2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oh oh iyi olmus güzel şeyler duymak.Yarin da güzel haberlerle gelmen dileğiyle...şimdiden tahmin ediyorum senin asil doktorunun kim oldugunu
sağol canım inşaallah, bende bende
Nego insllh icin biraz rahat etmistir canim hayirli guzel haberlerle mutlu olursun hep yarın da daha güzel olur insllh senin icin
sağol canım etti gerçekten ferahlık geldi kalbime,aminnn
içinin rahatlamasına çok sevindim canım. umarım yarında güzzel haberler alırsın. evet eşinden bahsetmiştin hatırlıyorum peki eğitim araştırmada ki doktor erkek mi kadın mı

sağol canım inşaallah

o da erkek canım:) muayeneye o kadar sıkıntı yapmıyordu ameliyat olacak ya ona takıktı:) babasından dolayı o da, babası erkek dr a gittiğimizi bile bilmiyor

Sağol canım benim inşaallah amin

sen nerelerdesin yoksun gerçekten benim aklım başıma bugün geldi de

Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün

Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyordedim ne başı her yerin açık oluyor nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim safım ya birde sağlık personeli

gelelim bana
nazar oldum sanırım cuma gününden beri baturalpim az hareket ediyordu artık bugün dayanamayarak hastaneye koştum hiç keyfim yoktu zaten 1-2 haftadır neyse gittik filan kalp atışlarını duyunca bana bir ferahlama geldi şükürler olsun Allahıım sana dedim doktorumuz iyice inceledi filan bir sıkıntı göremedi bebeğin ters durmasından mütevellit az hissediyor olabilirsin dedi keza suyumuz da iyimiş..
daha sonra ilk defa nst ye girdim nst de 2 kere 35 e sancı çıktı sanırım bebek oynadığında oluyor onlar anlayamadım doktordan çıktıktan sonra ve nst esnasında da hareketleri normaldi umarım bir daha beni böyle korkutmaz canım oğlum onu çok sevdiğimi bi kere de burdan paylaşayım
bu arada internet paketim bittiği için yazamıyorum kızlar beni affedin annemlere geldim de rahat rahat yazabildimmmm

Slm annisler midem çok ağrıyo mahfoldum ben allahım yardım eder inşallah yarına kadar bekliycem Geçmezse doktora. .gebelik zehirlenmesi mide ağrısı ile oluyomuş dünkü doktor dedi sağ tarafında bi ağrı oluyomuş midenin çok korktuk bişey çıkmadı allahtan ağrıdan elim ayağım tutmaz oldu inşallah kısa sürede geçeryanmanin çaresi oluyo yine bu ağrı nasıl geçicek

Sağol canım benim inşaallah amin

sen nerelerdesin yoksun gerçekten benim aklım başıma bugün geldi de
benim de internet paketim bitti annemlere gelince girebiilyorum bi de benim tembel oğlumun hareketleri azalmıştı cumadan beri ona panik oldum filan derken bugün iyi olduğunu öğrendim Allahın izniyle

ayy canım şükür iyiymiş baturalpin çok sevindim, o sancı hafif canım olur artık

yeri daraldığı için hareketleri daha az hissedilmeye başlıyor

canım sakın aklına onu getirme ben mide ağrısı ve gaz sancısından hastanelik olmuştum, dr gaviscon verdi demiştin sen, beni o rahatlattı, birde soğuk süt içme bu dönemde acayip ağrıtıyor mideyi, geçmiş olsun

hayatım benimki dedönmedi çok rahatına düşkün bugün gittiğimde yine dönmemişti bi daha 37. haftada gidicem o zamana kadar döner dedi ki inşallah döner bziim doktor normalci olduğu için son ana kadar dönebileceğini iddia ediyor

canım eşine anlat ilk başta hazırlanırken açık olcak evet ama sonra her yerini yeşille örtecekler sadece göbüşün açıkta kalcak boyun hizandan yukarısınada yeşil örtcekler dediğn gibi bone olcak. gerçi bunları zaten biliyosunuzdur ama şimdi düşündümde bence muayeneden ve normal doğumdan daha az rahatsız edici aslında tabi bu benim fikrim hem de daha kısa sürüyo. ben mesela normal doğum istiyorum ama ameliyat olmak istemediğim için ama o yinede o çatal koltuk uykularımı kaçırıyo ayy cok konuştum. umarım senin ve bebeğin için en hayırlı doktor hangisiyse onda karar kılarsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu arada pınar bi daha foruma girmeyecekmiş ohhh çok rahatladım ya çok sevindim birilerine ilkokullu ezik yazmış ama bence kendinde bi problem var onun kendini yüksek görüp milletle dalga geçerek kendini tatmin ediyor sanırım bana da bi ara ilkokul çocuğu gibi demişti ben çocukluğuna verdim yazık

Bana dedi kız.. ) muhabbetim ortaokul muhabbeti oldu kurban olsun.. Ezikmişim bide.. :)))
Gül geç..
Allah yatdımcısı olsun.. Rabbim saglıklı dogum versin baskada bişi demiyorum... Hihihi

inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…