Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Çok teşekkür ederim uğramış foto çekmişti emeğine sağlık guzel olmus fotolar gorsem tanirimCanim dur foto yuklemeye calisim. Joker varsa git bence. Ben nuk marka alacaktim kiz bunu cok ovdu. Plastik alma derim
selam annişkolar. benim nişanım gelmiş olabilir mi? iki üç gündür adet sancısının hafifletilmişini yaşıyodum. bu sabah vc gittiğimde camasırımda leke vardı. ama peceteye bişey gelmedi çok heycanlandımmmmm
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Aaaaa çok üzüldüm şaşkınım ya detaylı ultrasona girmemiş miydin o zaman anlaşılmadi mi bu kadar zaman sonra fark edilmesi ilginç ya Allah yardimcin olsun inşallah bir yanlışlık vardir. Dua edicem sanaKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
İhmal etme doktorunu ara ya da bir hastaneye git bence ne olur ne olmazselam annişkolar. benim nişanım gelmiş olabilir mi? iki üç gündür adet sancısının hafifletilmişini yaşıyodum. bu sabah vc gittiğimde camasırımda leke vardı. ama peceteye bişey gelmedi çok heycanlandımmmmm
accık daha bekliim biraz daha gelirse arıycam drcuğumu gecende de kıpırdamıo die soluğu dr da aldım ultrasonu görünce halay cekmeye başladı. yanlış alarmsa bi deİhmal etme doktorunu ara ya da bir hastaneye git bence ne olur ne olmaz
Şok oldum okuyunca ben de ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bir yanlışlık vardır canım bu kadar zaman nasıl farkedilmez böyle bi durum dualarım sizinleKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
ıEvet.yani aslında devlete gidiyorum ama suyum azmis doktor orda devam etmeni istedi.dun ilk gidişimdi.
bendede bır kere gelmıstı leke tekrar gelmez sanırım dogum baslamıs olabılır hayırlısı olsunaccık daha bekliim biraz daha gelirse arıycam drcuğumu gecende de kıpırdamıo die soluğu dr da aldım ultrasonu görünce halay cekmeye başladı. yanlış alarmsa bi de
canım ne diyeceğimi bilemedim
Aaaaa çok üzüldüm şaşkınım ya detaylı ultrasona girmemiş miydin o zaman anlaşılmadi mi bu kadar zaman sonra fark edilmesi ilginç ya Allah yardimcin olsun inşallah bir yanlışlık vardir. Dua edicem sana
Şok oldum okuyunca ben de ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bir yanlışlık vardır canım bu kadar zaman nasıl farkedilmez böyle bi durum dualarım sizinle
sağolun kızlar ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık ağlamaktan başım çatlıyor,takdiri İlahi diyoruz elimizden bir şey gelmez, dr üzülmeyin tek böbrekli yaşayanlar çok bu sorun değil dedi bir anne olarak bu bana yeterli değil kiaraştırmaya başladım doğru düzgün bir şey yazmıyor
detaylıyı bende sordum o dönemde çok küçük oluyormuş böbrekler farkdilmeyebilir dedi dr, özelde ki dr bu öylesine bakarken farkektti, hemen radyolojiye gittik o da aynını söyledi yokmuş ya da başka bir yere yerleşmiş olabilirmiş..
devlette ki dr larıma da göstericem, üniversite hastanesinede gidicem duramam böyle
bunca zaman nasıl farkedilmedi bilemiyorum dr pozisyonuyla alakalı şu an müsaitti baktım dedi normalde böbreği çok incelemeyiz dedi..
dua edin yeter bana
Cok üzüldüm canim söyleyecek soz bulamıyorum allah yardimcin olsun yine de baska baska doktorlara da gidin belki bi umut iste üzüldüm ya öfffsağolun kızlar ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık ağlamaktan başım çatlıyor,takdiri İlahi diyoruz elimizden bir şey gelmez, dr üzülmeyin tek böbrekli yaşayanlar çok bu sorun değil dedi bir anne olarak bu bana yeterli değil kiaraştırmaya başladım doğru düzgün bir şey yazmıyor
detaylıyı bende sordum o dönemde çok küçük oluyormuş böbrekler farkdilmeyebilir dedi dr, özelde ki dr bu öylesine bakarken farkektti, hemen radyolojiye gittik o da aynını söyledi yokmuş ya da başka bir yere yerleşmiş olabilirmiş..
