2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım anlamadım ben bu adamları .. cidden farkında değiller mi , üzerlerine iş kalacak diye numara mı yapıyorlar???

Canım nasıl oldu ya.. Ayrıntılı ultrasonda görünen bir şey değil mi bu ? Söyleyecek bir şey bulamadım şimdi.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım bir yanlışlık falan olmuştur...

canım şu an için elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış lütfen. Doğuma az bir zaman kaldı zaten . Şu bir kaç zaman onun gelişimi acısından çok önemli.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabret ... Şu an elinden hiç bir şey gelmeyecek ne yazık ki .. yapabileceğin tek şey stresini kontrol altına almak

Mini bi pembe kedi deil arkadaşım öyle olsa bunu burda sormazdim. Küvet in içini komple kaplayan, kovanın da büyük bölümünü kaplayan bişi.. bariz büyüklükte..
resimde kuçuk çikmiş dedigin gbi buyukse daha oncede dedigim gbi onun boyutuna uygun sticker alip silikonla yapiştrcaksın baskada bşy olmZ ona.

inşallah sıkıntı yaratmayacak bir durumdur. ne zaman gideceksin üniversite hastanesine? bizi de haberdar et mutlaka.

Cooo gecmis olsun canim. Bol dua edicez. Haberdar et bizi lutfen

Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm [/QUOTE]

İnşallah hiçbir şey çıkmayacak cnm allah büyüktür buda bi sınav sonunda pelvige yerleşmiş diycek doktorlar gör bak ...

çok geçmiş olsun arkadaşım.. İçini ferah tutmaya çalış unutma sen üzülürsen bebeğin de üzülür.

eflalım ne dıyecegmı bılemnedım ya ayrntılı ultrasonda neden cıkmadı acaba bence gonlunu ferah tut Rabbım saglıkla verecek oglunu

cnmmmm cok gecmiş olsun kuzummm nasıl şimdi öğrendin ya ayrıntılı ultrosanda cıkmadımı güzelll anne rabbim sanada eşinede güç versin dualarımız seninle

Çok üzüldüm canım ama derdi veren Allah dermanını da verir elbet.

Nego cnm çok geçmiş olsun muziceler yaratan Rabbim bebeğin içinde mucizeler yaratsın inşallah rabbim şifasını versin

CÇok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim inşaallah korktugumuzdan sakinsin. Çok üzülme canım ya. Benim kaynim tek bobregi olduğunu 28 yaşında öğrenmiş. Rabbim yardım edecektir. Dualarım oglusunla.

Canım nasıl oldu ya.. Ayrıntılı ultrasonda görünen bir şey değil mi bu ? Söyleyecek bir şey bulamadım şimdi.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım bir yanlışlık falan olmuştur...

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

Devlette ki dr umun beni yönlendireceğini düşünüyorum çok özverili bir dr

Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum

aayyy kaynanamdan bile betersin kızzz o hayatta böyle bişey demez banadiyemez

kızlar
saten güneşlik falan derken, gardırobuma bakarken demode yazlık beyaz pile fırfırlı bi elbisem vardı hiç giymediğim
bundan ben bişi yaparım dedim ve hastane bebek beşiği için bu örtüyü yaptım
oldumu bilmiyorum boydan 30cm, enide 185cm oldu
aman ne biliym odayı süslerken beşik boş klasın istemedim beşiğinde bi kılıfı var artık.
olmuş mu kullanılırmı sizce?
bu arada size göstermek için toluiğneledim masa örtüsüne egri gibi durmuş ama egrilik yok aslında

Eklentiler

• 20141213_193411.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 20141213_194333.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 20141213_194421.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20141213_194446.webp
    14 KB · Görüntüleme: 126
  • 20141213_193250.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 127
Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm

Canım yazdıklarını yeni gördüm şok oldum. Allahım Şafi hay sıfatlarıyla Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bebek şimdi Büyüdükçe belki görülmemiştir bunca zaman o kadar doktor baktı, böyle bir şey olsaydı fark ederlerdi..

Ne olur kendini üzme, dualarımız seninle... Kendini suçlama, seni suçlamalarına da fırsat verme. Hamileliğimin başından beri su içsem istifra ettim hala pipetle Yudum yudum su içiyorum. Ben bir şey olduğuna inanmıyorum Rabbimin izniyle ama varsa da bu su ilaç vs ondan değildir. Dualarım seninle ve oğlunla.. Sağlıkla kucağına alacaksın inş..

Benim dayımın doğuştan tek böbreği var, hayatımda iki etkisi oldu der.
1. Ananem üzüldüğü için üzülmüştür
2. Askeriyeye girmek istemiş Gençken alınmamış. Öbür dayım ordudaydı.

Deli soruları at aklından kalbini ferah tut ibşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Demesi kolay ama yapması zor anne Yüreği.. Bol bol dua ediyoruz sana ve bebeğine. Rabbim sağlıkla sıhhatle ayıpsız kusursuz eksiksiz Noksansız beneğini sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı ve mutlu mesut huzurla büyütmeyi nasip etsin edecek inş.

