2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnmmmm cok gecmiş olsun kuzummm nasıl şimdi öğrendin ya ayrıntılı ultrosanda cıkmadımı güzelll anne rabbim sanada eşinede güç versin dualarımız seninle

Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmış ikizleri. Biri 1 kilo diğeri 2 kiloymuş. 3 kilo yine az değil. Allah sağlıklı ömür versin kilo ne ki.

Mini bi pembe kedi deil arkadaşım öyle olsa bunu burda sormazdim. Küvet in içini komple kaplayan, kovanın da büyük bölümünü kaplayan bişi.. bariz büyüklükte..

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Gözünüz Aydın canım valla darısı başımıza. Böyle biz de yazalım inşallah iyiyiz doğdu diye. Allah bol iyilik sağlık ve süt versin:)

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus
Gözünüz Aydın canım valla darısı başımıza. Böyle biz de yazalım inşallah iyiyiz doğdu diye. Allah bol iyilik sağlık ve süt versin:)

Canim benimde dr vermedi israrla. benende saglik ocqginda yazdirmistim korktum almadim. Sonra baska kadin dogumcuya gittim o yazdi aldim iki gundir iciyorum magvital mi ne adi.. bakinca yszarim buraya.suda eriyen bise..yani dinlen dedi bama dr bide yirmi dk yuru gunde dedi.. evdede cok kotu oldugumda kalkip bi dolaniyorum acilsin kemiklerim diye

Ben de whataaptan yazdim doktoruma canim magnesium diasporal die bisey verdi. Esim de gidip aldi sagolsun. Gunde 3 doz insallah ise yarar

Çok üzüldüm canım ama derdi veren Allah dermanını da verir elbet.

ebrubirol benim gittiğim hastane eğitim ve araştırma Hastanesi olduğu için olabilir doktorlar sürekli seminerde ve telaşlı ve dikkat ettimde her gittiğimde 2 doktor oluyo odada sanırom birisi asistan biri ultrasonda bebeği kontrol ediyo diğeride gebe izlem forumunu yazıyo

CÇok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim inşaallah korktugumuzdan sakinsin. Çok üzülme canım ya. Benim kaynim tek bobregi olduğunu 28 yaşında öğrenmiş. Rabbim yardım edecektir. Dualarım oglusunla.

neye gore ve neden dort kilo uzeri bebekler kolay hastalaniyomuş. Amaaann doktorların biri bişey soylerkn digeri aksini soyluyor hangisine inancaz. Bi saglk problemi olmadgı surece neden hastalansınki . Bnde sendn duydm ilk defa. İri bebegin kolay dogdugunu bi çok kişi soyluyor. Ama doktorlar iri diye sezeryana aliyolar bilmm

Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmış ikizleri. Biri 1 kilo diğeri 2 kiloymuş. 3 kilo yine az değil. Allah sağlıklı ömür versin kilo ne ki.
ikiz bebekler duşuk kilolu dogarlar cnm tek bebekle ikiz bbkler kıyaslanmaz . Yani sanki oyle bi yazıyosunuzki bu yazılar bna hiç samimi gelmiyor tabikide herseyin başi saglik ama kim istemezki biraz kilolu olsun ele avuca gelsin . Burda yuz defa konuşuldu işte ne yesem bebege kilo aldırırım diye yani bunlar hep bbgin duşuk kilolu olmaması için. İki seçenek olsa ya uç ya uç buçuk kilo olcak bn sanmiyorumki kimsenin uç kilo olsun isteyeceni . Saglikli olsunda zayıf olsun gbi sozleri samimi bulmuyorum çunku bnde once saglikli olmasını istiyorum snrada kilosunun iyi olmasını uç buçuk kilo çok fazla bi kilo degil standart olnası gerekn kiloda sanki bes buçuk dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…