- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 123
- 42
ben ortaokuldayen elisi dersimiz vardi. Bi seccade baslamistik bi turlu bitmedi unv. Bitti evlenecegim zaman bitirdi mmKızlarbişi dicem gülceksiniz.. 9 ayı geçti kızıma bi oyun halısı ördüm.. Ama10 ay olmustr belki basladıgımda hamile bile degildim.. Sizinle paylasmadın yapamassam resil olurum diye.. Gercı bi sene olcak nerdeyse anca bitti.. Twmbelliğimin imzasi olmustu artık.. Su an son sırasını yaptım.. Üzerine cıcekler yaptırmıstım annem onları dikip paylasıcam sizlerle...
İnş ...... Artık örgü mörgü yapmıccam.... Bi on senelk örgü kotasıda doldu
Benim de yokluktan hep double push up süper push up sütyenlerim. :) Bi emzirme sütyeni aldım içi bomboş kaldı alışık değilim desteksize.hehehe doğru dedin :) zaten 24 yaşımdan beri triuhmp marka alırım cnm,geçen yine baktım baktım şimdi şeyde sıkıntı var şu halime göre alsam doğum yaptıktan sonra ya çok büyürse olmazsa diye endişem var,yada olmadı 1 tane bir beden daha büyük bişi olmadı alıcam ya,artık 95dd mi oluyor 90 f mi bilemiyorum
Ben hamile kalayım diye bi sene gittim doktora. Ultrason hep alttan oluyordu ama alete jel sürünce sıkıntı olmuyordu.ben alttan muayene oldum 2 kere ama hamile değildim o zaman
evliliğin başında çok akıntım vardı bakteriyel vajinosiz çıktı bende fitil falan kullandım
fitili bile ben yerleştiremiyordum oraya düşün
nasıl doğuracam ben yaaaa
teşekkürler,,, demekki doğru düşünmüşüm benimde alacağım pamuk rulo şeklinde, yani yassı ama tabii ben makasla keserim,,, teşekkürler yeniden,,Ben yurtdisindayim burda bebekler icin pamuk satiliyor, islak mendil ebatinda yassi pamuk, koparip koparip degil yani, kendi kesilmis bebek temizlemek icin, onu suyla islatip oyle temizlemeyi dusunuyorum, bence en sagliklisi, zaten ebeler oyle tavsiye ediyor, islak mendilde aldim ama poposu icin degil uzerine bisey dokulur kusarsa filn diye. Yaza dogru kakasini yapinca yikarim suyla diye dusunuyorum..
Bebek bakımına karışmasın da misafir ağırlasın ikram yapsın bize yemek yapsın istiyorum ben.keşke doğumdan sonra annem ve kardeşimden başka kimseeee gelmese hiç kimseyi istemiyorum ya(
hayırlı olsun, ,umarım en kısa zamanda ayağa kalkarsın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın,,,Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
yok baktım,, ben tıbbi malzemeler satan yerden alıcam , 1 kilo rulo pamuk 7,50 tl bence gayet uygun,, ve sağlıklı,,,
Allah yardımcın olsun. Çok heyecanlı ve çok güzel bebeğini göreceksin:)Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
hayırlı doğumun olsun inşallah,hemen ayağa kalkman bol sütün olması dileğiyle cnmmmKızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Çok acelecilermis gerçekten şükür iyisiniz inşallah bir an önce kuvezden çıkarlar da kucağına alırsın bebişlerini. Maşallah Allah nazarlardan korusun bebişlerini sağlıkla büyüt inşallahHanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Selamlar
Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.
Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana
Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)
Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
Gözünüz Aydın. Ocak annelerinden Aralık'ta doğum yapan baya oldu. Seninki de baya Aralık başı olmuş. Bebeklerine ve sana sağlık sıhhat diliyorum.Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
Gittim doktora cnm lansor verdi bu ilaç geçirir büyük ihtimalle dedi en son gecirmezse serum dedi oda kalıcı çözüm değil zatenGavisconun etki süresi yarım saat..Bir gündür etki etmediyse bekleme hiç.. Nerydeyse 10 şişe bitirmişimdir.. mide ağrısı ve yanması dayanılmaz iyi biliyorum..
Aldığımız beşik onlarınkinden bizim de. Bebek ağlayınca sallarım diyorum bunlar niye sürekli sallıyor ki:)https://www.facebook.com/
sonuna bayıldım gülmekten yaaa
Tamam canım haber veririm, darısı sizlerin de başına hayırlı,sağlıklı,sıhhatli inşallahbeyazsiyah07 canım sana sabahlar olmaz.. Allahım heycan mutluuk sevinc hersey birarada... Rabbim inş sag salim dünyaya gelmesini nasip etsin.. Ayy musait olunca bizleri haberdar et nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?