2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim gecmis olsun.. aklima takildi kalcaya vurmazsa demis ya benim ozellikle sol tarafta oluyir o kalca belagrisi..onemli biseymidirki bu

Hayır kesinlikle normal dogum sancisi daha kotu bişey sezeryanla bir olmaz kesinlikle . Çunku norml dogumda açilma oldukça sanci arası seyrekleşiyor nefes bile aldrmıyor . Sezeryan olurkn haberin bile olmuyr agrsz sızısz ama sonrasında agrı oluyor tabi ama norml dogum sancisiyla kıyaslanmaz bnce çunku bi şekilde o agrılar agrı kesicilerle fikan geçiştirilşyr . Bn çok sezeryn dogum yapan gordum ama hiç birinin acisi normal dogumdaki gbi bagıttıracak yerleri tırmalattıracak gbi degildi .

Herkese hayırlı cumalar.. Nasılsınız bakalım.. İşlerim vardı giremedim ya.. Şimdide geçmişi okudum.. Şükür herkes iyi..
Queen_21 den haber yok hala.. Cok merak edyorum arkadası ya.. Aramozda bi gün mü iki gün mü ne vardı.. Canım benim.. Rabbim yardımcıları olsun..@eflalim cNım benim için rahat olsun sen cok ılgılı bi annesin. Krese veremedin wc problemi yüzünden ama azap duyma yani.. Her cocuk krese gitmiyo.. Kv den cok iyi bi insan inan senin için cok şükredilcwk birsey. Oda süslemesinide söyle düşünüyorum bende kızıma yapamadı devlet hast zaten ya derse diye cok düşündüm ama sanmıyorum.. 1 yasında kızıma cok güzel bi dogum günü yaptım..
Senin oglunda demez mi anne bana yapamadın hadi kardeşime neden yapmadın
Bence evde yada hastanede pasam abi oldo konseptli bi kutlama yapabilirsin bol bol resim cekın hatıra klasın... Bunlar birdefa oluyo.. Merak etme oglun sana kırılmaz aksıne sevinir..
minione yapalım arkadasım benim gece sancılarım girmeye baslası artık uyku yok zaten..kolay dogum olur.. Kikir kikir gülerken zart dogururum cocugu.. Ahhh o kadar kolay olsa.. İgneye bayıldım.. Cok güswl olmus.. Hediyelerde altın bişi varmı :: D
Senin puf ne alemde ... Kız bizi atlama o pufşarı buraya atıcan...
fairytale0713 canım ahh uyuyabılsem ahhh sen benm halimi görsen.. Sabahta erkn kalkıyorum ıkı saatlık uyku evde oxuk varlen öle nerde uyku .. Kızım şimdi öglen uykusuna yatcak.. Bende uyuyanılırsem uyucam öle..
Canım agrı sancı adet sancısı gbi baslıyo.. Bel ve kasıklarda bütün olır...bunlar yaşancı sancılar yani aslında doguma yakın zaöanlarda olur..cocuk kanala iyice yaklastıgından dolayı.. Zaten dogum sancısı cok farklı adet sancısına kurban olurum beno sancı geldiginde sancı süresince kımıldayaöıyosun ve belinden kasıklara toplana toplana geliyo gibi..
Sen böle sürekli sürekli baktın adet sancın gibi sancın oluyo dakıka tut.. Siddetini kavramaya calıs inş .. Ğanik yok sıkıntı yok.. Hersey güzel olucak

PINAR45 canım gece pat diye gittin.. Nerdesin kı.. Bnde beklıyoım miniobenin pufşarı hadi hayırlısı

Unuttugum varmı hemn i bakayım

Sbah 10 gibi kalktım.. Evi süpürdüm.. Cumaya gittik kozomla.. Ordan arkadasa gittim oturduk muhabbet falan..
Eve geldim geçmişş okudumzz

Aaaa
sezin_uk nerde ya... Aklıma geldi ha şimdi..

Helal
Eti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644
Helal olsun kız sana ... Nasıl yaptın bi anlat.. Bende yapıcam.. Cok güsel olmus kız... Doguma kadar bozulmazda .. Hayy bu akıllıladınlar yokmu bni yoldan cıkarıyosumuzzz heeeee.. Arkadındakı etiket gbi bişmi .. Detaylı anlatım istiyorum noolur

balondan anlamam ama bu işler benim kalemim
2 lirayı mavi şekere kıyamayınca ne gzl şeyler ortaya çıktı,birkere silikon tabancası şart,bide çöp şiş için oçubuklardan,sticker taa 3 ay önce kolonya şişeleri için yaptırmıştım,50-60 tane kalmıştı onlarda değerlendi iyi oldu valla :)
şimdi bu bimin pufunun arkasında xl yazılar yazıyordu çok çirkin duruyordu,önce çubuğa silikonu sıkıp çarprazdan yapıştırdım ben çok diğğil 10 tane falan yaptım yeter,sonra pufları a4 kağıda koyup çizdim 10 tane kare kestim,silikonu yıne sıkıp o kötü çubuk görüntüsünü kapadım,mavi organze kurdale o minik güllerde kolonyadan kalmıştı,onlarıda yapıştırdım,arkayada bir sticker tamamdır

