Yavvvvcnm plastik boyası bulabilirsen ancak onunla kapatabilirsin bşka bişey gelmiyor aklıma. Yada silikonla sticker yapıştırabilirsin ustune bak bu dedgim daha mantıklı .bn olsm bole yapardım heralde. Yada istedgn urun dişinda farklı bşy geldyse geri gonder durumu belirt . İşte internet alişverişinin azizligi olabiliyr bazen çok begeniyosun eve bi geliyor bekledgn gbi çikmiyor
kızlar agenezi diye yazınca daha çok yazı buldum, dr başka yere yerleşmiş olabilir dedi, pelviğe yerleşebiliyormuş çoğu zaman öyle oluncada sıkıntı olmuyormuş, üniversite hastanesi şart oldu, gerçi doğumdan sonra netleşirmiş
benim derdim degil tatlim ben bu soruyu soran arkadasa cvp yazdım . Bncede en buyuk derdi bu olsun aslinda boşver boyle kullan gitsin demk geldi içimdende arkadasın sordugu soruya bagdasmz diye yazmadım . Sonuçta bnyo kuvetinin içindeki mini bi pembe kediden ne olck demi bn olsam hç ugrasmm oyle yıkarım valla . Ama arkadas için sorun olcaksa her yerde satılıyr alsın bi buyukletinden sticker silikonla yapıştırsın bitti gitti .Yavvvv
En buyuk derdin bu olsun sekerim. Bauhausa git 2. Katinda boya kisminda coook guzel plastikten duvar stickerleri var. Sec begen al. 5-15 tl arasi.)))
:))) aynen. Valla ne diyim.allah saglik versin huzur versin herkese once. Pembe olunca ne olcak ki?? Bunlar heep tuketici toplum hareketleri.valla ben bi suru seyimi arkadaslardan aldim.mavisi moru demeden. Ammmaaannn... Allahim saglikli huzurlu bebeler versin.benim derdim degil tatlim ben bu soruyu soran arkadasa cvp yazdım . Bncede en buyuk derdi bu olsun aslinda boşver boyle kullan gitsin demk geldi içimdende arkadasın sordugu soruya bagdasmz diye yazmadım . Sonuçta bnyo kuvetinin içindeki mini bi pembe kediden ne olck demi bn olsam hç ugrasmm oyle yıkarım valla . Ama arkadas için sorun olcaksa her yerde satılıyr alsın bi buyukletinden sticker silikonla yapıştırsın bitti gitti .
Canimm bunlari bende yasiyorum cok sıkıntılı.. ama gun icinde dinlenmek en iyi cozum.. kalsiyum ve mahnezyumuna dikkat et yogurdun sutunu eksik etme.. ama diyorum ya dinlenmek en onemlisi bence.. kendimi yormayip yogurdu vs eksik etmedigimde rahat yatiyorum.. bide dun yanlislikla magnezyum diye kalsiyumu iki kez icmisim.. gece agrisiz sizisiz rahat uyudum aylar sonra ilk kez.. ben ona bagladim ama biomiyorum tabiki
İnşallah hiçbir şey çıkmayacak cnm allah büyüktür buda bi sınav sonunda pelvige yerleşmiş diycek doktorlar gör bak ...kızlar agenezi diye yazınca daha çok yazı buldum, dr başka yere yerleşmiş olabilir dedi, pelviğe yerleşebiliyormuş çoğu zaman öyle oluncada sıkıntı olmuyormuş, üniversite hastanesi şart oldu, gerçi doğumdan sonra netleşirmiş
Kilosu fazla olanın kolay doğduğunu bilmiyordum.hatta zor olduğunu duymuştum. Eltim de bir arkasimda bebeğin kilosu yüzünden sezeryan oldular doguma bir iki hafta kala 4 kiloydu bebekler dogumu beklersek 4 kiloyu geçecek deyip dogumu beklemeden mecbur sezeryanla aldılar iki bebek de 4 kilo doğmuş oldu. Arkadaşımın boyu 1.55 falan eltimin boyu 1.80 falan o yüzden hep çok kılolu olmasın da normal doğum olsun istiyorum. Ama sen benim bildiğimin tersini yaşamışsin kafam karıştı açıkçası. Bir de tv de doktor 4 kilo üzeri dogan bebekler kolay hastalanir dedi 2500 -4000 normalmisprenses tabiki uçte iyi daha duşuk kilolu bbkler var ama uç buçukta olsa fena olmazdı hani . Hem dogarknde brz iri çıcuk guçlu olur iter kendini . Bnm arkadasn bbgi 2 buçuk dogdu. Zayıf oldgu için itememiş kndini ve kalp atışları zayıflamiş . Bazı durumlarda kiloda onemli . Bnm oglan dort kilodan fazlaydı ama çok kolay dogdu. Herseyden oncesi saglık tabikide .
