2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Larkin Larkin size cook kolay gelsin canım....
Evet dr gidicem 11 gibi inş...
Bende merak ediyorum bakalım... Neşer olcak paşam nasıl... Saglıgı yerindemi..dogum yaklasmısmı...

@SrnOzn evet bu gece rahat uyudum cok şükür....
Dus cok iyi geldi hamdolsun....
Yine uykum var aka en azından gece uyıdum ya şükrediyorum...

Kızlar sabah diş agrsı ile kalktım bugun dişciyede gîdicem.. Aartık ne derse dayanamıyorum

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya

Gunaydin kizlar,bu gece gec saattede olsa uyudum, oh cok guzeldi:D. Bende cati agrisi pek olmuyor ama bu son gunlerde karnimda bir agri oluyor, bide mesaneme sanirim neresi oldugunu cozemesigim bi bolgeye baski hissediyorum ayaktayken, aci vermiyor ama rahatsiz edici tuhaf bi his.

@Mrssuperfine hihami hihami Larkin Larkin Kizlar bu kocalarin hepai ayni heralde benimkininde hamile yastigimda gozu var, bazende kiskaniyor onceden bana sarilirdin ssimdi kendine yeni koca buldun diyor:KK48:

ya bi kaç gündür o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi resmen işe sürünerek geliyorum ... offf allahım şu 37. hafta hayırlısıyla bir gelseydiii

Gunaydin herkese bende bugun kotu bi bogaz agrisiyla uyandimmm hic halim yok ya randevusu olanlar isallah iyi haberler alirsiniz

Nego Nego disardan insanlarin boyle ozel durumlara burnunu sokmasi cok sinir bozucu, ben asil bu hamile halinle sende stres olusturmalarina daha cok kiziyorum ama, surda kac gunun kalmis, aylardir sabrin tukenmis artik, biraksinlar istedigini yap:KK20:

Allahım bıda yasatmasın canm ınsallah... Bu bebısınle cabucak cıkarda evınıze gelırsınız ınsallah.. Guzel haberını duymayı ısterız hep beraber..
sağol canım inşaallah
kızlar ben üslup sebebile ceza almışım sebebi ne olabilir ki acaba?
he he bayan yaşı küçük kendi olgun kişilik kiblemiştir canım, bu gidişle bana da gelecek sıra ama ben alışığım ooo çok yedim ban:KK70:
Ben gıtmedm kızlar yok gıttı sancı mancı :) dun gece kendı kendıme aksıyon yasadm galıba muayeneden dolayı bıraz rahm sarsıldı sımdı cok ıyıyım
ay bende seni merek ettim sabah uyandım ne yaptı acaba dedim
canlarım selam.@eftalim kuzum geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.dogum sonrası diyetlerde sağlıkla büyüyecek bebegin hic takılma.biz iyiyiz günümüzü beliyoruz,normal düşünüyorum.2gün once 3000gram ve 51 cmdi doruk oğlan.hepimiz kazasız kurtulalım insallah.hepiniz her zaman dualarımdasınız.allaha emanet olun.bakit buldukça giriyorum artık ,iş Hayatım bitti evdeyim
sağol canım amin inşaallah

inşaallah sağlıklı normal doğum olur canım maşaallah kuzuna
Mantıklı canım ama bi şekilde sormazsam içim rahat etmeyecek, güven önemli sonuçta ki bulunduğum şehirde güvendiğim tek doktor
bencede için rahat etsin canım anlıyorum seni güven çok önemli dr konusunda
süpperler... eline saglık ne beceriklisinn:nazar::nazar::nazar::KK9:

sezeryanda sonda takılıyor
sezeryan sonra e az 3000cc serum takılıyorlar peşpeşe oda idrar yapıyor haliyle
sezeryanlı oldugun için ayagada kalkamıyorsunya o yuzden takılıyor sezeryanda sonda

