evet cnm bende okudum,ben eskidende çok olurdum ama hiç bi zaman idrarımda kan,yada idrar varda gelmiyor hissi yada idrarda yanma gibi hiç belirtim olmuyor,benim belirtim şiddetli adet ağrısı gibi kasık yumurta ağrısı,hani sanki yumurtalıklarımı mı üşüttüm dersin ya işte ben onu yaşadığım zaman anlıyorum ki idrar yolu en feksiyonu olmuşum,bir kere çok şidettli kasık ağrım oldu 3 ay önce tahlilde az bişey mikrop çıktı dr um ilaç vermedi bol su bol idrarla atılacak dedi,şuan mesala ara ara kasık ağrım oluyor ama 3 ay önceki gibi şideettli değil,ee hamılelıkte kasık ağrısıda çok normal,bende şimdi diorumki ben ıkı ağrıyı nasıl ayırt edicem,dr um test falan istemiyor onla ilgili,bende rahatsız değilim diye üstüne düşmüyorum ,umarım o ağrı rahım buyuduğu için olan ara sıra klasik kasık ağrısıdırKizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi
Anladım canım .. Bu arada doğum tarihimiz aynı görünüyor :)
Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıntılısın diyor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyorya havle dedim.
@bestemeste hahaha beste aramadıysan ararsan kv i deki,100 tane yapın anca yeterHakkaten çok sinir bozucu yaa, 1000 tane yapmayı haketmiş
benim kide çok kolay diye düşünüyordu. iki hamileliğimdede işlerin çoğunu ona yaptıra yaptıra bana hak vermeye başladıKatılıyorum canım. Eşime diyorum ki doğum yaklaştı perdeler yıkansa, duvarlar silinse, dolaplar iç dış silinse çok iyi olacak diye aman boş ver diyor. Aman ne güzel boş ver deyince iş bitti. İyi boş vereyim ama doğumdan sonra o halimle mi uğraşayım şimdiden olsun bitsin temiz temiz otururum. Erkeklere göre ev işleri de hemen oluveriyor zaten. Onun için önemsemiyorlar aklınca doğumu geçince geceden geceye yapsın der birde çalıştığım için sadece gece kalıyor o işler için ama kendileri yapmayınca kolay tabi.
benimki de sürekli oğlunu arayıp cinsiyetini sorardı mama takımı alacakmış daGünaydın kızlar cok sinirliyim su anbu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap
aynı sekılde ve aynı haftada dogurmusuz arkadasım.ben ıyıyım bebegmde ıyıye gdıyomus ne zaman ckcgı bellı dgl.senınkı kuveze grdımı sız naslsnz.Canım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?
canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettim,
gözünüz aydın canım
yani normal doğumdaki sancı daha mı kötü sezeryandan????
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değileflalim oğlunun yaşı ufak değilmi,anlamazki tatlım ya,hem ayrıca bu süslemeler 2 yıl önce yoktuki bu yıl moda oldu,içinizde kalmasın,hem party gibi minik oğlunda çok mutlu olur,değişik gelir onada,bir yanına onu bkucağındaa oğluşun bol bol foto çekilirsiniz,en azından bunda uhde kalmasın
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımızGünayadın kızlar benim göbişim çok sert normal mi bu sizce??
Hareket etmekte zorlanıyorum. Bir yanım normal diyor bir yanımda kuşku var bilemedim.
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o varCanım ben oda süslemelerine ileride çocuklarımızın tepki vereceğini çok sanmıyorum. Bence bu tarz şeyler daha çok anneler özendiği için yapılıyor, hevesin varsa da yap bence içinde kalmasın. Ben de ikinci olursa bu kadar uğraşır mıyım bilmem, tamam çok zevkli ama bi o kadar da yoruldum ya.
