sağol canım inşaallah, bende bendeOh oh iyi olmus güzel şeyler duymak.Yarin da güzel haberlerle gelmen dileğiyle...şimdiden tahmin ediyorum senin asil doktorunun kim oldugunu
sağol canım etti gerçekten ferahlık geldi kalbime,aminnnNego insllh icin biraz rahat etmistir canim hayirli guzel haberlerle mutlu olursun hep yarın da daha güzel olur insllh senin icin
içinin rahatlamasına çok sevindim canım. umarım yarında güzzel haberler alırsın. evet eşinden bahsetmiştin hatırlıyorum peki eğitim araştırmada ki doktor erkek mi kadın mı
Ya bende örmek istiyorum bu tulumlardan ama örgü bilmiyorum cok eglenceli ve cok sirin orgü bilseydim bende sunlardan yapmak isterdim@bugdaytanesi82 canım ben kolsuz yapıcam inşaallah ekliyorum modelleri
Eki Görüntüle 1337496 Eki Görüntüle 1337497 Eki Görüntüle 1337498 Eki Görüntüle 1337499 Eki Görüntüle 1337500 Eki Görüntüle 1337501 Eki Görüntüle 1337502
Sağol canım benim inşaallah aminNego canım benim kaç gündür gördüm ama yazamadım çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin inşallah
ki iyi haberler almışsın buna çok sevindim bebişinin gelişimi filan da normalmiş sen kendini üzme artık eymen paşamızın doğumunu bekleyelim güzel enerjiler gönderelim paşamıza Allah korusun onu inşallah
Canım çevrende gösterecek kimse yok mu varsa çok kolay yaparsın ya da videolar var bakabilirsin, benim ablamd ahiç yapamıyordu bir iki gösterdim başladı yapmayaYa bende örmek istiyorum bu tulumlardan ama örgü bilmiyorum cok eglenceli ve cok sirin orgü bilseydim bende sunlardan yapmak isterdimEki Görüntüle 1337507 Eki Görüntüle 1337509
benim de internet paketim bitti annemlere gelince girebiilyorum bi de benim tembel oğlumun hareketleri azalmıştı cumadan beri ona panik oldum filan derken bugün iyi olduğunu öğrendim Allahın izniyleSağol canım benim inşaallah amin
sen nerelerdesin yoksun gerçekten benim aklım başıma bugün geldi de
Videodan anlayamiyorum canim birinin göstermesi lazim oda yok malesefCanım çevrende gösterecek kimse yok mu varsa çok kolay yaparsın ya da videolar var bakabilirsin, benim ablamd ahiç yapamıyordu bir iki gösterdim başladı yapmaya
ayy canım şükür iyiymiş baturalpin çok sevindim, o sancı hafif canım olur artıkgelelim bana
nazar oldum sanırım cuma gününden beri baturalpim az hareket ediyordu artık bugün dayanamayarak hastaneye koştum hiç keyfim yoktu zaten 1-2 haftadır neyse gittik filan kalp atışlarını duyunca bana bir ferahlama geldi şükürler olsun Allahıım sana dedim doktorumuz iyice inceledi filan bir sıkıntı göremedi bebeğin ters durmasından mütevellit az hissediyor olabilirsin dedi keza suyumuz da iyimiş..
daha sonra ilk defa nst ye girdim nst de 2 kere 35 e sancı çıktı sanırım bebek oynadığında oluyor onlar anlayamadım doktordan çıktıktan sonra ve nst esnasında da hareketleri normaldi umarım bir daha beni böyle korkutmaz canım oğlum onu çok sevdiğimi bi kere de burdan paylaşayım
bu arada internet paketim bittiği için yazamıyorum kızlar beni affedin annemlere geldim de rahat rahat yazabildimmmm
Slm annisler midem çok ağrıyo mahfoldum ben allahım yardım eder inşallahyarına kadar bekliycem Geçmezse doktora. .gebelik zehirlenmesi mide ağrısı ile oluyomuş dünkü doktor dedi sağ tarafında bi ağrı oluyomuş midenin çok korktuk bişey çıkmadı allahtan ağrıdan elim ayağım tutmaz oldu inşallah kısa sürede geçer yanmanin çaresi oluyo yine bu ağrı nasıl geçicek
yanımda olsan gösterirdim canımVideodan anlayamiyorum canim birinin göstermesi lazim oda yok malesef
eflalim çok sevindim cnm allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin
hayatım benimki dedönmedi çok rahatına düşkün bugün gittiğimde yine dönmemişti bi daha 37. haftada gidicem o zamana kadar döner dedi ki inşallah döner bziim doktor normalci olduğu için son ana kadar dönebileceğini iddia ediyorbu arada kızçem daha yerleşmemiş öyle dedi dr, ne zaman yerleşecek bilmem kendini ağırdan satıyor çok nazlı çıktı benim kızım
ama ümidim var içimden hep dönecek ve normal olacak diye geçiyor daah zamnı var diye düşünüyorum
Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün
Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyordedim ne başı her yerin açık oluyor nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim safım ya birde sağlık personeli
Bana dedi kız..bu arada pınar bi daha foruma girmeyecekmiş ohhh çok rahatladım ya çok sevindim birilerine ilkokullu ezik yazmış ama bence kendinde bi problem var onun kendini yüksek görüp milletle dalga geçerek kendini tatmin ediyor sanırım bana da bi ara ilkokul çocuğu gibi demişti ben çocukluğuna verdim yazık
ay çok sevindim canım :) suya devam et o zaman iyi geliyor bak
merak etme bu haftalardan sonra kilosunu yakalar bebeğin bundan sonra alınıyor kilolar sen beslenmeni iyi yap gerisii bebeğin halleder :)
bende 23 ünde gideceğim inş dönerler
Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?