sezeryanda sonda takılıyor
sezeryan sonra e az 3000cc serum takılıyorlar peşpeşe oda idrar yapıyor haliyle
sezeryanlı oldugun için ayagada kalkamıyorsunya o yuzden takılıyor sezeryanda sonda
canım ben yapmadım bunları netten baktım yapıcam eğer doğurmazsam:KK48:
Bende mantıken öle düşündüm.. Normalde takmıyorlar diye biliyorum.. Ama epidural normal dogumda takarlarmı ki sonucta belden asagısı uyusuk ya o zamanda..
canım onda his kaybı tamamen olmuyor ya takılmaz gibi geliyor
Hayirli aksamlarr kizlarr size birsey soracagim acaba bebeginizin basi asagi indiginde hareketlerinde oncekine nazaran azalma varmiydi
canım ondan değilde artık yeri daraldıya o yüzden artık daha az olabiliyor
Bayanlar merhaba
bugun ilk defa nst girdim öğlen .aksam tekrar nst istedi doktorum.yine girdim hafif sancı cikti yarin tekrar nst icin gel dedi.cok korkuyorum erken mi olur 36+2 deyiz.bilenler tecrubesi olanlar lutfen yazsin çok endiseliyjm :KK43:
canım bu haftalarda artık sancı çıkar hiç korkma normal
birde hanımlar ben ıslak mendil yerine kilo pamuk satın alıcam,, ( medikal ürün satan yerden),,
onuda su ile ıslatıp öyle silicem bebeşin poposunu,,, bana daha sağlıklı ve daha ekonomik gelir gibi geldi,,
ama biraz tereddütdeyim,, böyle yapanınız var mı?? bir zararı olmaz değil mi ??
birde biraz gazlı bez alıcam,, eğer bebek pişik olursa,, bebek besinin içine gazlı bez koyucam yada evdeki eski atletleri bol su ile dudrulayıp, bebek bezinin içine koyucağım,,, ( çok pişik olması durumda),,,tabii umarım pişik falan olmaz,,, hiçbirimizin bebişinde
ben oğluma 1 yıl pamuk kullandım çokta memnun kaldım, sadece misafirliğe gidersem ıslak mendil kullandım ki çocukla çok gitmeyi tercih etmemiştim, rulo şeklinde olması daha güzel olur kullanım için hem de ekonomik, ben kare kesim aldım ama bundan da alırım muhtemelen, pamuk kullandığım dönemde pişik olmuyordu
Ben yurtdisindayim burda bebekler icin pamuk satiliyor, islak mendil ebatinda yassi pamuk, koparip koparip degil yani, kendi kesilmis bebek temizlemek icin, onu suyla islatip oyle temizlemeyi dusunuyorum, bence en sagliklisi, zaten ebeler oyle tavsiye ediyor, islak mendilde aldim ama poposu icin degil uzerine bisey dokulur kusarsa filn diye. Yaza dogru kakasini yapinca yikarim suyla diye dusunuyorum..
canım burda da var öyle artık kare kesim pamuk diye geçiyor
Tıg ile ördüm.. Şişle cok zor olur zaten beceremem böle bişiyi..çicekleri annem yaptı motif motif valla öle bi diktim sonra saglamlastırım. Cicekleri kardeşeerimde monte ettiler her gelen bi çicek monte etti:)
Napim bitcek gbi degil.. Kalan iplerden dolgu şeklinde yaptım cok uzun sürdü..dahada yapmam.. 10 cocuk büyütür bu:KK66:
Anam ahladı.. İ kaç cicek daha kaşdı onları dikicem size foto attmk için üstüne koydum..renkler karısık kalan iplerden oldugu için ne olursa yaptım yani.. Eki Görüntüle 1338946
kıııızzz ellerine sağlık çokta güzel olmuş tabi bir yıl sürer kocaman örmüşsün, güle güle oynasın oğlun kızın:)
Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Sağlıklı kolay olur inşaallah doğumun bebeğinde sende çok iyi olursunuz
Oh iyi haberler duymak güzel bizim de icimiz rahatladı sevindim
sağol canım
kızlar ya ben çok korkuyorum.1cm lik açılma artarmı sizce ya daha çok var doğuma ama bebiş gelmek istiyor.çok heyecanlıyım ben heran gelebilir
canım bol bol ya korkma daha fazla açılmayla haftasını tamamlayanları biliyorum
Kızlar geçen hafta gittiğimde bebeğim doğum pozisyonunu almıştı. Bugün hıçkırıkarını takip ettim sanki tekrar ters dönmüş gibi geldi. Hıçkırıkları göbeğimin üstünde hissediyorum. Geçen haftalarda hep aşağıda hissediyordum.