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum varGunaydinlar...
bu sabah esim den sonra uyuyamadim ben uyumaya calistikca kötü ruyalar gibi biseler gordum.vallahide doktora gitmeye korkar oldum resmen.yeni hastane ve yeni doktor. Tekrar don basabakalim minigim ne durumda.kilosu yerindemi.off kafamda deli sorular.universite hastanesi araştırmayı fazla sevince bide nst ye baglarlar.neyse anca hazirlanirim.insallah güzel haberlerle gelirim Allahin izniyle.baska kontrole giden anneler varsa onlarda guzel haberlerle gelsinler insallah.gecmisede bakmadim doğuran yoktur sanirim sanki ben doğuruyor musum gibi geçmişi de okumaktan korkuyorum.Allahim vakitlerince gelmesini nasip etsin insallah :) :)
ayy çok güzel canım beğendimEki Görüntüle 1333467 Eki Görüntüle 1333468 Anneannemizin oglusuma hediyesi geldi teyzeleri,cok begendim firmayi minik minik hediyelerde koymuslar,kutusu tasima cantasida ayrica cok guzel
değil mi canım adil olmam lazımbende senin pikolojinde olurdum herhalde ..evlatlar arasında şartlarım farklı olsada ayrım yapamam ben.. kıyamam hiç birine ..bence doğru yapıyorsun.. onların arasının iyi olması her şeyden daha önemli tatlım..
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuşGünaydın kızlar cok sinirliyim su anbu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlarbiz bu sancıyı nasıl anlayacağız
nereye vuruyo o sancı karna mı bele mi kasığa mı
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağolCanım oğluna parti yapabilirsin "oğlum abi oldu"konseptli guzel bi pasta yaptirip kardesin sana pasta getirmis gibi motive edip balonlar oğluna hediyeler falan alirdiniz hem oglun kardesıne yapilan süsten bu kadar etkilenmez hemde abi oldun partisi yapilmis bana diye güzel bi anısı olur nacizane fikrimdi şekerim öpüyorum seni...
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artıkGünaydın annisler geçmişi fazla okuyamadim önemli bir gelişme varmı bilmiyorum midem çok yanıyo dayanamıyorum bazenbirtek kırmızı turp geçiriyo yanmayi ondan da bıktım artık bugün 36 . Haftaya giriş yaptık hayırlara vesile olsun
Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi
Katılıyorum canım. Eşime diyorum ki doğum yaklaştı perdeler yıkansa, duvarlar silinse, dolaplar iç dış silinse çok iyi olacak diye aman boş ver diyor. Aman ne güzel boş ver deyince iş bitti. İyi boş vereyim ama doğumdan sonra o halimle mi uğraşayım şimdiden olsun bitsin temiz temiz otururum. Erkeklere göre ev işleri de hemen oluveriyor zaten. Onun için önemsemiyorlar aklınca doğumu geçince geceden geceye yapsın der birde çalıştığım için sadece gece
Bende idrar sonrasi yanma olmuyor ama kac gundur idrar yaptiktan sonra tam gobegimin altinda bi agri oluyor geciyor sonra idrar kulturu istedi carsamba yaptim sonuc pazartesi cikicak ama idrarda kan var diye iatemisti isallah kotu birsey cikmaz. Gunde 2 kt su iciyordum 3 e cimardimevet cnm bende okudum,ben eskidende çok olurdum ama hiç bi zaman idrarımda kan,yada idrar varda gelmiyor hissi yada idrarda yanma gibi hiç belirtim olmuyor,benim belirtim şiddetli adet ağrısı gibi kasık yumurta ağrısı,hani sanki yumurtalıklarımı mı üşüttüm dersin ya işte ben onu yaşadığım zaman anlıyorum ki idrar yolu en feksiyonu olmuşum,bir kere çok şidettli kasık ağrım oldu 3 ay önce tahlilde az bişey mikrop çıktı dr um ilaç vermedi bol su bol idrarla atılacak dedi,şuan mesala ara ara kasık ağrım oluyor ama 3 ay önceki gibi şideettli değil,ee hamılelıkte kasık ağrısıda çok normal,bende şimdi diorumki ben ıkı ağrıyı nasıl ayırt edicem,dr um test falan istemiyor onla ilgili,bende rahatsız değilim diye üstüne düşmüyorum ,umarım o ağrı rahım buyuduğu için olan ara sıra klasik kasık ağrısıdır
cok saolun kızlar hepnıze.bırakmam merak etmeyın.sızde habersız bırakmayn benı cok yazamıyorum begenı yapamıyorum gelen gıden çok oluyo süt sagmakla gecıyo vaktım zaten ole ıste kızlarkıyamam ben sana yaiçime işledin şimdi... Neyse bak her şey iyiye gidiyor az kaldı eline alacaksın . Önemli olan sağlıkla doğdu ya .. Allah sizi birbirinize bağışlasın .. bizi haberdar et .. Merakta bırakma ..
