimin aikesinde biraz gormemislik var. Buoyle bi beklenti icine girmesine de hic sasirmadim o yuzden..sadece cok sinirlendim.. direkt dile de getirmiyor esimi kullaniyor benim safta anlamiyor tabiki.. yeri geldimi soylicem mevlut yaomayacagimi vazgectigimi falan. Agir oluyor kaldiramiyoruz dicem esimde der zaten isteyen kendi evindokutsun falan diye.. amann dunyada tuhaf insan mi yok be canim.. bu da beni buldu iste.. sabir gistermekten baskayol yok

Ayy canimm ya goruyor musun senin aceleciyi ya :) valla adina cikk sevindim sagsalim almissin kucagina cok mutlu oldum.. insallah ennkisa zamanda evinize gecersiniz..ay ne dicemi bilemedim sancin nasil biseydi bide sezeryandan sinra cok agrin oldumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…