Sezaryen olacağım zaten fakat bebeğin bu dönüşleri ona zarar verir mi acaba?
hiç zarar vermez annesi korkma sen senin canın çok yanar sadece o döndükçe
tovbe bi daha ne uykusuzluktan sikayet. Edicem ne gazdan ne mide yanmasi be agrisindan ! Bu hemetoid acaip irite eden bisey. Kanamali dgl ama ne oturtuo ne yatirio oksururken bile agrio ne yurutuyo ! Kizlar napin edin kabiz olmayin okdr diyorum. Fitil ve krem verdi dr insallah yarina hafifler. Dusmanimin basina vermesin allah
Rabbim şifa versin canım zordur
Ya kızlar benim bebisin hareketleri canımı acitiyor birkaç gündür. Resmen kemiklerini hissediyorum, suyu az acaba ondan mi. Birde leğen kemiklerine ara ara bi yerlerini çarpıyor ama anlayamadım. Kafası mi omzu mu eli mi. Çok merak ediyorum. Kismetse ikinci doğum olacak. Dr cuma günü çatı muayenesi yapacak. Biraz erken gibi ama. Suyun durumuna gore suni sanciyla başlatacak doğumu. Korkuyorum
canım yeri daraldı ondan, suyu az olan bebek daha az hareket eder seninki çok ediyormuş, benimkide canımı çok yakıyor
Nego Nego elhamdülillah için ferahlamış. İyi doktorlardan böyle şeyler duymak çok iyi gerçekten.
Ben kendimi kötü hissediyorum yaa.
Daha bir-iki hafta önce Allah muhtaç etmesin erkek doktora, öyle bi gerekli olur ki göz hiçbir şeyi görmez diye söyleniyordum
Kötüyü çağırmışım gibi:cry:
Hayır olsun inşallah. Yaşanan her şeyde bir hayır vardır diyelim...

@Mrv5534 harika olmuş oyun halısııı:KK36:
Tığla örülen şeylere hastayım zaten. bende ufak bir şey zannettim, öyle küçük oluyor ya oyun halıları.
Bu çok harika olmuş. Tamam feda olsun kızına ama yere sermeye kıyılamayacak kadar güzel:KK70:

@leble çok teşekkür ederim :-) faydalanacağım söylediğinden. Bende pamuk almıştım alt temizliği için, ama dediğin çok daha uygun fiyatlı ve kullanışlı, en kısa zamanda alacağım medikalden.

@lawyer06 canım bence de doktorun yanılmış gibi.
Benim transfer tarihim 30 nisan. Beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Ama gelişimine göre beklenen doğum tarihi 7 Ocak.
Doktorum 15 Ocak'ı baz alıyor. 8 Ocak'ta sezeryan için tarih verdi.
Hamilelik takvimimi aslında değiştirebilirim. Ama dursun bakalım şimdilik:KK70:

Sonda için de ayy normal doğursam bile taksınlar diye yalvarırım herhalde:KK70:
Yok yok normali bilmem ama sezeryanda takmak zorundalar zaten.
Takmayacakta ne olacak, tuvalet bu hemen gelir, uyuşukluk olmasa da kim kalkacakta yapacak, bismillah yeni çıkmışız ameliyattan:KK70:
Tüp bebek transferi esnasında idrar çok sıkışık olunması gerekiyor.
Bununla birlikte çok sıkışıkkken yani, spekulum denen o buz gibi yaratığa benzeyen metali takıyor, birde sıkma kendini diyor doktor grubu şeyimin karşısında:KK70::KK70::KK70:

