Merhaba sanırım Siz de plasenta previalı annelerdendiniz ve 2012 de doğum yapmıştınız... Ben de plasenta previalı annelerdendim ve 12 kasımda doğum yaptım... Size birşey sormak istiyorum ama mesaj Kutunuz kapalı sanırım bana ulaşabilir misiniz? Ulaşabilirseniz çok sevinirim çünkü benim için önemli bir konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum...Allah sağlık,sıhhat versin kolaylıkla istediğin gibi bir doğum olur inşaALLAH.
hatırlıyor musun bilmiyorum ama ben çok riskli bir hamilelik yaşamıştım.
son 2 haftaya kadar dr.bile bulamamıştım.
kimse ameliyatımı yapmayı göze alamamıştı
mutlaka bişi takman gerek,zaten lastiğin amacı hem tutsun hemde bir ölçünün yarısından fazla lastik takılması büzgülü durması amaçlıdır,diikat edersen benimkide beşiğin çevre ölçüsü 230 ,se bnmkide 2 70 di,o aradaki 40 cm büzgüye asla yetmez,ben tutsun diye koydum,ister lastik geçir,ister saten kurdale,ama bence lastik daha mantıklı kaymaz sımsıkı durur diye düşünüyorumTesekkurler canim.
Bi konuda fikir almak istiyorum. Simdi besik ortüm zaten firfirli. Lastak gecirmeme gerek varmi? Eni zaten biraz k i sa 185 cm lastik takarsam dahada kisalacak.
diyorum ki l astigi sadece iki uc kismina diksem arkadan baglamak icin olurmu?
Yoksa lastik gecirmezsem kayarmi örtü besikten?
hımm anladım cnm keşke benmde normal olup 9 ocakda gelse bebeğim,çünkü bnm doğum günümHayir canim. Bebekler normalde anne karninda 37. Haftada gelisimini tamamlarmis. Yani o onemli surecleri. Ve dogumlar bu haftadan itibarem baslarmis. 40 ve sonrasi haftaya kalan cok kisi kalmazmis. Bizim de gelisim biraz onden olunca doktor tarihi habirr one cekti. Yoksa ki sunu da ekliyor. Biz bu tarihi yuksek ihtimal veriyoruz hazirlik acisindan yoksa ki bekleyip gec de gelebilir. Ama bu durumda da sezeryana alkrim diyo. Cunkh o zaman da fatkli riskli surecler baslar diyo. Cocuk simdoden icinde zaten sikismaya basliyor diyor.
Evet cnm büyüdü tabi aynada bakınca daha iyi farkediyo insanRica ederim canım.. bişey sorucam karnin çok büyüdü mu hamilelikte?
14 kilo aldim, zayif hamile kalmistim, henuz catlamadim ama korkuyorum heran catliyacagim diye. İlk aylar yag karisimi kullandim, 7.aydan sonra lierac kullaniyorum, arada yagda suruyorum.Kizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?
Himmm evet haklisin iki sekildede bi deniym o zaman hem lastik gecirip bakiym hem kurdele. Ondan sonra karar veriym o zamanmutlaka bişi takman gerek,zaten lastiğin amacı hem tutsun hemde bir ölçünün yarısından fazla lastik takılması büzgülü durması amaçlıdır,diikat edersen benimkide beşiğin çevre ölçüsü 230 ,se bnmkide 2 70 di,o aradaki 40 cm büzgüye asla yetmez,ben tutsun diye koydum,ister lastik geçir,ister saten kurdale,ama bence lastik daha mantıklı kaymaz sımsıkı durur diye düşünüyorum
canım ben kızıma ılk gece verdım aldı emdı bı kac kere ıttı ama aldı zaten benı sut gelmedıgfı ıcın mahvetmıstı dort aylıkken bıraktırdım aslında bı yasa kadar calısan anneye laxım keske emzıgı gerı almasaydım cocugu ferahlatyorEmziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?
Ben koymadım çantaya da cevaplarınıza göre koyabilirim ben de.
Oluyor ya oyle yorulmussundur dikkat etMerhaba annisler.birazdan evimde ailr arasinda ufak bi okuma olucak.henuz kimsecikler gelmeden size bakayim dedim. Temizlik falan anca vakit buldum.ama asiri bi tuhaflik var bende bi meyve soydum yiyim dedim isteyerek ama.yerken canim istemedi geri biraktim soyup tansiyonummu dustu nedir kendini halsiz afedersiniz salak gibi hissediyorum :-(
Gunde bir muz yemek faydalikızlar ya şu kramplarla uyanmaktan bıktım ya mağnezyumda alıyorum ve ayağımın üzerine uzun bir süre basamıyorum acıdan kramp geçsebile ne yapmam lazım
:) benim karnim cok buyumedi normal haftama gore, midem ağrıdıginda dr bana demişti ki karin yapısı dar olanlarda daha sık görülür. Bebek büyüdükçe sigamaz ve dolayısıyla mideye daha çok baskı yapar..Evet cnm büyüdü tabi aynada bakınca daha iyi farkediyo insan
Kizlar ben cok sukur bi iki gündür daha iyiyim magnezyum almayana tavsiye ederim alsin kemik agrilarimda hafifleme gordum
Insallah ya. .saglikla kucagimiza alsak bebislerimiziBen de dun basladim bakalim faydasini gorurum umarım
aynı sekılde ve aynı haftada dogurmusuz arkadasım.ben ıyıyım bebegmde ıyıye gdıyomus ne zaman ckcgı bellı dgl.senınkı kuveze grdımı sız naslsnz.
Canım bir saat kaldı.. İyiyiz canım... Sütüm yetmiyor sadece...kıty bebeğin kuveze girmişmiydi şimdi durumu nasıl
mutlaka bişi takman gerek,zaten lastiğin amacı hem tutsun hemde bir ölçünün yarısından fazla lastik takılması büzgülü durması amaçlıdır,diikat edersen benimkide beşiğin çevre ölçüsü 230 ,se bnmkide 2 70 di,o aradaki 40 cm büzgüye asla yetmez,ben tutsun diye koydum,ister lastik geçir,ister saten kurdale,ama bence lastik daha mantıklı kaymaz sımsıkı durur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?