2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederimmm :) böyle mutlu mutlu yazmana çok sevindim. Tüm gelişmeleri bekliyoruz.
Hadi hayırlısı... İnşallah rahat bir doğum olur sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın bugün.
Ayyy çok heyecanlı, sıra bize mi geliyor ne!!!

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Yok ben tam tersi kızımızı çok sevsin diye hep diyorum aynı sana benziyor falan diye. Gerçekten benziyor yalan da değil. Çok sevsin kızımızı istiyorum kıskanmam.

allah bi avazda kurtarsın ikiniz de canııımm. tez zamanda kucağına al da bol bol sütün olsun insallah. sağlıkla dönün aramızaaa

gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün inşallahhhh darısı hepimizeee :)

çok sevindim,, bugün de içimden geçirdim kimler doğurdu acaba diye,, pat senin mesajın,,,
ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim,, umarım herşey böyle rahat ve kolay gider senin için,,,

ne diyeceğimi bilemedim:) ,,, bir avazda kurtarsın,, ikinizde sağlıkla kucaklaşın,,,,

Ocak anneleri, ocak ayına kalamıyoooorrrr
evtmvt canım bir geldin pir geldin yahu.
Çok şükür gözünüz aydın. Hadi hayırlısıyla sağlıkla evinize de dönün inşallah.
Doğumun Ocak ortası gibi görünüyordu? Aynı zamanlarda gibiydik seninle.
Kaç kilo doğdu bebişimiz? Maşallah sübhanallah sütünde gelmiş çook sevindim çok.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun Allah bağışlasın.

Queen_21 ayyyyyyyyyy

Çok aşırı heyecanlııı
Allah kolaylıklar versin, Allah yardımcın olsun. Hakkınızda hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun inşallah.
Ama 3 cm açıklıkta çok iyi. Şöyle sağlık sıhhatle normal olsa ne güzel olur.
Benimde yarın kontrolüm. Daha erken ama böyle duyunca insan kavuşmak istiyor yaa
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Lütfen yaz merakta bırakma.

sezin_uk çok sevindim bakıcının içinize sinmesine. Çok şükür büyük bir meseleydi bu.
İnşallah gönlünüze göre olur.
Ohoooooo daha çok varmış yahuu 31 Aralık ta nedir.
Sende 37. haftayı mı bitirmiş olacaksın? Şu izin konularını tam bilmiyorum ama hamile kadına eziyetten başkada bir şey değil.
Allah kolaylık versin.
Benim üzerime kafama öküz mü oturdu ne oturdu, yada kamyon mu çarptı bilemiyorum
Eşim gece çalışıyor bu hafta. Sabah geliyor koma gibiyim, akşam gidiyor koma gibiyim. Kolumu kaldıramıyorum. Kafamı hiç kaldıramıyorum, konuşamıyorum, yürüyemiyorum.
Ayy bilmiyorum bugün biraz daha iyiceyim.
Garibim kocam bana hizmet etmekten ev işi yapmaktan bi hal oldu Onun haricinde bir şeyim çok şükür.

Yaa Adin paşamız da başladı demek tepinmeye tepikcan bunlar yaa Kolu bacağı çıkacak karnımın bir yerinden

@eflalim dün yazmayınca anladım bir şey olduğunu. Kötü düşünmedim, çünkü beğenilerin vardı mesajlarda, ama ağrısı arttı demek ki diye düşündüm.
Çok şükür her şey yolundaymış. Şifa olur inşallah jel, rahat edersin inşallah. Çok geçmiş olsun

hatibulut canım bu doktorların korkutmaları işte. Ama bizde cesaret edemiyoruz.
Tüp bebek riske atmayın sezeryan olun diyorlar. O kadarda istiyorum normal doğum.
Ama öyle tedirgin ediyorlar ki ne düşüneceğimi bilmiyorum. Artık koyverdim, nasıl olursa olsun.
Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.

Geçmiş olsun canım dikkat et artık çok az kalmış senin maşallah ben korkudan ayakta yikaniyorum

Sağol cnm amiin birdaha yasamayalim inşallah allahım dusmanima dahi yasatmasin :)

Canım benim inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)

Gözünüz Aydın canım sağlıkla evinizede dönün inşallah sen atlattın darısı sağlıkla bizlere inşallah :)

Hoşgeldin cnm benimde 15 i gözüküyo bakalım hayırlısı :) eltimin kızının adı BERRU allahın 99 ismindenmis çok beğeniyorum ve değişik fazla kimsede yok .

sen bide bni gorseydin. Ben nete yine grerdim ama telim beyni kaldrmydu her siteyi her yere gremiydm ilk hamileligmde. İnan hç bişy bilmymşm . Duşun kendi ihtiyaçlarını bile poşete koymuştum hastaneye. Şimdi netten getrtiym ona koycm. Terlk bile koymamişim blmedgmdn bi zor olmştuki dikişlerle o ayakkabiyi gymk . Susten pusten bi haberdm tabi . Şeker sepeti kapı susu burda gordum ; ) sonradan gorme diye buna dyolar heralde ; )

ayy çok geçmiş olsun canim ya . Biara resim atmiştin aynada kndini çekmişin ama kolun iyi masallh Allh beternden korusun ya zafergul sende oyle bi yazmişinki çok norml bişeymiş gbi sasırdım bir an okuyunca.
Evet cnm Sağol alıştık artık ondan normal gibi anlattım resim çekerken çok zorlandım en yer orası işte daha fazla kaldıramıyorum ve çok tutamıyorum öyle fön çekmek koltuk altını almak bi işkence ama dediğim gibi alıştım insan oğlu herşeye alışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…