2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kv ile açık açık konuş canım doğurmak üzereyim dinlenmem lazım misafir istemiyorum de eşine de anlat annesini uyarsın. Sırf kvdeden kaçmak için çalışma bence. Çok mu dominant bi kadın kv ? onunla başa çıkabilirsin bence.

Mervecim doğum olunca pek yazmaya vaktin olmayacak sessizleşecek buralar. Ben doğurana kadar Ocak anneleri hep doğurmuş olacak gibi geliyor. Sona kalmak ilklerden daha heyecanlı. Her yeni doğumda zaman yaklaşıyor hissi oluyor.

Her doktor senin gibi hasta ister canım:)

Koymayı bilmiyorum :) şu gelene küçük küçük veriliyor ya onlardan bende yeni gördüm

kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden

Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
Benim gittiğim hastane göbek bağı düşmeden yıkamadıklarını ve bizim de yıkamamamızı söyledi. Bağ düşünce haber verecekmişiz gelip ilk banyosunu onlar yaptıracaklarmış. Banyoya kadar silme banyo tavsiye etti yani ıslak bezle vücudunu silme şeklinde.

hepınızı toptan begenıyorum ve hepınızı opuyorum:) hersey yoluna grıp kızım geldğnde daha cok aktıf olcm ıns.cok merak edıyorum konusulanları.gercı siz hazırlık dogum konusuyosunuz bız acelecı bebeklerın annelerı bu faslı gectık buyutme kısmına geccez ıns.ama ınanın gozum ne hazırlıkta ne sus puste ne mevludde.kızım gelsınde butun hevesım kactı

Iki kişi 150 tl yarım gün . Halı koltuk duvar yok ana perdelerimi utuleticem :)

Canım vaktımız oldukca saglıgımız yerinde oldukca burayı bos bırakmıcaz.. İnş ocak ayının sonuda olsa beklicez.. Hepinizi o güzel haberlerini kutlıcaz.....

Canım ben gen sene iki defa aldım.. 100 e tam gün ama dip köşe yaptı

DRCAN canım o şişeler ve kolonyalar
Birmax.com hammaddeler.com mutfak delisi.com da var
Bebegin cinsiyetine göre bi gıda boyası
Kolonyagı
Şişe
Organze kurdale
Yapay çicek
Silikon tabancası silşkom ve etiket lazım bu kadar

Kolay gelsin sana

Allah in izniyle bir an önce kuvezden çıksın güzel kızın kucağına al mis mis kokla insallah şükür olumlu konuşmuş doktor bir daha bebişim kucağımda diye mesaj yazmanı bekliyoruz

Koymayı bilmiyorum :) şu gelene küçük küçük veriliyor ya onlardan bende yeni gördüm

canım ilk resimdeki gibi bişey düşünüyosan dediğim siteden cam şişelerini istediğin boyutta al. o sarı iptende vardı galiba orda yada güzel kurdeleler var kurdele kullanabilirsin.
ama ikinci resimdeki gibi güllü dallı bişi yapcaksan yanına bide 144lü yapay çiçekler var tuhafiyelerdede oluyo onlardan ve silikon tabancasına ihtiyacın var.
bide gönlüne göre bi etiket beğenip onu sticker halinde matbbaada bastırıp yapıştırabilirsin. örnekleri internette çok var daha önce bi arkadaşta paylaşmıştı. istersen etiketi yapışkanlı değil delikli yapıp o hasır iptende geçirebilirsin. senin zevkine hayal gücüne ve vaktine kalmış ama asla zor değil. funbou diye de bi site var orayada bak güzel şeyler var ama orası cok hafif daha pahalı.

Eklentiler

• images (1).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
  • images (2).webp
    6 KB · Görüntüleme: 55

Teşekkür ederim

Sağolsun doktor rahatlamissiniz biraz bizi de rahatlatti inşallah yarında güzel haberler le gelirsin. Şu zamana kadar sağlık sorunu olmadi doğumdan sonra olmaz diye düşünüyorum sende olumlu düşün

Herkes gibi bende dogurdun sandim yaz daha demin burdaydi diyorum ani bi sok sonrasi gerçeği anladim

Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…