2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yavvvv
En buyuk derdin bu olsun sekerim. Bauhausa git 2. Katinda boya kisminda coook guzel plastikten duvar stickerleri var. Sec begen al. 5-15 tl arasi. )))

Acıktımmmm yaaaa ne yicm bn şimdi off yemesi guzelde bunu hazırlaması var snra toplaması var bulaşikları var . Çok zahmtli

Cooo gecmis olsun canim. Bol dua edicez. Haberdar et bizi lutfen

Yavvvv
En buyuk derdin bu olsun sekerim. Bauhausa git 2. Katinda boya kisminda coook guzel plastikten duvar stickerleri var. Sec begen al. 5-15 tl arasi. )))
benim derdim degil tatlim ben bu soruyu soran arkadasa cvp yazdım . Bncede en buyuk derdi bu olsun aslinda boşver boyle kullan gitsin demk geldi içimdende arkadasın sordugu soruya bagdasmz diye yazmadım . Sonuçta bnyo kuvetinin içindeki mini bi pembe kediden ne olck demi bn olsam hç ugrasmm oyle yıkarım valla . Ama arkadas için sorun olcaksa her yerde satılıyr alsın bi buyukletinden sticker silikonla yapıştırsın bitti gitti .

:))) aynen. Valla ne diyim.allah saglik versin huzur versin herkese once. Pembe olunca ne olcak ki?? Bunlar heep tuketici toplum hareketleri.valla ben bi suru seyimi arkadaslardan aldim.mavisi moru demeden. Ammmaaannn... Allahim saglikli huzurlu bebeler versin.
Desene iyice hatlar karismis mesajlati bile oraya buraya savuruyorum :))))

Teşekkür ederim cvp icin canim. Inan artik aglicam uykusuzluktan. Doktorum magnezyum vermedi. Peynir sut acayip tüketiyorum. Ise gitmiyorum tum gun evdeyim. Bu halimi anlamiyorum. Sen ne kullaniosun magnezyum? Ben bi calcinet d kullaniorum suda eriyen kalsiyum takviyesi. O mu acaba?

Kizlar doğum sonrası icin korse alaniniz var mi? Kasim anneleri kullaniyor da merak ettim nasil bisey almaliyiz? Ve kac beden? Ben hamilelikten once xs giyerdim simdi l giyyorum :) korseyi s mi almaliyim patlarim heralde. L alıp zamanla beden mi dusurmeli ki

[QUOeflalim, post: 38296441, member: 214143"]Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
[/QUOTE]

Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm

İnşallah hiçbir şey çıkmayacak cnm allah büyüktür buda bi sınav sonunda pelvige yerleşmiş diycek doktorlar gör bak ...

Kilosu fazla olanın kolay doğduğunu bilmiyordum.hatta zor olduğunu duymuştum. Eltim de bir arkasimda bebeğin kilosu yüzünden sezeryan oldular doguma bir iki hafta kala 4 kiloydu bebekler dogumu beklersek 4 kiloyu geçecek deyip dogumu beklemeden mecbur sezeryanla aldılar iki bebek de 4 kilo doğmuş oldu. Arkadaşımın boyu 1.55 falan eltimin boyu 1.80 falan o yüzden hep çok kılolu olmasın da normal doğum olsun istiyorum. Ama sen benim bildiğimin tersini yaşamışsin kafam karıştı açıkçası. Bir de tv de doktor 4 kilo üzeri dogan bebekler kolay hastalanir dedi 2500 -4000 normalmis

Gecmiş olsun canm.. Allahım saglık sıfa versın ınsallah... Arkadasların da dedıgı gıbı o sekılde hsyatına cok saglıklı devam edebılenler var.. Üzülme dicem ama cok zor bılıyorum.. Dua etcez bebısıne merak etme..

çok geçmiş olsun arkadaşım.. İçini ferah tutmaya çalış unutma sen üzülürsen bebeğin de üzülür.

Kızlar selamlar herkese. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın. Sağlık problemleri olan anneler ve bebeklerinide Allahtan acil şifalar diliyorum.. Rabbim hepimize, yavrularmızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Benim küçük meleğim 34+3 haftalık ve 2480 gr olmuş. Tek sıkıntımız henüz dönmemiş olması. Başımız hala yukarda. Doktorumuz 20 gün sonra tekrar kontrol edelim eğer hala dönmemişse 10 ocak gibi sezaryana alalım dedi. Hiç istemiyorum sezaryanı ama artık hakkımzda hayırlısı:/
Bugün NTS ye de bağlandık ilk defa. Kemerler bağlanınca kızım çok korktu nereye kaçacağını şaşırdı. İlk defa kadar aşırı hareketli gördüm meleğimi.10 gün tekrar bağlanıcaz bakalım.

Kızlar yaa benim bu gün acayip agrım var bebek durmadan aşagı bastırıyor sanki ayakta falan iken çok kötü oluyorum normalde nadiren oluyordu bu gün aşırı..bebekte çok hareketli nedenki...görende benim ilk hamileligim zannedecek ama ilkine 7yıl oldu unuttum herşeyi birde 2.de herşey daha fazla hissediliyormuş galiba

Istedigim ürün geldi de baskısı resimde gozukmuyodu. sticker suda çıkmaz mi?

Bana da oyle geliyo. Cok yaramaz bu ara zaten işi.gucu beni korkutmak dananın :)

Etiket deil ama hani cikartmalar olur ya öyle. Makasin ucuyla azcik kazidim çıkıyor ama küvet deforme oluyor..

eflalım ne dıyecegmı bılemnedım ya ayrntılı ultrasonda neden cıkmadı acaba bence gonlunu ferah tut Rabbım saglıkla verecek oglunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…