Neyse :KK70: ben bir türlü sıkışamıyorum idrara transfer yapılması gerekiyor ama ne kadar su içsem yok:KK70:
Tekrra geri yolladılar beni, daha çok su iç diye.
Neyse tekrar aldılar beni ameliyathaneye yine sıkışamamışım onların istediği kadar.
Zort diye taktılar sondayı, bende oh transferden sonra kalkmama gerek kalmayacak diye seviniyorum.
Meğersem idrar boşaltmak için değil; idrar kesesini doldurmak için takmışlar sondayı.
Verdiler sondadan suyu karnım kocaman oldu, sonra çıkardılar sondayı.
Ben hiç anlamadım bile takma çıkarma meselesini. Daha büyük problemlerim olduğundandır belki:KK70:
Kocaman idrar ve su dolu bir karın, içimde buz gibi yaratık spekulum, sonuna kadar açılmış içinde makata baskı yapıyor acıdan, karnımda bir doktorun eli ve ultrason aleti, şeyimin karşısında 3 doktor 2 hemşire ve bebişleri içeri bırakmak için alet ve doktorun eli:KK70:
Evet sondayı hissetmemiş olmam çok normal:KK70:

Rabbim hiçbir kadını bunları yaşamaya mecbur etmesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah:KK36:

Sağol canım benim

sen kendini kötü hissetme doğrusunu düşünmüşsün eşimde bunun farkında ama sinir babası var ya neyse.....
Arkadaslar bugun kontrolum vardi.Plasenta yaslanmasi varmis. Bebegimin suyu azalmis :KK43: Bu su artirilabilir mi ne yapmam lazim bilmiyorum. Surekli bebegin hareketlerini takip etmem gerekiyormus. Allah hepimizin yardimcisi olsun ya. Bu tip saglik sorunlari varken lutfen şu kıl tüy problemlerinizi dert etmeyin. Allah bebegimize ve bize saglik versin..
Bol bol su içeceksin ve dinleneceksin sürekli, 38. haftaya gelmişsin korkma şimdi doğum olsada küveze girmez canım
Ayy kızlar artık yazamaz oldum, okuyorum ama yetişemiyorum sizlere... Alıntılar da uçup gittikçe sinir basıyor bana :)
Eşim geldi Sağolsun artık Yanımda Allah'ın izniyle.. Bugün doktora gittik güzrl konuştu içimiz rahatladı inş ama öte undan hep korkular korkular bebeğimi kucağıma alamayacak ona ismiyle seslenip büyüyemeyecekmişim gibi geliyor. Allah aileyle evlatla eşle imtihan etmesin hiçbirimizi..
Çok zor Nazlı ya bir Şeyler yazayım istedim beceremedim bile:KK43: doğum anında edilen dualar kabul olur derler ona edeceğim inş.. Çok zor Allah'ım sınamasın sağlık kolaylık huzurla kucağımıza alalım bebeklerimizi...
:KK43:(
şişşşştt öyle şeyler düşünme sakın:KK20: pozitif düşün canım lütfen, annelik endişesi hepimizde oluyor o ruh halleri ama negatifliği dillendirme hiç:KK60: sağlıkla doğup büyüyecek inşaallah bebeğin
Âmin âmin âmin canım :)

Doğum yaptıktan 20 gün sonra normale Dönüyor sütün geldikçe şişiyor diyenler de var. O dönemi uyduruk emzirme sütyenlerr ile geciştirirsin.. En Güzeli o..

Canım şimdiden dert etme lohusalık zamanı hepimiz delireceğiz bu konulardan zaten.. Baktın çok bunalıyorlar her Şeyini topla git annende kal kapını kilitle bebek uyuyor de ya da annen uğraşsın onlarla.. Allah yardımcın olsun..

Acımıyor canım boşuna korkuyoruz hep::

Benim kv de hep böyle işkence yapardı iş çıkışı h.içi bile gelin derdi hastaneden çıksak gece olsa vs dark etmezdi gelin gelin gelin diye ağlardı hep bizi beklerdi her gün uğramamıza rağmen ertesi gün özledim diye ağlardı hamile kaldığından beri bir kere aramadı :)) korktu herhalde bana bakmak zorunda kalır vs diye:) kurtuldum ben de ... Yani inş..