devlette ki dr larıma da göstericem, üniversite hastanesinede gidicem duramam böyle
bunca zaman nasıl farkedilmedi bilemiyorum dr pozisyonuyla alakalı şu an müsaitti baktım dedi normalde böbreği çok incelemeyiz dedi..
dua edin yeter bana
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
Ayyy ben geldimmm.yine ayni şeyler yine ayni seyler.suyumuz az 6 cm sanirim olctu doktor.kan ve idrar yapildi aksam 5 e kadar hastanede bekledim.sonuclari hocaya gostermek istedi doktor.yardimci doçent ti sanirim o vakti.normal dedi günde 3 litre su iç dedi.pzt tekrar gel sanirim bi daha nst te giricem.suyum az sanirim beni korkutmak istemiyor ben anlamadim bu isi,müjdeler olsun ki kizin doğum pozisyonunu almus ama ben cokkk korkuyorum megersem hareketleri ondan duzelmis,, annesinin kuzusu ters mis te ondan hareket edemiyomusben normalden korkuyorum yaa tansiyonunu pztye kadar olc dedi. Gelişimi yeriymiş maalesef benim uyuz doktorum yanlis olcmuss şuan 1700 kusuru tam hatirlamiyom
canım inşaallah suyun çoğalırda rahatlarsın artıkKizlar bana bugun idrar ve kan yapıldı.ve bazi degerlerim düşük çıktı.
Üre 8.6 olmasi gereken 13-43
Bun 4.0 olmasi gereken 6-20
Kreatinin 0.52 olmasi gereken 0.70-1.20
Ldh 170 olmasi gereken 240-480
Suyumda sıkıntı oldugu icin bana en son docent dr bakti.sonuclarimi da ona danisti.aralarinda protein le alakali biseler konustular ama pzt duruma gore yazarsin dedi docent.bende bana bise demediler diye temiz diye düşündüm sormadim.eve gelince arastirdim azcik da.protein eksikligi falan filan karaciger de sikinti vss.
Simdi bu dgerler sikintimi pzt gidicem ama merak ettim.bide size bi resm eklicem orda doktor 24 saat idrar istemis sanirim ama bana bunu söylemedi ya unuttu ya unuttu.en azindan ben oyle anladim.bi bakiverseniz :)Eki Görüntüle 1334195
sevindim canım sıkıntı olmamasınacanim bende bugün kontrole gittm.benden de dopler istedi kizin oglana göre 2 hafta gerilemis die damarlara baktilar.bayagi endiselendim ama neyseki bir sorun cikmadi cok sükür.zaten makinalarn kilo ölcümunde de yanilma payi oluyorr.iyi düsunelim iyi olsun
Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
bende anlamadım canım nasıl farkedilmedi, sağolNego ne desem bilemedim,detayli uktrasonda sagli sollu herseyine bakiyorlardi cnm yaa ,hayy Allah,bol bol dua edicez cnm sana,Allah yardimcin olsun
yok canım görülmedi görselerdi söylerlerdi gerçi 10 dk gibi kısa bir sürede bakmışlardıcanım gecmiş olsun
detaylı ultrasonda görmemişlermiydi daha önce
gerci detaylı ultrasonda 24. haftalarda falan yapılıyo o saatten sonrada ne yapılabilirdi ki görülseydi
tabikide yaşadığın çok üzücü ne diyim bilemedim
tesellimidir değilmidir bilmiyorum ama bi böbregi daha var sonuçta...
Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun
doktorlar bundan sonrası için ne söylüyorlar, onların tavsiyelerine yol göstericiliğine mutlaka itimat et
detaylı detaylı konuş sor herşeyi yapılacak bişey varmı riskler neler
Allah sabır versin canım
bu haberden sonra gecmişi falanda okuyacak moralim kalmadı valla....
sağol canımcanım rabbim yardımcın olsun inş
Cok üzüldüm canim söyleyecek soz bulamıyorum allah yardimcin olsun yine de baska baska doktorlara da gidin belki bi umut iste üzüldüm ya öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?