- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Canım inşaallah sağlıklı bri normal doğum olurSlm kızlar bizde Dr dsydik bugün. Dr su azalmış dedi. Bu azalma normalmis ama yinede 36 37. Haftada suni sanciyla doğumu başlayalım dedi. Kafam çok karışık. İlk doğumunda normaldir suni de aldım ama sancim başladıktan sonra vermişlerdi. Simdi korkuyorum ya suni ise yaramazsa ya sezaryen olursa. Sezeryandan korkuyorum çünkü ağrı kesicilere karşı alerjim var nefes borum bile sisiyor ağrı kesici alınca. Gerçi Dr öyle bir durumda önlemini alırım dedi ama .... Ne olur dua edin bana .... Rabbim kolaylaştırır inşallah
ay güldürdün beni canım:)Kizlar ben gunduzleri acayip halsiz oluyorum, yerimden teprenmeye mecalim olmuyor, 10da 11de yataktan kendimi zor kaldiriyorum, biraksam aksama kadar uyurum, aksam 7den sonra bi enerji geliyor bana hic biseye usenmiyorum, bu aksamda bebisimin kiyafetlerini dolabina yerlestirdim, bayagi ayakta kalmisim simdi belim agriyor. Bazi arkadaslar sag kalca agrisindan bahsetmir, ne hikmetse benimde sol kalcamda bi nokta var orasi haftalardir agiriyor, bu son haftalarda iyice artti.
BideNego yere oturunca ayak ayak uzerine atamiyorsak dogum yaklasti anlamina geliyor demisti, bugun denemeye calistimda ben ellerimle yerden destek almadan yere oturup bacaklarimi duz uzatamiyorum bile, herkes cok kolay filan yazmis bendemi bi tuhaflik var
ayy illa şeker mi var demek bebeğin kilosu çok olunca zaten yapıldı sana tahlil boşuna sıkma canını gerçekten sadece bebeğin iriİyi akşamlar kızlar bugün doktordaydım farklı doktor muayene etti ve beni yine korkuttu.bebişim iriymişmiş 2800 gr (maşallah) diye yine beni açlık kan şekeri için sağlık ocağına yönlendirdi.önce açken kan verip 1 saat sonrada tokken kan vericem.Daha 3 hafta önce açlık kan şekerine bakılmıştı normal çıkmıştı 80 ama ben yine çok korkuyorum ya gizli şeker vs. Bişey çıkarsa diye Allah rızası için bir dua okuyun kızlar karnınızda sabii var.yine temiz çıksın tahlillerim.
olucam canım inşaallah pozitif olucam:) hitabetini dinlemek isterdim çok merak ediyorum seni, insanla uğraşmak zor sende haklısın:)
Çok çok çok teşekkür ederim. Amiin inşallah canım. Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah.
Hmmm nazar konusunda hem fikir herkes demek ki. Facebook'tan bir şeyler olduğunu herkes farkında.
Aslına bakarsan evet ne kadar paylaşırsam o kadar mutsuzluk çıkıyor gibi ama bazende gerçekten dayanamıyorum yaw
İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmasın hiçbir şeyimize hepimizin.
Çook teşekkür ederim çook
Öp beni Pınar
Ben çalışmıyorum sarfancım ama yinede aldım. Hemde özellikle çiftli
Ben çok sütüm olacağına yürekten inanıyorum Allah'ın izniyle.
Birde bazı arkadaşlarda paylaşmıştı, ben aylar öncede paylaşmıştım. İlk zamanlarda dahi göğsün sonunakadar boşalması gerekiyor.
Eğer boşalmazsa; süt fazla geldi çok üretme mesajı, eğer bebek emdikten sonrada kalanı sağılırsa yetmedi daha çok üret mesajı beyne gidiyormuş.
Ben birde çift pompayla anı anda sağılırsa ikiz bebek var çok süt üretmem lazım mesajı gidiyormuş beyne.
Ben bunlara inanıyorum. Sütün sağdıkça çoğaldığını zaten biliyoruz.
16 haftalıkken unnado'dan sipariş vermiştik aksilik olmuştu gelmemişti.
Sonra bir ara vazgeçmiştim. Sonra eşimde yani bu genel olarak lazım olabilecek bir şey bence alalım deyince aldık işte
Evet doğumdan sonra ihtiyaç olursa da alınabilecek bir şey tabi ki, sonradan çok masrafımız olacak nasılsa şimdi alabiliyorken alalım dedik işte
Bu arada gösterdiğin çarıkta işte yaptıracak yer bulamazsak kendimizde yapamazsak öyle alacağız bizde napalım
Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu
Baby shower yaptınız mııııBen kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz
Demek nazar olayında herkes aynı düşünüyor he peki
Bencede yabancılarda nazar yok gibi sanırsamAman nazar haricinde de her türlü acayiplik bizim millette zaten
En süperi kaynana-gelin-görümce-kayınpeder-elti
Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı
Çook teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin olsun inşallahhh
Bende yetişemiyorum baby ciim. 3 oda 1 salon ev ama yetişemiyorum
Ben kimseye hizmet için gelmedim bu dünyaya diyorum birdeİş yapmaya hiç gelmedim diyorum.
