- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Ama dr una danis oyle ic lutfenolur mu.. belji farkki seyler onerir doktorunolmazsa eşim beni almaya gelince gidip bir ultrasona gireyim içim rahatlasın. şalgam içememde boza içeyim birde. çok sağol canım
Canim gecmis olsun.. aklima takildi kalcaya vurmazsa demis ya benim ozellikle sol tarafta oluyir o kalca belagrisi..onemli biseymidirki buAllahimm tam 3 gecedir uyku yuzu gormuyorum gece yatakta donmekten yoruldum. Zaten agrim oluyo hareket ettikce ki dun tum gun cati agrim oldu. Doktorum kalcana vurmuyorsa agri endise etme. Ilik dus minoset dedi de ne kalkabiliyorum ne yuruyebiliyorum uyku desen yok.. esim diyo ki uyandir beni uyyamadigin zaman dun bi deniim dedim uyandirmayi fosur fosur uyyodu valla hic orali olmadi. Yani bi yandan ocak ayi gelsin artik dogurim diyorum bi yandan hamilelik harika bisey hele hareketlerini cok ozlicem dogduktan snra 20 yil hamile kalsam diyorum :)
Helal olsun kız sana ... Nasıl yaptın bi anlat.. Bende yapıcam.. Cok güsel olmus kız... Doguma kadar bozulmazda .. Hayy bu akıllıladınlar yokmu bni yoldan cıkarıyosumuzzz heeeee.. Arkadındakı etiket gbi bişmi .. Detaylı anlatım istiyorum noolurEti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644
Helal
Helal olsun kız sana ... Nasıl yaptın bi anlat.. Bende yapıcam.. Cok güsel olmus kız... Doguma kadar bozulmazda .. Hayy bu akıllıladınlar yokmu bni yoldan cıkarıyosumuzzz heeeee.. Arkadındakı etiket gbi bişmi .. Detaylı anlatım istiyorum noolur
Eti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644
sanırım mesleğimden kaynaklı tatlım dile kolay tam 11 senedir moda tasarımcılığı yani stilistlik yaptım,ayrıca arap ülkelerine çalıştığım için odam incik boncuk yapıştırma taş,pullar payetler,11 senem osmanbeyde eminönünün en kuytu pasajlarındaki taşçılarda aksesuarcılarda geçti,sürekli hergün onlarca model tasarlamaktan fikirler sanırım ondan geliyor,1,5 yıl oldu işten çıktım,evde ben boş duramıyorum,bir ara instagramda şu meşhur taşlı saworvski taşlı emzikler,patikler çıkmıştı bilirmisin,2 ay kdr onları yaptım tırttt çıktı satışlar ofsayt sabır isteyen bir işmiş meğer o,8 ay şans vercekmişsin,bende de o sabır yoktu o işide bıraktım yapmadım,kız olsaydı şayet bebeğimm eyvah yani taş yapıştırmadığım süssüz bir şeyi olmazdı kesin,iyiki erkek olduda çocuk normal şeyler giyebilecekeline sağlık
nerden gelir aklına böyle orjinal fikirler
Canım erkekler doğası gereği böyle şeyleri unutuyor. O yüzden senin ona bi hafta öncesi üç gün öncesi bir gün öncesi hatta o gün de hatırlatman gerekirdi. Ben öyle yapıyorum. :)Nasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttuODUN ne olacak neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım
Yaben çok odunsu bi anneyim hiç bişi yapmıyorum. Bebek magneti düşünüyorum bi. Onu da tabi hazır alıcam begenirsem. Siz neler yaptınız ya kapı süsü fln yaptınız mıEti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644
sanırım mesleğimden kaynaklı tatlım dile kolay tam 11 senedir moda tasarımcılığı yani stilistlik yaptım,ayrıca arap ülkelerine çalıştığım için odam incik boncuk yapıştırma taş,pullar payetler,11 senem osmanbeyde eminönünün en kuytu pasajlarındaki taşçılarda aksesuarcılarda geçti,sürekli hergün onlarca model tasarlamaktan fikirler sanırım ondan geliyor,1,5 yıl oldu işten çıktım,evde ben boş duramıyorum,bir ara instagramda şu meşhur taşlı saworvski taşlı emzikler,patikler çıkmıştı bilirmisin,2 ay kdr onları yaptım tırttt çıktı satışlar ofsayt sabır isteyen bir işmiş meğer o,8 ay şans vercekmişsin,bende de o sabır yoktu o işide bıraktım yapmadım,kız olsaydı şayet bebeğimm eyvah yani taş yapıştırmadığım süssüz bir şeyi olmazdı kesin,iyiki erkek olduda çocuk normal şeyler giyebilecek