Senden haber bekliyoruz, dualarımız seninle..

aynen dediğin gibi başıma gelse Allah korusun şok etkisi bende kahrolurdum
bu arada ne kadar cahil insanlar var anne suyu az içmiş bebegin onun için tek böbregi var ne demek
bu nasıl bi açıklama
canım böyle bişe söz konusu bile olamaz
bu ne kendini bilmez bi açıklama, ne kadar etik dışı, çok sinirlendim.....
onu diyen kimse bi daha görüşmeyin sakın...
şöyle bi durumda bu nasıl bi yaklaşım yuh yaaa!!!

detaylı ultrasonda görülmemiş evet bu bi hata
ama diyelim ki görülmüş olsaydı daha önceden ne yapılabilirdi???
bilgim dahilinde konuşuyorum hiç bişey.
tabikide bunun hesabını sor ama oraya takılıp kalma
bundan sonrası için nasıl bi yol izliycegini tek böbrekli bi bebege nasıl bakım gerektiği konusunda iyice bilgilenmeye calış
enerjini daha cok buna harcamalısın bence.
Tabi en öncesinde tekrar baktır ultrasonla yanlış bakılma ihtimali yada dediğin gibi belki başka bi yere yerleşmiştir böbregin teki..
Allah ım yar yardımcın olsun Allah sabır versin

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Canım benim Allah çok büyük dilerim Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah dualarım seninle

benımde 4 aylıkken bebegın beynınde kıst oldugu goruldu ıkı tane unv. hastanesıne gıdıyorum hoca ınceledı eger kuculmez buyurse amıyosentez yaparız dedı 15 gun sonra yıne gel bakalım dedı 15 gun neler cektık down sendromlu olma durumu var dendı. ıkıncı gıdısımde kuculmeye baslamı amıyosenteze gerek yok dendı ama bırde kalbıne baklsın fetal eko cekıldı kalbınde ıkı tane acıklık var dedı dr dogumdan sonra 20 gun ıcınde gel bakalım dedı. dogacaz ama neelerle karsılacaz bılmıuorum allahyardımcımız olsu

Allah'ım şifa versin canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla doğar bebişin.

Etiket deil ama hani cikartmalar olur ya öyle. Makasin ucuyla azcik kazidim çıkıyor ama küvet deforme oluyor..
Eğer geri vermeyle uğraşmak istemiyorsan biraz nette arastir tam hatirlamiyorum öyle kolay cikmasini sağlayan şeyler illaki vardir zarar vermeden cikmasini sağlamak.
Anladim canim benim gittiğim üniversite hastanesi de ayni dediğin gibi hatta 3 kişiler biri doktor biri asistan doktorun söylediklerini yaziyo diğerinde bandrol falan cikariyolar ya tahliller için onlari yapiyo.canlarim ya kiyamam isleri çok zor
Muhtemelen benimde gittigimde ayni doktor olmicak senin gibi
Beni hatırlayan vardır umarım. Sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum.
Ikizlerimizin doğum tarihi belli oldu. 36+0 da cuma günü gelecekler inşaallah. Rabbim hepimizin yavrularina hayırlı uzun ömür versin.
Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

[/QUOTE]
Canim kendini de fazla üzme.biliyorum demesi kolay ama Allah korusun erken doğum falan olmasin.bebeğinde üzülür Derdi veren Allah dermaninida verir inşallah.

inşallah bisey cikmaz canim ya.çok zor bi durum Allah yardimciniz olsun.

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus

Canim cok sevindim senin adina. Mis gibi kokla yavrunu bizim de yerimize.. Allah anali babali buyutsun.. ayrintilari bekliyoruz..

Allah yar ve yardimcin olsun. Umarim dah durur bebegin durabildigi kadar ve en hayirli zamanda saglikla dogar..

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?

Canim mavi tonlarda ojeyle boyayabilirsin bence pembe yerleri :)

Canim resmen sok oldum. Senin halini dusunemiyorum bile. Insaallah sikinti yaratmayacak sekilde baska bi yere yerlesmistir. Gittigin hastanelerden aldigin sonuclari bize de haber ver.

geçmiş olsun,, kaç haftalık hamilesin???

olabilir,,, ama nişanın gelmesi doğumun hemen başladığına işret değildir,, bazı durumlarda bir hafta sonra bile başlayabilir,,,
birde ne hikmetse doğum yapmadan önce kadınlar çok acayip bir enerji ile dolarmış,, (yuva yapma sendromu ne deniyprmuş),, yani aslaında vücudumuzun bize verdiği doğum yapmak için kullanacağımız enerji,,,
ama genelde kadınlar bu son enerji patlamasını ev temizlemek ve alışveriş içişn harcarlarmış,,, ( hatta ayyy çok iş yaptım ondan mı doğum başladı derlermiş),,,,
küçük bir dip not,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…