Bazende ben saraylara Sultan olacak kızdım ekmek elden su gölden
Bu arada ben Irmak'ın şişelerini çook beğendim, kapı süsüne de maşallah ellerinize sağlık.
Biz keçeden balon yapıyoruz beşiğinin olduğu duvara asmak için. Ne zormuş yahu.
ben beceremedim, annem ele aldı, yapıp bitirmiştir herhalde görmedim daha
Allah razı olsun şulecim çok teşekkür ederiiiiminşallah. Her şeyimiz hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Bu kadar bahsedilince korkmaya başladım nazardan. Okuduğum için korkmuyordum ama facebook'a eklemeye ara vereceğim sanırım gerçekten.
bakalım ne kadar daha tutacağım kendimi
Hayırlı olsun tarihiniz. Bana da doktorum 8 Ocak sezeryan tarihi verdi
Hastaneden randevumuzu da aldı.
Ama senin ve bebeğin durumuna göre değişebilir. Şimdilik 8 Ocak diyelim dedi.
Bakalım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun. Hala çoooook var gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederiiim
Bende merak ettim örülenleriii. Onlarında ellerine kollarına gözlerine sağlık. Hazırlık yapmak hem çok stresli hemde çok zevkli bir şeymiş gerçekten
Ayyy herkes bitirsin hazırlıklarını, çok geriliyorum beeen.
Yorgun argın zaten çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin. Hem çalış, hem eve gel, hem hazırlık yap. Allah yardımcınız olsun.
Bence çatı muayenesi yapılmaz sana daha. 37 den yada 38 den önce yapılmıyormuş arkadaşlar öyle dediler doğumu başlatıyor diye.
Bence çok erken daha. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bende tehdit alıyorum Yalnız değilmişim
Annem "Mustafa'nın resimleri asla konmayacak feysbuka, Mustafa feysbukta hiç olmayacak ona göre" diyor.
Birde kendide kullanıyor feysbuk
Evet uzun zamandan sonra sahip olunca hem heves hem korku bir arada oluyor.
Rabbimin izniyle bir şeycik olmaz
Azcık koyarız ya azcık ama
Oyyy yesinler senin oğluşunu maşallah sübhanallah
Mobilyanın rengine de çok uydu
Bende seni seviyorum eflaliiim
Az daha pozitif olursan daha iyi olacağım bende.
Dediklerim öyle böyle bir işe yaramaz aslında. Yardım almaktan bahsetmişsin. Ben kesinlikle destekliyorum.
Doğumdan sonra şu lohusalıkta bitince lütfen git.
Bildiğin şeyleri söylese bile yardımı oluyor. Yada duymak iyi geliyor.
Çok zor 3 yaşında oğlu olan bir arkadaşımda nihayet geçen hafta gitti. Onunda fayda göreceğine inanıyorum.
Evet önce kendin önemlisin. Sen iyi olmazsan evlatlarında olmaz. Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Ah işte kendinde diyorsuuun kendinde biliyorsun.
İçinde olduğumuz durumda mutlu olmayı öğreneceğiz, dua edeceğiz, yardımı Rabbimizden bekleyeceğiz.
Aslında yazıdan ziyade hitabım daha güzeldir.
Kitlelere canlı canlı hitap edebilecek kapasitedeyim, konuşmayı severim. Sözlü performansım iyidir
Organizasyon muuuu Alahh korusuuuun.
Ayy insanlarla uğraşmak mı hemde süs konularında aman amaaaannn.
Biz 1-1,5 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık.
Butik basta, kurabiye, cupcake siparişleri, figürler. Çok çektik insanlardan çoook. Uğraşmak çok zor gerçekten.
Helede emeğinin karşılığını vermek istemeyen insanlar.
Hem en güzeli olacak hem bedavadan biraz pahalı olacak
Kendi kendimize yapalım yeter
Bütün dularaına amiiin diyorum Allah razı olsun.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ailemizle evlatlarımızla inşallah
Amin Allah razı olsun inşallah. Daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
O patikleri etrafımda ören bulamasaydım internetten sipariş verecektim bayılıyoruuum bayılıyoruuum
Sevdacım hoşgeldiiin. Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin.
Sakın moralini bozma, kendini bırakma. Sana ihtiyacı var bebeğinin.
Küvözden çıktığı an kucağında olacak inşallah sağlık sıhhat afiyet içersinde Allah'ın izniyle.
Ben azcık detay isteyeceğim senden, lütfen en kısa zamanda yaz olur mu?
Şimdi sen Cihan Hastanesinde doğum yaptın değil mi?
