2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sol kaşını kaldırıyorsan eşin anlıyordur bence ben olaylar çıkarırım bana laf söylemişti düğünümüzde kuzenimle sigara içmeye gidiyoduk napim masada mı içiyim tutucular bana bağğırdı elin adamıyla neree diye sonra eşime bağırdı karına sahip çık filan diye sonra konuşmadım kp ile 2 hafta kadar

erkek doktorlar kendilerine baksın önce sırtları göğüsleri tüy yaniiiiii ben de çekinmem de çok varsa jiletle alır giderim

bugün babamın doğum günü canım babam benim yaaaaa çok seviyorum onu hele kalp krizi geçirdiğinden beri daha da düştüm canım benim o canım canım canımmmmmmm neşe kaynağım Allah başımızdan eksik etmesin onu da annemi de
şimdi kardeşimi okuldan almaya gidicem babişe de sürpriz yapalım akşam için sever öyle şeyleri

uyumadıgı zamnlarda yaprak dökümü açarsın sende artık bebişe
aslında benim okudugum bebekler anne karnındayken tiz sesleri algılarmış, bayan seslerini mesela, ama bu 25 haftalık bebekler için filandı sanırım. bende konusuyorum bebişimle, sürekli değil ama onu sevdiğimizi söylerim hergün, bide benimki kalabalığı çok seviyor galiba, ne zaman akşam oturmasına gitsem, arkadaşlarım gelse kımıl kımıl, muhabbete katılıyor yaramaz

nasıl yaaa,,, ciddi mi ????
benim kp öyle bir şey deseydi bana düğünde,ve eşim bir şey demeseydi, annem babam kardeşim göndermezdi beni o gün,,, bende giderdim babamın evine,,,,,

Yok artık ya günahsız masum yavruya dediğine bak, cahil cahil konuşmak diye buna derim ben. Bende gavur memleketteyim canım, Kur'an dinletiyorum bebişime şimdiden, inşallah doğuncada dinleteceğim

Kizlar bugun acayip uyumusum.. normalde ilk zamanlar kiz bebislerimiz uyku yaoar derlerdi benim gozler ozaman felfecir okurdu :) simdi her firsatta uyuyorum. . Vucudumu tasimak zorlsti baya bi.. bide kemik agrim hafifledi demiştim diye diye nazar ettim kendime. Dun cok zor kalktim yataktan cok zorlandim gun icinde de.. yarin kontrolüm vwr.kizimi gorucem.. simdi sagolsun kardesim evi supurup siliyor..onlar olmasa ben bir hicim :) allah kimseyi ailesinden uzak etmesin kızlar

canım esıne nasıl benzettn soyle sırrını benm kız bana benzıyor esım sarı renklı gozlu hatta aılelernde tek kızımla bız varz kızım daha beyaz tenlı bana gore ama bı sarı oglan ıstıyorum sanırım esımde dıyorkı sarıları sevmez gamze ama sırf cesıt olsun dıye ıstıyor dıyo hakıkaten erkekte kara goz kara kas severm ama gttm sarı ıle evlendm:)

Canlarım bn anca müsait oldum..
Bebegim iyi şükürler olsun babasına dil cıkardı oglum... Eşim utanmasa aglıcaktı...
3.300 kılo... Bu pazar degil haftaya pazar dogum gözüküyo..
Nst de sancım cıkmadı düzenli degildi yani o yüzden alttan muayene etmedi...
Haftaya yine nst için cagırdı..
Agrılarım olursa ılık dus be uzanıp dinlen..kasılmaların olur sancın düzenli olarak olur veya kanama olur veya suyun geldigini hissedersin hmn gel dedi...
Suyumda iyi iyiyiz işte...
Dularını iyi dileklerii eksik etmeyen arkadaslarıma cokk tesekkür ediyorum
Geçmiş okuyayım

Canim cok az kalmis ya sagsalim dogumun olur alirsin bebisi kucagina insallah

Arkadaşlar yaa şimdi bebegi ters olan arkadaşların yorumlarını okudumda eeee benim bebek ters peki dogum başlarda ters gelirse bu çok riskliymiş benim doktor bekleyelim dedi son ana kadar ama kafam karıştı yani aniden sezeryan kararı alınır o zaman iyice korktum şimdi.Allahım stres oldum iyice sen yardım et

İnanın yoruldum
Arabayla gidip geldim yürümedim ama mahvoldum ya.. Basım dönüyo mahvoldum

:)))) benimkide geçenlerde ne gzl ümreye gidicekti,plan yapıyordu 27 aralık gidiş 15 ocak dönüş,benim doğumum da o tarihe denk geliyor ya,ayy gitmesem mi gitsem mi,ayy doğum var bende kalacak ya,bıt bıt karışacak ya herşeye,annemde yanımızda ne alaka dedi kazık kadar kız 33 olcak,hem dedi ben yanındayım ablası var,sizle ne ilgisi var,biz zaten hergün babası ile sabah gelip yatsıyı kılıp evimize dönücez dedi 15 gün kdr,herkes gitsin evinde yatsın ayrıca,biz olmasakta yetişkin onlar internetten edindikleri bilgilerle cin gibiler artık dedi,içimden dedim annem süpersinnn

gözün aydın canım hanerler çok güzel :)

ayy çok cici olmuş yaaa bayıldım kesinlikle yap

kızçeler benim eşimin de iş yemeği var cuma akşamı banka müdürü hazırlamış moral yemeği gibi bişey

uzakta olacaktı eşim ve birkaç kişi gelemem deyince adam bir kaç gün sonra karar değiştirmiş yakına almış uyuz müdür
ne güzel gitmcekti

evlendiğimden beri ilk defa eşimle ayrı bir akşam geçireceğim erken gelirim diyor ama banane yaa

diyor evde yalnız kalma anneme götüreyim seni yok dedim daha neler hem huzursuz olacam sen dışarda diye hem oturmaya çalışcam kv kp yanında
evimde daha huzurlu mutlu olurum ben

bayıldım çok güzel olmuş yap diğer tekini de canım ben de şimdi yelek örüyorum kızıma düz bişi ama çiçek falan örüp süslicem patik de yapayım aynı renk diyodum bundan öreyim bari biri şiş biri tığ olcak ama olsun napalım. ahh ah şu işe gelmek zorunda olmasam neler neler yapcam da evde tüm günüm burda geçiyo akşamdan akşama anca.. neyse az kaldı ayın 31 inden itibaren evdeyim inşallah

:))) yani evde oturman çok daha hayırlı cnm bencedee
desene benm yerimde olsan yüzkere boşardın kocanı
daha 1 haftalık evliydim eşim iş için 15 günlüğüne antepe gitti
senede 5 defa biryerlere gitti her gidişi 15-25 gün kaldı,her yıl bu olayımız oldu
ayrıca 1 senedir karar aldık,cumaları trafikten eve 3 saatte gelemediği için işyerini güngören evimiz beylikdüzü
1 yıldır cuma akşamları eve gelme diyorum git annende kal diyorum oda öyle yapıyor
bnde cuma sabahtan anneciğime giderim kahvaltıya,akşamı bende onlarda kalıyorum onların ev dubleks,üst kata kendime şahane bir oda yaptım çatı katına,odamdada yatıyorum cmt akşamı doğru evime geliyordum ama artık ağırlaştım diye bu haftadan itibaren gitmiyorum kocada eve geliyor,ama şart koştum artık,bebek olunca işten 7 de değil 6 da çıkıyorsun evine erkenden geliyorsun dedim,bakalım uyabilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…