2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallh canım iyi görünüyorsun gayet :) sabunlar şahane olmuş ellerine sağlık

maşallah canım bebeğine

rabbim yardımcımız olsun canm takma bu boş şeyleri kfana amaaan temizlik dediği nedir ki boşver

rabbim daha büyük dertler vermesin umrumda değil açıkçası benm

bende aynı durumdayım neden diye düşünüyordum bu damarlar sütmüymüş
inş öyledir bol sütümüz olur da bebeklerimize de yarar inş

rabbim yardımcın olsun canım inş iyi geçer sınavın ve hayırlısıyla evine dönersin

ayyyyokurken sıkıntı geldi yaa hayatta yapamam bu kadar iş

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus

gözün aydın canım Alllah analı babalı büyütsün inş eminim o duygu anlatılamaz yaşanır sadece
bol bol faydalı sütün olsun inş

merhaba hanimlar buda benim prensesim insallah ocak ayinda alicam kucagima:)Eki Görüntüle 1334508 ismide erva inci :)

oyyy maşallah bebeğine

Yavvv gunler gecmek bilmiyor... ne zaman bitecek bu gunler? Ne zman alicaz minikleri kucagimiza??

aynen ya bu ay geçmiyor
sanırım her an doğum telaşı korkusu olduğundan

gününüz hayırlı olsun canım

rabbim yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini

Canim dur foto yuklemeye calisim. Joker varsa git bence. Ben nuk marka alacaktim kiz bunu cok ovdu. Plastik alma derim

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 103

Canim dur foto yuklemeye calisim

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Ay cnm ya Gözünüz aydın geçmiş olsun ayyy çok güzeldir şimdi cnm darısı bizlere inşallah

Bende iğne vuruyorum hergün cnm birden coraspirin içiyorum hergün ama doktorum bişey demedi normal olmasından yanayım dedi bebiş dönmemis bekliyoruz allahım hepimize yardım etsin inşallah :) kolay doğumlar diliyorum ..

dedim dr uma gideyim bari gitmicektim bu hafta ama neyse dedim geç olur
aradım hastaneyi bugün yokmuş artık pazartesi giderim napıyım bugün nasip değilmiş
belki şu kalça ağrıma çare bulur bekletmiyim boşuna çok zorluyor beni

Canım gözünüz aydın, kaç gündür merak ediyoduk seni çok şükür kavuşmuşsun bebişine. Ayrıntıları merakla bekliyoruz

aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi
Ben ben ben
Ablamdan ana kucagi aldim ama arabamiz hala yok.onuda halamiz alicak nasilsa kulanamicaz diye acele etkiyi sanirsam zaten o kadar pahali bisey almicak travel sistemlerden falan. aslında çokta hoşuma gidiyorlar.
Canim ben port bebe aldim.onu kullanicam en azindan hastaneden cikarken.bizim bura asiri soğuk oluyor hastaneden cikarken bile usumesin yavrum.:) ama anlamdan ana kucagi aldim onura kullanirim tabi.ama port bebede ise yarar.
Devlete randevu alıp her gittiğimde randevu aldığım doktora değilde hep farklı doktorlara denk geliyo ve sürekli şeker varmı yokmu diye tahlil yaptırıyorum
Neden öyle canım kendi doktoruna aliyosan onun olması lazim degilmi.bende devlete gidiyorum ama öyle bi şeyle karsilasmadim.hadi diyelim doktorun isi var bi gün var dur iki gun vardır.şimdide üniversiteye devam edicem ora daha kotu doktor seçme samsun yok sansima hangi doktor varsa bi gittiğim bi daha olmaz gibime geliyo

Ayy ne güzel canim.Allahim sorunsuz bi şekilde kucagina almani nasip etsin inşallah şafak 9 senin
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla napalım sabah sabah benim kızda farklı bir enerji var hiç bukadar kıpraşık olmazdı korkuyorumda bi derdimi var acaba
Ne güzel canim iste sabah sabah enerji dolu yavrun
Hic korkma gelicek ya yanina heyecandandir

Gunaydinlarr.
Nasilsiniz kizlar.Biz iyiyiz çok sukur.Doktorun demesiyle sabah tansiyonumu olctum ama 8/6 cikti.yarim saat sonrada 9/6 cikti.sadece sabah olc yeter dedi ama ben her ihtimale karsi bi kaç defa olceyim.gerçi digitallerden ama onların olcumunede pek guvenilmiyo.
Benim cokk isim var ve kahvaltimi anca yaptim.mutfak dolabim silincek.kapilar silinecek.bugün yapmam lazim yarin misafirim var.Esim gelene kadar bitirmem lazim markete cikicazz fazla çene çalmadan ise koyulayim ben.

Kolay gelsin canım

son 2 haftadır çok uyuşuk mu oldum nedir arkadaş yaa hiç iş yapmıyorum zaten kalçam da izin vermiyor eğilip kalkmama

neyse yaa sabahtan beri uyanığım sadece çamaşır attım çıktı serdim o kadar blaşıklar bile duruyor lavaboda dizmedim makinaya eşim olmadan yapamıyorum artık hiç bişey ona bağmlı oldum
ona yazıııık

yatağımın içinde yuvarlanıyorum anca gelse de kurtarsa beni şu durumdan offf 2 den sonra anca gelir o yaaaa

kolay gelsin canım sana

merhaba sızın msj. okuyunca yazmak ıstedım ben de 14 haftalık hamıleyım ve sureklı kanama akıntı oluyor.yatmam gerektıgını soyledı doktor.Nedenı plasenta prevıa esının asagıda olması.Sız neden yattınız sureklı onu merak ettım

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?

Eklentiler

• 20141213_121646.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…