2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada bende adanadayim sen hangi hastanedesin drun kim

Ablacim hosgeldin.. eger isimleri yakin olsun dersen beyza derim ama geek yok dersen selin bana cok kibar bi isim gibi geliyor. Erva bana larvayi hatirlatiyor :) hosuma gitmiyor pek.. mina da hos ama herkes koymaya basladi..yusra da pek kulagima his gelmiyor.. benim fikrim bu yonde :)

Gecmis olsun canim. Bebis saglikliysa hic onemi yok. Nasil bi anda oldu oyle yaa ☺

Yok canım benimki düşüncesizlikti, güle güle kullansın cicisini bebişin. Ben de yaptıracağım inş ama bebek doğsun öyle:) küpe bile takıcam kızımaa:))

Canım bazen sancılar sıklaşmadan su kesesi patlayabiliyor. Her doğum kendine özel su kesesi parladıktan sonra 24 saat süresi var, doktor gözetiminde olunca 48 saat de bekliyorlar. Bebek susuz nefessiz kalmaz, yola çıkıyor hazır artık Allah'ın izniyle.. Bebek için tehlikeli değil. Su temiz berrak gelirse doktorla haberleşirsiniz bazen kontrole bile çağırmıyor, sancıları bekle şu kadar saat sonra gel diyormuş. Su kesesi patlayınca da sık vajinal muayene iyi değil enfeksiyon riski var ama bunu doktorlar bilir zaten..

Canım en iyisi tenezzül etmemek:) benim evim de uzak bizimkilere. Kendi aileme kuran okutup toplayacağım kendi evimde yemekle kv kp de çağırırım, ama erkek tarafı akrabaları evime sokmak istemiyorum hep haset hep nazar ediyorlar. Bebeği merak edip gelecek olan da yok, yeni taşındım evimi öerak ediyorlardır:)) zor görürler.. Dağıtıp gidiyorlar Sonra benim ailem topluyor diye de evin içine ediyorlar:) gitsinler kvnin villasını kirletsinler heheheh:))
Kv yapmazsa sen de yapma tenezzül etme kendi tarafına arkadaşlarına dua okuturdun olur biter..

bende de aynı sorular ben duş almadan şurdan şuraya gitmem
Benim de en aklıma taktığım şey :) duş Alıp saçımı kurutmadan evden çıkmak istemiyorum :))

Ah sezinciğim doğru söylüyorsun ama huylu huyundan vazgeçmezse diye korkuyorum ben de:) inş ben abartıyorumdur..

maşallah sana:)

Canım hangisinde pişman olmayacaksanız hangisi içine siniyorsa ona karar ver. Sezaryan olacaksan da anne bebek dostu sezaryan çeşidi var onu araştır istersen..

kızlar 29 aralık sezeryan dedi doktorum çok heyecanlıyım üüüf acaba sağlıklımı acaba doğumda sıkıntı olurmu acaba kime benziycek falan filan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini:) bende de aynı heyecanlar var kime benzeyecek Saçlı mı saçsız mı Sarışın mı Kumral mı belki de esmer:)) renkli gözlü mü:) sağlıklı olsunlar da insan merak ediyor işte:))

Canım ben de senin gibi Tüysüzüm çok şükür ne bacak ne başka bir derdim var bikini Bölgesi'nden başka.. Orayı da ayna karşısı jilet ile halletmeye çalışıyorum. Ağda asla yaptıramam, bu şekilde idare edeceğim sanırım.. Bir Dr tüy dökücü krem ile vajinal bölgeye değmeden yapabilirsin..

Oje de shellac diyorsun sanırım protez Tırnak demiyorsundur? Ikisini de süremezsiniz, sezaryan olunca kazıyorlar bile. Ben de kürtaj olurken shelac vardı aameliyathanede hemşireler kazımıştı, tırnaklardan takip ediyorlarmış mecbur demişlerdi.. Bir Arkadaşımın da protezlerini söktüler..
Normal doğum olacaksan normal oje sür sadece, risk sezaryan anında aseton ile çıkarırsın hemen.

Canım tokluk şekeri 120 Olmalı. 120 nin üstü risk kabul ediliyor:
Kahvaltı da eşiğin şeker içerikli Şeyler de etkiler tabi şekerini yükseltir.. Ortalaman günlük değil normal doğru sonucu verir ayrıca günlük olarak bile yediklerin şekerini yükseltiyorsa azıcık dikkat et.. Zaten son haftalar :)

Çok geçmiş olsun canım 30 Yıldır düşmem hamileliğimde on kez düştüm banyoda merdivenden yolda vs.. Bu zamanlarda oluyor nedense.. Çok geçmiş olsjn..

