Ben karatay falan bılmem anacım. Feristahı gelse bana yaptıramaz o yuklemeyı.. Allahtan bısey cıkmazsa tabı.. Cunku ben hazel de yanı buyuk kızımda seker yuklemesı yaptırmaya gttım. Ben seker hıc kullanmayan bırıyım, cayda kahvede kullanmam. Tatlı adına bısey yemem. sadece canm cok ısterse cıkolata yerım bırz o kadar. Ama o yukleme yapıldıgında ılk olarak mıdemın bulandgnı ve basımın dondugunu hatrlıyorum. Sonra gozumu bı actım acıldeyım kolumda serum takılı. Bıda dedım tovbe..Ben doktoruma sordum hocam seker yuklemesi yaptırmcakmısınız diye. Doktorum daha 21 yaşindasın sende ne şekeri olacak dedi ztn tokluk sekerinde iyi çikmiş dedi . Tokluk sekerinde bir risk gordugumz zmn yaptryrz dedi . Alem bnm doktor ya seviyorum cadıyı : )
bnde aynı binada oturuyrm kv ile . Bn gonderpte surekli aliştrmadım . Çunku bir kere gtse ikiniciyi mutlaka istyr . Oyle olunca gondermedim bu durumada oglum alişti artık aglamiyor gidicm demiyor. Bnm duşuncem gonderme çunku babaannenin yanında duran çocuklar yaramz oluyolar.Selam anneler çok giremiyorum artık çünkü oturunca ağrım artıyor dr kesin istirahat dedi, geçen gün ki silip süpürme sonarsı oldu zaten ağrım, demek ki gerçekten bir kadının her hamileliği farklıymış, bunda ne kadar ağrı sıkıntı varsa yaşadım zahmetli geliyor kuzum
Kızlar ben kv ile aynı binadayım aile apartmanı şikayetçi değilim ben istedim zaten biliyorsunuz seviyorum ben kv mi, dün ben dr a giderken o evimi süpürüyordu sonra ütülenecekleri almış evine götürmüş ütülemiş Allah razı olsun
Sorum şu , benim oğlum babası sabah işe giderken beni babannemgile götür diyor arada izin veriyordum ama artık istemiyorum çok uzaklaşıyor benden çünkü, bu seferde babanneme söyle baba yanıma gelsin diyor, kv de eşim gittikten sonra geliyor( son iki haftadır) kahvaltı ediyoruz oğlumla oynuyor sen yat diyor ben yatıyorum oğlumla ilgileniyor, öğlen olunca kadın haliyle evinin işini yapmak için gidiyor oğlumda bende gidicem diye ağlıyor ben izin vermiyorum çoğu zaman bazen veriyorum, kv de oğlumun duymayacağı şekilde götürüyüm istersen sende dinlen çok yoruyor seni diyor( oğlum çok çok hareketli ve sürekli oyun istiyor haliyle yaşı gereği, birde wc sıkıntımız var kakasını tutuyor benim oğlum psikolojik olarak destek alıyoruz bu konuda)
Oğlum eğer oraya giderse epey duruyor gelince canım annem diyor öpüyor ama göndermezsem hep huysuzluk ediyor bana öfkeleniyor, sen bana kızıyorsun ben orda oynuyorum diyor halbu ki ben evde daha çeşit oyunlar oynuyorum, ben ne yapayım kızlar oraya giderse mutlu oluyor ama benden uzaklaştığını düşünüyorum, kreşe veremedik bu sene wc işinden dolayı çok sıkılıyor sürekli dillendiriyor, sizce babannesine her gün göndermelimiyim doğum olana kadar yoksa pes etmiyim mi??
kadın biraz dobra ama haklı yanları var.. Ben kızımda yaptırdım iki gün kızım hareket etmedi tabi dr normal dedi ama gel bana sor..Aciklamalari cok uzucuydu yaptiran annelerin bebeklerinde kalp hastaligi falan olur dedi, annenin sütü az olur , erken doguma sebep olur.....vs ben yaptirdim ama 2.bebegim olursa asla yaptirmam
tamam canım teşekkürlerevet canım bendim diyen dr dedi iki hastaya duydum
o zaman gerçekten duvar sileyim bari, bir işe yarasın :)Canım doğum anına kadar döner sıkıntı yapma, ayrıca bebek Dönmesi için duvar siler gibi aşağı yukarı ya da gırgır yapmayı öneriyorlar. Aklında olsun.
Canım Hakan Çoker doktor tavsiyesi duvar siler gibi yapın Diyor çapa yapar gibi ya da gırgır da olabilir :)
Canım çocuğun yok ama olsun çevrende görüyorsundur:) tavsiyelere göre bakıcam dışardan gözler daha iyi benim için:) sağol canım
Aciklamalari cok uzucuydu yaptiran annelerin bebeklerinde kalp hastaligi falan olur dedi, annenin sütü az olur , erken doguma sebep olur.....vs ben yaptirdim ama 2.bebegim olursa asla yaptirmam
habire face de paylaşıom ben eyvahlar olsun haberi olsa gebertir oda beni :)))kıçım büyüdü bi tek10 -11 kilo falan aldım
kız yüzümü nasıl paylaşıym burda, kocam kızar
allah razı olsun cnım.kızım 2500dogdu cok ufak bı bebek dgl.her gecen gun ıyıye gdıyo bugun tam bı hafta oldu.yanına gttıgmde de hep konusuyorum kuveze dokunuyorum oksuyorum.cok zor bılıyomusunuz.bugunume de cok sukurcanım inşallah sağlıkla kavuşun bir birinize ..kaç kilo şu an ..genel durumu nasıl .. Konuşmaya çalış onunla çok iyi geliyormuş diye duydum..
cok saol dualarn ıcın cnım.evet anestezıyle hc gorusemdm.bıde karnıma asıldıklarnda cok acı hıssettm cok bagrdım o ara bana narkoz verıp uyutmuslar.hem ıgne hem narkozu kaldıramadm galıbaSevdeangel sanırım acil olduğu için anestezi uzmanı ile ön görüşme yapamadın.. Ben doktoruma sordum bu durumu doğumdan önce anestezi uzmanı ile görüştüreceğim seni dedi. Vücut durumuna göre sanırım karar veriliyor... Atlatmışsın çok şükür dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
cok saol dualarn ıcın cnım.evet anestezıyle hc gorusemdm.bıde karnıma asıldıklarnda cok acı hıssettm cok bagrdım o ara bana narkoz verıp uyutmuslar.hem ıgne hem narkozu kaldıramadm galıba
habire face de paylaşıom ben eyvahlar olsun haberi olsa gebertir oda beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?