Gecmiş olsun canm.. Allahım saglık sıfa versın ınsallah... Arkadasların da dedıgı gıbı o sekılde hsyatına cok saglıklı devam edebılenler var.. Üzülme dicem ama cok zor bılıyorum.. Dua etcez bebısıne merak etme..Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
çok geçmiş olsun arkadaşım.. İçini ferah tutmaya çalış unutma sen üzülürsen bebeğin de üzülür.Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Istedigim ürün geldi de baskısı resimde gozukmuyodu.cnm plastik boyası bulabilirsen ancak onunla kapatabilirsin bşka bişey gelmiyor aklıma. Yada silikonla sticker yapıştırabilirsin ustune bak bu dedgim daha mantıklı .bn olsm bole yapardım heralde. Yada istedgn urun dişinda farklı bşy geldyse geri gonder durumu belirt . İşte internet alişverişinin azizligi olabiliyr bazen çok begeniyosun eve bi geliyor bekledgn gbi çikmiyor
Tam icimden bunlari geciriyordum msjnı gördüm:)Acıktımmmm yaaaa ne yicm bn şimdi off yemesi guzelde bunu hazırlaması var snra toplaması var bulaşikları var . Çok zahmtli
Bana da oyle geliyo. Cok yaramaz bu ara zaten işi.gucu beni korkutmak dananın :)Saol canim.farisi basina dicem ama seninde oda takimin geliyor benden zor isin :)
Saol canim
Ayy bazen banada geliyor öyle halleryardim eden koçan var ne mutlu sana benimkinin elinden hic bi halt gelmez odun ya odun
İlk firsatta assagiya inelim der anasi assagida oturuyodasanki annesine bakiyorum ben hastayken o bana bakacak odun iste nolcak bak yine kizdim
Canim etiket baskisi degilmi yoksa kendinden mi baskisi.
Ayy canim valla ne diyecegimi bilemedim.
Ayy seninki seninle maytap geciyo olmasin bak merak ettim simdi :)
Aynen canim ya devlet en ufak şeyde zaten oraya sutluyo.bide ölçümlerde yanlisgeçen hafta 2100 gram gelen kizin bu hafta iki ayri cihazda universite hastanesinde 1760 gr geldi,zaten geriden geliyo bende sasirmistim o kadar kilo olmasına
Canim ya o kadar çok üzüldüm inşallah yanlislik vardır.yanlis görmüşlerdir.hani su 3 yada 4 boyutlular varya ona girsen bide belki de onda cikti bilmiyom ama.dun hastanede biriyle konustimda ondanda sivi alcaklarmis ona girmiste gerek kalmamis.gerçi sen özele gidiyon orda farkettiler.devletteki gibi değildir cihazları ama.belki yanlislik vardır ya
Etiket deil ama hani cikartmalar olur ya öyle. Makasin ucuyla azcik kazidim çıkıyor ama küvet deforme oluyor..Canim etiket baskisi degilmi yoksa kendinden mi baskisi.
Ayy canim valla ne diyecegimi bilemedim.
Ayy seninki seninle maytap geciyo olmasin bak merak ettim simdi :)
Aynen canim ya devlet en ufak şeyde zaten oraya sutluyo.bide ölçümlerde yanlisgeçen hafta 2100 gram gelen kizin bu hafta iki ayri cihazda universite hastanesinde 1760 gr geldi,zaten geriden geliyo bende sasirmistim o kadar kilo olmasına
Canim ya o kadar çok üzüldüm inşallah yanlislik vardır.yanlis görmüşlerdir.hani su 3 yada 4 boyutlular varya ona girsen bide belki de onda cikti bilmiyom ama.dun hastanede biriyle konustimda ondanda sivi alcaklarmis ona girmiste gerek kalmamis.gerçi sen özele gidiyon orda farkettiler.devletteki gibi değildir cihazları ama.belki yanlislik vardır ya
eflalım ne dıyecegmı bılemnedım ya ayrntılı ultrasonda neden cıkmadı acaba bence gonlunu ferah tut Rabbım saglıkla verecek oglunuKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
canım bı ıkı damla degıl sumuksu karısık kan olacakaccık daha bekliim biraz daha gelirse arıycam drcuğumu gecende de kıpırdamıo die soluğu dr da aldım ultrasonu görünce halay cekmeye başladı. yanlış alarmsa bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?