Canım Allah razı olsun, herkese çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.AMİN.Cnm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Kimbilir şimdi ne kadar çok heyecanlısındır.Darısı bizlere inşallah 3 ayetel kürsi gönderdim Allahım kabul etsin
Allah Allah doktorun kafa gitmiş. Nasıl Şubat olacak ki. Aklım almadı. Bu doktordan emin misin?Kızlar merhaba, dr kontrolümden geldim. Birazcık kafam karıştı. 33+5 olarak gözüküyorum. Bebeğimin kilosu vs herşey normal çıktı. Doktoruma doğum tarihini belirleyelim dedim. Doktorum 14 şubat olarak belirledi. "14 ocak demek istediniz herhalde" dedim. "Hayır şubat'ın ortlarına denk geliyor" dedi. Fazla da bilmişlik yapmak istemedim ama 38. haftada sezeryanla alacagını söylüyordu, o hesaba göre 4 hafta sonra doğum yapmam gerekmiyor mu?
Ay ne güzel bebişine kavuşuyorsun sağlıkla inşallah cnm allah yardımcınız olsunKızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Bence ayıp olmaz müsait değilim haftaya olsun dersin. Illa bakıcam derse de öyle görsün.kızlar ben de bir şey diycem bu çatı muayenesi konusunda daha önce ağda konusunu konuşmuştuk benim ağdacım 35 36 37 haftalar riskli yapmam 38 de gel dedi ama doktor muayenem 37 de şimdi yani hazırlıksız gidicem doktor yapalım derse müsait değilim bir sonraki hafta yapsak olmaz mı desem ayıp mı olur çünkü kendim halledip gitmek istemiyorum tam gelmiycek ağdaya doğumda temiz olamıycam ayrıca benim doktorum sanırım kendisi yapmıyor ebelerine yaptıryormuş böyle bir duyum aldım sizce napmalıyım
Yazdıkların içimi yaktı. Allah sabır versin. Bi daha size başka acı göstermesin.evlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
yok baktım,, ben tıbbi malzemeler satan yerden alıcam , 1 kilo rulo pamuk 7,50 tl bence gayet uygun,, ve sağlıklı,,,
Nasıl bir ceza almışsın canım?kızlar ben üslup sebebile ceza almışım sebebi ne olabilir ki acaba?
Dikkat ediyorum cnm ama işte kilo aldırıyor cok hızlı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum
nasıl yani o dönemde ağda yapılmıyor muBence ayıp olmaz müsait değilim haftaya olsun dersin. Illa bakıcam derse de öyle görsün.
Neden erken alıyoki bebeği doktorKızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Onu bilmiyorum yapılıyor mu ağdacı öyle demiş diye dedim.nasıl yani o dönemde ağda yapılmıyor mu
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
giriyor demekki neyse beni ilgilendirmez zaten ben bu yaşımda çoluk çcukla uğraşamamhani girmiyodu, okumuyodu yazılanları daha? nerden görmüş de kib lemiş acaba..?
uzaklaştırma yazıyor ama ben buradayımNasıl bir ceza almışsın canım?
Tıg ile ördüm.. Şişle cok zor olur zaten beceremem böle bişiyi..çicekleri annem yaptı motif motif valla öle bi diktim sonra saglamlastırım. Cicekleri kardeşeerimde monte ettiler her gelen bi çicek monte etti:)
Napim bitcek gbi degil.. Kalan iplerden dolgu şeklinde yaptım cok uzun sürdü..dahada yapmam.. 10 cocuk büyütür bu
Anam ahladı.. İ kaç cicek daha kaşdı onları dikicem size foto attmk için üstüne koydum..renkler karısık kalan iplerden oldugu için ne olursa yaptım yani.. Eki Görüntüle 1338946
Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?