2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım inşaallah sağlıklı bri normal doğum olur
ay güldürdün beni canım:)
ayy illa şeker mi var demek bebeğin kilosu çok olunca zaten yapıldı sana tahlil boşuna sıkma canını gerçekten sadece bebeğin iri
olucam canım inşaallah pozitif olucam:) hitabetini dinlemek isterdim çok merak ediyorum seni, insanla uğraşmak zor sende haklısın:)

çok güzel olmuş canım eline sağlık, takısı bol olsun:)

evet evet işten temilikten dr ban istirahat et dedi
canım devlet sınır getirdi ama kılıfına uydurup sezaryanı yine yapıyorlar

canım bak sen bana güven ben dedim sana ilk oğlum öyleydi benim doğsa benimki doğardı çünkü gurbette tek başıma her işimi kendim yaptım yinede 40. haftada doğdu, he deyip geçmek lazım öylelerine, çok bilenler bitmez

haklısın canım .. dün yine kendimi tutamadım .. hamilelik psikolojisi birde bu yaşta ilk bebek olunca insan tırsıyor biraz ...

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
canım benimkide hiç sormuyor sinir oluyorum doğunca benden çok sahipleniyor ama, bence çok güzel sorması
neyse şimdilik rahatlamışsın zor olur diş
bebek olduktan sonra misafir hiç istemeyeceksin canım
canım şimdi başı aşağıda mı anlamadım
Eki Görüntüle 1331194 Eki Görüntüle 1331188 Eki Görüntüle 1331194 Basit gibi gozuksede beni cok yoran hastane odasi suslemem nihayet bitti kizlar
ne basiti şahane olmuş ellerine sağlık
şükür canım
omega içsen keşke bende balık yemiyorum her gün omega içiyorum
KiZLar benim yaptığımkapi kendi yaptığım magnet taç yine eserim...keseleri içine şeker lokum falan koymaya aldım koyuyumkizlar
çok güzel olmuşlar canım eline sağlık
canım sakın kv de yapma, şimdi kendi evine çağıracaklarının sayısını azalt en yakınlarını çağır ve madem kv gıcıklık ediyor onun tarafından sadece 2-3 kişi çağır, evin çok küçükse gelenler yere otursun bir şey olmaz ben çok gördüm öyle mevlütte tıkış tıkış yere oturulduığunu sorun olmaz bence, annenin tarafı içinde annenin evin de bir daha yaparsın kv de havasını alsın gıcık

evet canım bendim diyen dr dedi iki hastaya duydum

tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var

Kalça ağrınızı ihmal etmeyin çekmek zorunda değilmişiz kızlar
[/QUOTE] Geçmiş olsun canım

hayırlıı olsunnnnnn :))

Çok geçmiş olsun canım .

omega ilacımda var aslında eflalim
bi ara gün aşırı alıyodum
tekrar başlıym valla iyi olur...

canım eşin yurtdışında mı? Böyle bir stres yaşamana üzüldüm .. Bebeğin 1 gün bile kalması onun için çok önemli ..İnşallah Allah gönlüne göre versin. En uygun zamanda olsun doğumun.. Bu arada dünkü moral motivasyon desteğin için çok sağol :)

yaaaaaaaaaaaa böyle duydukça çıldırıyorumm :)) allahım hayırla sağlıkla olsun inşallah

ben eşime devrettim o işi canım olmuyor yapamıyorum saolsun o hallediyor

canım çok geçmiş olsun yaa atlatmışsın şükürler olsun böyle günlerde anlaşılıyor eş olduğu insanın

çok geçmiş olsun canım yaa iyisiniz ya çok sevindim daha dikkatli olmak lazım demekki rabbime emanetiz biz ve bebeklerimiz

Karpal tunel sendromum 4. Ayda basladi canim. Son zaman hapimi bile cikaramiyorum sabahlari. Kizima gunce de yapamadim bu yuzden. Ne yapalim artik. Yuzduk kuyruguna geldik.

aynen canım hayırlısıyla atlatalım şu günleri

hepsinin gözü aydın :)

aramıza hoşgeldin canım hayırlı doğumlar diliyorum

ayy canım yaa gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış taze anne oldun :)

canım geçmiş olsun druma önümüzdekihafta cumartesi gideceğim geçen hafta başka dr a gittim o normal dedi dayanıcam bir hafta daha artık napıyım

tş ederim canım çok az işi kaldı bu hafta sonuna hallederiz yine süs eksiklerim var ama gözüm almıyo dışarı çıkmayı

canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sonrada göğüslerşn dolsun sütle bebeğine yarasın

kızlarr geceleri yatakta çok zor dönüyorum off en büyük derdim bu oldu artık... dönerken uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum sonra sabah işe geliyorum :)) hayırlısı ya sabır az kaldı

ayy sorma yaaa bende aynı , ama artık sola yatıyorum iki gecedir solum çürüdü

evtmvt gözün aydın canım güle güle büyüt bebegini saglıkla inşallah.Maşallah bizim bebişler aceleciler hep...

benim de tüm takvimler erkek diyodu ben eşim görümcemler falan rüyalarımızda erkek bebek gördük canım hep tatlı istedi bebeğin hareketlerini çok erken hissetmeye başladım tüm emareler erkek gösteriyodu ama bebekimiz kız ama kız olduğunu öğrenince bende bişi değişmedi ben gene tatlı yemeye tatlı şeyler sevmeye devam ettim karnımın hala erkek karnı gibi olduğunu söylüyolar hatta bu ara o kadar çok kişi erkek demi karnın öyle dedi salı günü doktoruma hala kız demi diye sordum adam da güldü evet kız dedi benim kızım tüm tabuları yıktı

Hiiiii doğum tarihi almanı beklerken sen bebeğini alıp geleceksin kucağına inşallah. Dualarımız seninle canım Rabbim hayırlı kolaycacık doğumlar nasip etsin inşallah

Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Hadi isalla saglicakla alirsin kucagina normal dogum yaparsin allahkurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…