Ya ben kalkan ile uç U karıştırıyorum hangisini aldım bilmiyorum ne farkı var ki ;((
Sağol canım Allah Razı olsun..

Canım kilosu bence çok normal :/ hiç dert etme kendine doğum anı gelsin hele o zaman belli olur her şey.. Bana da ikinci Yarıda doktorum Bebeğin 4 kg üzeri olur Demişti hiç takmadım bile çünkü bizim ailede bebekler hep cılız şimdi normal ölçüyorlar hatta zayıfa yakın..

Ya şu kaçırma olayı çok utanıyorum ama bende de var :KK43:((

Canım el emeği göz nuru niyet edip başlamışsın niye gülelim kaldı ki ev işi bebek çocuk hamilelik derken eline alacak vakti nasıl buldun maşallah.. Çok güzel olmuş sağlıkla kullansınlar inş bebeklerin :)

Canım 2 cm'lik açılma doğum belirtisi değildir korkma. Artmaz inş. Ayaklarını yukarı dik uzan hep ben öyle Yaptım..

Allah kavuştursun şimdiden canım ayrılık çok zor oluyor :KK43: inş kısa Zamanlı gider gelir.. Benim eşim Çin de değildi oraya daha önceden birlikte gitmiştik iş için çok matah bir yer değil gitse bile Koşarak döner:) aklın kalmasın ama çok köyü bir yer de değil kısa Zamanlı gidip gelir Döndüğünde de güzel hatırlar inş.. Çinliler de çok dalaverr oluyor bir de hep uzuyor işler :KK43:(
Canım kalkan bombeli oluyor delik vs olmuyor onda aynı kalkan şeklinde memeyi korumak için sürtünmelere karşı genelde yara olanlar kullanıyor, uçta meme şeklinde oluyor ucu delik oluyor bebeği emzirmek için
Bir de bir arkadaş Demişti ben hamileyken kocam daha hamile diye. O yorgunsa eşi daha yorgun olmuş vs diyr bestemeste ya da ladyleyla mıydı unuttuk kusura bakmayın kızlar:)

Benim eşim de hamile yastığıma sarılmış yatıyor, sen kendine Netten sipariş versene ben onsuz uyuyamıyorum diyor:) dayak mı istiyor ne artık anlamadım gitti :))
:KK70::KK70: ayy ben normal yastık koyuyorum bacak arama benim eşimde ee sen koyuyorsun da ben niye koymuyorum rahat mı oluyor diyor bende tabi hayatım seninde ne de olsa 9 aylık göbeğin var haklısın kullanman lazım dedim bacağının arasını yastığımı koydum rahat oluyormuş gerçekten diyor:KK70::KK70:
Benmde bugun kontrolum var kızlar bakalım bırazdan cıkıcam, ınsallah kılo almstır bebıs...
hayırlı haberlerle gel inşaallah
Bu arada bugun tam 35+0 im. Su haftalari hala anlamis degilim. Doguracam kacinci haftada dogum yaptigimi bilemicem arkadas! :cool: kiyafeyleri yikayip utuledim ama yerlestirmedim. Canta desen yok. Bir tuvalet yoludur allahim git gel bitiremedim. Dakka basi gidilir mi? Hic kalkmasam da olur diyorum. Sancilar basladi ama tabi yalancilari. Cok acitiyor ayri. Gun gectikce bi rahatlik cokuyor ustume anlamadim gittim. Kapi susu yok oda susleri yok bebek sekerleri cikolatasi kolonyasi yok. Hasta bezim bile yok. :oops: bir de dogumuna iki saat kalan @beyazsiyah07 arkadasim Allah kolaylik versin sag salim birbirinize kavusun insallah canim. :KK73:

canım eksiklerini tamamla artık hadi kalk bugün hallet:)