Doktorunda Ahmet Doğruöz müydü?
Suyun ne kadar geldi, tamamen mi boşaldı? Gece mi oldu gündüz mü oldu?
Hemen hastaneye gittiniz açılma vs var mıydı?
Ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünmediler mi?
Suyun geldikten sonra ne kadar zamanda ameliyata alınmış oldun?
Bunları cevaplarsan çok sevinirim sevdacım.
Cihan Hastanesine biz pek güvenemiyoruz da.
3 ay içinde o hastanede duyduğumuz 5. erken doğum senin oldu. Hep küvözde bebekler ciğerleri gelişmediği için.
Ama hepsi sağlıkla çıktı çok şükür.
Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Ooooo bana diyorlar hatunlar şu hazırlıklara bakın yaaaa
Maşallah sübhanallah. Çok güzeller. Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsinhepsini
Kim 38 yaşında
Annen mi
Yanlış mı yazdın Pınar
Benim ablam 33 yaşında ayol, anne hiç 38 yaşında olur mu
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında doğurmuş seni abooooovvv
Benim anam 58 yaşında yahuHey maşallah sübhanallah..
Annem 38 yaşında olsaydı ne harika olurdu
Yok artık hamile kadına verdiği örneğe bak.
Şimdi iyi bir şey mi dediğini zannetti yani?
Pes yani. Daha beter üzer insanı bunu duymak.
O kadının acısını görmezden gelip ohh benim kocam sağ mı diyelim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben İzmitteyim ama Herman İşçi yi bende duymuştum çok iyi bir doktor diye.
Hassas anne Ece Kumkale var. Blog yazarı bayağı meşhur.
Onun doktoruydu. Onun hikayeside çok acayip ilginçti. Ordan duymuştum adını. Çok iyiymiş.
Eki Görüntüle 1330841 Eki Görüntüle 1330844 Praline aynı sey bndede oluyo .. Şimdi kalktım mutfagımı topladım port bebe bide anakucagının kılıflarını atmamısım onları makınaya attım.. Bebişmin takı yastıgı tamamdor... Foto atcam bide örnek olarak bide ceyrek koydum hihihi zengin göstersin... Bakalım begencekmısınız... 1 saat fala sürdü diyim
Yan durmus yastık ama işte siz anlarsınız zaten
çok güzel olmuş canım eline sağlık, takısı bol olsun:)
evet evet işten temilikten dr ban istirahat et dediİyi geceler kızlar bu hamilelik şikayetleri hepimzde aynı anda oluyor heralde ya bnmde sol bacagım agrımaya basladı bugun ama şukur ki rahim kemiklermn acısı dindi . Ve farkettimki temzlkten olmş ssurekli egil kalk agırlk oraya verildgi için agrımş vugun geçti sayılır. Merve yastıgın çok gzl olmş altınla dolsun inş. Baska ne yzcktımya unuttum off .
canım devlet sınır getirdi ama kılıfına uydurup sezaryanı yine yapıyorlarKızlar bu arada dunku dogum yapan arkadasım norml dogurmamiş ynlş bilgi. Gece sancisi tutmuş ama hiç açilma olmamiş bide bebegin başina kordon dolanmiş o yuzden sezeryana almişlar 3 kilo 800 gram dogmş masallah. Ya bnm anlmadigim bu doktrlar sanciyi çektiriyolar çektiriyolar snrada yok kordon dolanmiş yok bebek ters donmuş diyip sezeryana aliyolar . İki arkadasmda bu sebeplerden sezeryn oldular. Madem kordon dolnmş yada bbk ters sanciyi çektrncemi akılları baslarına geliyr bu doktrların ya ugrasmiyolar hep kolayına kaçmk için bişeyi bahane edip sezeyn yapıyolar tabi norml dogumla arada farkta var. Aslında devletin buna bi sinirlndrma getrmesi lzm ya kimse kafasına gore milleti kesip kesip durmasın çok sinirlnyrm ya ha gerçkten bi sorun olur mecbur kalınır ama sanciyi çektrpte bi bahaneyle ameliyata almanin anlami yokki baska. Milletin gunahına giriyolar ya gece gece sinirlndm..
kızlar ya ben artık beni gören herkesin ' doğum yakın mı ? bebek çok aşağıya düşmüş' demesinden nefret ediyorum. Acayip berbat bir psikolojiye soktular beni ya. Vallahi birinin gırtlağına yapışabilirim. Rezil oldu hamileliğim .. Bebeğimi sevemiyororum korkudan hareket edecek bişey olacak diye. Allahım 37. haftayı göster bana ne olur
canım bak sen bana güven ben dedim sana ilk oğlum öyleydi benim doğsa benimki doğardı çünkü gurbette tek başıma her işimi kendim yaptım yinede 40. haftada doğdu, he deyip geçmek lazım öylelerine, çok bilenler bitmez