Hayirli olsun canim.bi daha ayrilmazsiniz insallah..beraber benisi beklersiniz :) .
Âmin âmin âmin canım :)
Doğum yaptıktan 20 gün sonra normale Dönüyor sütün geldikçe şişiyor diyenler de var. O dönemi uyduruk emzirme sütyenlerr ile geciştirirsin.. En Güzeli o..
keşke doğumdan sonra annem ve kardeşimden başka kimseeee gelmese hiç kimseyi istemiyorum ya

(
Canım şimdiden dert etme lohusalık zamanı hepimiz delireceğiz bu konulardan zaten.. Baktın çok bunalıyorlar her Şeyini topla git annende kal kapını kilitle bebek uyuyor de ya da annen uğraşsın onlarla.. Allah yardımcın olsun..
Ay kasmamam lazım evet inşallah acımaz
Acımıyor canım boşuna korkuyoruz hep::
valla kırmayalım diye yakında sinirden doğurabilirim o yüzden vazgeçtim bugünden itibaren kırıcam arkadaşım ben birazcık başarabilirsem:)
Benim kv de hep böyle işkence yapardı iş çıkışı h.içi bile gelin derdi hastaneden çıksak gece olsa vs dark etmezdi gelin gelin gelin diye ağlardı hep bizi beklerdi her gün uğramamıza rağmen ertesi gün özledim diye ağlardı hamile kaldığından beri bir kere aramadı :)) korktu herhalde bana bakmak zorunda kalır vs diye:) kurtuldum ben de ... Yani inş..
canım kalkan almadım ben, ilk bebeğimde slikon uç aldım 20 gün onunla emdi oğlum ağzı çok küçüktü benimde meme ucu kısaydı, kalkan yara olunca kullanılıyor inşaallah ..:
ay canım gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim, ablana da hayırlı yolculuklar olsun
sağol canım benim inşaallah gönlümüz ferahladı çok şükür
Ya ben kalkan ile uç U karıştırıyorum hangisini aldım bilmiyorum ne farkı var ki ;((
Sağol canım Allah Razı olsun..
Merhabalar kizlar ..
hem cok ozluyorum hem de sik sik giremiyorum ne yazik ki .. telefondan girmek gercekten cok zor .
ben bir sey merak ediyorum simdi biz 36+2 olduk kilomuzda masallah 3000 gr oldu. Acaba biraz fazla mi ? Son anda sezeryana sebep olur mu ?
Canım kilosu bence çok normal :/ hiç dert etme kendine doğum anı gelsin hele o zaman belli olur her şey.. Bana da ikinci Yarıda doktorum Bebeğin 4 kg üzeri olur Demişti hiç takmadım bile çünkü bizim ailede bebekler hep cılız şimdi normal ölçüyorlar hatta zayıfa yakın..
Gamzecim bncede muayeneden dolayı kasıldı biraz.. Bnde bugun yataktan kalktım afedersin oram bi uyusmus ki.. Hissetmiyorum.. B hapsırdım anaaa altına kacırdım.. Cok utanıyorum ama artık iyice baskı yapıyo ...
Ya şu kaçırma olayı çok utanıyorum ama bende de var

((
Kızlar

bişi dicem gülceksiniz.. 9 ayı geçti kızıma bi oyun halısı ördüm.. Ama10 ay olmustr belki basladıgımda hamile bile degildim.. Sizinle paylasmadın yapamassam resil olurum diye.. Gercı bi sene olcak nerdeyse anca bitti.. Twmbelliğimin imzasi olmustu artık.. Su an son sırasını yaptım.. Üzerine cıcekler yaptırmıstım annem onları dikip paylasıcam sizlerle...
İnş ...... Artık örgü mörgü yapmıccam.... Bi on senelk örgü kotasıda doldu
Canım el emeği göz nuru niyet edip başlamışsın niye gülelim kaldı ki ev işi bebek çocuk hamilelik derken eline alacak vakti nasıl buldun maşallah.. Çok güzel olmuş sağlıkla kullansınlar inş bebeklerin :)
kızlar ya ben çok korkuyorum.1cm lik açılma artarmı sizce ya daha çok var doğuma ama bebiş gelmek istiyor.çok heyecanlıyım ben heran gelebilir
Canım 2 cm'lik açılma doğum belirtisi değildir korkma. Artmaz inş. Ayaklarını yukarı dik uzan hep ben öyle Yaptım..
Firması gönderecek Çin e. Orada makina kuracaklarmış. Iki hafta demişler ama uzayabilirmiş. Bi de sık giderse çok fena. O gitmek istemiyor tabi mecburiyetten gidecek
Allah kavuştursun şimdiden canım ayrılık çok zor oluyor

inş kısa Zamanlı gider gelir.. Benim eşim Çin de değildi oraya daha önceden birlikte gitmiştik iş için çok matah bir yer değil gitse bile Koşarak döner:) aklın kalmasın ama çok köyü bir yer de değil kısa Zamanlı gidip gelir Döndüğünde de güzel hatırlar inş.. Çinliler de çok dalaverr oluyor bir de hep uzuyor işler

(