Gunaydin herkese bende bugun kotu bi bogaz agrisiyla uyandimmm hic halim yok ya randevusu olanlar isallah iyi haberler alirsiniz
geçmiş olsun canım
Nego Nego disardan insanlarin boyle ozel durumlara burnunu sokmasi cok sinir bozucu, ben asil bu hamile halinle sende stres olusturmalarina daha cok kiziyorum ama, surda kac gunun kalmis, aylardir sabrin tukenmis artik, biraksinlar istedigini yap:KK20:

canım inan artık takmıyorum üzülmüyorum sakinlik geldi üstüme ne diyorsam o olacak kimse umrumda değil inan, eşim yola çıkacağı için konuyu bugün açmıycam rahat kafayla gitsin ama gelince tabi ki konuşucam hiç kendimi üzmeden, bugün kv me de diyicem zaten, kocana söyle karışmasın ben söylersem kötü olacak diyicem

Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
hayırlı olsun maşallah 2 haftalık olmuşlar bile :KK73:en kısa zamanda da evinize çıkarsınız inşallah:KK36:

Gunaydinlar...Esim sabah isten gelince uyku muyku kalmiyo bende bu saatte 10.cu ruyami gormeliydim ben :(
Dun gece yandim yandim kül oldum cumaya kadar idare edebilsem keske.dusunuyorumda hamileligin başından beri bunu cekenleri vallahi Allah yardimciniz olsun bu nasil bi yanmadir.
Bugun Bi dogumumuz var hayirlisiyla dogsun insallah.Guzel haberler i alalim.
kontrole giden anneler sizde güzel haberler le gelin insallah.
Keske kahvaltimi hazirlayan olsa useniyom havalar sogudu ya :(
Ama kizimda acikti. Erken kalkmam lazimki 3litre suyumu iceyim :-) Allahtan evde aritici var yoksa su falan dayanmazdi bana :-)

Gunaydin kizlar,bu gece gec saattede olsa uyudum, oh cok guzeldi:D. Bende cati agrisi pek olmuyor ama bu son gunlerde karnimda bir agri oluyor, bide mesaneme sanirim neresi oldugunu cozemesigim bi bolgeye baski hissediyorum ayaktayken, aci vermiyor ama rahatsiz edici tuhaf bi his.

@Mrssuperfine hihami hihami Larkin Larkin Kizlar bu kocalarin hepai ayni heralde benimkininde hamile yastigimda gozu var, bazende kiskaniyor onceden bana sarilirdin ssimdi kendine yeni koca buldun diyor:KK48:
canım bebeğin başı baskı yapıyordur
ya bi kaç gündür o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi resmen işe sürünerek geliyorum ... offf allahım şu 37. hafta hayırlısıyla bir gelseydiii

canım 37 ye kadar çalışacakmısın Allah kolaylık versin evde yoruluyoruz biz

Selamlar

Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.

Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana

Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)

Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
çok geçmiş olsun canım bi kaç gündür çok okuyamamıştım geçmişi daha doğrusu yetişememiştim kaçırmışım senin yazını. çok sevindim bebeğin iyi olmasına doktor konusunda da nerde için rahat etcekse oraya git senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli sonuçta

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya

iş kocada bitiyor tatlım
yoksa senin annen babanda onun annesi babasıda yorum yapıyor bişiler söylüyor
dediğim gibi iş karı kocada bitiyor
haa nasihat illaki verecekler verirler ama
evlilikte kaynanaların kayınbabaların sözü gecmemeli..
son söz karı kocanın olmalı....
sende kocana güzel güzel anlat
kaynananın senin tarafında olması iyi olmuş ayrıca

bugün minione minione ciminde kontrolu vardı sanırım
oda güzel haberlerle gelsin inş...
bu arada Nego Nego cim doktorum ocagın ilk haftası gibi yapcak sanırım benim sezeryanı
yanlız gün vermedi daha
aynı hafta doğurcaz sanki:KK49:

sakin olmaya çalış canım sen kendin söyle kp bir daha böyle bir şey söylerse başka çare bırakmıyorlar insana Allah sabır versin sanada sabırlı ol ki bebeğin de kasılmasın üzülmesin

Selamlar

Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.

Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana

Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)

Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım benim valla ne karışıyo ona soran mı oldu
sanki sen keyfinden açacan oranı buranı insanın sinirini çıkartıyorlar

Back
X