2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....

(((

Canim dur foto yuklemeye calisim. Joker varsa git bence. Ben nuk marka alacaktim kiz bunu cok ovdu. Plastik alma derim
Çok teşekkür ederim uğramış foto çekmişti emeğine sağlık guzel olmus fotolar gorsem tanirimjoker yok ama avent satan bebek mağazaları var e-bebek, kanz falan yarın bakicam büyük ihtimal bunu alırım

canım rabbim hayırlı doğumlar versin inş ,leke varsa nişan oluyormuş öğrendiğimiz kadarıyla doğum yakındır o zaman inş hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

canım ne diyeceğimi bilemedim

Aaaaa çok üzüldüm şaşkınım ya detaylı ultrasona girmemiş miydin o zaman anlaşılmadi mi bu kadar zaman sonra fark edilmesi ilginç ya Allah yardimcin olsun inşallah bir yanlışlık vardir. Dua edicem sana

Şok oldum okuyunca ben de ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bir yanlışlık vardır canım bu kadar zaman nasıl farkedilmez böyle bi durum dualarım sizinle

Evet.yani aslında devlete gidiyorum ama suyum azmis doktor orda devam etmeni istedi.dun ilk gidişimdi.
ı
bende sureklı unv. hastanesıne gıdıyorum mersındeyım oglumuda orda dogurmustum genelde bırsey soylemezler kendı aralarında konusurlar :)ama devllette dogum yapmaktansa unv. daha ıyı

canım ne diyeceğimi bilemedim

Şok oldum okuyunca ben de ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bir yanlışlık vardır canım bu kadar zaman nasıl farkedilmez böyle bi durum dualarım sizinle

sağolun kızlar ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık ağlamaktan başım çatlıyor,takdiri İlahi diyoruz elimizden bir şey gelmez, dr üzülmeyin tek böbrekli yaşayanlar çok bu sorun değil dedi bir anne olarak bu bana yeterli değil ki araştırmaya başladım doğru düzgün bir şey yazmıyor

detaylıyı bende sordum o dönemde çok küçük oluyormuş böbrekler farkdilmeyebilir dedi dr, özelde ki dr bu öylesine bakarken farkektti, hemen radyolojiye gittik o da aynını söyledi yokmuş ya da başka bir yere yerleşmiş olabilirmiş..

devlette ki dr larıma da göstericem, üniversite hastanesinede gidicem duramam böyle

bunca zaman nasıl farkedilmedi bilemiyorum dr pozisyonuyla alakalı şu an müsaitti baktım dedi normalde böbreği çok incelemeyiz dedi..

dua edin yeter bana

canım gecmiş olsun
detaylı ultrasonda görmemişlermiydi daha önce
gerci detaylı ultrasonda 24. haftalarda falan yapılıyo o saatten sonrada ne yapılabilirdi ki görülseydi
tabikide yaşadığın çok üzücü ne diyim bilemedim
tesellimidir değilmidir bilmiyorum ama bi böbregi daha var sonuçta...
Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun
doktorlar bundan sonrası için ne söylüyorlar, onların tavsiyelerine yol göstericiliğine mutlaka itimat et
detaylı detaylı konuş sor herşeyi yapılacak bişey varmı riskler neler
Allah sabır versin canım
bu haberden sonra gecmişi falanda okuyacak moralim kalmadı valla....

canım rabbim yardımcın olsun inş

Cok üzüldüm canim söyleyecek soz bulamıyorum allah yardimcin olsun yine de baska baska doktorlara da gidin belki bi umut iste üzüldüm ya öfff

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺

Canım inşaallah iyisinizdir sağlıkla büyüsün yavrun

canım inşaallah suyun çoğalırda rahatlarsın artık
sevindim canım sıkıntı olmamasına

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus

Canım merakla bekliyorum iyi olmanıza sevindim

Nego ne desem bilemedim,detayli uktrasonda sagli sollu herseyine bakiyorlardi cnm yaa ,hayy Allah,bol bol dua edicez cnm sana,Allah yardimcin olsun
bende anlamadım canım nasıl farkedilmedi, sağol
yok canım görülmedi görselerdi söylerlerdi gerçi 10 dk gibi kısa bir sürede bakmışlardı

canım devletteki dr larıma da sorucam, üniversite hastanesinede gidicem inşaallah, eşimden ses çıkmıyor ben ağladım döktüm içimi o daha kötü durumda, bakma pc ye diyor okuma bir şey diyor... bozma moralini Rabbaim böyle uygun görmüş elden bir şey gelmiyor yanılmış olamaları tek umudum
canım rabbim yardımcın olsun inş
sağol canım
Cok üzüldüm canim söyleyecek soz bulamıyorum allah yardimcin olsun yine de baska baska doktorlara da gidin belki bi umut iste üzüldüm ya öfff

sağol canım gidicem inşaallah duramam böyle, keşke hiç söylemeseydi dr keşke...

Ben kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayın ben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep

Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...

Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki

Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..

Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…