- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 38
Evet canm ya oyleymıs ıyı bari sevindimyok canım yapılmayacak bize. sezeryan olacağı için gerek görmüyorlarmış.
Takiliyor diye biliyirum benSezeryan da takılıyo mi bilmiyorum çünkü vajinayla pek alakasi yok sezeryan in... normal doğum da takilani duydum canım
ne zaman ayrılıyosun sen izne
valla çok anlayışsız dominantlık değil ben de çok fazla sabırlıyım açıkcası herşeyime yardım ediyorlar bebeğin her şeyiyle en iyisi olsun diye ilgileniyorlar insan nankörlük mü ederim diye vicdan yapıyo ama bunları yapmaları başka yerlerden bana ez,yet etmelerini gerektimez eşim de söylüyor ama anlamayınca karşı taraf çözüm değil işte şimdi de bebeğim için endişeleniyorum resmen kendine bizimle kalmaya şartlandırdı birisi şuraya gidelim diyor gidilecek 2 3 saat yok bizim o zamana bebek olmuş oluyor diyor tutmayacağım artık kendimi söyliycem sen mi emzirceksin gitsene diye
ayyy çok korkuyom bende bundan :) yaaa parmaklamasa olmaz mıKızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacakyoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı
tabii şeker gibi kaynanan varrmisafirler gelirmiş doğumdan sonra onlarla o ilgilenir en azından diye düşünüyorum
bazen iyi diyorum bazen kötü yanımıza gelmesi ama çok karışır da fikirlerimi ezmeye çalışırsa kendini ertesi gün evinde bulur ben katlanamam
derim anne sen çok yorulduun git dinlen artık biz hallederiz
ayy kızz dur uyumuşum ne güzel 10 kusure kadar
kapı çalmasaydı uyurdum daha ama
dün gece kızım için nöbet tutmuştum ya bu gece acısı çıktı şükürler olsun 3 kere falan kalktım tüm gece topu topu
eee nasıl bakacak oraya
ayyy çok feciiiiCanim eline eldiven giyip orta ve isaret parmagina jel dokuyor once. Sonra bu iki parmakla muayene ediyor. Eger kendini kasmazsan bi kac saniyeden fazla surmuyor. Ve hiiiccc aci agri falan olmuyor.
benimkinin önünü eşim kesmişti ilk evlendiğimizde biz haftasonları geziyoruz kaos çalışıyo gelemez diye. ama bebek 40ı çıkınca ben gelin gezmesi yapamadım bebek 40ı yapalım bi kaç kapı diye rica etti. tamam dedim ama o birkaç kapı inan 15- 20 kapı olmuştur. bıkmıştım artık. muhabbetim uymaz tanımam etmem. kırmak istemediğim için sustum hep. işe başlayınca rahatlamıştım.ayy benim evliliğim ilk yılı kabus gibiydi,ben ve annem kv den fikirlerimiz çok farklıydı,o konularda malesef kalp kırmadan zıtlaşmadan orta yolu bulmaya hep çalıştık,çok inat bir kadın,iyidr ama kafaya koyduğunu yapmak ister,zaten hep niyeti alt üst oturmaktı en baştan beri,ki aslaaa izin vermedim buna,ev var istediğimiz semtte ne munasebet,kiracınız var hem o dairede,sırf bu sebeptel olaylar çıktı naptı ne etti oğluyla ayrıldık tam 1,5 sene,aşk işte karşılıklıydı işyerilerimiztam 1,5 yıl kedi ciğere bakar gibi hergün baktı,kısmet işte bir gün barıştık,sözlendik evlendik yıllar geçti,asla kötü bir kadın değil,iyilik yapma peşindedir hep ama işte malesef seneler önceki döktüğüm gözyaşı üzüntü yılan hikayesi muhabbeti gibi kuyruk acısı misali her zaman aklıma gelir,ben annemle hiçbir zmn ev gezmesine gitmedim,annem çok modern bir kadındır,gençleri sıkmaz,gelinine 1 kere emri vaki yapmamıştır,eve misafirimiz gelirdi hoşgeldiniz derdim,çıkardım odama
neyse evlendik,gelin gezmesi oluyor dedi,herhafta bir yere gideceğiz,içimden deliriyorum,birde ben işe gidiyordum cmt leri seçerdiki gelebileyim diye,söylene söyle hiç tanımadığım hep yaşlı kadınların olduğu o evlere gittim,artık kaç kapı yaptık hatırlamıyorum,sonra kendi evinde cumaları olan günlere çağırmaya çalıştı hep bahaneler ürettim gitmeye gitmeye,sonunda hamile kaldım ki o zmn zaten hiç beklentisi olmadı velasıl 5 senede kurtuldum diyebilirim,çok şükür
Parmaklamasa olmaz ama o aletle işi yok rahat olun (nasıl olacaksa artıkayyy çok korkuyom bende bundan :) yaaa parmaklamasa olmaz mı
tabii şeker gibi kaynanan varr
ayyy çok feciiii
Hayırlı olsun cnm yaa ilk fırsatta evinize donersiniz inşallah :)Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
Canim eline eldiven giyip orta ve isaret parmagina jel dokuyor once. Sonra bu iki parmakla muayene ediyor. Eger kendini kasmazsan bi kac saniyeden fazla surmuyor. Ve hiiiccc aci agri falan olmuyor.
