Canım ahh ahh anlıyorum seni.. 2 hafta kadar önce aynı dertten muzdarip olduğumu yazmıştım. Hemde benimki kanamalı. Şişlikte 2 tane.. Dr bi krem önerdi o kadar iyi geldi ki anlatamam. 1 haftadır kullanıyorum şişlikler hissedilir derecede küçüldü diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ediyorum.. Dene pişman olmicaksın.. İsmi: Procto-Glyvenol Krem
Tskler canim yanit icin. Alsam mi yaa doktoruma yazdim 2 saat geçti daha cvp gelmedi of oturamiyorum yaaaaa
konuşamadım daha canım haftaya gidicem doktora o zaman konuşurum inşallah sen perşembe görüşebilirsen hastaneyle banada yazar mısın canımGüzel haberler alan tüm annelerin gözü aydın. Böyle haberlerle tamamlarız inşallah kalan süremizi.
Temizlikçi konusu konuşulmuş, ben hamileliğin başından beri her hafta alıyorum. Ilk zamanlar riskli olduğum için alıyordum, sonra da eşim istemedi hiç işe girişmemi. Her hafta yarım günlüğüne 50 lira veriyoruz. Kadın hem kayınvalideme hem de eşimin teyzelerine geliyor yıllardır, aileden biri gibi artık onlar için. Ama doğumdan sonra düzenli almayı düşünmüyorum, kendim yapmak istiyorum artık ben de temizliğimi. Bebekle ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama :)
Dafiduck doğum konusunda konuştunuz mu hiç Nezihi Bey'le? Ya da hastanenin koşullarını falan sordun mu? Ben bu perşembe gitmeyi düsünüyorum doktora, sonra da hastaneyle görüşürüm belki.
ben alttan muayene oldum 2 kere ama hamile değildim o zaman
evliliğin başında çok akıntım vardı bakteriyel vajinosiz çıktı bende fitil falan kullandım
fitili bile ben yerleştiremiyordum oraya düşün
nasıl doğuracam ben yaaaa
Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
Gözünüz aydın cnm inşallah en kısa zamanda evinize donersiniz miniklerinle :)Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
geçmiş olsun canım..Mideeeeeemağrıyo çok doktor yolu gözüküyo yine bize galiba dayanamıyorum bi yandan yanıyo ağrısı da kdv si allahım yardım et bana
Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
dünde miden ağrıyordu dimi canım doktora gitsene niye acı çekiyosun ki bebişine de sanada yazık bence ihmal etmeMideeeeeemağrıyo çok doktor yolu gözüküyo yine bize galiba dayanamıyorum bi yandan yanıyo ağrısı da kdv si allahım yardım et bana
Oyyyhhhhhh canım valla aynı bizde de ya.. bende bekarken annemle bir kere bile biryere gittigimi hatirlamam. Gelene de hg der odama gecerdim. Ee normali de bu. Benim arkadaslarim geldiginde annem de gelip bizle mi oturucak.ayy benim evliliğim ilk yılı kabus gibiydi,ben ve annem kv den fikirlerimiz çok farklıydı,o konularda malesef kalp kırmadan zıtlaşmadan orta yolu bulmaya hep çalıştık,çok inat bir kadın,iyidr ama kafaya koyduğunu yapmak ister,zaten hep niyeti alt üst oturmaktı en baştan beri,ki aslaaa izin vermedim buna,ev var istediğimiz semtte ne munasebet,kiracınız var hem o dairede,sırf bu sebeptel olaylar çıktı naptı ne etti oğluyla ayrıldık tam 1,5 sene,aşk işte karşılıklıydı işyerilerimiztam 1,5 yıl kedi ciğere bakar gibi hergün baktı,kısmet işte bir gün barıştık,sözlendik evlendik yıllar geçti,asla kötü bir kadın değil,iyilik yapma peşindedir hep ama işte malesef seneler önceki döktüğüm gözyaşı üzüntü yılan hikayesi muhabbeti gibi kuyruk acısı misali her zaman aklıma gelir,ben annemle hiçbir zmn ev gezmesine gitmedim,annem çok modern bir kadındır,gençleri sıkmaz,gelinine 1 kere emri vaki yapmamıştır,eve misafirimiz gelirdi hoşgeldiniz derdim,çıkardım odama
neyse evlendik,gelin gezmesi oluyor dedi,herhafta bir yere gideceğiz,içimden deliriyorum,birde ben işe gidiyordum cmt leri seçerdiki gelebileyim diye,söylene söyle hiç tanımadığım hep yaşlı kadınların olduğu o evlere gittim,artık kaç kapı yaptık hatırlamıyorum,sonra kendi evinde cumaları olan günlere çağırmaya çalıştı hep bahaneler ürettim gitmeye gitmeye,sonunda hamile kaldım ki o zmn zaten hiç beklentisi olmadı velasıl 5 senede kurtuldum diyebilirim,çok şükür
hadi ya benim popo da küçük doğumun popoyla alakası var mıdır ki?ayyy ne kdr doğru bilmiyorum ama dün tecrübeli annişler vardı dedilerki büyük geniş kalçalı kadın lar çok daha kolay doğururlarmış,tmm dev gibi bişi oldum çok şişmanladım ama bnm halen popom yokki,şimdi kolay doğuramıycakmıyım acaba
Cok geçmiş olsun. Allah size bağışlasin bebislerinizi. Daha iyiye gidicek inş. :)Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Ayy çok tatlı gozukuyo sun. Biçimsiz kilo almamissin.. :)İste karsinizda bennn ve göbüşümmmEki Görüntüle 1338372
Ayy çok teşekkür ederim canımsınAyy çok tatlı gozukuyo sun. Biçimsiz kilo almamissin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?