eline sağlık
nerden gelir aklına böyle orjinal fikirler
sanırım mesleğimden kaynaklı tatlım dile kolay tam 11 senedir moda tasarımcılığı yani stilistlik yaptım,ayrıca arap ülkelerine çalıştığım için odam incik boncuk yapıştırma taş,pullar payetler,11 senem osmanbeyde eminönünün en kuytu pasajlarındaki taşçılarda aksesuarcılarda geçti,sürekli hergün onlarca model tasarlamaktan fikirler sanırım ondan geliyor,1,5 yıl oldu işten çıktım,evde ben boş duramıyorum,bir ara instagramda şu meşhur taşlı saworvski taşlı emzikler,patikler çıkmıştı bilirmisin,2 ay kdr onları yaptım tırttt çıktı satışlar ofsayt sabır isteyen bir işmiş meğer o,8 ay şans vercekmişsin,bende de o sabır yoktu o işide bıraktım yapmadım,kız olsaydı şayet bebeğimm eyvah yani taş yapıştırmadığım süssüz bir şeyi olmazdı kesin,iyiki erkek olduda çocuk normal şeyler giyebilecek

Nasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttu ODUN ne olacak neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım
Canım erkekler doğası gereği böyle şeyleri unutuyor. O yüzden senin ona bi hafta öncesi üç gün öncesi bir gün öncesi hatta o gün de hatırlatman gerekirdi. Ben öyle yapıyorum. :)

şimdiki yeni görev,zaman olmaz doğururum falan şu çikolata drajeleri için cam kavanozlarım hazırdı içleri boştu,daha 4-5 hafta var ama bozulmaz heralde ya,onuda bimden beyaz bademli çikolata draje aldım 2 paket
toplam 25 kavanozum var,25 adet mavi drajeyı marketten aldım ,2 beyaz 1 mavi koyup ağızlarını kapatıp,onlarıda bir çantaya koyup hastane çantamın yanına koyayım en iyisi

ne diyim harikasın
yaptıgın herşeyi at buraya
benim ilham kaynağımsın
beşik için yapacagımız tülün adı tütü tülümü pazardan başka nerde bulabilirm?
bide ben senin kapı süsünü falan görmedim atmıştın resmini buraya

çok güzeller yaa, eti puf'tan böyle bir şey yapmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi benim şişeli mesajımın dermanı tam da sendedir o zaman, görmüşsün galiba mesajı beğenin vardı. yardımcı olabilir misin rica etsem

Yaben çok odunsu bi anneyim hiç bişi yapmıyorum. Bebek magneti düşünüyorum bi. Onu da tabi hazır alıcam begenirsem. Siz neler yaptınız ya kapı süsü fln yaptınız mı

estağfurullah,ne alaka cnm ya,işinden fırsat olmamıştır belki,müsait değilsindir,bizim şuan ne işimiz var nede evde ikinci çocuğumuz bunlar hep müsaitlikten kaynaklanıyor,kapı ssüsü sormuşsun bırak 1 taneyi ben çılgın kadın aynı süsten 2 tane yaptım hastaneye kv me götürcem yedeği,kırılır diye

Ben de ilerisi için dedim canım o zamana kadar neler çıkar daha bi de erkek bizimkiler sallamazlar bile

gördüm cnm evet çok şık,ben o hasır ip yerine 1 cm lik mavi organze kurdale kullanmıştım sanırım ikiside aynı teknik,kolonyayı doldurduktan sonra tıpayıda sımsıkı kapadın diyelim,şişenin dibinden o ipi sımsıkı bağlıcaksın düğümü attın kurdaleyi yaptın,o güller zaten 20 li şekilde deste halinde satılıyor,o metalinden 1 cm kala kesip o ince tel metali dibine çiçeğin kıvırıyorsun hemen silikonu basıp o hasır ipliğin üstüne yapıştırcaksın,tarif edebildim mi acaba?

Alemsin ya yedek kapı süsü. .
Evet çalıştığım için halimde kalmıyor. Hatta temizlik yapılması lazım dip köşe ne vaktim var ne halim. Kimsem yok diye sinirleniyorum. Temizlikçi çağırsam başında duramayacağım yalap şap yapıp gidicek. Bak yine aklima geldi neyse
Ahh anacım yanıma gelse o alır suslerimi aslında ama oda çalışıyor. Ocakta izni açılacak.

çok güzel tarif ettin teşekkür ederim teli kesmek aklıma geldi de ziyan etmeden bir bilene sorayım dedim hasır ipli çok hoşuma gitti ama ip bulamadım, diğer malzemelerim hazır. bugün de bulamazsam artık ben de organze kurdelayla yapacağım. inşallah güzel olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…