Cnm ya inşallah allahım korusun sizi kolay olsun bebişine kavuş sağ salim :)Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acabayoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur
ayy benim evliliğim ilk yılı kabus gibiydi,ben ve annem kv den fikirlerimiz çok farklıydı,o konularda malesef kalp kırmadan zıtlaşmadan orta yolu bulmaya hep çalıştık,çok inat bir kadın,iyidr ama kafaya koyduğunu yapmak ister,zaten hep niyeti alt üst oturmaktı en baştan beri,ki aslaaa izin vermedim buna,ev var istediğimiz semtte ne munasebet,kiracınız var hem o dairede,sırf bu sebeptel olaylar çıktı naptı ne etti oğluyla ayrıldık tam 1,5 sene,aşk işte karşılıklıydı işyerilerimiztam 1,5 yıl kedi ciğere bakar gibi hergün baktı,kısmet işte bir gün barıştık,sözlendik evlendik yıllar geçti,asla kötü bir kadın değil,iyilik yapma peşindedir hep ama işte malesef seneler önceki döktüğüm gözyaşı üzüntü yılan hikayesi muhabbeti gibi kuyruk acısı misali her zaman aklıma gelir,ben annemle hiçbir zmn ev gezmesine gitmedim,annem çok modern bir kadındır,gençleri sıkmaz,gelinine 1 kere emri vaki yapmamıştır,eve misafirimiz gelirdi hoşgeldiniz derdim,çıkardım odama
neyse evlendik,gelin gezmesi oluyor dedi,herhafta bir yere gideceğiz,içimden deliriyorum,birde ben işe gidiyordum cmt leri seçerdiki gelebileyim diye,söylene söyle hiç tanımadığım hep yaşlı kadınların olduğu o evlere gittim,artık kaç kapı yaptık hatırlamıyorum,sonra kendi evinde cumaları olan günlere çağırmaya çalıştı hep bahaneler ürettim gitmeye gitmeye,sonunda hamile kaldım ki o zmn zaten hiç beklentisi olmadı velasıl 5 senede kurtuldum diyebilirim,çok şükür
Evet ikiside olabilir. Dun o hammaddeler.com baktım şişeleri gördüm ama kolonya nereden alınıyor acaba. Bu arada yardımın icin cok Sağol
Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
bizler çok iyiyiz,oyy oyyy maşallah ikizlerine annesi,çok şükür kurtulmuşsun,en kısa zamanda bebişlerinle sağlıkla evinize geçersiniz inşalahHanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Gözün aydın canım, inşallah en kısa zamanda çıkarlar, kavuşursun miniklerine...Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
maşallah canım.Hayırlısı olsun.şükür bi sorun yok inşallah bir an önce toparlar bebişlerin de bir ann önce evinize dönersiniz.Allahım başka dert vermesin...Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Degil tabiki ben ozellikle soracam bir de su normal dogumda dikis olayi varya bazi dr lar uusturup kesi atiyor yada dikiyorlarmis onu da soraacam mutlakaTeşekkürler cevaplarınız için. Demek takılan da var takılmayan da. Ben en iyisi doktora sorayım ne olacak ayıp değil ya di mi ? :)
valla kırmayalım diye yakında sinirden doğurabilirim o yüzden vazgeçtim bugünden itibaren kırıcam arkadaşım ben birazcık başarabilirsem:)Ayyy aynı benim kv. :) Tek benimki böyle sanıyodumm..Benim kv çok iyidir Allah razı olsun. Ama bu konuda beni çok zorluyo. Bende bana yaptığı güzelliklerin hatırına katlanıyorum.. babyforwe canım maalesef o dediğin bahaneler bizde işe yaramadı. Salı işin varsa Çarşamba gideriz o da olmadı Perşembe der.. Kurtuluş yok yani bahaneyle.. :) Kesin çözüm bulursanız bana da iletin arkadaşlar.. Tabi karşı tarafı da kırmayacak cinsten.. :)
:) Bencede hazirliyorlar minnaklarimiz bende surekli uyaniyorumGünaydın güzel annelerGünaydın dediysem lafın gelişi Çogumuza gün çoktan aydı çok enteresan ama takip ettiğim bir durum var.Ben tam 2 saatte bir uyaniyorum. Kaçta yatarsam yatayım. Acaba 2 saatte 1 emzirme psikolojisine mi girdim ki gerçi kızım dangur dungur geceleri hiç uyumuyo sıpammm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?