2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok kız öle degil..
Normal bildigin halı gibi bişi..
Üzerine oyuncaklarını koysun boyama kitabını koysun ona özel olsugunu bilsin diye ördüm.. Babam bnm triko dokumacı öle fazla gelen ipleri aldım ondan dedim kızıma bişileryapım.. Gerçi teyzeleri anneannesi babannase herkesin emegi vcar.. İki sıra cicek döşemem kaldı.. İrazdan paylasırım inş.. Çicekleride bildigin örgü çicek..hihih

Bişeylerle ıgras..ne bilim elişi su bu.. Bnada zaman yetmiyo ama kızım var ewde kimse olmasa bnada geçmez..

sınav çalışıyorum ama oda çok sıkıcı

canım hayırlı zamnında gelsin inş bebeğin, çok erken değil 36 hafta stres yapma dinlen bol bol

Ben yurtdisindayim burda bebekler icin pamuk satiliyor, islak mendil ebatinda yassi pamuk, koparip koparip degil yani, kendi kesilmis bebek temizlemek icin, onu suyla islatip oyle temizlemeyi dusunuyorum, bence en sagliklisi, zaten ebeler oyle tavsiye ediyor, islak mendilde aldim ama poposu icin degil uzerine bisey dokulur kusarsa filn diye. Yaza dogru kakasini yapinca yikarim suyla diye dusunuyorum..

canım bn kızımda ılk haftalar kullandım ama cok zorlandım cunku pamugu ıslatmak ıcın gece gunduz ılık su olmalı cocuk usumesın en sonunda ben pes etmıstım ısıtıcının onunde hep demır kapta su bulundurdum ıslattm ama dedıgım gıbı zor ıs yenıdogan ıslak mewndıle gectm rahatladm popoya hametan kullandm pısık olmadı koltuk altlarını falanda sık sık kontrol edıp sılıp hametanla kremledım kulak arkası boyun altı koltuk arası cok onemli

ayy ne guzel becerıklı anne seni eklede gorelım kızın ustunde sıcak sıcak oynasın tıg ıle mı sıs ıle mı ordun

Ilk olunca nst sıkmaları gerekiyor sandım ondan dayandım. Bi daha söylerim yapmazsa da kendim gevşetirim. Bugün iyiyim şükür sancıma geçti. Bu arada eşin gelmiş gözün Aydın. Benimki de Nisan'da Çin e gidecek, aklıma geldikçe canım sıkılıyor. Sizinki devamlı iş mi arada mı gidiyor?

kılzra size bir şey soracağım... dün nst ye girdim doktor normal dedi. ama sancı var mı yok mu onu sormayı unuttum o da bir şey demedi (
Nst kağıdın elindeyse sancı düzeylerine bakabilirsin. Ben eve dönünce nst nasıl yorumlanır diye arattım. Alttaki çizgiler sancını gösteriyor. Benimki bi kere 40ın üzerine çıkmış. Bi kere oluncasancı yok deniyormuş. Internet'ten yorumladım yani. Çünkü Dr bakmış iyi demiş yemekteydi göremedim onu. Asistan iyi diyince geldim eve. Üstteki çizgiler de bebeğin kalbi. O da 20 dk da 3-4 kez hızlanmalıymış.

Tıg ile ördüm.. Şişle cok zor olur zaten beceremem böle bişiyi..çicekleri annem yaptı motif motif valla öle bi diktim sonra saglamlastırım. Cicekleri kardeşeerimde monte ettiler her gelen bi çicek monte etti:)
Napim bitcek gbi degil.. Kalan iplerden dolgu şeklinde yaptım cok uzun sürdü..dahada yapmam.. 10 cocuk büyütür bu
Anam ahladı.. İ kaç cicek daha kaşdı onları dikicem size foto attmk için üstüne koydum..renkler karısık kalan iplerden oldugu için ne olursa yaptım yani..

Dikkat ediyorum cnm ama işte kilo aldırıyor cok hızlı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum

Yakında nst ye girdin mi canım? Dün benim nst sonrası karnımın üst tarafı çok sancıdı bugün geçti. Belki senin de öyle olmuştur?

Kızce üstüne yattı .. Kalkmıyo daha.. Bunu yıkarım bi deda hassata sonra oynasın üstünde.. Bnm cocukluumdan beri heves ettigim bişi .. Cocukken seccadeleri serip üstüne oturuyodum bnm halım diyip..
Yada basörütüs seriyodum oyuncaklarımı diziyodum.. Babama gitmiştim baktım ipler var kullanmıyorum kızım al dedi..birbirine yakın olanları altardım i bobine üç dört renk oldu.. Öle bi hevesle basladım.. Köşelerden artıra arttıra yaptım..
Annem dedi üstüne çicek yapalım dikkatini ceker .. Abzürt renkşerle çicek yaptı her gelmesine verdim eline dedim monte et bari anne yoksa siitin sene ben itiremicem.. şükür bitti sayılır.....
Degilik oldu annem diyo bn olsam cocuun altına sermem bu kadar ugrastıgım şeyi dedi anne amaaaaan dedim kızım oynasın napcam dedim.. Aklımda kalmıs bebde oturdum üstüne ne güsel miş..

canım korkma ıns hayırlı zamanda gelır benm de kac seferdır sancı cıkıyor ben hıssetmyrm hatta dun 2parmak acılma vardı gece sancım oldu sankı ama sımdı yok evdeym stres yapma

Canim cok tsk ederim . Ben de karnimin asagisinda baski hissediyorum bazen ayakta kalinca yuruyunce falan. Simdi de hafif sancı cikinca nst de korktum.yarin tekrar nst ye gircem. Ama kilosu yetismis haftasina boyu da iyi. Beyin gelisimi bir hafta onde gidiyor dedi ins erken olmaz dogum

Neden gitmen lazımmış ? Dinleme onu gelemem de siz de hamile oldunuz beni anlamanız lazım de. Zorlama kendini o kendi gitsin. Çok melek gelinsin biraz dediğini yaptır.

Ellerine saglik ya çok Güzel olmuş. Kizin ve oğlun güzel günlerde oynasinlar inşallah uzerinde.iyi sabir gerektiren bisey gerçekten

Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacak yoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı
Ben de 36. Haftamda gideceğim tekrar. Çatı muayenesi yapar mı acaba hiç bahsetmedi. Gerçi bebek de dönmemiş dönmezse çatı muayenesi de yapmaz herhalde?

Ellerine saglik ya çok Güzel olmuş. Kizin ve oğlun güzel günlerde oynasinlar inşallah uzerinde.iyi sabir gerektiren bisey gerçekten
Saol canım bnde millete rezil olmıyom diyo cok zorladım kendim nerdeyse 1 senede yaptım ya.. Dahada böle bişiyle ugrasmam.. Kızım sevdi neyse ki bari..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…