2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ya şu kramplarla uyanmaktan bıktım ya mağnezyumda alıyorum ve ayağımın üzerine uzun bir süre basamıyorum acıdan kramp geçsebile ne yapmam lazım

Merhaba sanırım Siz de plasenta previalı annelerdendiniz ve 2012 de doğum yapmıştınız... Ben de plasenta previalı annelerdendim ve 12 kasımda doğum yaptım... Size birşey sormak istiyorum ama mesaj Kutunuz kapalı sanırım bana ulaşabilir misiniz? Ulaşabilirseniz çok sevinirim çünkü benim için önemli bir konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum...
Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, şimdiden teşekkürler:)

mutlaka bişi takman gerek,zaten lastiğin amacı hem tutsun hemde bir ölçünün yarısından fazla lastik takılması büzgülü durması amaçlıdır,diikat edersen benimkide beşiğin çevre ölçüsü 230 ,se bnmkide 2 70 di,o aradaki 40 cm büzgüye asla yetmez,ben tutsun diye koydum,ister lastik geçir,ister saten kurdale,ama bence lastik daha mantıklı kaymaz sımsıkı durur diye düşünüyorum

hımm anladım cnm keşke benmde normal olup 9 ocakda gelse bebeğim,çünkü bnm doğum günüm

KıLar kardeslerim temizlige basladılar...
Bnde kızımı uyuttum...
Bu arada gece özellikle bnde öide bulantısı halızlık bas dönmesi oluyo...
Evde ölcüyorum tansoyonumu sürekli..
Tansıyonum normal düzeyde olmaı gerektı gibi düşük.. Mide bulantısı ve halsızlık bas sönmeside bu yüzdn oluyo
Vucudumuzdakı kan basıncı devirdayımı artıyor arkadaslar.. Bebklerimiz artık büyüdüler vucud ihtiyaclarımızi gidermek için daha cok kan devirdayımı yapıyor.. Kalp atımı hızlanıyor.. Cigerlerimiz bazen güçlükle nefes alıyo.. Bu yüzden böle rahatszılık yamasamamızz bi yüzdennormal
Ama şöle bişi var ailede tansıyon hast olan var ise
Yada tansıyonda yukselme var ise lütfen dr hemsire kontrolunda tansıyon takıbı yapın.. Son aylarda en cok gözüken rahatsızlık tansıyon yükselmesi ve anormal düzeyde düşmesi
Buna sebeb stres sıkıntı korku heycan hep son aylarda yasadıklarımız neden oluyo.. Kendinizi ihmal etmeyin hepinixi öpüyorum...
Aksamleyin ohh be hersey bitti msj bekleyin

Himmm evet haklisin iki sekildede bi deniym o zaman hem lastik gecirip bakiym hem kurdele. Ondan sonra karar veriym o zaman

canım ben kızıma ılk gece verdım aldı emdı bı kac kere ıttı ama aldı zaten benı sut gelmedıgfı ıcın mahvetmıstı dort aylıkken bıraktırdım aslında bı yasa kadar calısan anneye laxım keske emzıgı gerı almasaydım cocugu ferahlatyor

Oluyor ya oyle yorulmussundur dikkat et

aynı sekılde ve aynı haftada dogurmusuz arkadasım.ben ıyıyım bebegmde ıyıye gdıyomus ne zaman ckcgı bellı dgl.senınkı kuveze grdımı sız naslsnz.

Canım biz bir saat kadar kaldık küvezde .. 32 haftada ve doğumdan bir gün önce toplam dört doz ciğer iğnesi yapıldı... Senin solunum sıkıntısındanmı?? Küvezde ??

minionecim ben ölçüyü 185 cm demiştim ama yanlış ölçmüşüm ee tek başına ölçünce...
şimdi kocamla beraber ölçtük 210 cm
dediğini yaptım kurdele taktım
bide bugün pazara gittim
3 liraya güzel bi terlik rastgelince aldım
bide fiyonk mavi toka görünce aklıma ben bunu beşik kılıfına dikerim diye düşündüm
işte beşik kılıfının son rötuşundan sonraki hali ve hastane terliğim

Eklentiler

• 20141214_164227.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 20141214_164013.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…