çok güzeller yaa, eti puf'tan böyle bir şey yapmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdisanırım mesleğimden kaynaklı tatlım dile kolay tam 11 senedir moda tasarımcılığı yani stilistlik yaptım,ayrıca arap ülkelerine çalıştığım için odam incik boncuk yapıştırma taş,pullar payetler,11 senem osmanbeyde eminönünün en kuytu pasajlarındaki taşçılarda aksesuarcılarda geçti,sürekli hergün onlarca model tasarlamaktan fikirler sanırım ondan geliyor,1,5 yıl oldu işten çıktım,evde ben boş duramıyorum,bir ara instagramda şu meşhur taşlı saworvski taşlı emzikler,patikler çıkmıştı bilirmisin,2 ay kdr onları yaptım tırttt çıktı satışlar ofsayt sabır isteyen bir işmiş meğer o,8 ay şans vercekmişsin,bende de o sabır yoktu o işide bıraktım yapmadım,kız olsaydı şayet bebeğimm eyvah yani taş yapıştırmadığım süssüz bir şeyi olmazdı kesin,iyiki erkek olduda çocuk normal şeyler giyebilecek
Yaben çok odunsu bi anneyim hiç bişi yapmıyorum. Bebek magneti düşünüyorum bi. Onu da tabi hazır alıcam begenirsem. Siz neler yaptınız ya kapı süsü fln yaptınız mı
Ben de ilerisi için dedim canım o zamana kadar neler çıkar daha bi de erkek bizimkiler sallamazlar bilecanım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettimbana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o varilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var
ayy çok güzel canım beğendim
değil mi canım adil olmam lazım
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık
doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor
gördüm cnm evet çok şık,ben o hasır ip yerine 1 cm lik mavi organze kurdale kullanmıştım sanırım ikiside aynı teknik,kolonyayı doldurduktan sonra tıpayıda sımsıkı kapadın diyelim,şişenin dibinden o ipi sımsıkı bağlıcaksın düğümü attın kurdaleyi yaptın,o güller zaten 20 li şekilde deste halinde satılıyor,o metalinden 1 cm kala kesip o ince tel metali dibine çiçeğin kıvırıyorsun hemen silikonu basıp o hasır ipliğin üstüne yapıştırcaksın,tarif edebildim mi acaba?çok güzeller yaa, eti puf'tan böyle bir şey yapmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdibenim şişeli mesajımın dermanı tam da sendedir o zaman, görmüşsün galiba mesajı beğenin vardı. yardımcı olabilir misin rica etsem
Alemsin ya yedek kapı süsü. .estağfurullah,ne alaka cnm ya,işinden fırsat olmamıştır belki,müsait değilsindir,bizim şuan ne işimiz var nede evde ikinci çocuğumuz bunlar hep müsaitlikten kaynaklanıyor,kapı ssüsü sormuşsun bırak 1 taneyi ben çılgın kadın aynı süsten 2 tane yaptımhastaneye kv me götürcem yedeği,kırılır diye
çok güzel tarif ettin teşekkür ederimgördüm cnm evet çok şık,ben o hasır ip yerine 1 cm lik mavi organze kurdale kullanmıştım sanırım ikiside aynı teknik,kolonyayı doldurduktan sonra tıpayıda sımsıkı kapadın diyelim,şişenin dibinden o ipi sımsıkı bağlıcaksın düğümü attın kurdaleyi yaptın,o güller zaten 20 li şekilde deste halinde satılıyor,o metalinden 1 cm kala kesip o ince tel metali dibine çiçeğin kıvırıyorsun hemen silikonu basıp o hasır ipliğin üstüne yapıştırcaksın,tarif edebildim mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?