2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayy bu kv ler ayyy :))) doğumdan çok onları düşünür oldum artık,bu kadın 5 senedir ilgilenmez sormaz,bebek doğcak diye bukalemun gibi oldular görümcemle beraber,aldıkları,yaptıkları,temizlikçi tutmalar,ayy diyorumm hepsi bebek için benim için diğilki
dün gece rüyamda allah hayır etsin,görümcem kv koca bir bavulla geliyorlar bana,bunlar ne diyorum sende yaşıycaz ya bir müddet kıyafetlerimizide yanımızda getirdik demezlermi o şokla çişim geldide uyandımkafayı yedim artık

Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacak yoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı
ayyy çok korkuyom bende bundan :) yaaa parmaklamasa olmaz mı

tabii şeker gibi kaynanan varr
eee nasıl bakacak oraya

Canim eline eldiven giyip orta ve isaret parmagina jel dokuyor once. Sonra bu iki parmakla muayene ediyor. Eger kendini kasmazsan bi kac saniyeden fazla surmuyor. Ve hiiiccc aci agri falan olmuyor.
ayyy çok feciiii

benimkinin önünü eşim kesmişti ilk evlendiğimizde biz haftasonları geziyoruz kaos çalışıyo gelemez diye. ama bebek 40ı çıkınca ben gelin gezmesi yapamadım bebek 40ı yapalım bi kaç kapı diye rica etti. tamam dedim ama o birkaç kapı inan 15- 20 kapı olmuştur. bıkmıştım artık. muhabbetim uymaz tanımam etmem. kırmak istemediğim için sustum hep. işe başlayınca rahatlamıştım.

Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.

Hayırlı olsun cnm yaa ilk fırsatta evinize donersiniz inşallah :)

Cnm ya inşallah allahım korusun sizi kolay olsun bebişine kavuş sağ salim :)

ne inatmış yaw 5 sene de mi biter gezmeler

Evet ikiside olabilir. Dun o hammaddeler.com baktım şişeleri gördüm ama kolonya nereden alınıyor acaba. Bu arada yardımın icin cok Sağol

sevgili drcan,öncelikle hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama ben ist da yaşıyorum,malum bize bu işler için en uygun yer eminönü,ben taa 2,5 ay önce gücüm kuvvetim yerimdeyken gitmiştim,0,70 kuruşa 20 cm şişe aldım,yarım lt kolonya aldım selin in 15 liraydı,4 liraya gıda boyası aldım,kurdale kuru çiçek 5 lirada o olsa,etiket sticker yaptırdım,uzun lafın kısası 1,75 lira gibi bir fiyata geldi nerdeyse şişeyi evde yapmam,eğer sen bilmiyorum hamilesin halin varmı çarşı gibi biryere gidip almaya,eğer zaten internetten sipariş vericeksen eğer artık hazır etiketlisi yapılmışı en ucuz 1,150 kuruş internette,hiç yorma kendini şu saatte,ben gitti gidiyordan al derim,incele istersen linki atıyım
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/25cclik-kurdeleli-incili-ve-isim-etiketli-sise-135457654

ayyyyy canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun
sende mi hastanede kalıyorsun yanlarında???

bizler çok iyiyiz,oyy oyyy maşallah ikizlerine annesi,çok şükür kurtulmuşsun,en kısa zamanda bebişlerinle sağlıkla evinize geçersiniz inşalah

Gözün aydın canım, inşallah en kısa zamanda çıkarlar, kavuşursun miniklerine...

maşallah canım.Hayırlısı olsun.şükür bi sorun yok inşallah bir an önce toparlar bebişlerin de bir ann önce evinize dönersiniz.Allahım başka dert vermesin...

valla kırmayalım diye yakında sinirden doğurabilirim o yüzden vazgeçtim bugünden itibaren kırıcam arkadaşım ben birazcık başarabilirsem:)

:) Bencede hazirliyorlar minnaklarimiz bende surekli uyaniyorum

Reactions: oas
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…