korkunun bi faydası yok cnm psikolojik olarak kndini hazırlmk için bnce dogum sancisinin sancili oldgnu soylmk gerekiyr . Siz samimi buluyomusunz yada dogruluguna inaniyomusunz dogum sancisi sancili bişey degil korkulck bişey yok diyenlere. Ben yazdım diye bnden ogrenmiş olmadın heralde dogumn çok sancili bişey oldugunu . Mantıgını zorla sonuçta içinden 3- 3-5 kilo bi canli çikiyorvuh zaten korkuyorum
Allah ım ne olur ben hastaneye gidene kadar 8 9 cm açılayım hemen doğuma gireyim
Yok canım ya renni içiyorum hergün üç öğün süt içiyorum hiç aksatmadan hergün sabah akşam büyük bardak ama beş on dk kesiyo tekrar turp yediğim zaman hemen kesiyo ve uzun süre yanmiyo midem ama ben tiksindim artık mecbur yiyiyorum sağlık ocağındaki hemşirem demişti oda hamileyken turp la mide yanması yaşamış ben yiyodum dene demişti ondan az kaldı dayanicaz artık :)canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettimbana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o varilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var
ayy çok güzel canım beğendim
değil mi canım adil olmam lazım
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık
doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor
en hayırlı zamn neyse ikiniz için o zaman doğur inşallah canım.. Benim içimdeki ses şu aralar hiç birşey söylemiyor.. uyuşmuş gibiyim. yanlız bu gün ellerim fena şişmişti az daha alyansım gidiyordu. son anda zor çıkarttım..evet canım nasip kısmet
içimden bi ses 39da doğuracağımı söylüyo nedense
korkunun bi faydası yok cnm psikolojik olarak kndini hazırlmk için bnce dogum sancisinin sancili oldgnu soylmk gerekiyr . Siz samimi buluyomusunz yada dogruluguna inaniyomusunz dogum sancisi sancili bişey degil korkulck bişey yok diyenlere. Ben yazdım diye bnden ogrenmiş olmadın heralde dogumn çok sancili bişey oldugunu . Mantıgını zorla sonuçta içinden 3- 3-5 kilo bi canli çikiyor
en hayırlı zamn neyse ikiniz için o zaman doğur inşallah canım.. Benim içimdeki ses şu aralar hiç birşey söylemiyor.. uyuşmuş gibiyim. yanlız bu gün ellerim fena şişmişti az daha alyansım gidiyordu. son anda zor çıkarttım..
bnmde şişmiş ellerim bi kaç gundur yuzugu çikartmaya çalişiyrm ama henuz basaramadım orda oylece duruyor valla . Biraz daha şişerse yuzugu çikartmak için itfaiye yardım çagrmk zorunda kalcm .en hayırlı zamn neyse ikiniz için o zaman doğur inşallah canım.. Benim içimdeki ses şu aralar hiç birşey söylemiyor.. uyuşmuş gibiyim. yanlız bu gün ellerim fena şişmişti az daha alyansım gidiyordu. son anda zor çıkarttım..
kendini kasmassın bir an once çiksin diye dahada ıkınırsın. Dogum sancisi çok sancili bi durum ama bebegin çıkma aninda bn fazla bi acı hissetmedim tam dogarken yani . Bes dakikada dogurdum . Ama bbk doguma gelene kadarki zamnda oldum oldum dirildim . Bnmki bide suni sanciydi .tabiki de senden öğrenmedim ama ben muayene de bile ıh ıh yapıyorum zaten şeyi zor alıştım ben
kendimi kasacam çocuk içimde kalacak diye korkuyorum
inşallah dediğin gibi olur canım
peki o sancılar başladığında açılma başladı mı demek?????
Bebegim hiç korkma.. Sen kendin kassanda kasmasanda bebek olacak..tabiki de senden öğrenmedim ama ben muayene de bile ıh ıh yapıyorum zaten şeyi zor alıştım ben
gülmekten öldürdün beni :)) kızzzz kimin içinde çocuk kalmış allah aşkına eninde sonunda çıkacakk :))tabiki de senden öğrenmedim ama ben muayene de bile ıh ıh yapıyorum zaten şeyi zor alıştım ben
şaka gibi.. çok renkli birisin :) arda taha çok şanslı bir oğlan olacak annesi :)Eti puflarim bitti kizlar,h ici gidebilirsem o beyaz plastik sakisilardan alirim,simdilik buna koydum.0,20 kurus bim xl pufEki Görüntüle 1333643 Eki Görüntüle 1333644
ilk dogumnmu evet dogumların buyuk bi bolumu 39 da oluyor. Bnde tam 39 da dogurdum . İki arkadasımda 39 da dogurdu . Kısmtevet canım nasip kısmet
içimden bi ses 39da doğuracağımı söylüyo nedense
Sen ağrım var dedikçe sanki benim de ağrım varmış gibi oluyorum valla. Doğumuna az kaldı ne güzel. Benim daha 25 ocağa kadar yolu var.Larkinim hayırlısı inşallah.. Sancılarım suanda 20 25 dk da bir gibi.. Adet sancı gibi oluyo belime masaj yaptırıdım eşime.. Antrede yürüyırum ileri geri..
Dogum sancısı degil bınu biliyorum.. Suyum gelmedi kanamam yok.. Agrıının şiddetini kavradım şimdilk böle geçer sabah kadar..
İlk hamileşgimde kırk defa hast gitmiştim böle agrım oldugunda
Şimdi suyum gelmesse ve cok kötü olmassam sancımda olsa 10 dk bir düşmeden gitmicem yani kafamdaki düşünce bu.. Suyum gelirse agrım cogalır dayanamıca halde olursam tabiki gidicem....
Hayırlı ne zaman ise o zaman olsun..
Ama dogcak gibime gelmiyo ...
Niyeyse..
Minione seninkide bi acayipmiş ama dürüst en azından boswer.. Düşünceli olması ince olması güzel ama agzınızın tadı yerindemi huzur varmı buna bakcaksın..gerisi süsü püsü boswer...
Olmayıversin..
normal doğum mu yaptın canım ?kendini kasmassın bir an once çiksin diye dahada ıkınırsın. Dogum sancisi çok sancili bi durum ama bebegin çıkma aninda bn fazla bi acı hissetmedim tam dogarken yani . Bes dakikada dogurdum . Ama bbk doguma gelene kadarki zamnda oldum oldum dirildim . Bnmki bide suni sanciydi .
evet dibine kadar : )))normal doğum mu yaptın canım ?
şaka gibi.. çok renkli birisin :) arda taha çok şanslı bir oğlan olacak annesi :)
bnmde şişmiş ellerim bi kaç gundur yuzugu çikartmaya çalişiyrm ama henuz basaramadım orda oylece duruyor valla . Biraz daha şişerse yuzugu çikartmak için itfaiye yardım çagrmk zorunda kalcm .[/QU
çıkart canım cidden ben bugün tırstım . hiç fark etmemişim az daha kestirmek zorunda kalacaktım ..
darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevet dibine kadar : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?