Beyda nasıl? :) Serra da derdim ama o benim Kızımın adı heheh :)) Beyza mina selin güzel isimler canım..

Taze alınacaksa hemen bayatlamaz.. Tepsiye koyup hava almadan streçleyip süslerseniz drajeleri vs bir şey olmaz bence.. Bence şimdiden hazır et al git gel Olmasın kafan rahat eder gözünün önünde./

Ayy maşallah bebeklerimize bahtları da güzel olsun Hoşgeldiniz Dünya'ya... Kimlerin bebekleri acaba :))

Annecim gece gece Bebiş gelmiş Dünya'ya hoşgelmiş bahtı tahtı güzel olur inş annesi Gözünüz aydın tebrik ederim :)

Ay canim ya sen boyle konusunca icim ferahladi.. keske yakinimda sen gibi burdaki arkadaslar gibi insanlarolsa..

Oyy maşallah Allah analı babalı büuütsün çok sevindim

Ayyy canim gozunuz aydin. Rabb'im saglikla buyutmeyi nasip etsin insaallah. Sutun de gelmis hemen masaallah.. iyi ki de ciger gelistirici vurulmussun. Darisi da bize olsun en hayirli zamanda. Uygun oldugunda ayrintilari da bekliyoruz senden, bebisin kac kilo vs..

Ayy apansız geliyorlar artık. Neyseki bir sorun çıkmamış. Gözünüz aydın. Güle güle büyütün insallah

Ki kesinlikle öyle
Selam kuzucuklarımm dogumlar başlamıs sanırım. Bizde hala tık yok.. Doruk oda hapsini çok sevdi. Bu hafta sonu calısamaz raporu alıp evimin kadını allah ızın verirse cocugumun anası olacagım
Ayy çok heyecanlı :)

Larkincim canım, idare ediyorum işte ne yapayım. Adin tam bir kuduruk oldu, özellikle işteyken sağlı sollu mideme mideme çalışıyor. Tepikcan mustafamıza rakip çıktı diyebilirim. :)
Bakıcı işini hallettik, karşı apartmanımızda oturan bir hanımla anlaştık. Bu sefer eşli olarak görüştük, çay içmeye geldiler bize. Eşi de fabrikadan bildiğim biri uzaktan da olsa. Çok tatlı bir aile, iki yetişkin oğulları var. İnşallah her şey yolunda gider, eşimle benim çok içimize sindi. İzne 31 aralıkta çıkıyorum, tam 20 gün kalmış. Sen tabi bana göre çok ileridesin ama ben de çok süper değilim akşamı zor ediyorum. Akşamları koltukta uyuyup kalıyorum. Sabunlar masanın üstünde kurdeleleri bağlanacak öyle duruyor.
İki akşamdır da mesaiye kalıyorum, bugün de kalıcam artık son.
İki gündür kötüyüm dediğin ağırlaşmak anlamında di mi? Aman kötü bişey olmasın da!
Doğum tarihiniz belli oldu mu bu arada? Kaçırmış olabilirim ben sanırım.

cnmmm kıyamammm ya rabbim senide evladınıda korusunnn güzel kardeşimmm

Günaydın hanımlar

Dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırakın ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var

Kalça ağrınızı ihmal etmeyin çekmek zorunda değilmişiz kızlar

Canım benim bende spinal oldum dediğin ağrılar olmadı bende, sadece kahve içmek yetmiyor ilk gün başını sağa sola çevirmeyeceksin ve çift yastıkla yatacaksın bir ay, sütün bol olsun inşaallah
ayy senin dr da kilosu olmasa boyuna bir şey diyor maşaallah annesi kuzuna, doğum şeklini konuşman iyi olmuş canım
inşaallah canım inşaallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuz yavrunla
keşke canım yaa rabbim hepsinin gönlüne merhamet versin ki anlasınlar bizi

canım gayet iyi kilosu bebişinin çok kilolu da iyi değil zor doğum olur diyor drum benim hem çok kilo da iyi değilmiş

maşallh canm bebişlerinize[/QUOTE]

canım dün benim dr serum taktı fizik tedaviye gönderdi jel yazdı rahatladım yani çaresi varmış çekme sende

ayyy çok güzeller canım bak yaptın kapı süsünü ellerinize sağlık bayıldım:)

maşaallah canım yavruba

haklısın canım sonuna kadar:)
doğruluğuna inanıyorum bu durumun

Kızlar ultrason kağıdından anlayan var mı?

canım kilosu gayet normal ultrason kağıdındanda belli için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…