2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi
evet cnm bende okudum,ben eskidende çok olurdum ama hiç bi zaman idrarımda kan,yada idrar varda gelmiyor hissi yada idrarda yanma gibi hiç belirtim olmuyor,benim belirtim şiddetli adet ağrısı gibi kasık yumurta ağrısı,hani sanki yumurtalıklarımı mı üşüttüm dersin ya işte ben onu yaşadığım zaman anlıyorum ki idrar yolu en feksiyonu olmuşum,bir kere çok şidettli kasık ağrım oldu 3 ay önce tahlilde az bişey mikrop çıktı dr um ilaç vermedi bol su bol idrarla atılacak dedi,şuan mesala ara ara kasık ağrım oluyor ama 3 ay önceki gibi şideettli değil,ee hamılelıkte kasık ağrısıda çok normal,bende şimdi diorumki ben ıkı ağrıyı nasıl ayırt edicem,dr um test falan istemiyor onla ilgili,bende rahatsız değilim diye üstüne düşmüyorum ,umarım o ağrı rahım buyuduğu için olan ara sıra klasik kasık ağrısıdır

Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıntılısın diyor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyor ya havle dedim.

hahahahahahh koptum benimki de halıyı kaldırmak da neymiş diyor süpür geç hepsi aynı bunların

benim kide çok kolay diye düşünüyordu. iki hamileliğimdede işlerin çoğunu ona yaptıra yaptıra bana hak vermeye başladı

selam annişkolar. mide yanmasına druam el attı sonunda ve resmen yaşam kalitem yükseldi. su içsem dokunuyodu hatta hiç bişi yiyip içmesem bile alev alevdim. zaten reflüm vardı bebişim de cabası olmuştu. drcuğum da artık içebilirsin dedi lansor verdi ve artık su içebiliyorum hatta herşey yiyebiliyorumm cok şükürrr. artık dayanılmaz duruma gelenler doktorlarına lansor u sorsunlar bence öpüyorum herkesi. bu arada queen den haber var mı?

benimki de sürekli oğlunu arayıp cinsiyetini sorardı mama takımı alacakmış da

Canım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?
aynı sekılde ve aynı haftada dogurmusuz arkadasım.ben ıyıyım bebegmde ıyıye gdıyomus ne zaman ckcgı bellı dgl.senınkı kuveze grdımı sız naslsnz.

,

gözünüz aydın canım
yani normal doğumdaki sancı daha mı kötü sezeryandan????
canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettim bana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil
Günayadın kızlar benim göbişim çok sert normal mi bu sizce??

Hareket etmekte zorlanıyorum. Bir yanım normal diyor bir yanımda kuşku var bilemedim.
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o var ilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var
Eki Görüntüle 1333467 Eki Görüntüle 1333468 Anneannemizin oglusuma hediyesi geldi teyzeleri,cok begendim firmayi minik minik hediyelerde koymuslar,kutusu tasima cantasida ayrica cok guzel
ayy çok güzel canım beğendim
değil mi canım adil olmam lazım
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş
biz bu sancıyı nasıl anlayacağız
nereye vuruyo o sancı karna mı bele mi kasığa mı
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık
Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi

doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor

cok saolun kızlar hepnıze.bırakmam merak etmeyın.sızde habersız bırakmayn benı cok yazamıyorum begenı yapamıyorum gelen gıden çok oluyo süt sagmakla gecıyo vaktım zaten ole ıste kızlar

idrar yolu enfeksiyonu bulantı yapar birde idrar yaparken yanma
ordan anlayabilirsin

Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıbaşlarlar.yor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyor ya havle dedim.
Ayy nasıl güldüm ama sanki birisi görecek diye yapıyoruz hay Allahım...onlara kalsa hiç bir şeye gerek yok ama biraz yapmayında bak nasul söylenmeye başlarlar.

Bizde de UFO vardı ama o açıkken ısıtıyor kapatınca yine soğuk. Ev merkezi ısıtma. Ne olur ne olmaz diye radyatör aldık.

hahah gonderym bebişim ama kargo parası odemem soyliyim ; ) evet buyuk biraz yani ne çokta buyuk degilde orta boy seyehat çantası iki fermuarlı spor çanta çok hoşuma gtti . İki tane olunca bayaaa bi hoşuma gitti : D
Muhtemelen yanlışlıkla gönderdiler. Arayıp sorsan isterlerse birini geri yollarsın.

kızlar sol böbreğimde ağrı var iki gündür. dru aradım dün ürolojiiye gitsin. randevularım dolu demiş. bende evime yakın semt polikliniğine gittim. ultrason dediler uzaktaki başka bir hastaneye gönderdiler orda yokmuş ultrason ccihazı bende gidemedim götürecek kimse yok. işe geldim. böbrek genişlemesi, bebek baskı yapıyordur falan gibi birşeyler okudum netten bir bilginiz varmı. pzt dr kontrolu var bekleyim mi,, yoksa acil bişeymidir gideyim mi bilemedim

ayy kızz alemsinn valla : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…