2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kızlar...
Ya bu ismin önüne @ koyup ayriyeten kırmızı renki yazıpsunuz..
Ben deneyim bakayım
@pınar45 canım ütü biraz agır oluyo.. Koltuga otur ütü masasınıds o hizaya getir ve öle ütüle derim.. Ayakta cok zorlanırsın ve uzun sürer cancazım.. Şimdiden kolay gelsin..

Bence mina ve erva güzel isimler..hoşgeldin bu arada yasın suanki zaman göre gayet normal ...

Bugun topikte biraz yas olayı konusulmus.. Arkadaslar yaslar gayet normal hem karıyer hem bebek.. Sank i50 yasındasınız ki öle bile olsa kısmetten öte köy yok..ne zaman nasipse o zaman oluyo bu işler..her yasın bi güzelligi var..
Yasa gelmişkwn KIZ PINAR REKOR TBAFT arkadasta 19 yada 18 yasında ..ikinci sensin ama gwnc anne....

Gecmis olsu dikkat etmek lazim dombili olduk artik tadimiyo tabureler bizi

Girlboymom yawrum dikkat et ya..
Allah korumus .... Hareket etmesi iyi.. Ya allah korusun öle yakın mesafeden toto üstüne belki bişi olmazda banyodaykem yere kaydırmaz o yoksa havlu kirli camasor falan koymak lazım.. Kayıp düşmek bi dert basımızı biyere carpığ marpıp kalırsak ... Bide eşiniz evdeyken dus almaya calısın Ne olur ne olmaz tekken dusa girmeyelim.. Sıcak bi ortam bide son ayımızda kan devirdayımı hızlandıkca tnsıyon iyice düşüyor o yüzden eşinizi bekleyin ... Dikkatli tedbirli olmakta fayda var.. Tekrar geçmiş olsun kuzum..bu arada aynıyız kız senınle.. 4 senelik evli olucam ocak 30 da 40 ım bile cıkmamıs olcak .. Haha

Ahh ahh. Sevdicegim mesai ye kaldı daha gelmedi, kuzucugumda uyudu bende karanlıkta sessız sedası oturuyorum... Ohhh.. Kafa dınlemek ne kadan güzell...
Sana katılıyorum... Bazen kızım ve eşim uyuyunca geçiyorum oturma odama sesız sakın ısıklar kapalı bi kafa dinliyorum ohhh.. Gel keyfim gel..
Zaten son günler su anda... Bu sakin sessiz geceler maziye karısaca

Aaynen oyle, biri dursa biri durmucak büyük ihtimalle.. O yuzden sımdı degmesın kmse keyfıme..

cnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda suslicem
Pınar ben ilk hamileligimde burayı bilmiyodum pek girmesdim nete falan.. Hiçbişiden haberim yokmus.. İnan kapı süsümü kardeşim yapmıstı..zaruro ihtyacları bile eksıktı mesela gögüs ucu kremımı falan dr söledide aldım.. İnsan bi yerden gördükce duydukca heves ediyo
Alkız sende kırk defamı dogurcaz sanki...
Süsle püsle...

Aaynen oyle, biri dursa biri durmucak büyük ihtimalle.. O yuzden sımdı degmesın kmse keyfıme..
Kızın mı vardı.. Bu gelen prensesmi prens mi... İlki kac yasında.. Cok sordum.. Bnm kızım 28 aylık olcak kardeşi dogdugunda..artık buyur burdan yak durumundayım....

Kızın mı vardı.. Bu gelen prensesmi prens mi... İlki kac yasında.. Cok sordum.. Bnm kızım 28 aylık olcak kardeşi dogdugunda..artık buyur burdan yak durumundayım....

Sen yine iyisin Benım ikiside kız. Karnımdaki kızçe dogdugunda büyik kızçe 20 aylık olmuş olacak.. İşi buldum ben. Rabbim yardım etsin hepimizee..

Kızlar haftaya persembe tekrar kontrol var... O arada inşallah kolonyagı ve çikolatamı drajemi lokumu falan alsam doguma kadar taze tutabılcemmi.. Tepsii falan hazırlıcam.. Yoksa diyorum kese gibi bişeye koysam öle öle mi tüllesem.. Nasıl yapıcam belliydi de gittikce kafam karıstı

Sen yine iyisin Benım ikiside kız. Karnımdaki kızçe dogdugunda büyik kızçe 20 aylık olmuş olacak.. İşi buldum ben. Rabbim yardım etsin hepimizee..
Gerçekmi ya ne güzel.. Rabbmn verdigine karsı gelmek degil yanlış olmasın ama bastan beri burda olanlar bilir bende cok kız istedim kızıma arkadas olsun.. Cok istedimm cokkk.. Hatta 5. Ayıma kadar kıza benzertiler hep..göstermedi kendini.. Erkk diye duyunca i zaman içimdeki hüzün kaybolmadı.. Ama herseyin yisin Allahtan baska kım bilicek ki.. İnan cok sevndim senii adına..rabbim verir kolaylıgunı inşallah.. Hiç düşünmeyelim şimdi boswer.. Anı yasa

Bencede oyle yap, cnku bı yerden bebek sekerı gelmıstı bana da direk tülün içine koymuslar çok bayattı.. Tabi ne zaman hazırladıkları da önemlı ama...

Aynen senın gıbı oldum bende. Bende erkek istiyordum bitane de oglusum olsun dedım hep. Ama benm kız kardesım yok ıkı erkek kardesım var. Hep yakınırdım nıye kızkardesım yada ablam yok dıye.. Doktorum kız gelıyo dıyınce cook mutlu olmustum kızıma arkadas geliyo diye.. O şanslı olcak.

Dogum yapacagım hast yakın bilindik bi kuruyemişcinin fabrika satıs yeri var.. Biz kuruyemişi falan hep ordan alırız böle taze olur el yakar bazen o kadar sıcak olur.. Orda tabi drajeler cıkolatalar kokumlar falan hep taze oluyo.. Doguma 1 hafta kala alsam .. Yada adamlara siparişi versem.. Ücretide versem.. Dogum yaptıgım zaman bana taze taze verseler.. Kardeşlerim tepsime koyup getirirler..
Yada ben ii üç gün önceden alayım.. Güsel bi keseye koyayım.. Sonra tül kurdela ile süsleyim ... Öle yapayım öle.. Bide kolonyagı tamadır.. Hast gelenler in olucak zaten

daha önce paylaşıldımı bilmiyorum.Face ocak annelerinden 2 doğum daha oldu.Biri sabah doğdu 38 haftalıktı sanırım.onun günü belliydi çarşamba alınacak diye paylaşım yapmıştı zaten.Birinin sabah suyu gelmiş 36 haftaya yeni başlamış.iki bebişte 2500 gr mış.Biri normal biri sezeryan.Annelerdede sorun yok.
Allahım vatanına millletine ailesine hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sanırım ocak bebişleri biraz erkenci olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…