ay bebeğim boşvern şu kızı ya geldi gecti diyinnn bizler keyfimize bakalım gülüp gecelimmm kuzum yaRapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...)
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Benim üzüldügüm konu buondanlar ne kadar büyüklenmeyi seviyo da bu ortaokul ilkokul muhabbeti diye asagılık sınıfına giriyo ..
Ortaokullular ilkokul mezunları diyim düşünceleri konusmaları böle biye alay konusu gbi oluyo..
Onlar insan degilmi..
Ben üniv mezunuyum( belirteyim) dısardan ikinci üniv iktisat 3. Sınıf tayım.
Ama öle insanlarla karsılastım ki okuma yazma bilmiyo bazen onların yerinde olmak bile istedim.. Ne kadar masum ne kadar insanlar..
İnsanların egitimleriyle yada konusmaların bu sekılde egitim düzeylerini kıyaslayanlarfan nefret ediyorum..
Hanfendi bidhada girmicek.. Girerse şikayet edicem..
Banlatcam.. Umrumda degil..sorunlu bi kişiydi.. Sorunu cözemedi ve gitti..))
mervecim sana git bdv ye konu aç burada konuyu dağıtıyosun falan diyen pınar mıydı yanlış mı hatırlıyorum yoksa?Rapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...)
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Benim üzüldügüm konu buondanlar ne kadar büyüklenmeyi seviyo da bu ortaokul ilkokul muhabbeti diye asagılık sınıfına giriyo ..
Ortaokullular ilkokul mezunları diyim düşünceleri konusmaları böle biye alay konusu gbi oluyo..
Onlar insan degilmi..
Ama öle insanlarla karsılastım ki okuma yazma bilmiyo bazen onların yerinde olmak bile istedim.. Ne kadar masum ne kadar insanlar..
İnsanların egitimleriyle yada konusmaların bu sekılde egitim düzeylerini kıyaslayanlarfan nefret ediyorum..
canım ne bileyim normal olacak gibi geldi hem dr unda normal doğum taraftarıydı senin yanlış hatırlamıyorsaminşallah normal doğururum..
içine öyle mi doğdu?
nstde 60 falan çıkarsa işte o zaman doğum başlıyomuş
allah seni emiiii :)):) senin doğum ne zaman kuzum sezaryan mı normalmi
eşeğe altın semer de vursan eşektir her okuyan adam olmuyor malesef önemkli olan insan olabilmek bence zamanında onu aşağılamışlar ve kendi aşağılık kompleksine girdiği için böyle konuşuyor evet iyi niyetinden kaynaklanıyor bunun ben de farkındayım hep kendime derim zaten iyi niyetli bi insan olmucam diyeRapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...)
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Onlar insan degilmi..
canım ne bileyim normal olacak gibi geldi hem dr unda normal doğum taraftarıydı senin yanlış hatırlamıyorsam
yok canım tek bir tane olursa önemsiz düzenli olması önemli olan
çok sevdim dr unu tam benlikEvet sağlık tehlikeye girmediği sürece beni kes diye bağırsam bile almayacak sezeryana
Kontrolden geldim sata gore 35.0 ultrasonda 35.5 hersey normalmiis 2700 gr iyi dedi kilosuna nst ye girdim sanci yok . Haftaya tekrar gelll haftada bir mekik dkuyacaz hayirlisiyla erken gelmesinde
sağol canım inşaallah, sende güzel haberler alacaksın inşaallah214143"]
Canimm valla ben rahatladim senin adina.cok ama cok sevindim.insallah yarinda daha guzel seyler duyarsiniz.bize habrr ver yine mutlaka.
Ben bayildimm ya bunlaraa cok guzellerr keske elimden gelsede bende islesem. cokk beceriksizimm :)@ canım ben kolsuz yapıcam inşaallah ekliyorum modelleri
Eki Görüntüle 1337496 Eki Görüntüle 1337497 Eki Görüntüle 1337498 Eki Görüntüle 1337499 Eki Görüntüle 1337500 Eki Görüntüle 1337501 Eki Görüntüle 1337502
canım bebeğinin adını yazarak aramıza katıldı iyiyiz yazabilirsin bilemiyorum ki o an ben teli elime almamıştım, eşim annem haber vermişti yakınlarımızakızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
Ben bayildimm ya bunlaraa cok guzellerr keske elimden gelsede bende islesem. cokk beceriksizimm :)
amladımm güzelll anne tşk ederim cvbınnn içincanım bebeğinin adını yazarak aramıza katıldı iyiyiz yazabilirsin bilemiyorum ki o an ben teli elime almamıştım, eşim annem haber vermişti yakınlarımıza
estağfurullah canım seninde başka şeylere becerin vardır
Halsizsen üstüne gitme dinlen vücudunu dinle canım. Yatmak istiyorsan yat zorlarsan daha bitkin düşersin. Dinlen Sonra yine enerjin gelir.Bugün benim biraz basim dönüyor kızlar elim kolum hic bi ise gitmiyor cok halsizim hicbiseyim yoktu oysaki uzun zamandir gayet aktif hareketliydim niye böyle oldum ki ya
Kontrolden geldim sata gore 35.0 ultrasonda 35.5 hersey normalmiis 2700 gr iyi dedi kilosuna nst ye girdim sanci yok . Haftaya tekrar gelll haftada bir mekik dkuyacaz hayirlisiyla erken gelmesinde
Bir bayan vardi haftaya sali sezeryana alinacakmis. Jkadin sabahtan beri bekliyordu mahfoldu sancisi bi tutttu duramadi kadin hemen nst ye aldilar dogum sancisiymis hemen doguma aldilarrrr
pek faydalı olmadı amaamladımm güzelll anne tşk ederim cvbınnn için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?