2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben ortaokuldayen elisi dersimiz vardi. Bi seccade baslamistik bi turlu bitmedi unv. Bitti evlenecegim zaman bitirdi mm

Benim de yokluktan hep double push up süper push up sütyenlerim. :) Bi emzirme sütyeni aldım içi bomboş kaldı alışık değilim desteksize.

Ben hamile kalayım diye bi sene gittim doktora. Ultrason hep alttan oluyordu ama alete jel sürünce sıkıntı olmuyordu.

teşekkürler,,, demekki doğru düşünmüşüm benimde alacağım pamuk rulo şeklinde, yani yassı ama tabii ben makasla keserim,,, teşekkürler yeniden,,

Çok acelecilermis gerçekten şükür iyisiniz inşallah bir an önce kuvezden çıkarlar da kucağına alırsın bebişlerini. Maşallah Allah nazarlardan korusun bebişlerini sağlıkla büyüt inşallah

Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.

Cnm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Kimbilir şimdi ne kadar çok heyecanlısındır.Darısı bizlere inşallah 3 ayetel kürsi gönderdim Allahım kabul etsin

Oh iyi haberler duymak güzel bizim de icimiz rahatladı sevindim

Gözünüz Aydın. Ocak annelerinden Aralık'ta doğum yapan baya oldu. Seninki de baya Aralık başı olmuş. Bebeklerine ve sana sağlık sıhhat diliyorum.

Gavisconun etki süresi yarım saat..Bir gündür etki etmediyse bekleme hiç.. Nerydeyse 10 şişe bitirmişimdir.. mide ağrısı ve yanması dayanılmaz iyi biliyorum..
Gittim doktora cnm lansor verdi bu ilaç geçirir büyük ihtimalle dedi en son gecirmezse serum dedi oda kalıcı çözüm değil zaten gaviscon uda kullanmaya devam et dedi ...

beyazsiyah07 canım sana sabahlar olmaz.. Allahım heycan mutluuk sevinc hersey birarada... Rabbim inş sag salim dünyaya gelmesini nasip etsin.. Ayy musait olunca bizleri haberdar et nolur...
Tamam canım haber veririm, darısı sizlerin de başına hayırlı,sağlıklı,sıhhatli inşallah

N N-A-Z-L-I canım biliyoruz kelimeler yetersiz senin hissettiginin yanında ama ne yaparsın Allahtan gelen herşeye razı oluyoruz.inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haber alırsın Allah sana yeni bir hediye gönderir inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…