- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
canımsın:)
ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)
ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım
canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)
bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)
canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı
sağol canım, sana da kolay gelsin
maşaallah canım
canım çok güzeller
canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur
inşaallah girebilir eşin
maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)
sağol canım
ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin
tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün
merakla bekliyorum:)
af Allah'ım affff !!!!!!!!!!
senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya
sağol canım
sağol canım inşaallah
canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı
canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah
üzülme canım ya
canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte
sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)
canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur
canım ne güzel artmış suyun çok sevindim
aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)
yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu
ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah
tamamla tabi canım,sarı tülbent kullanmadım benartık beni hem heyecan sardı hem de bir telaş bi kaç eksiğimiz var onu da gidiyim alıyım akşam gerçi küvet ve filemiz yok sadece bu ikisini alacağım hazır olsun hazırda beklesin hatstane çantamı da Allah izin verirse kapatıcam artık annem hasta bezimizi filan almış sağolsun bi de bu sarı tülbent işi var bilmiyorum ben koyucam ama hastaneye götürmeye gerek var mı yoksa evde mi örtülüyor
kızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
güzellll fikirrrr beğennnndimmmm kuzummm ama bnim whatshup yok yawWhatsuptan dan esin bebegin ve senin oldugun bi resim gonderip altina sirin bi not yazsan olurmu ki.
Tatlim begenmene sevindim. Telefonda internet paketin varsa ucretsiz yukleyebilirsin mesajlarda ucretsiz. Hemde telefon rdhberinde kayitli olup whatsup kullananlari cok kolay ekleyebiliyosun. Cok kullanisli bi uygulama.güzellll fikirrrr beğennnndimmmm kuzummm ama bnim whatshup yok yaw
Birisi kib ne diye sormuştu kötü içeriği bildir demekmiş. O malum mesajı o butonla rapor edebilirsin. Ben hakaret içeriyor yazıp ettim. Küçük çocuklar gibi eziksin yazmış bence de gülsek mi ağlasak mı. Neyse...Allahım diyodum ne zaman olcak bu diye.. Büyük gün geldi cattı.. Hedef oldum yine.. Eflalim sen bastan beri burdasın en iyi sen bilirsin.. Be kız bu benım cwktigim..)) gülemmi aglammı bilemedim.....
göğüs kalkanı kullanışlı mı peki eşim alalım dedi ama küçücük şey bana pahalı geliyortamamla tabi canım,sarı tülbent kullanmadım ben
ay cok guzeller ya bayıldım ben bunlara, en cokda krem rengi olanını begendim, ben örmeyi bilmiyorum ama etrafta ören cok var birilerine ördüreyim en iyisi. Bu arada eflalcim sevindim senin rahatlamana, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir, ah annelik ne zor, evladının en ufak sıkıntısı olsun istemiyor insan, maddi manevi her seyi dört dörtlük olsun istiyoruz. Rabbim mutlulukla onları büyütmeyi nasip etsin bizlere inşallah..@bugdaytanesi82 canım ben kolsuz yapıcam inşaallah ekliyorum modelleri
Eki Görüntüle 1337496 Eki Görüntüle 1337497 Eki Görüntüle 1337498 Eki Görüntüle 1337499 Eki Görüntüle 1337500 Eki Görüntüle 1337501 Eki Görüntüle 1337502
inşallah canım çok sağol yarında böyle olursa doktora giderim ben alışkın değilim hiç şimdiye kadar başım falan dönmemişti benim nazar ettim heralda kendimeHalsizsen üstüne gitme dinlen vücudunu dinle canım. Yatmak istiyorsan yat zorlarsan daha bitkin düşersin. Dinlen Sonra yine enerjin gelir.
ayyy Allahımmmm :)Çok panik oldum bak şimdi.Muhtemel doğurma tarihimiz aynı.Dilekcim sorunsuzca alırsın inşallah bebişini kucağına canımm :)kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
yaş muhabbetini bilmiyorum canım da benim bebişim sağlıklı olsun varsın 2500gr doğsun zaten bizimki de pek 4 kg doğacak gibi görünmüyor 3100 3400 arası doğar dedi burada hepimiz medeni insanlarız herkesin kararına saygı duymalıyız samimi bulmamak eziklemek aşağılamak medeni insanlara yakışan davranışlar değil zaten ha mahalle ağzıyla konuşmalar bize hiç yakışmaz bu arada mahalle kadınlarını aşağılamıyorum aslaaa ama din dil ırk farketmeden saygı duyulmalııııııııııııııııııııııııııııııBellatrix Lestrange @Mrv5534 kizlar bende yas olayina ve bebegin kilosu muhabbetine gicik olmusttum daha bikac seyde var aman kalsin, herkes icini dokmus yazmadan duramadim .
bende sen doğurdun sandım kız allah iyiliğini versin emiBebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..
Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..
Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...
İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..
Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....
Müjde!!! Artık anneyim...
Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..
Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..
Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....
Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
hepsine bayıldımmm güzel annneeeeeee cok tşk ederimBebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..
kuzenimin bbeği olduğunda halam yazmıştı bize bebeğimiz aramıza katıldı filan bişiyler yazmıştı ama ben mesaj atmıcam bi sürü arayan olur şimdi hiç uğraşamam tembel adamım ben telefonla konuşmayıı filan da sevmediğim içinkızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
bende sen doğurdun sandım kız allah iyiliğini versin emi
Ayy merve telefondan okuyorum ilk yarisini gorunce sok oldum. Demin burdaydi hangi ara dogurdu diye. Ay az kslsin ben doguruyodum sayende
Kızlar yani gercekten özürdiliyorum... Basta yazmam gerekenı sona yazmısım.. Ayy cok guldum kendıme..hepsine bayıldımmm güzel annneeeeeee cok tşk ederim
Aynen hepimizin başına bişeyler geliyor ne kadar dikkat etsek de. Iki gün önce sabah eşim işe gitmeden karnımı eliyle tuttu bebeğin hareketine bakmak istedi ayaktaydı ben sırt üstü yatıyordum sonra yere çömeldi eli karnımdayken ağırlığını verdi eliyle ödüm koptu ezildi çocuk diye. Bilerek yapmadı ama ezdi biraz, sonra doktoru aradım sancı ya da hareketlerde azalma olursa gel dedi şükür olmadı ama Allah'a emanet oluyor böyle kazalar.böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?