2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Suyu çeşmeden direkt kullanmayın kaynatılmış soğutulmuş su kullanın diyorlar. Bizim evin tesisatı da kötü sular hafif sarı akıyor içme suyuyla mı yıkasam acaba?

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım

minione canım ellerine saglık.. Bende bi 25 tane alsam.. Etiketim yok arkasına nazar boncugu stickerı yapıstırsam bide o kovalardan nasıl olur..
Arkadasım buyık kurabiye gönderdi
Bende artıgım dün ki toplardan yapısam bide puf cesit cesit naaıl olur....
Bnde sevıyorum böle bişiler yapmayıda bnada malzeme işi cok zor geliyo..
Gıdıcemm alıcam falan...

valla aslına bakarsan metresi 2 liraydı o tütü tüllerin benim aldığım anca hastane kapısına yetiyor,benm şu bahsettiğim odanın tülü mavi bile değil beyaz aslında,kurdaleyi mavi satenden yapıcam artık renk katsın diye,kapı süsü ben 2 tane yaptım
instagramda görmüştüm çok beğenmiştim 200 liraydı kıyamadım,çerçeve gerekiyordu madame cocodan 16 lira ya ayna aldım,çerçevesi çok güzeldi,aynayı çıkartıp öyle yaptım,diğer ıvır zıvırlarını hep pazardan yerden 1 liraya dantelleri aldım yani bana 25 lira gibi bir paraya mal oldu,tabi isim yazma kısmı için ütüde yapışan taşlarım olduğu için ben şanslıydım yoksa diğer türlü o kdr küçük bir kısma bir ara eflalim kullanmıştı kesilipte yapışan bir malzeme onla çok zorlanırdım canım,sonra ben dayanamadım tülü kapısına taktım odası gelince hemen astım kapı süsünü,kv de olcak benm mevlütüm görümcem gelirken kapı süsünüde getir deyınce içimden sinir oldum tak çıkar ordan oraya gidermi diye,sonra dedim ee hastaneyede gidecek ben dedim en iyisi bi tane daha yapayım,çerçeve tabi ikeadan aldım bu seferki daha değişik oldu ikea olanı hem hastaneye hem kv ye götürcem artık kısmetse du atayım onunda resmini

harikasınnn

olurda hasır ipi bulamazsan benimkide böyle oldu,buda fena durmuyor

kız size vakitmi dayanır uyuyakalmişim telefon elimdeyken bide arada netten bebek magnetleri kapı susune filan bakıyodum hepten uykum gelmiş . Magnet demişkn aklıma geldi kızlar su dolaba asılan miknatıslı bebek sekerlerinin tanesini ne kadara yaptrdnz yada aldınız . Netten sipariş vercemde begendigim bi kaç model var tane fiyatları 1,5 - 2 arası degişiyr taneye gore pahalimi bi el atsanz her seyin en sonuna bn kaloyrm nedense ya millet hastane suslemesine geçti bn daha bbk sekerindeyim off

belim hiç ağırmaz adet olunca kasığım bitirir beni

CANIM çok geçmiş olsun ...bende de var o mide yanması son bir iki haftadır,sonu kusmya kadar varıyor çok berbat bir durum..ilk haftalarda olmadı son haftalarda tavan yaptı
Sağol cnm sanada geçmiş olsun çok berbat birşey az kaldı inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza alalım geçecek hepsini unutucaz :)

Yok canım sezeryan sonrası ağrı daha kötü normal doğum regl ağrısı gibi ilerledikçe ağrı artıyor ama mola da veriyor sezeryanda hic geçmiyor ağrı. ,10dklik bi morfin beni baya sakinlestirdi

hımm anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah
bakalım biz ne yapacaz sen kurtardın

Gene rüyamda bebeği emziremediğimi gördüm

vuh zaten korkuyorum

Allah ım ne olur ben hastaneye gidene kadar 8 9 cm açılayım hemen doğuma gireyim

ben bi paket molfix yenidoğan aldım yetmicek gibi olursa eşime aldırırım sonrasında bana çok alma belki hemen 2 numaraya geçersin falan dediler ondan almadım

inşallah dediğin gibi olur canım
peki o sancılar başladığında açılma başladı mı demek?????

Ayy nasıl güldüm ama sanki birisi görecek diye yapıyoruz hay Allahım...onlara kalsa hiç bir şeye gerek yok ama biraz yapmayında bak nasul söylenmeye başlarlar.
şaka gibi değil mi ..geçen gün teyzesi geldi. sandalyeleri koyduğumuz yerden hep 3 tane alıyorduk 5 tane alınca resmen bir insanın kafasıyla karşılaşmış gibi oldum .. rezil oldum kadına toz ve kıllar topak olmuştu . akşam sinir krizi geçirdim. bana oraları hep süpürüyorum diyordu yalancı .. teyzem yabancı mı diyor anla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…