evet cnm bende okudum,ben eskidende çok olurdum ama hiç bi zaman idrarımda kan,yada idrar varda gelmiyor hissi yada idrarda yanma gibi hiç belirtim olmuyor,benim belirtim şiddetli adet ağrısı gibi kasık yumurta ağrısı,hani sanki yumurtalıklarımı mı üşüttüm dersin ya işte ben onu yaşadığım zaman anlıyorum ki idrar yolu en feksiyonu olmuşum,bir kere çok şidettli kasık ağrım oldu 3 ay önce tahlilde az bişey mikrop çıktı dr um ilaç vermedi bol su bol idrarla atılacak dedi,şuan mesala ara ara kasık ağrım oluyor ama 3 ay önceki gibi şideettli değil,ee hamılelıkte kasık ağrısıda çok normal,bende şimdi diorumki ben ıkı ağrıyı nasıl ayırt edicem,dr um test falan istemiyor onla ilgili,bende rahatsız değilim diye üstüne düşmüyorum ,umarım o ağrı rahım buyuduğu için olan ara sıra klasik kasık ağrısıdır
bizim oralardada başka bişe derlerde şimdi söylemim ben ayıpp kaçar@bestemeste hahaha beste aramadıysan ararsan kv i deki,100 tane yapın anca yeter
Bende ne yanma var nede bulanti ama enfeksiyon cikti. Belkide cok su ictigim icindirr bellu olmmaamasiidrar yolu enfeksiyonu bulantı yapar birde idrar yaparken yanma
ordan anlayabilirsin
Ayy nasıl güldüm ama sanki birisi görecek diye yapıyoruz hay Allahım...onlara kalsa hiç bir şeye gerek yok ama biraz yapmayında bak nasul söylenmeye başlarlar.Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıbaşlarlar.yor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyorya havle dedim.
Bizde de UFO vardı ama o açıkken ısıtıyor kapatınca yine soğuk. Ev merkezi ısıtma. Ne olur ne olmaz diye radyatör aldık.Kızlarr bşy sorcam bnm evim dogalgazli ama su fanli ısıtıcılar varya kumtelin nette bakarsanz çıkar onladan almayı duşunuyorum dun arkadasmda gordum çok hoşuma gtti hem soguk hem sıcak ufuruyor markasıda guzel. En çok bebek banyo yaparken işime yarayacak sıcak buharlı banyodan çıkana kdr odada çaliştrcam sıcacık uşumez geceleride odayı ısıtmk için kullanirim diye duşunuyorm. Aslında ufo ısıtıcımz vardıda yazın kv becerdi kırdı keşke odetseymişim ; ) şimdi almayı duşunuyorumda kullananiz varmi alan varmı yada isitici yoksa odanin kndi sicaklıgı yetrmi diyosunuz ???
Muhtemelen yanlışlıkla gönderdiler. Arayıp sorsan isterlerse birini geri yollarsın.hahah gonderym bebişim ama kargo parası odemem soyliyim ; ) evet buyuk biraz yani ne çokta buyuk degilde orta boy seyehat çantası iki fermuarlı spor çanta çok hoşuma gtti . İki tane olunca bayaaa bi hoşuma gitti : D
ayy kızz alemsinn valla : ))))Günaydın kızlar cok sinirliyim su anbu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?